Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir tükenmişlik var.
    Sen diyordun TS da bir sey basarisizsa beni elestirsinler. Simdi senin siran.

Istifan gerekli.

Ama kulüp tarihinde o koltuğa oturup ta haydi TS a iyilik yapip birakalim diyeni görmedim. Oturan şansini denemek istiyor. Biliyor ki tarihe gececek.

Sen de dene şansini. Alişkiniz. En gec 1 yil sonra sampluktan kopulduktan sonra yuhlanacaksin. Er ya da gec.

Yorum

• [MENTION=51308]Latif Özdem[/MENTION]

Konunun ne ilk maçla ne de ilk oynadığı kötü maçla zerre alakası yok. Konu çok basit 100. defa yazıyorum Wakayeme ilk geldiğinde temposu ye-ter-siz-di.

Nasıl Sturridge ligin 5 gömlek üstünde futbolcu olmasına ve skor yapmasına rağmen fiziksel yetersizliğinden dolayı asla takımın kilit parçası olamadığı gibi Waka da tempo olarak yetersizDİ. Başlığında yazıyor hepsi.Bunun 90 dakika 60 dakika 15 dakika oynamayla alakası yok.

Sosa, sosa, sosa... profilimide Sosa var diye haşa Sosa'ya taptığımı sanıyor. Yahu Sosa'nın leş attığı dönemlerdeki mesajlarım da çok şükür başlığında duruyor.

Son olarak sürekli edep ve saygıdan bahsedip tanımadığı birinin alttan alttan karakterine laf atmak da güzel çelişkiymiş.

Hadi alıntılayıp içinde 60 defa Sosa geçen bi cevap yaz. Eğer alıntılarsam suç bebdedir.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan istifa gibi sacma sapan işlere girmeyin.bu takimi bu noktaya getiren de ahmet başkandır.sacmalamayin lütfen.
        Hayallerimiz yıkıldı, fırsat ayağımıza geldi ama olmadi.
        Çünkü ne hoca olarak ne takım olarak şampiyonluğa hazırdık.
        (Başakın hocası da takimi da bizden geniş ve kaliteli.bizde sadece cok özel yetenekli nwakame,sorloth,ugurcan vb oyuncular var.totelde başaka göre zayıf takimimiz)
        Bu takımı bu noktaya getiren son dönem doğru transferleri (transfer işine bizzat kendisi dahil olarak),gençlerle birebir ilgilenmesi,kulübün profesyonelleşmesi için çaba sarfetmesi ile Muharrem Usta'dır.

Bu gerçeği göremeyen herkes lütfen Trabzonspor geleceği için çözüm önerisi sunmasın,çünkü olayları dopru takip edip,doğru analizler yapamıyor.
        Ahmet Ağaoğlu kendisine bırakılan bu iyi kadroyu çok uygun sezonda yeterli takviyeleri yapmayarak maalesef harcamıştır.

Stoper bölgesine 6 transfer yapmasına rağmen ideal tandemi oluşturmaması bile olayı anlamaya yeterlidir.

Şu saatten sonra istifa etmemesi Trabzonspor'u zhniyet ve vizyon olarak küçültmeye götürür ki bu bizim sonumuz olur.
        • Memento mori

Yorum

• Tekrar tekrar yazıyorum.ahmet ağaoğlu alanya maçına newton ile çıkmak zorundasın bu bir.
          2. biran önce iyi bir hoca bul.
          3.asla ve asla istifayı düşünme.sen trabzonspora lazımsın.
          Bizi tekrar m.usta ve i.haciosmanoglu gibilere muhtaç bırakma.
          Adım adım gidelim, gerçek taraftar sana inanıyor.suan herkes kırgın ve üzgün sadece.eminim başkan da cok üzgün.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Latif Özdem<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->

Konunun ne ilk maçla ne de ilk oynadığı kötü maçla zerre alakası yok. Konu çok basit 100. defa yazıyorum Wakayeme ilk geldiğinde temposu ye-ter-siz-di.

