Başkan Ağaoğlu önce bir Mahmut Hoca Efendiye gitsin, Adam yoğun bakımda zaten, bir ziyaret ettsin, normalde bunu Trabzonsporun en son şampiyon olduğu zaman beddua yiyen Takımdaki Oyuncuların gitmesi lazım en başta Şenol Güneş. Bu Bedduadan Mahmut Hoca Efendi dönmez lazım, yoksa bu Dünyada Şampiyonluk Hayal bize. Hepimize geçmiş olsun. Bu Takıma Mourinho gelse bile birşey yapamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatalar yapmıştır ama sürdürülebilir yapı getirmiştir.
Bu yönetim sistemi ile geleceğimiz parlak.
Ağaoğlu da önceki başkanlar gibi takımın geleceğini satıp kendi egosu için 30 transfer yapabilirdi.
Desteğim tamdır .
Trabzonsporun sırtına kene gibi yapışan bazı unsurlar zorla yarattıkları bu hayalkırıklığı ortamını düzeltmenin tek yolu olarak bol transferi işaret edeceklerdir
Ahmet Ağaoğlu yapısını sürdürmek istiyorsa bu sezon transfer yapmasın
Çıkıp taraftardan özür dilesin, seneye de şampiyonluk hedefimiz yok desin, gençlerle devam edip, çok savunduğu yabancı sınırı ve altyapımızın gücüne inancını göstersin...
Bu yaz bir tane Sturridge benzeri transfer görürsem, bir tane Campi-Messias gibi çöp transfer görürsem en büyük Ahmet Ağaoğlu düşmanı olacağım...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Traftari ciddiyete davet etmek lazim.siz demiyormuydunuz.
Neden her kaçan şampiyonluk sonrasi(96.2004.2010 vb) herşeyi silip hep baştan başlıyoruz.sonra uzun süre tepelere bile oynamiyoruz diyen.
Ne oldu hemen sattınız başkanı da tüm topçuları da.
Yine bastan mi başlamak istiyorsunuz.derdiniz ne sizin.
Isterseniz iho başkan olsun ünal karaman da antrenör seneye.kume düşürün takimi da siz de rahatlayın biz de rahatlayalım degil mi.
Utanın biraz utanın.bu takım seneye tekrar zirveye oynayacaksa bu ahmet başkanla olacak.
Takimin çoğu korunup iyi bir hocayla olacak.
O gitsin bu gitsin le 2025 yılında hatta 2030 yılında tekrar tepelere oynarız artik.aklinizi başınıza alın.
Yorum
-
Bişey satan biri varsa bu takımın başına adam akıllı teknik direktör getirmeyen başkandır. Boş konuşmayın. Hüseyini bu takımın başına bela eden o savunduğunuz başkandır. Bu sene yaptığı hangi transfer bize fayda getirdi. Kaç haftadır takım yokuş aşağı giderken sessiz kalan, takımını savunacak gücü olmayan savunduğunuz başkanınızdır. Boş umutlara devam edin. Seneye bu takımda kimi tutabilecekler göreceğiz.Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...
Yorum
-
Sampiyon olamadigimiz icin zerre kadar üzülmüyorum da su bize dayatilan senaryoyu "Dozer Cemil Sezonunda" oynamak zorunda birakildik ya. Dalga gecer gibi..
Milli destanimizi terör örgütü ismi yapanlardan da bu beklenirdi zaten..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 15.07.2020, 02:46.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Tarihi bir fırsat kaçırdık ve bu fırsat bir daha gelmez. Buna katılıyorum. Fakat Ağaoğlu'nu hiç beğenmeyen biri olarak söylüyorum ki asla istifalık bir durum yok, gündeme gelmesi bile saçma. Şimdi giderse iki kongre sonra millet aday olsun diye yalvarır. Kısır döngüye dönmeye gerek yok. Önümüzdeki sezon başarısız olsa bile nispeten kontrollü harcama yapıyor, bir zararı yok, devam etmeli.
