Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonlugu hediye ettin yazıklar olsun.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ben size şampiyonluk sözü vermedim, batık kulübü kurtardım diyecek herhalde.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şampiyon belliymiş-Ünal ondan yollanmış BENCE

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyonlugu hediye ettin yazıklar olsun.
        Onca yazdık çizdik, kafamda oturmayan şeyler var...

Agücü ve Antalya maçlarından sonra, bambaşka düşünüyorum. 3 ay pandemide yatan Sosa sakat değildi-Waka ve Eku sakatlanmadı, liderliği BİLEREK DEVRETTİĞİMİZDE tüm oyuncularımız döndü-hakemler düzeldi, liderliği devrettik diyorum, çünkü:

Agücü maçı özetinde bile belli-oynamadık, lig sonuncusu, rezil bi takım

Alanya maçını da kaybetmek için Campi-Pereira gibi top tutanları çıkardık. Ligin en iyi ikilisi Campi_da costa bozuldu puan kayıpları geldi yönetimde şampiyonluğu Başakşehire satanlar var, eminim, Ünal bunun ilk hamlesiydi (tüm aptalca oyuncu tercihleri sistem adamı Hüseyine ait)

9 ası olmayan dünkü Antalya kimseye gol bile atamaz, ilk kez deplasmanda 2 gol attı

MİDEM BULANDI, BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON-FETÖ KAZANDI, Trabzonsporda buna alet olanlar var... (Sörlotha bile isteye pas vermeyen, son 7 maçta şutu bile yok sebebi dün apaçık hiçbir pas verilmedi son 6 maç gibi)
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Ölü taklidi yapma başkan. Noldu bu takım şampiyon olacak çok net konuşuyorum diyen adam şimdi işler istediğimiz gibi gitmediğinde de çıkıp bir açıklama yapabilmeli.

Yorum

• Arkadaşlar bu süreçte ne olursa olsun başkanın arkasında durmamız gerekiyor. Bu bütçe ile son ana kadar şampiyonluk yarışını kovalamak da bir başarıdır.
            Benim Ağaoğlundan tek bir beklentim var, çıksın açık açık söylesin bu takım neden kendini frenledi diye. Alanya maçından sonraki süreçte neler yaşandı?. Bizde ona göre yakalım yıkalım ortalığı. Ama böyle susup kafasını eğmesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• CAS haber ne zaman gelecek belli mi
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onca yazdık çizdik, kafamda oturmayan şeyler var...

Agücü ve Antalya maçlarından sonra, bambaşka düşünüyorum. 3 ay pandemide yatan Sosa sakat değildi-Waka ve Eku sakatlanmadı, liderliği BİLEREK DEVRETTİĞİMİZDE tüm oyuncularımız döndü-hakemler düzeldi, liderliği devrettik diyorum, çünkü:

Agücü maçı özetinde bile belli-oynamadık, lig sonuncusu, rezil bi takım

Alanya maçını da kaybetmek için Campi-Pereira gibi top tutanları çıkardık. Ligin en iyi ikilisi Campi_da costa bozuldu puan kayıpları geldi yönetimde şampiyonluğu Başakşehire satanlar var, eminim, Ünal bunun ilk hamlesiydi (tüm aptalca oyuncu tercihleri sistem adamı Hüseyine ait)

9 ası olmayan dünkü Antalya kimseye gol bile atamaz, ilk kez deplasmanda 2 gol attı

MİDEM BULANDI, BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON-FETÖ KAZANDI, Trabzonsporda buna alet olanlar var... (Sörlotha bile isteye pas vermeyen, son 7 maçta şutu bile yok sebebi dün apaçık hiçbir pas verilmedi son 6 maç gibi)
                Düşünüyorum da hakikaten bir terslik var gibi. Yani mücadele edersin, parçalarsın ama atamazsın berabere kalırsın eyvallah ama şu iki maç sanki bilerek mücadele edilmemiş, bırakılmış gibi. Şampiyonluk adayı takımsın şurada 4 maç kalmış, son bir press ve mücadele göster ama yok. Üstelik rakiplerin senin iki seviye altında kalitede. Komplo teorilerine sardık malesef..
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kafayı yememek

İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Düşünüyorum da hakikaten bir terslik var gibi. Yani mücadele edersin, parçalarsın ama atamazsın berabere kalırsın eyvallah ama şu iki maç sanki bilerek mücadele edilmemiş, bırakılmış gibi. Şampiyonluk adayı takımsın şurada 4 maç kalmış, son bir press ve mücadele göster ama yok. Üstelik rakiplerin senin iki seviye altında kalitede. Komplo teorilerine sardık malesef..
                  Yani sevgili hemşerim, ben çözemiyorum, seyircisiz maç, stresmiş vs geçelim.

Rica ediyorum bulursan geniş özete-ya da maça bak, APAÇIK 6 maçtır Sörloth a pas atmıyorlar, zaten adam pas gelmeyince orta sahadan topu alıp gidip gol atan-penaltı yaptıran adam.

35 lik Cisse ye geçilecek adam değil Sorloth

Yaşadıklarım, bana bişeyleri hep sorgulatır hale getirdi, eğitim sistemindeki gibi hep SİYAH-BEYAZ veya İYİ-KÖTÜ yok, insan=1 damla kan ve binbir endişe, yani menfaat için herşeyini satabilecek varlık...

43 yaşındayım, 20 sene amatör-10 sene halı saha oynadım, abartmıyorum, bu fizikle dün Antalyaya ben gol atardım.

Sosa yatarken sakatlanacak-Nwakaeme yedek vs APAÇIK İÇERDE TEZGAH var...
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Takıma üst klasman bir hoca lazım,şenol güneş belki.
                    Sağlık ekibi,kondisyoner hepsinin gitmesi lazım.
                    Başta defans olmak üzere bazı alanlara sağlam transferler şart ve novak,nwakeme,sörloth belki sosa gibi oyuncuları da kaybetmemek gerek.
                    Abdulkadir ömür satabiliyorsanız satılmalı.

Yorum

• Takima Yilmaz Vural'i bile getirse sampiyonduk, bu kadroya herkes hoca olmak isterdi. Antrenman taktik sistem vs.. bu konularda en ufak bilgisinin olmadigindan emin oldugum Huseyin Cimsir resmen aslanlarin önüne atilan kuzu oldu.

Okan Buruk bile mac sonrasi cikip bize laf etti, antrenor olarak cikip cevap veren hocamiz olmadi. Biraz sinsi ve akli basinda kurt hocamiz olsa Dozer Cemil sezonunda Basaksehir sampiyonlugu yerine TS sampiyonlugu gorurduk, bu utanci yasamazdik.

Git simdi Sota'yi getir, Muzaffer Bilazer de olur. Seni baskan yapan Unal Karaman'di, daha kupa kaldirmadan ego yaptin adami kovdun. Aziz sampiyonluklardan sonra kendini kaybetti, ya sen ? İsmail Kartal bu takimi sampiyon yapar demisti, sen de onun gibi Huseyin yapar dedin. Baskan misin antrenor musun ?

Cok doluyum cok. Bari Sosa ve Novak ile imzala, Ugurcan dahil kimseyi satma da dagilmayacagiz imaji ver, dogru duzgun 3-4 adam al gelecek sezon sampiyon olalim.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yine de son yılların en başarılı yönetimi. İnşallah istifa etmek gibi bir salaklık yapmazlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine de son yılların en başarılı yönetimi. İnşallah istifa etmek gibi bir salaklık yapmazlar.

Öyle birsey olursa o zaman dükkani kapatalim sonunumuz olur
                          Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• "Bugün borç alan, yarın emir alır."

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yine de son yılların en başarılı yönetimi. İnşallah istifa etmek gibi bir salaklık yapmazlar.

Son yılların en şanslı yönetimi demek yerine neden başarılı dediniz?Hangi başarıları var ortada.İstifa etmeleri için bir sebep yok,sadece 10 yıllık bir futbol kulübüne şampiyonluk veriyoruz,belki bir de Antalya'nın ilçe takımına bir kupa hediye ederiz.

Başarılı oldukları konu taraftarı çapsızlıkları ve vasatlıklarına alıştırmaları oldu,taraftarı büyük bir takım taraftarı pozisyonundan sıradan bir takım seviyesine çok güzel getirdiler.

• Memento mori

Yorum

• Sampiyonlugu ne için ve nasil verdigini açiklasin.
                                Yoksa sunu yapmis bunu yapmis umurumda degil, basariliymis bilmem ne.
                                Nasil bfk sampiyonlugu sattiysa geçen sezon, aynisini biz yaptik, kimse masal anlatmasin.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X