Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İt ürür kervan yürür. Şikeye bile ceza verilmiyorsa başkana da 15 gün çok bile.

Yorum

• Şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan en düşük maaş bütçelisi 35 milyon euro ile Başakşehir. Her kulvarda sıçan BJK oyuncularına yıllık 55 milyon euro ödüyor. Diğer nal toplayan takımlardan FB 30 milyon euro üzeri, GS ise 40 milyon euro'dan fazla ödüyor.
      Bizim kulüp ise oyunculara 17 milyon euro ödüyor.
      2 kulvarda önüne geleni silindir gibi ezip geçen kulübün başkanını bu minvalde yerin dibine sokan geri zekalıdır. Hele hele geçmiş dönem muşmulalarıyla mukayese etmek şapşallıktır.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ceza bencede az. zaten tff bunu bilerak yaptı milletin ağzına sakız olsun diye.

şu fb camiasından iğreniyorum öyle yalancı,öyle utanmazlar ki akıllara zarar. koç gibilerine malzeme verdi işte tff amaçta buydu zaten.

kimse taştan değil muhtemelen o maçtaki kirli havayı soludu oradakiler üstüne küfürler gelince ağaoğlu'nun yerinde ben olsaydım daha fazlasını yapardım... ama haklıda olsan yaptığının bir cezası var.

bu gerginliği bize hep yapıyorlar zira sonrasında bedel ödetemiyoruz. aslında bedelini hasını ödetirizde başka şeyler oluyor işte.
        Trabzonsporla ilgili bişey olunca bazen kişilere imtiyaz sağlıyorlar ama
        kulübü doğruyorlar..
        kulüb sahada doğranmış..Ağaoğluna 10 gün versen ne olur 100 gün versen ne olur..
        olan hep kulübe ve taraftara oluyor..

serdar ali çelikler diyorki ben uğurcanı çok seviyorum..
        1 dakika sonra ali ece trabzonun şampiyonluğunu istermisin..cevap yok..
        emre belezoğlu bile bizim abdüş diyo..(bizim için UTANÇ verici)
        neyse cümlesinin devamında inşallah başakşehir şampiyon olur diyor..

yanii herkesin nefreti Trabzonspor kulübü ve taraftarına..
        ver 60 gün cezayı kimseyi konuşturma..sanki cezanın bi etkisi var..
        sahada hakkını yemeyin kulübün..
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsporla ilgili bişey olunca bazen kişilere imtiyaz sağlıyorlar ama
          kulübü doğruyorlar..
          kulüb sahada doğranmış..Ağaoğluna 10 gün versen ne olur 100 gün versen ne olur..
          olan hep kulübe ve taraftara oluyor..

serdar ali çelikler diyorki ben uğurcanı çok seviyorum..
          1 dakika sonra ali ece trabzonun şampiyonluğunu istermisin..cevap yok..
          emre belezoğlu bile bizim abdüş diyo..(bizim için UTANÇ verici)
          neyse cümlesinin devamında inşallah başakşehir şampiyon olur diyor..

yanii herkesin nefreti Trabzonspor kulübü ve taraftarına..
          ver 60 gün cezayı kimseyi konuşturma..sanki cezanın bi etkisi var..
          sahada hakkını yemeyin kulübün..
          kişilere sağlanan imtiyaz göz boyama zira onun Trabzonspor'a katkısı olmuyor aksine yarın sahada doğramak için cebe koydukları susturucu oluyor. aynı şeyi söylüyoruz yani.

avrupalılar Türk'leri neden sevmiyorsa üç ist. takımıda Trabzon'u o yüzden sevmiyor. nefretleri derinde bırakılan iz
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tabi,tabi,elinde sihirli değnek ile geldi Ağaoğlu ve bir dokunuşla tüm yanlışlıkları düzeltti,kadroyu bir anda 100 gücüne getirdi,sanki FIFA oynuyorsunuz,Ağaoğlu çok ballı,elinde iş yapacak bir kadrosu ve batık durumda rakipleri var demek ve bu kadroyu ona bırakan Muharrem Ustaya teşekkür etmen gerekirken.

BMN yönetimi bir kez olsun şu meşhur transfer yasağının neden FIFAnın resmi bildirilerinde yer almadığını,sadece ve ne hikmetse adece Ahmet Ağaoğluna tebliğ edildiğini ve bu yasak belgesinin belge no ve diğer bilgilerini sorabildi mi
            Hadi sorun bakalım cevap alabilcek misiniz,eğer öyle bir belge yoksa Ahmet Ağaoğlu ve yönetim bir şampiyonluğumuzu çaldılar diyebilcek misin.

Trabzonsporun taraftarısınız,Ağoğlunun değil.
            Trabzonsporun üzerinden prim yapan ve başkanlık makamının manevi değerini zedeleyen birini savunmayın.

