Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yabancı sınırı işinde Sadri Şener gibi Ince zeka kullanıyor. Sadri Şener'in savunduğu, Trabzonsporluların anlayamayacağı ince zekayı Ahmet Ağaoğlu da gösteriyor galiba. Sanıyor ki alt yapı bişe yetiştirecek Ahahahahah. Senin 2. Olduğu in zaman futbolcuların ilk 10'a zor giren istanbul takımlarına giderken ve hasbelkader 2 tane iyi oyuncu çıkarabilmişken alt yapından yabancı kuralı diyor. Kulüpler birliği başkanı olmadın ya camia istemedi diye bu sefer de böyle olayım kerizin bayrak turani diyor
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yabancı sınırı bizim ve Anadolu kulüplerinin aleyhine. Sefa yilmazlar ile borç oldu 1 trilyon. Şimdi yerli oyuncu havuzu çöl dar topa vurmayı bilen yerli bana 2 milyon 3 milyon verin. Kulübüme de 5 10 verin diyecek. Alt yapıda malum yusuf Erdoğan vardı topçu sanıyorduk. Meğer bombaciymiÈ™ zeki ve Mustafa yumlular ile harakiri yaparız. Bu sistem onur ve Burak gibi yeni çıban başlarını turk futbolcu mafyasıni doğurur. Emre gibi adamlarin çıkmasıni garanti eder.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Evet başkan, geldik bu sezonun sonuna. Kendi ellerinle şampiyonluğu verdin. Çok da kızamıyorum sonuçta herkesin 1/3 bütçesi ile yarıştık. Ama Çimşir ile olmayacağını anlamışsındır diye düşünüyorum. Bir teknik direktörümüz olsaydı, her şey çok farklı olurdu.

Yorum

• Neden ya neden? Neden şampiyonluk iddiası olan takımı hüseyine emanet edip yaptığın 100 doğruyu tek kalemde berbat ettin?

Neden adam gibi bir hoca bulamayıp böyle bir kadroyu olabilecek en rezil şekilde oynatan bu adama emanet ettin?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Hüseyin’i bilmem de devre arası bir kanat oyuncusu alsak şimdi kutlama yapıyor olabilirdik. Pardon Bilal’i aldık.

Yorum

• Son 5 maçı al

Nasıl olursa olur olmazsa olmaz

Ama o son 5 maçı alacaksın

Tek bir puan bile kaybetme lüksün yok

Şuan senin artip azalmayan 73 puanın var
              Ona gore

Gerisini akbil düşünsün
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ha bir de başak maçını izlerken kendimi 35 yaşındaki Demba Ba neden sakatlanmıyor da bizim oyuncular tek tek sakatlanıyor diye düşünürken buldum.

Yorum

• Nüfuzlu başkan dedik, adam daha Gökselin kurduğu sistemi alaşağı edemiyor. Git langırt federasyonu başkanı ol sen. Kendin gibilerle meyveli kokteylli partiler falan ver, zenginliğini yaşa.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Olumlu başladığı başkanlığı olumsuzluklarla devam ediyor.

*Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir hataları
                    *Gerekli yerlerde takım hakkını savunamaması

ve son olarak yabancı kısıtını desteklemesi...

Bu tamamen fb ve gs için kurulan bir sistem, bunu kendisi de biliyor. Sen altyapına güvenerek zamanında 6-7 yedin milletten. Birazcık uyanık ol, aç gözünü, karşı çık. Trabzonsporluyum diyorsun, dik dur. Öyle yayıncıya, Alanya'ya değil asıl çıban başlarına tavır koy. Bu takım yabancı sınırı gelirse birkaç yıl en iyi ihtimal 5. olur. 2011-2016 arası döneme geri döneriz. Çok beğendiğimiz irfan, emre kılınç hayatta bize gelmezler. Bu bile takımının bu noktada ciddiye alınmadığını gösterir yerli futbolcular cephesinde ama yabancı sınırı olmazsa kendi yıldızımızı kendimiz yaratabiliriz. Sörloth, Ekuban ve Nwakaeme gibi...

Yorum

• artık çok sağlam bir ekip ve hoca alırsın başkanım

yerli olmasın!
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• Şampiyonluğu kaybettik ama başkana destegim hala sürüyor.Iyi hoca,kadroyu koruma ve 4 takviye ile yine zirve yarışı verebiliriz.Bu başkan şuan en iyi seçeneğimiz.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şampiyonluğu kaybettik ama başkana destegim hala sürüyor.Iyi hoca,kadroyu koruma ve 4 takviye ile yine zirve yarışı verebiliriz.Bu başkan şuan en iyi seçeneğimiz.
                          Katılıyorum fakat o 4 transfer balıkesirden olmasın lütfen!!

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Sezon sonuna kadar konuşmayacağım."

Sen ne konuşuyorsun lan değişik?!

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Ağaoğlu: "Sezon sonuna kadar konuşmayacağım."

Sen ne konuşuyorsun lan değişik?!
                              Bu aslında biz şampiyonluğu kaybettik, lig bitince kim ne derse desin zihniyeti, en kötü kongreyi işaret eder.

Hüseyin'in istifasını kabul etmeyerek ya da göndermeyerek zaten başkan da zihnen havluyu attı.

Seneye daha kaliteli bir hoca getirir mi sanmam.

İş işten geçtikten sonra konuşmanın anlamı yok.

Yorum

• Şampiyonluğu kaybettik mi bilmem
                                Bildiğim bir şey var sene sonu puanımız

73
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X