Nasıl Sturridge ligin 5 gömlek üstünde futbolcu olmasına ve skor yapmasına rağmen fiziksel yetersizliğinden dolayı asla takımın kilit parçası olamadığı gibi Waka da tempo olarak yetersizDİ. Başlığında yazıyor hepsi.Bunun 90 dakika 60 dakika 15 dakika oynamayla alakası yok.

Sosa, sosa, sosa... profilimide Sosa var diye haşa Sosa'ya taptığımı sanıyor. Yahu Sosa'nın leş attığı dönemlerdeki mesajlarım da çok şükür başlığında duruyor.

Son olarak sürekli edep ve saygıdan bahsedip tanımadığı birinin alttan alttan karakterine laf atmak da güzel çelişkiymiş.

Hadi alıntılayıp içinde 60 defa Sosa geçen bi cevap yaz. Eğer alıntılarsam suç bebdedir.
            Asıl konu Ünal Karamanın sana göre muhteşem hoca iken, bana göre son derece başarısız olması (sonuç ve oyun her türlü). Asıl konu bana göre Ünal Hüseyin'den elbette daha otoriter olsa da, oyuncular üzerindeki otoritesinin oyuncudan oyuncuya değişmesi, yeterince hakkaniyetli olmaması, sana göre ise çok başarılı veya adil olması. Bunların hiçbirinde sorun yok. Benim açımdan bunlar çok normal şeyler..

Bu konularda sen gerçekten çok haklı, ben tamamen haksız da olabilirim. Sen futbolu çok iyi biliyor, oyunu benden çok daha iyi okuyor ve benim göremediklerimi çok iyi görüyor da olabilirsin. Bana göre Sosanın da çok kötü oynadığı maçlar varken sana göre farklı olabilir. Bana göre Nwakame belki de gelmiş geçmiş en faydalı, yetenekli ve ve karakterli oyuncularımızdan biri iken sana göre öyle olmayabilir.

Ama asıl sorun senin hiç tanımadığın bir insan, senden ne kadar farklı düşünürse düşünsün; karşılıklı nezaketi saygıyı geçtim, en azından aynı takıma gönül vermiş olduğunuz için, kendi görüşlerini saygı çerçevesinde paylaşmak yerine aklına, ağzına ilk gelenleri "saçmalamak, yalan, iftira vb." kusmaya çalışman..

Ve aynı tarza devam ettiğin için benim de en azından, bu tarz kendi gibi düşünmeyenlere saldırgan tavır sergileyenlerin marifeti kendilerinden bilmemeleri için, bu tarz yazışmalardan hiç haz etmediğim halde, belli ölçüde cevap vermek zorunda kalmam..

Yoksa sana göre Sosa kahraman olur, bana göre olmaz. Sana göre Ünal çok başarılı olur, bana göre olmaz. Bu tür fikir ayrılıkları celallenip de karşındaki insana hakaret etmeyi gerektirecek şeyler değil.

Ama her insan karşısındaki insanlara gösterdiği saygı kadar saygıyı hak eder. Yoksa takımla ilgili insanlar (başkan, yönetim, futbolcular) dışında buradaki herhangi hiç kimsenin karakteri ile kişiliği ile en ufak bir derdim yok. İstediği kadar benden farklı düşünsün.
            En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 14.07.2020, 17:27.

Yorum

• İstifa etsin demek kulübe ihanettir yönetim devam etmelidir.
              Lakin bu kepazelikle ilgili bir açıklama şart Başkanım susmakla olmuyor radikal kararlar bekliyoruz mevcut hoca beceremedim sıçtım batırdım pardon diye biri ile maça çıkmamalıdır Trabzonspor bu kulüp 100 gömlek büyüktür Huseyin Çimşire kalan maçlarda Eddie Newton çıksın lig bitiminde de tecrübeli bir hoca ve iyi bir yabancı kondisyoner şarttır hedef Türkiye kupası ve Süper kupa olmalı herşey bitmedi gerekli takviyelerle daha iyi olabiliriz.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Borç batağında olan kulübü ayağa kaldırdı. Şampiyonluk sürecini iyi yönetemedi ama çok iyi işler çıkardı. Ağaoğlu ile devam etmeliyiz
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Başkanın istifasını istemek şimdilik haksızlık olur. Önümüzdeki sezon belirleyici olacak.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yeni sezon cok kisa süre icinde başlayacak kimse bir yere gitmiyor, bütün sorunlari, hatalari tespit ettik, eksikleri kapatacağiz, hedeften sapma yok diyebiliyor mu ? Varsa bu hirsi, inanci sorun yok.