Daha önce hiç hatırlamıyorum böyle bir rezalet,Trabzonspor başkanı sahada rakip yönetici kovalıyor,yazık be.
            Muharrem Başkanım iyi geceler,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabi,tabi,elinde sihirli değnek ile geldi Ağaoğlu ve bir dokunuşla tüm yanlışlıkları düzeltti,kadroyu bir anda 100 gücüne getirdi,sanki FIFA oynuyorsunuz,Ağaoğlu çok ballı,elinde iş yapacak bir kadrosu ve batık durumda rakipleri var demek ve bu kadroyu ona bırakan Muharrem Ustaya teşekkür etmen gerekirken.

BMN yönetimi bir kez olsun şu meşhur transfer yasağının neden FIFAnın resmi bildirilerinde yer almadığını,sadece ve ne hikmetse adece Ahmet Ağaoğluna tebliğ edildiğini ve bu yasak belgesinin belge no ve diğer bilgilerini sorabildi mi
              Hadi sorun bakalım cevap alabilcek misiniz,eğer öyle bir belge yoksa Ahmet Ağaoğlu ve yönetim bir şampiyonluğumuzu çaldılar diyebilcek misin.

Trabzonsporun taraftarısınız,Ağoğlunun değil.
              Trabzonsporun üzerinden prim yapan ve başkanlık makamının manevi değerini zedeleyen birini savunmayın.

Daha önce hiç hatırlamıyorum böyle bir rezalet,Trabzonspor başkanı sahada rakip yönetici kovalıyor,yazık be.
              Hocam ben sizin seviyenizde fanatik görmedim valla. Kusura bakmayın beni dinleme ve anlama çabası olmayan bir fanatikle daha fazla bir konunun tartışılabileceğini düşünmüyorum.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam ben sizin seviyenizde fanatik görmedim valla. Kusura bakmayın beni dinleme ve anlama çabası olmayan bir fanatikle daha fazla bir konunun tartışılabileceğini düşünmüyorum.
                Bu adamı banla gitsin. Bunun fikrinin ne önemi var Allah aşkına. Bir de laf anlatıyorsun.

Yorum

• Sus payı olarak uyduruk bir ceza verilmiş.
                  Naber?

Yorum

• Ekonomi bakanı açıklaması - Dolar Kuru arasındaki ilişki neyse Ahmet Ağaoğlu açıklaması - Trabzonspor Maçları arasındaki ilişki de o cezası daha fazla olmalıydı. Hak ettiği için değil, kaypaklara dert olduğu için.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Başkanım bir hata da yabancı sınırı konusunda yapıyorsunuz

Yabancı sınırının düşürülmesi Trabzonspor'un mevcut sistemine herşeyine benzin döküp yakmak gibi bir şey olur.

Bir kere bizim yerlilerimiz var deyip güveniyorsun ama, yerli oyuncularını elinde tutmak için artık yüksek meblağlar vermek zorunda kalacaksın.

Yeni yerliler bulmak senin için artık inanılmaz zorlaşacak ve sıkışıp kalacaksın. Yerli oyuncunu yetiştirip yurtdışına satma düzenin de bozulacak çünkü sattığın her yerlinin yerine yenisini koyamıyorsan sportif başarı ihtimalin de kalmayacak. Görüyoruz öyle muhteşem de bir altyapı organizasyonumuz yok, çocuklar şansa çıkıyor, sadece biraz şans verecek cesaretimiz var o kadar...

Yabancı sınırı sadece fenerbahçe spor kulübünün ligi dizayn etme amacıyla getirmek istediği bir sistem. Buna gs de çok kolay adapte olur. Yine her ikisi rahatça borusunu öttürür biz de seyrederiz...

Yabancı serbest olmalı, yerli oynatana teşvik olmalı

Trabzonspor bunu savunmalı

Trabzonspor yabancı sınırsız bile olsa kendi sınırını kendi koymalı, altyapı oyuncularına güvenmeye devam etmeli, sınır olmadığı durumda avantajlı bir şekilde Anadolu kaynaklarından da faydalanmalı...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Birisi başkana yabancı sınırlamasının büyük bir saçmalık olduğunu söylemeli.
                        Fatih Tekke

Yorum

• Yabancı sınırlaması gelirse ligi takip etmeyi bırakıyorum.
                          Fatih Tekke

Yorum

• Belki kendimi tekrar edeceğim ama, hangi akla hizmet, hangi temel veriler üzerinden yabancı sınırlamasına Trabzonspor destek veriyor çok merak ediyorum.

Altyapıdan çıkan 3-5 genç var diye mi bu afra tafra?

İnşaallah bu işe destek verirken planı doğru yapmışızdır.

Bana göre saçmalık çünkü!!

Yorum

• Yabancı sınırı gelirse bizim elimizdeki leş yerlilerle en fazla 10.oluruz.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yabancı sınırı konusunda fazlasıyla saçmalıyor başkan.

yok alt yapıya falan güveniyorsa sonu hüsran olur.

ist. kulüplerini kurtarmak için yapıldığını bilmeyecek kadar ahmak değilsin başkan sende onların yoluna su taşıma.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X