Son yılların en şanslı yönetimi demek yerine neden başarılı dediniz?Hangi başarıları var ortada.İstifa etmeleri için bir sebep yok,sadece 10 yıllık bir futbol kulübüne şampiyonluk veriyoruz,belki bir de Antalya'nın ilçe takımına bir kupa hediye ederiz.
Başarılı oldukları konu taraftarı çapsızlıkları ve vasatlıklarına alıştırmaları oldu,taraftarı büyük bir takım taraftarı pozisyonundan sıradan bir takım seviyesine çok güzel getirdiler.
İkinci olduk, belki kupayı kazanırız, Avrupa’da gruplara kaldık. Bu bizim gibi bir kulüp içim yeterli. Daha fazlasını bekleyemezsin.
Sanki Başakşehiri biz şampiyon yaptık. Hiç bir seyircisi olmayan takım senden iyi ve daha pahalı bir kadro kurabiliyorsa, onların kaynaklarını irdelemen lazım.
Belki Ahmet Ağaoğlu farkında değildir ama Alanya maçından sonra takımın üstüne çöken ağırlığın sebebi kendisi,eğer en baştaki kişi şampiyonluk stresini kaldıramadığını en rezil hareketlerle kanıtlarsa,teknik kadro ve futbolcular bunun altında ezilir,son maçlardaki ruhsuzluğun asıl sebebi de Alanya maçı sonrasında yaşananlar ve başkanın çizdiği sahte profilin yırtılması ve futbolcular nezdinde kaybettiği inandırıcılıktır.
Bu işte en masum kişi Hüseyin Çimşir'dir.
İkinci olduk, belki kupayı kazanırız, Avrupa’da gruplara kaldık. Bu bizim gibi bir kulüp içim yeterli. Daha fazlasını bekleyemezsin.
Sanki Başakşehiri biz şampiyon yaptık. Hiç bir seyircisi olmayan takım senden iyi ve daha pahalı bir kadro kurabiliyorsa, onların kaynaklarını irdelemen lazım.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
O kadar yanlış yerden olayı anlatıyorsun ki,Trabzonspor için çok rahat şampiyon olunabilecek ve rakiplerin adeta yok olduğu sezonları elimizle ikram ediyoruz.
Kadromuzun ana iskeleti yaşlanıyor ve genç yeteneklerimizi ya satıyoruz ya söndürüyoruz.
Beş tane saçma transfere vereceğin paranın yarısı ile işinin ehli bir Hoca ile iki şampiyonluk kazanabileceğimiz sezonları bozuk para gibi harcadık.
Şimdi bunun bir planlı progaramlı hareket olduğunu iddia ediyorsanız üzerine yatırım yaptığımız Ünal Karaman'ı neden ortada geçerli bir sebep yokken harcadık?Gerçek liderlik ve başkanlık ego tatmin etmek değil,liderlik ettiğin insanların yükü kaldıramadığı yerde onları desteklemektir.
Geçen yılı kaybettik peki karşılığında bizi yeni ve modern futbola taşıyacak bir Hoca mı kazandık,yok.
Bu sezonu kaybettik ve peki sizce Hüseyin Çimşir ile yeni sezona başlayabilecek bir irade var mı?
Başakşehir konusunda konuşmak bile istemiyorum,Trabzonspor taraftarıyım ben,dedikodularla işim yok,10 yıllık harcadıklarını bir sezon Şampiyonlar Ligine katılımla geri alacaklar.
Bizi bu 10 yllık kulübe karşı ezdirenlerin rezilliğini konu edin.
En son sasone tarafından düzenlendi; 09.07.2020, 15:35.
Gs ve Fatih Terim yabanci kurali sacmaligi yuzunden TFF ye savas acti.
