Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kritik bir hata 10 tane doğruyu nasıl götürür, nasıl daha da kötü hale getirir alın size örneği.

İş hayatında hepimize ders olacak bir yönetsel zaafiyet.

Trabzonspor borsaya kote olmuş, halka arz edilmiş bir anonim şirket.

Ama merak ediyorum Sayın Ağaoğlu kendi şirketlerinin başına bu kadar deneyimsiz bir genel müdür getirir miydi?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uzun yıllar göreve devam etmeli.
      aynen, sadece şuan kafasını duvarlara vurup yayla romantizminden ve fakir edebiyatından vazgeçse yeter

kafasını vurdukça profesyonel bir teknik kadroyla yola çıkacağını anlar...

Yorum

• 5-0 yenildiğimiz Malatya maçında dahi Antalya,Ankaragücü,Denizlispor maçlarından çok daha fazla mücadele ettik,istedik.
        Ben bunu kabullenemiyorum arkadaşlar kimse kusurabakmasın.
        Savaşırsın,kaybedersin. İnanın bana canınınız sağolsun der daha çok sahiplenirim.
        Ama o futbolcuların yüzlerindeki asıklık,isteksizlik, kenarda teknik direktör diye külübeye diktiğin adamın dokunsan ağlayacak halleri.
        Ben bunu kabul edemem.
        Bunun hesabının ve açıklamasının taraftara verilmesi gereklidir. Ne oldu ? Arkaplanda neler döndü ?
        Otobüsteki o görüntü varya sezonun özetidir.
        Birde Ünal Hocanın otobüs görüntelerini hatırlayın,adamın gözleri gülüyordu. Gol sevinçlerini hatırlayın,yedek kulubesi bile fırlıyordu.
        NE OLDU YA NE OLDU ? BUNUN AÇIKLAMASINI BİR TARAFTAR OLARAK İSTİYORUM.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Allahtan şuan Ünal Karaman takım çalıştırıyor da nekadar yetersiz bir direktör olduğunu gösteriyor

yoksa şuan Ünal üzerinden senin ağzına etmişlerdi başkan. yat kalk Rizeye dua et

tabi bu senin hata yaptığını değiştirmez. ayağına gelen fırsatı bir amatörden alıp başka amatöre verdin bu da senin çapsızlığın

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açıkçası Ne Ağaoğlu’nun ne Ünal’ın bahsettiğin kanallarla problemi olduğunu ya da kafa tuttuklarını sanmıyorum, tamamen ikisinin arasındaki mevzuya benziyor, ha bence Ünal postayı koyup istifa eden taraf. Ekrem Bey mevzusunda ise Şenol Güneş ilk tebriğe gidenlerden Milli Takım TD’yken, yani biraz havada kalıyor gibi bu iddia.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Özkan Sumer, Hayrettin Hacisalihoglu, Unal Karaman... Ekrem Imamoglu'nu tebrik eden, ziyaretine giden kisiler. Özkan Sumer ve Hayrettin pes pese gittiler, Unal hoca sonra gitti.

Bana hic tesadufmus gibi gelmiyor. Keske Ozkan Sumer ile Hayrettin de kalsalardi, kulubu menajerci MYA isimli şahısa biraktilar.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Başakşehir’in puan kaybedeceği tahmin ediliyordu, kuvvetle muhtemel 2 maçın birinde yada ikisinde yine puan kaybedecekler ama ne fayda.

Oynanan futbola bakarsak hakeden taraf Başakşehir. Avrupa’da da başarılı oldular, avrupada onların yerinde biz olsaydık bu orta sahayla bu defansla bu savruklukla madara olurduk.

BŞ, ŞL’ye katılmasından dolayı büyük avantaj sağladı, akıllı hareket ederlerse seriye bağlayabilirler, rakip olabilecek takımlar ekonomik olarak paçayı kurtarma derdinde.

Bizim yönetimler doğruların yanında hep birşeyleri eksik yapıyorlar. Herşeyi dört dörtlük yapan bir yönetimi göremedik.

Son olarak bu sezona Cemil Usta adını verdiren yönetime bir kez daha akıl fikir diliyorum.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• A.agaoglu geldik yine kısır döngüye.yine şampiyonluğa oynanıp batırılan bir.sezon daha.artik taraftarda sabredecek hal de kalmadı.bircok insan bu trabzonsporu nasil bırakırım derdinde artik.
                Ilk 2 sene şampiyonluğa oynamayı kimse beklemiyordu.ancak biranda fırsat geldi ama biz elimizle batırdık herseyi.
                Bundan sonra asıl yapılması gerekn ise geçilmeli.
                Çünkü bu iki sene kuruluş sonra yükseliş aşamasına gecikmeliydi.bu sebeple stajer düşük bütçeli hocalarla başladık.
                Şimdi.ne olacak.artik profesyonellesebilecegiz mi.
                Seneyeki hoca tercihi bunu ortaya koyacak.
                Ben artık ünal karaman hüseyin çimşir.gibi stajer hoca istemiyorum.ikiside 2.ligde anca hocalık yapabilir.
                Doğru ismi bulabilmek cok önemli.
                O yüzden hemen göndermelisin hüseyin çimşir.newtona emanet et bir kaç mac.sonrada vizyoner bir hoca bul.artik profesyonelliğe geçelim.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah akıl fikir versin dicem de talebi ve gayreti olana veriyor kurban olduğum yaradanım. Elin aleminin adamlarından Allahın dinini öğreneceğinize açip kitabını biraz okusan(ız) ne dediğinin farkına varacaksın kardeşim.
                  Ben burada yazinca bana salliyorlar. Adamin son 50 mesaji hocaefendimiz seklinde. Hala konusturuyorlar. Ulan kalk git tekkene ne halin varsa gor, burada zirlama diyemiyorlar.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• U.karaman güzellemeleri yapanlara aldırış.etmeyin.sene başından beri bu takım hocasızdi.sosa ve peraire gibi oyuncular hocalik yapiyordu bir bakıma.
                    Futbolcuların on planda olduğu hicbir düzen basarili olamaz.
                    Tüm oyuncuların bilgisine otoritesine inanacağı bir hoca olmak zorunda.
                    Biz bunu başaramıyoruz.(eğer yine stajer hoca gelirse futbolcu hükümdarlığı cok bariz tekrar başlayacak hatta belki de başladı bile.sahada takım ortak hareket.etmiyor gibi)