Yorum

• ya burada ünal karamanı savunanları görünce bu yazıları okudukça yeminle gözlerim kanıyor ya bu ünal karaman ne yaptı ne başarısı var olay şampiyonluğa gelince kendi ağzı ile söylemedimi bana kimse şampiyonluktan bahsetmedi diye burdan şu sonuç çıkmıyormu ünal hoca sen kafana göre takıl sonuç problem değil relaks ol ben bunu anlarım bu sene de ünal karaman bu takımda olsaydı 40 sene daha çalışsaydı ünal karaman değil trabzonsporu hiç bir takımı şampiyon yapamaz onda ne bu kapasite ne de bu denli bir çap var bakın çok değerli ünal karaman hocanız rizeden de kaçtı neden kaçtı orda da bir iddaa var ligde kalmak ama ünal paşaya böyle iddaasız hedefsiz takım bulup vereceksiniz ancak öyle çalışır.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya burada ünal karamanı savunanları görünce bu yazıları okudukça yeminle gözlerim kanıyor ya bu ünal karaman ne yaptı ne başarısı var olay şampiyonluğa gelince kendi ağzı ile söylemedimi bana kimse şampiyonluktan bahsetmedi diye burdan şu sonuç çıkmıyormu ünal hoca sen kafana göre takıl sonuç problem değil relaks ol ben bunu anlarım bu sene de ünal karaman bu takımda olsaydı 40 sene daha çalışsaydı ünal karaman değil trabzonsporu hiç bir takımı şampiyon yapamaz onda ne bu kapasite ne de bu denli bir çap var bakın çok değerli ünal karaman hocanız rizeden de kaçtı neden kaçtı orda da bir iddaa var ligde kalmak ama ünal paşaya böyle iddaasız hedefsiz takım bulup vereceksiniz ancak öyle çalışır.
                        10 kisi kalan gaysey ve konyadan baski yedigimiz ecel terleri doktugumuz gunleri ozlemislerdir balik hafizalilar
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yahu ne istifası
                          Kafasını duvarlara vursun ben ne bok yedim desin yeter başkan
                          Sonra kendine gelince Hüseyine ve tüm teknik ekibe yol verir zaten
                          Başkan da yaptığı çapsızlığın farkında bence

Yorum

• Unal da şampiyon olamazdi belki ama keşke ünal'i gonderip hüseyin'le devam edilseydi diyen çikmazdi heralde. Burada hamlenin yanlişliği konuşuluyor. Kafanda alternatif yoksa köprüleri atmayacaksin, dolduruşa gelmeyeceksin. takimin baskidan etkileniyorsa sahaya atlamayacaksin.

Arkandan büyük başkan, helal olsun derler, sonra da ortadan kaybolurlar, sorumluluk sana kalir.

Yorum

• Şampiyonluk net olarak beceriksizlikle kaybedildi . Kimse beni aksine inandıramaz.

Şaka gibi.

Milyon euro'luk takım, 30 küsür yıldır şampiyonluk kutlayamama hasreti, büyük pasta, büyük fırsat..

sonuç: Stajyer hocaya takımı emanet ettiler.

Bunun izahı yok.

Tarih böyle yazacak.

Vezir olacakken rezil olduk.

Yorum

• Başkana desteğim tam şu ortamda gayet iyi bir başkan. amaaa herhangi Trabzonlu veya Trabzonspor kökenli bir hoca getirirse bu takıma işte o azaman direk istifasını isteyecem.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X