Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İcimin sogumasi icin yönetimin gitmesi gerekiyor.

Hocadan raziyim.

Ama istifa istiyorum. Kendi düşüncelerim.

Yorum

• Seneyi satan uefa sut kupasinda gidebildigimiz yere kadar gitmeyi hedefleyendir.

Yorum

• çeteler ülkesinin zencileri

Bu ülkede masonik-ezoterik-dini-siyasi-ticari ÇETE ÜYESİ değilseniz hakkınız gaspedilir.

Misal, sene basında sezondaki tek 5 golünü yiyen Gazişehirin Başkanı Sanko-Koç ile ortaktır. Ligimizde KOÇ ile FB fetönün amiral gemisi-toplama kampı olmuştur ve bunların %100 elindeki takımlar:

Gaziantep
        Alanya
        Rize
        FB
        Başakşehir

satın alabildikleri ise neredeyse Trabzon dışındakilerin TAMAMIDIR...

İş dünyasının önemli isimlerinden Serkan Kodaloğlu, Akın İpek’in firari ve Koza Holding’e el konulması üzerine altın madenciliğinden kısmen çekilen FETÖ’nün, bürokrasiye sızmış isimler vasıtasıyla değerli ve yarı değerli taşlara odaklandığını söyledi. Kodaloğlu, kendi firmasının girip kazandığı ve bütün şartlarını yerine getirdiği 5. Grup değerli ve yarı değerli maden çıkarma ihalesinin, ayak oyunlarıyla FETÖ’cü isimlere verildiğini dile getirdi.

Akit bugün haber yapmış, şaka değil, Devletin FETÖYE gücü yetmiyor adeta, ADAMLAR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPIYOR ve apaçık pandamı sonrası önce bizi sonra GS yi doğrayıp attı yarıştan(terim de satın alınanlardan, sesi çıkmadı)

Çete üyeleri TRABZONLU da olsa, menfaatçi ise gık demez-demiyor, bu sezonu Başakşehir 1. bitirirse ben dahil bu ülkede siyasi seçimini %100 değiştirecek milyonlar var (bu ne bir tehdit ne de aptalca sağdan-sola kayma)

Siyasi hakkı olan oy kararını önce sebep olana vermeme-sonra alternatifi varsa ona verme şekline sokacak...
        En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 09.07.2020, 12:28.
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Başkan şu maçtan sonra çıkıp bu takım niye oynamıyor demezsen sana da yazıklar olsun.

Evet şimdi bizi şampiyon yapmak istemiyorlar diye ağlayabiliriz.
          En son batu94 tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 20:28.

Yorum

• Başakşehir şampiyonluk kutlamaları için seni özel olarak davet etmeli başkan payın çok büyük hocası olmayan bir takım ancak bırakırdı sayende bunu da yaşadık yazık!

Şimdi derin bir oh cekip rahatlayabilirsiniz!
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şampiyonluk iddiası olan takımı Hüseyin'e emanet edersin he?

Defol git!

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Nasıl böyle bir hata yaparsın ya, baktın pandemi oldu, gönder şu salağıda adam gibi hoca getir işte.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yoluna devam etmeli. Birkac elestiriyi ciddiye alip alinganlik felan yapmaz umarim
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Çok üzülme başkan çünkü reis'i mutlu ettik. Adam takım kurmuş, övünerek benim projem demiş, bize de yolundan çekilmek düşüyor değil mi. Zaten 2010/11 davasını da satalı çookk oluyor. Çünkü öyle istiyor siyasi abiler... Bu abiler başkanı gönderip yeni başkanı da belirleyebiliyorlar nasıl olsa.. İstiyorlar teknik direktörü bile göndertiyorlar. Ben de şimdi twitter'da 2010/11 şampiyonu Trabzonspor yazacak olan Akp'li vekilleri okumaya gidiyorum.

Hüseyin Çimşir'i td yapmak Ünal'ı gönderen çok değerli sayın haşmetli bakanımızın isteiğimiydi bunu da merak ediyorum uzun süredir.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Sayın Ağaoğlu, umarım bugün Hüseyin ile yolları ayırırsın.

Takımın sahada olması için kenarda duran bir adama ihtiyacımız yok.

Yorum

• Hüseyinlerle beraber el ele tutuşun ve defolun bu takımdan. Kaç yıl sonra şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken takımın başına gelecek başka birini bulamadınız mı.
                        Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

• Al hüseyinlerini yanına hadi yallah abicim

Şu sezon şampiyon olamıyorsan kalk git.

Td almadı takımın başına allah seni bildiği gibi yapsın

Yorum

• Baskan için 3.lük sorun olsa gerek 2. lik iyi diyebilir. Futbolcular belli ki huseyin'e inanmamiş. Bu kisaca takimin başinda lider ve hoca yok demek. Böyle futbol oynanmaz zaten. Herkes rakip karşilarkwn ip gibi diziliyor, en disiplinsiz duran bizim takim. Bunu görmek ve çözmek gerekiyordu. Keşke bu takimin futbolu yetersiz daha iyisi lazim deseydin ankaragücü maçindan sonra tipki konya maçindan sonra olduğu gibi.

Şu tablodan ar edip çok sert kararlar alacak bir başkan toparlar trabzon'u. Birakan, kaçan, korkan adam görmekten bıktım. Karadeniz inadi yalan olmasin, küsüp kaçmasin kimse.

Yorum

• Sezon sonu ne konuşacaksan, şimdi konuş ve git bu takımdan lütfen. Böyle etkisiz bir yönetim olamaz anasını satayım. Yapılan düzenbazlıkları konuşacağımız yerde, kaybedilen maçları konuşturuyorlar bize. Yok böle bi düzen...
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Neşteri şimdiden vurmaları lazım ama muhtemelen kupa finalini bekleyecekler. Bu teknik ekiple kupayı ancak Alanya gününde olmaz ve çok kötü performans sergilerse kazanırız. Kupayı kazanırsak da bu sefer kupa kazandıran hoca gönderilir mi diye söylemde bulunacaklar...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X