Yorum

• İki yılda yaptığı bütün iyi şeyleri sırf Hüseyin hocayı bu takımın başına getirmek için çöpe attı hem kendine hem takıma hem Ünal hocaya yazık etti bu takım bir elli yıl daha şampiyon olamaz bizim şehrimiz takımdan çok egolarını tatmin edildiği bir yer olmuş bu seneden çok ümitliyim çakma guardiola kendinizde bizimde bitirdi.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        U.karaman güzellemeleri yapanlara aldırış.etmeyin.sene başından beri bu takım hocasızdi.sosa ve peraire gibi oyuncular hocalik yapiyordu bir bakıma.
                        Futbolcuların on planda olduğu hicbir düzen basarili olamaz.
                        Tüm oyuncuların bilgisine otoritesine inanacağı bir hoca olmak zorunda.
                        Biz bunu başaramıyoruz.(eğer yine stajer hoca gelirse futbolcu hükümdarlığı cok bariz tekrar başlayacak hatta belki de başladı bile.sahada takım ortak hareket.etmiyor gibi)
                        Pereira ve Sosa Muharrem Usta doneminde niye hocalik yapamadilar da gelene gecene rezil olduk derbi loserı olduk ?

Ünal Karaman'dan once derbi loserı siradan Anadolu takimiydik, Sosa kadro disi kalmak uzereydi, Pereira muhtemelen gidecekti. O takimi ozellikle Onur ve Burak'tan sonra adam eden kisi Unal hocaydi, baskasi degil. Agaoglu'nun ve yonetimin bu surecte hicbir faydalari olmadi hatta 2 sampiyonluk yediler.

Hadi getirsinler simdi daha iyisini...
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• huseyin kumari bize pahalliya patladi ama iyi bir hoca getirdigi takdirde kendisinin arkasindayim.trabzonspor'un agirligini kaldiramayacak bos beles issiz eski futbolculari hoca diye getirmeye devam ederse bu destek o noktada sonlanir.asagilamak icin soylemiyorum ama ilkokul-ortakokul mezunu adamlara sirf futbolculuk gecmisleri var diye altindan kalkamayacaklari yuk verilmez.verdigin zaman boyle bu yukun altinda kaliyorlar.

evet futbolculuk dedigimiz sey cok fazla zeka gerektirmez, dogustan yetenekliysen egitime bakmaksizin cok iyi yerlere gelebilirsin.izlemeside zeka gerektirmez.belki de bu yuzden herkes tarafindan cok sevilen bir spor ama konu hocaliga gelince orada bir duracaksin.teknik direktorluk zeka gerektirir,futbolu bimek gerektirir, hamle yetenegi gerektirir,idman bilgisi gerektirir,futbolcu portfoyu gerektirir vss.bunlarin yaninda isin mental tarafi var.dunyanin her yerinden gelen adamlari yonetmek basit bir is degil.bu maddelere tonla sey eklenebilir.ne unal ne huseyin bunlarin hicbirine sahip degildi ve biz bu adamlarla kaliteli kadroya ragmen kazandigimiz maclarda dahil oyun anlaminda can cekistik..

takimdaki bireysel oyuncular sayesinde bu yarista varolabildik ama son duzlukte hoca eksikligi bize pahaliya mal oldu..sezon boyunca 3-5 tane iyi mac oynayarak sampiyon olunmaz.umarim ozellikle baskan bunu anlamistir.

Yorum

• Şenol Güneş'i getir başkan yaslan arkana, kızanlar olacaktır ama bence tam sırası. Hazır kurulu bir kadro var. Şenol hoca transfer de pek başarılı değil ama elindeki kadroyu mükemmel kullanır. Kimseyi göndermeden bir iki net scout stoper transferi ile Şenol hoca bu takımı uçurur..
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Önce iyi bir hoca, sonra en az 2-3 satış ve yeni bir takım. Bu kadro yapısından hiçbir halt olmaz, büyük oranda takım değişmeli.
                              Sezona açılışına sadece 2 ay var. 1 ay içinde kadromuz netleşmeli.

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş'i getir başkan yaslan arkana, kızanlar olacaktır ama bence tam sırası. Hazır kurulu bir kadro var. Şenol hoca transfer de pek başarılı değil ama elindeki kadroyu mükemmel kullanır. Kimseyi göndermeden bir iki net scout stoper transferi ile Şenol hoca bu takımı uçurur..
                                Senol Günesi getirsinler ben Trabzonsporu birakirim.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X