Helal olsun sana Fatih Terim, Senol Gunes senin ceyregin bile etmez. Olacaksa boyle delikanli rakibim olsun, guc zehirlenmesi yasayan bir siyasi parti ulkede her alanda resmen harakiri yapiyor, futbolu da mahvettiler. Agaoglu da bu partiye bagimli sekilde hareket ediyor, eminim yabanci kurali gelsin yerli milli kafasi da bu yuzdendir.
Kivirmaya gerek yok, gecen seneki Basaksehir olduk, "kontak kapattik" ... Ne icin, kim(ler) icin bilmiyorum, yarisi eksik Antalya'ya karsi sut cekmeyi birak son 15-20 dakika resmen defansta bekledik. Ne icin, neye karsilik ??? Bilmiyorum, kimse bilemez ama oynadigimiz ruhsuz oyunun mantikli bir aciklamasi yok.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yahu ne unali yapmayin eylemeyin.sıkılmadiniz mi stajer hocalardan.bu takım ünal varken de birsey oynamıyordu.
Ilk yarı puan kaybettiğimiz maçlara bir bakin.hatta zorla kazandığımız maçlara.(Sadece bjkyi kolay yendik)
Mazoşist olduk iyice. Ünal Karaman dediğin adamın muadili var zaten şu an başımızda. Daha az para alıyor. Ne diye pahalısı gelecek?
Bize gerçek teknik direktör lazım. Şenol'u ikna edebilecek misin? Yok. O zaman yerli diye tutturmanın anlamı yok. Nasıl Newton hocada en iyisini bulup getirdin, teknik direktörde de aynısını yapacaksın. Yoksa böyle verirsin şampiyonluğu işte.
Yabancı sınırı konusunda da aptalca bir politika izliyor. Bu kepazeliğe karşı çıkan da yok GS dışında. Ne günlere kaldık arkadaş. Menajerleri ihya etmek için kural uyduruyoruz.
Yav ne Ünal'ı ne Hüseyin'i arkadaş taktik ve teknik bilgisi olan deneyimli bir yabancı hoca lazım bu kriterde yerli hoca yok gelebilecek hala Ünal yazıyorlar ya sene başından beri öne geçip leblebi gibi gol yiyoruz oyun kurgusu sistemi yok bireysel oyuncu performası ile geldik buraya kulübe boş teknik ekip katkısı ile aldığımız maç var mı söyleyin sana gol lazım adam Ekubanı oyundan aldı ya çıldıracam aklıma geldikçe büyük takım hocası bir soyunma odası konuşması ile takımı fişek yapmalı şampiyon böyle olunur her maç kapaninca gol yiyoruz anlamıyorum diyor yalı kavağı Hüseyin bey s..ktir git defol çapsız sen adam olsan dersin ki başkanım ben takımı tanıyorum tamam fakat tecrübem yok zor bir görev ben gene yardımcı olarak kalayım tecrübeli bir hoca olsun bende tecrübe kazanayım dersin akıllı insan haddini bilir kendini rezil etmez net.
Şu yabancı kuralına ses çıkarmayan daha yerli futbolcu performanslarına, istedikleri paralara ses etmesin. Bizi de içine koyarsak Anadolu takımları yabancı transferlerle topladı kendini. Oynatmak zorunda olduğun vasat yerli oyuncularla ligde ne yapacaksın? Kalitelisine zaten İstanbul takımları olta takıyor. İstanbul takımları bozulan kimyalarını tekrar toplar 3-4 seneye bu sistemle. İşin garibi bu sistem Galatasaray'ın vs. daha fazla işine gelirken onlar karşı çıkıyor da bizimkiler şimdilik elimizde 3-5 tane yerli var diye susuyor. Uzun vadede bizi daha fazla olumsuz etkiler, her zaman iyi bi jenerasyon yakalayacaksın diye bir şey yok. Süper Lig topçusu bile olmayıp da mecburen 11 oynattığımız ne futbolcular geldi geçti bu kural yüzünden. Umarım dönülür şu karardan.
En son Sefa Alış tarafından düzenlendi; 09.07.2020, 19:25.
Yorum