En büyük sıkıntı takımın bir hedefinin olmaması. Bu sezon başında hedefi şampiyonluk koyabilseydi ve ona göre bir hoca ve birkaç transfer yapsaydı şu anda şampiyonduk. Fakat kendini riske atmak istemediği için bir bakalım rüzgar nereye esecek gibisinden bir yaklaşımı var. Böyle olmaz. Hedefin adını koy. Geleceğe yatırım yapacaksan Sturridge, Sosa, Ndiaye, Mikel gibi adamların bu kadroda işi yok. Yok eğer yüksekleri hedefleyeceksen de rotasyonunu 1461'e çevirmeyeceksin. Hedef koy, ona göre yönet. Sıkıntı burada zira.
Bu adam derse ki biz geleceğe yatırım yapacağız, takımda 25 yaşın üzerinde hiçbir futbolcu bulundurmayacağız, ederini bulan gençleri korkmadan satacağız, altyapıya ve genç futbolcu ağlarına yatırım yapacağız, Ajax modeli uygulamaya çalışacağız; o zaman şu güne kadar vermediğim desteği veririm. Fakat bu durumda herkes kötü sonuçlara hazırlıklı olacak. Öyle her maçtan sonra başkan eleştirilmeyecek. Notu haftalık değil, yıllık verilecek. Fakat Türkiye'de, hele Trabzon'da bu model çok zor. Şimdi düşük maliyetli takım yönetiyor diye herkes övüyor, fakat bunun tek sebebi takımın zirvede olması. Zirveye oynadıktan sonra kolay bu tip şeylere destek vermek. Kötü gününde sabredecek misin mesele orada. Yeri geliyor taraftar 2.liğe bile isyan ediyor. Trabzon'un başkanlarının işi çok zor.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takima Sturridge alan Ünal Hocaysa o da sorgulancak. Ama kulupte her sey gizli sakli. Mesela kim aldi Danieli bir bilsek
Sakat adama 4 m avro hediye ettiler ondan sonra taraftarin yemek parasi olan 10 tl yi iste. Ayip be. Lokmaya ayip.
Yorum
-
İlk olarak Digi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek çözüm Mahmut Hoca Efendi Hazretleridir...
Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Digi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Ağaoğlu önce bir Mahmut Hoca Efendiye gitsin, Adam yoğun bakımda zaten, bir ziyaret ettsin, normalde bunu Trabzonsporun en son şampiyon olduğu zaman beddua yiyen Takımdaki Oyuncuların gitmesi lazım en başta Şenol Güneş. Bu Bedduadan Mahmut Hoca Efendi dönmez lazım, yoksa bu Dünyada Şampiyonluk Hayal bize. Hepimize geçmiş olsun. Bu Takıma Mourinho gelse bile birşey yapamaz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hacıosmanoğlu ve usta yi izleyenler gelmiş gene buralar.ne kadar çabuk unuttuk finansal açıdan takımın içine ettiklerini 0 başarı ile takımı kuculttuklerini bu takımın batık durumdan 1 senede şampiyonluğa oynayan takım pozisyonuna getirildiğini . Yanlış bir karar verilip Hüseyin cimsir ile devam edilmesi yönetimin bu karardan ötürü istifa etmesi gerektiği anlamini taşımıyor . Açıklama yapılmalı . Ama bu şekil birilerini tüketerek bı yere gelemez Trabzonspor .
Yorum
-
evet başkanın bu sezon hataları vardı.
-ünal karaman konusu
-sturridge ve mikel konusu
-motive etmekten ziyade desteksiz şampiyonluk açıklamaları
-alanya maçı sonrası olaylar
ama başkan da hatalarını gördü bence. emekleri büyük. düzen anlamında bizleri çok iyi konuma getirdi. seneye üstüne koyarak planlama bekliyorum başkandan. inşallah şl işi çözülür ve elemeleri geçeriz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum