asıl olay bundan sonra başlıyor kadro dağıtılırsa 4-5 sene geriye gideriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
Başkanım sana desteğimiz tam yeterki takımı dağıtma ve iyi bir hoca bul canın sağolsun senin emeklerini biliyoruz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kötü yönettik süreci. Durduk yere bir anda "olacağız" diye ortaya fırladık. Sonra yaygarayı koparmamız gereken zamanlarda sustuk işi yerel gazetelerden başlık attırarak çözmeye çalıştık sonrasında ise iş işten geçince yaygarıyı kopardık. Karışık kuruşuk bir şeyler oldu bu kısmı zaten hiç anlamadım.
Yine diyorum. Saha dışında bu güruha karşı mücadele edebilme şansımız sıfır. Mümkün değil. İmkansız. O yüzden saha içini çok çok iyi organize etmek ZORUNDAYIZ. Bunun içinde alt yapılardan A takıma futbolcu yetiştirmesinden tutun da hocandan teknik ve sağlık ekibine kadar, futbolcu arama ekibinden tut da kapıcına kadar PROFESYONELLERDEN kurulu bir organizasyonu kurup oturtman gerekiyor. Tek şansımız bu bence.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Alanya maçından sonra başkanı gören/başkandan bir cümle duyan oldu mu?
O kavgadan sonra, ki kavgadaki küfürlerde bi abiye küfür olayı vardı (Alanya başkanının abisi dışişleri bakanı), adamı içeri falan mı attılar hayırdır?
O maçta takım da gayet iyiydi, hoca sabote ederek maçı oynamayan rakibe verdi
Sonrasındaki maçlarda ise takım da oynamadı, hatta büyük bir isteksizlik,halsizlik vs vardı takıma
Ne oldu Alanya maçındaki kavgadan sonra? Birileri çıkıp açıklasın artık...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
sayın başkan !
maçtan çıkan futbolcular ,
neden özel arabayla stattan ayrılıyor ?
futbolcular neden otobüsle taşınıyor ?
bırakın evlerine kendi imkanları ile dönsünler .
ne yapmışlar da , kulübün parasıyla özel araca , kulübün parasıyla kulüp otobüsüne biniyorlar ?En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 09.07.2020, 08:55.
Yorum
-
Geçmişte yaşanmamalı ancak geçmişten ders almak da unutulmamalı.
Yabancı kuralı ve diğer hususlarda Sadri Şener'in Demiröen'i desteklemesindeki aynı ince zeka gösteriliyor.
Sadri Şener gibi kibirli ve kerameti kendinde sanan tarzı, teknik direktör işini küçümseyen tavrı yine aynı.
Yıllar geçiyor, suretler değişiyor ama bazı Trabzonlularda ve özellikle geçmişten gelen yöneticilerdeki bu kibirli, çok bilmiş, gereksiz özgüvenli, itici hal baki kalıyor.
Bu kadar pozitif girilen bir sezonda hiçbir işi doğru yönetememiş. Transferde sadece Sörloth var. Alternatifi olmayan, antrenman kalitesini dahi yükseltemeyen oyuncular almış. 5 milyon euro'yu sene ortasında bizi bırakacak bir elin parmağını geçmeyecek sayıda maça çıkan adamlara gömmüş. Avrupa kupasını küçümsemiş, Avrupa için de alternatifli bir kadro hazırlamamış. Yanlış tipte oyuncuyu geç transfer etmiş. AKP mv'lerinin siyasi suikastine maruz kalmış, yaptığı gereksiz çıkışlar ve saçma söylemlerle antipati toplamış, teknik heyetine sahip çıkmamış, sezon sonunda alması gereken ayrılık kararını içinde büyütüp kötü zamanda çok kötü bir şekilde almış. PTT 1. Ligde kulüpte çalıştırılmayacak bir teknik heyeti şampiyon olacak heyet diye getirmiş.
Devlet bankalarının yapılandırdığı borç,
alt yapıdan daha önce çıkan bir oyuncu satışı,
Selefinden kalan kemik kadro,
Camiada eksik olan ruhu yeniden canlandırabilecek t. Direktör.
Sosyal medya çalışmaları
1 ara transferde transfer yasağı söylemi
Nwakaeme, Ekuban(bu sene), Sörloth 3 başarılı transfer.
Objektif değerlendirince kendisine soruyorum bu işlerde özgül ağırlığın ne kadar? Kendisini seviyorum ancak bende uyandırdığı sevgiyi demeçlerinde de göremiyorum. Bunak esprilerinden geçtim, oluşan pozitif imajı da antipatikliğiyle de söndürdü. Başarılı olmamızdan gelen antipatiklik değil kendi yarattığı negatif durumdan bahsediyorum.
Kendisini seviyorum ama ölesiye de kızıyorum. Öyle yanlışları var ki. Nasıl ki Ünal hocayı savunanlar aşırı duygusal savunup itici oluyorsa bu kul Ahmet işi de o kadar itici.
Yaptığı aklı evvelliklerin farkında olsun. Bu takımı bozup da yeniden yaparım fanatzilerine girerse Sadri Şener gibi gider, sonra İHO gibi lahanalara kalırız. Yanlışları var ve bunlarla yüzleşmesi lazım. Yanlışları doğrularından çok hatta. Onur ve Burak'ı göndermek doğru gösteriliyor da yok paraya Burak'ı bjk'ye verdi. Üç kuruş Bonservis parasını bilr vermedi adamlar üstüne adamları attığı gollerle bizim üstümüzde bitirmesini sağladı. Bazı ahmaklar konuşuyor ama profesyonel olarak sıfır idaredir o. Burak karaktersizdir vs sorun o değil.
El cevap bence yanlışlara devam eder, kerameti kendinden bilir. Çünkü o çiğlik her konuşmasında var.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
HÜSEYİN, HÜSEYİNİ ÇIKARTARAK HÜSEYİNİ OYUNA ALDI
Ben sizin baktığınız pencereden bakmayacağım,
Ağaoğlu gibi başkan modellerinde daha doğrusu idareci modellerinde bu illa spor kulubu olmak zorunda değil, İş yerinde de geçerlidir
Ağaoğlu gibi idareciler amatör idarecilerdir, İşlerini ve personelini yönetirlerken tamamen duygusal davranırlar ve bu duygusallık onları profesyonellikten uzak hale getirir ve bir zaman sonra idaresinden sorumlu olduğun personel bile seninle argolu ve makaralı cümleler kullanmaya başlar ilişkiler aşırı iç içe olduğundan sende ona karşı bir pozisyon almakta zorlanırsın, Bu tip yöneticilerin olduğu yerlerde suistimal çok ama çok açıktır
Mesleğe ilk başladığım zamanlarda bende , Üretimdeki Usta başılar ile beraber kalıp hazırlarken yanında yer alıyordum ve hatta bazan yardım ettiğimde oluyordu ve Patron beni çağırmıştı? Ben sizi Buraya Mühendis olarak aldım, Lütfen otoritenizi sarstırtmayın demişti ve bu bana ders olmuştu
Başkan Ağaoğlu ? Klasik bir Anadolu takımı Başkanı, Futbolcuyla enseye patlak göte şaplak muhabbetini kurarark takımın sevkini daha iyi yaparım sandı ve sanıyor ama o işler öyle olmuyor. Ayağından ayakkabıyı çıkartıp futbolcuna vermekle performansını arttırırım sandın ama o iş öyle de olmuyor.. İşler sıkıntıya gittiğinde masaya yumruğunu vuramayacağın zamanların geleceğini hesaplayacaktın, Şimdi futbolcuların oyuncağı haline geldin, Konuşacak mecalin yok.. Ne diyeceksin '' Biz bu ligde 2. liği bile başarı sayıyoruz, genç çocuklar v.s paramız yoktu v.s v.s ,
Dün Uğurcan'ın dediği gibi '' Şampiyon olamadıysak da en azından Şampiyonluğa oynadık'' deriz
İşte klasik sonumuz bu. Bu fikir bir ana fikirdir, Sezon başından beri futbolculara '' yarın satılacak olan para ağacı '' gibi yaklaşırsan bugunle rde sahada yürüdüklerinde '' çocuklar canınız sağolsun '' demekten başka çaren de kalmıyor Ağaoğlu
Siz başarıyı, Ekonomik göstergelerde düzelme ve sahada satılacak oyuncu sayısındaki artış olarak görüyorsunuz ve savunmanızı yaparken de bu minvalde kendinizi '' BAŞARILI '' sayarak kongrelerde oy alabileceksiniz ama taraftar olarak biz ise , GS -FB-BJK gibi rakiplerin saf dışı kaldığı ve son 4 haftasında Lider olduğun sezonun, Son iki iç saha maçında kendi sahanda ve ligin en zayıf ve kadro olarak da eksik olan Ankaragücü ve Antalya gibi, Bir gol attığında dağılacak minvaldeki takımlara karşı, Öne geçtiğin halde puan bırakarak kaybedilen şampiyonluğa ANA AVRAT KÜFÜR edesimiz geliyor...
Bunu anlayabilmenizi beklemiyorum Ağaoğlu
Bu kadar maddi değeri yüksek bir kadroyu, HÜSEYİN ÇİMŞİR gibi , Hiç bir deneyimi olmayan birisine teslim ederek aslında bu kadar da amatör olunmaz dedirtmiştiniz, Bu kadronun Hüseyin'e teslim edilmesi tamamen Teknik direktörlük Kurumuna yapılmış en büyük saygısızlıktır..
Hüseyin'in başarısı falan yok kimse kendini kandırmasın, Bu kadro Bu sene Başakşehir gibi sağlam bir kadro haricinde her takıma kadro olarak üstünlük kurabilecek durumdaydı, Hüseyin 13 maçın yarısında berabere kalıyorsa ve bu başarı olarak gözüküyorsa bu da aldatılmanın başka bir yönüdür. Fener'i yenmeyi sezonun başarısı sayan anlayışımız bizi buraya getirdi. Futbol olarak habire geri gittik, Taktik olarak geri gittik, Yıldız oyuncularımız habire geri gitti, Sakatlarımız arttı, Sağlık ekibiyle beraber alayı LEŞ VE AMATÖR insanlardan kurulu Teknik kadronun basiretsizliklerinin bedelini ödedik.
Nasıl ki 2011 de devre arasında Brozek kardeşler yerine bir tane adam gibi oyuncu alsaydık şampiyonluk açık ara gelecekti, Bu sene de Hüseyin'nin yerine Adı Teknik Direktör olan herhangi birisi bile olsaydı bu hezimeti yaşamayacaktık..
Hyallerimiz çaldılar dediğimiz sloganımızda idareci olarak Ağaoğlu bizim heyecanımız anlayamadınız ve Bu işlerin yumurta kapıya dayandığında Hocalık farkının da önemli olduğunu, Taktik ve teknbik bilginin de önemli olduğunu, Öyle yer sofralarında makrube yemek ile sahada top oynamanın aynı şey olmadığını daha doğrusu futbolun bilimsel veriler ışığında sağlıklı sonuçlar verebileceğini kKOÇUM BENİM ASLNAIM BENİM gibi cümlelerin bir yere kadar motive edebileceğini hesaplayamadığından sebep senden başka falan olmaz
Son olarak
HÜSEYİN, HÜSEYİNİ ÇIKARTARAK HÜSEYİNİ OYUNA
Şimdi , Futbolcu satışlarını konuşup pazarlamaya başla bakalım bekliyoruz...
Ha bu arada NOVAK da noktayı koya koya gidecek ama kime koyacak göreceğiz...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya maçından sonra başkanı gören/başkandan bir cümle duyan oldu mu?
O kavgadan sonra, ki kavgadaki küfürlerde bi abiye küfür olayı vardı (Alanya başkanının abisi dışişleri bakanı), adamı içeri falan mı attılar hayırdır?
O maçta takım da gayet iyiydi, hoca sabote ederek maçı oynamayan rakibe verdi
Sonrasındaki maçlarda ise takım da oynamadı, hatta büyük bir isteksizlik,halsizlik vs vardı takıma
Ne oldu Alanya maçındaki kavgadan sonra? Birileri çıkıp açıklasın artık...1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Gorunmeyen bir el sanki takima dur dedi saha icinde siz durun ki saha disinda yasananlar unutulsun saha icindeki kotu futbol konusulsun bu sezonda kendi hatalarimizdan gitti diye balik hafizali camianin aklinda kalsin!!!cimsir ve ekibi yetersiz oglu yetersizdir eyvallah da saha icinde ki bu ruhsuzluk yuzu gulmeyen attiklari gole bile zoraki sevinmeleri nereye koyacagiz herkes uyudu herkes a.gucu ve antalya maclarinda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. Hak mahrumiyeti alan birisi mesela bir tv kanalına da mı konuşamıyor? Yoksa ben başkandan aynı Konya maçı sonrası yaptığı konuşmayı beklerdim. Hatta daha fazlasını, kendi hatalarını da kabul etmesini beklerdim. O konuşamıyorsa bir yönetici çıksın anlatsın yahu. Herkes tıkırında olan yine taraftara oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum