Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sıralar TV de en çok görünen Trabzonspor yorumcularının (Erdal Hoş mesela) twitter hesaplarına bakıyorum bazen. Sonra altlarındaki Trabzonspor taraftarlarının yorumlarına bakıyorum.

-Erdal Abi, şunu çok iyi değin. Aferin sana.

-Erdal Abi, sen de olmasan ne yapacaz, yine çok doğru konuştun.

-Erdal Abi aslansın kaplansın..

Bu liste böyle uzar gider. Peki ne yapıyor bu Erdal Hoş?

Trabzonsporlu bir patronun kanalında çalışmasına rağmen, GS amigosu, paranın kulu Mehmet Ayan ile, BJK amigosu Ergin Aslan ile ve diğerleri kadar fanatik görünmese de olay FB-TS olunca her zaman FB gözlüğü ile olaylara bakan Cüneyt Kaşeler ile birlikte (nam-ı diğer atanamayan enteller grubu) program yapıyor ve ara ara çok zorlandığı için kızarıp bozarıp TS yi savunur gibi yapsa da, çoğu zaman,

-pek değerli program arkadaşlarına kafa sallıyor,

-aman beni izleyen TS li olmayanlar alınmasın, aman arkadaşlarım ile aramız bozulmasın diye TS nin en haklı olduğu konularda bir kırılıp dökülüyor,

-bu sene bize karşı yapılan onca haksızlıklara rağmen bile "Bu sene Fenerin de önü kesildi", "bu sene GSnin önü kesildi" , FB ye şu maçta hakem çok haksızlık etti, türünden cümlelerle desteklemeden bizim hakkımızı konuşmaya cesaret edemiyor.

-bariz bize karşı Fenerin kollandığı maçta hakemler Feneri tutmuş gibi algı yaratan arkadaşlarına durun bir dakika diye itiraz edemiyor ve kafa sallıyor

Ama biz türlü süslü süslü laflarına kanıp "Erdal Abi çok iyi dedin, çok iyi ettin bravo" diyoruz.

"Ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin toprakların takımına zerre kadar hayrın bile yok. Yazık sana.." diyeceğimiz yerde.

Biz bunları demediğimizde/diyemediğimizde de hiçbir zaman kimse bizim gasp edilen haklarımızı umursamayacak. Velhasılıkelam biz de çok ciddi oranda suçluyuz.

Bir de Fenerlilere bakın mesela, Rıdvan fener için gövdesini taşın altına koyduğu halde, tek bir hoşlarına gitmediği konuda linç ediyorlar... E haliyle Rıdvan da öteki de beriki de ayağını her zaman fenere göre denk alıyor.

Bizim yorumcular ise nasılsa bizi kandırmak çok kolay olduğu için "Niye TS için rahatlarını bozayım, böyle çok iyiyim, koltuğum rahat, kenardan kenardan kimseye ilişmeden gitmek gayet iyi, niye kendi istikbalimi, kariyerimi riske atayım ki, ne gerek var" diyor..

Oysa biz bu tür adamları pohpohlamak yerine bizzat onlara tepki koysak, aynı şekilde davranabilirler mi bakalım?
    En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 01.07.2020, 12:23.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birincisi olayları başlatan biziz onlar tahrik ederek bize yem attı biz de yuttuk, ikincisi kendi tuttuğun takım olabilir fakat doğru tektir cezalar az olmuş ister hoşunuza gitsin ister gitmesin.
      Ettikleri kufurler olaylari baslatmistir siradan bir tahrik degildir bu sana kufur edildiginde donup arkani gidiyorsan o baska..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ettikleri kufurler olaylari baslatmistir siradan bir tahrik degildir bu sana kufur edildiginde donup arkani gidiyorsan o baska..
        Olayı şahsımdan örneklendirdiğinizde haklılık payınızın artıvağını mı düşünüyorsunuz? Başkan koca bir camiayı temsil ediyor ben ise kendimden meshulüm, Ahmet Ağaoplu kendi kimliğinden üst bir kimlik oluşturmuş durumda, yaptığı her müspet veya menfi hareket tutum ve davranıştan kendisinden ziyade kulübü etkilenmekte. Kulübün borçlarından yönetim sorumludur diye tüzük çıkaracak kadar ince düşünen bir başkan bu tahriğe kapılmamlıydı. Zaten özrünü de diledi, hatasını kabul etti tabi ANLAYANA.

Yorum

Olayı şahsımdan örneklendirdiğinizde haklılık payınızın artıvağını mı düşünüyorsunuz? Başkan koca bir camiayı temsil ediyor ben ise kendimden meshulüm, Ahmet Ağaoplu kendi kimliğinden üst bir kimlik oluşturmuş durumda, yaptığı her müspet veya menfi hareket tutum ve davranıştan kendisinden ziyade kulübü etkilenmekte. Kulübün borçlarından yönetim sorumludur diye tüzük çıkaracak kadar ince düşünen bir başkan bu tahriğe kapılmamlıydı. Zaten özrünü de diledi, hatasını kabul etti tabi ANLAYANA.
          Küfür edildiğinde küfür eden tespit edilebildiğine göre başkan arkasını dönüp gitmemeli tabi ama belki polisi çağırıp tutanak tutturulabilir, sonuna kadar, hukuki yaptırıma vb. kadar olayın üzerine gidilebilirdi.
          O zaman o görüntüler oluşmazdı. Ama tam o gergin andaki psikoloji ile sağlıklı düşünmek veya bunları yapmak çok kolay olmayabilir bizim için söylemesi kolay olsa da. Ama başkan olarak o görüntüleri vermek öyle veya böyle doğru değil bence de. Bunu da kabul etmemiz lazım. Belki "Ben küfür edenin hesabını kendim keseyim sonra da çıkar özür dilerim" olur biter diye düşündü belki. Öyle de oldu. Dünyanın sonu da değil.

Ama her zaman öyle olmayabilir, karşı taraf önceden daha iyi hazırlanmış olabilirdi, daha da olumsuz durumlar yaşanabilirdi, Allahtan tırstılar. Mesela başkan orda merdivenleri ikişer üçer atlarken düşebilirdi de (ki az kalsın düşüyordu). O zaman dönecek muhabbetler de hiç hoşumuza gitmezdi. Ki yine bizim için bayağı sinir bozucu muhabbetler, görüntüler de döndürdüler sağda solda.

Bence işin en kötüsü bu olaylar yüzünden o günkü hakem yönetimi gündeme gelmedi yeterince. Belki başkanımız daha etkili bir konuşma yapacaktı ama konu başka noktalara kaydı ve hakem konusu güme gitti. Sonraki maçta da yine doğrandık. Bizim için iyi olmadı o anlamda.
          En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 01.07.2020, 18:20.

Yorum

Başkan da olsa nihayetinde insan. Herkesin zayıf noktası var. Beraberlik golünden sonra, maç biter bitmez böyle bir şey yapsa kesinlikle katılırdım sana ama adamlar tribünü terk ederken aniden dönüp koşmaya başlıyor. Basamakları üçer beşer atlatacak ne söylediler bilmiyorum ama o an kim olsa aynısını yapardi muhtemelen. Düşünme yetisini bırakmış gibiydiler zaten.
            ( ゚д゚)

Yorum

Olaylari baslatan senin dedigin gibi trabzonspor degil. tahrik falan yok alanyaspor yoneticileri direkt olarak baskana ve klube ortada sebep yokken ana avrat kufur etmislerdir bu tahrik degil dogrudan olayi baslatmak hedef gozetmektir, agizlarini tutsalardi hicbir olay yasanmayacakti cikip gidilicekti buda yetmezmis gibi bana vurmaya kalkti agzi icki kokuyordu diyerek iftira atmakdan da geri kalmamisdir alanya baskani ,hal boyleyken olaylari bizim baslattigimizi soylemek neyin kafasidir ? olaylari baslatan direkt olarak alanyasporken onlarin 7 gun aldigi yerde bizim 15 gun almamiz gayet dogaldir alanyaya adam gibi bir ceza verilseydi o zaman bizim cezanin azligindan soz edilebilirdi.baskanin ozur dileyerek buyukluk etmis olmasi yasanan olaylarin alanyaspor tarafindan baslatildigi gercegini degistirmez.tekrarliyorum biri size durduk yere ortada birsey yokken ana avrat kufur ettiginde bu tahrikdir diyerek donup arkanizi gidiyorsaniz ozaman baskani elestirebilirsiniz. baskanda insan, kurumsal kimlik falan o kadar midesi genis insanlar degiliz cok sukur o kadar uzun boylu degil bu isler.. disarda soylense birak kavgayi cinayet sebebidir.son olarak fazla humanizm iyi degildir dogrucu davut ayagina hakli oldugumuz konuda klubu suclamak olaylari biz baslatmisiz gibi yansitmak hos degil.alanyaya adam gibi ceza verilseydi ozaman bize verilen cezanin azligindan soz edebilirdik.ANLAYANA..

Yorum

• Bir Partinin ne yaparsa yapsın yaptığı her işi haklı bulan, kılıf uyduran seçmeni vardır buna literatürde Partizan denir. Aslında Parti yönetimi ile Klüpleri çok benzetiyorum Klüplerin de ne yaparsa yapsın haklı bulan bir kesimi var literatürde buna Fanatik diyoruz.Siz haklısınız tamam 15 vererek eşeklik etmişler hatta başkana Plaket bile vermelilerdi.

Yorum

• Bu arada PFDK'nın verdiği cezanın savunulacak tarafı yok. Yöneticilerin maç sonu açıklamalarından dolayı 45 gün ceza aldığı ortamda küfür, sahaya inme, saldırının hepsine 15 gün vermek komik olmuş cidden. Sadece sahaya inmenin cezası 60 günden başlıyor diye biliyorum. Ben yönetimin yerinde olsam ceza sonrası farklı bir tavır sergilerdim.

Yorum

• Tatlu su kurnazligina gerek yok herkes olaylari durduk yere kimin baslattigini biliyor alanyaya 7 gun verliyorsa bize 15 gun verilmesi gayet normaldir alanyaya 45 verilseydi o zaman bizede yuksek cezalardan bahsedilebilirdi nokta.. konu burada kapanmistir dogrucu davutlar!!!

Yorum

• Ali koç'un ağzina sakiz oldun işte, attiği palavraları bu olay üzerinden aklamaya çalışıyor.

Yorum

• Yav Ali Koç gs macindan sonra kendi taraftarina atladi protokolden neyin kafasini yasiyor o adam Başkana verilen ceza bence de az ama olaylari Alanya degil de sadece TS üzerinden değerlendirmeleri ikiyüzlülük. Alanya başkanının 7 günlük cezasini konuşan görmedim.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kulüp başkanına 15 gün ceza verseler ne fark eder, 30 gün verseler ne, 60 gün verseler ne? Başkan mı taktik veriyor takıma saha kenarında veya devre arası soyunma odasına gidip? Maksat Trabzonspor kollanıyor algısı yaratmak, başka bir şey değil.

İnsan biraz olsun utanır, bunca yaşananlardan sonra Trabzonspor kollanıyor derken, ima ederken veya öyle bir algı yaratırken.
                          En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 01.07.2020, 22:37.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu takım devre arası transfer yasağı almasa bittiği, battığı noktada şampiyon olacaktı neredeyse yahu siz ne anlatıyorsunuz. 2 senelik görev süresinde adam sıfır noktasında görülen, yarını çıkarsa yeter denilen Trabzonsporu şampiyonluk mücadelesine dahil etti bu sene belki de şampiyon olacaksın. Bu kadar fanatiklik hem ayıp hem de tehlikeli. İnsan ar eder şu yazdıklarına.
                            Tabi,tabi,elinde sihirli değnek ile geldi Ağaoğlu ve bir dokunuşla tüm yanlışlıkları düzeltti,kadroyu bir anda 100 gücüne getirdi,sanki FIFA oynuyorsunuz,Ağaoğlu çok ballı,elinde iş yapacak bir kadrosu ve batık durumda rakipleri var demek ve bu kadroyu ona bırakan Muharrem Ustaya teşekkür etmen gerekirken.

BMN yönetimi bir kez olsun şu meşhur transfer yasağının neden FIFAnın resmi bildirilerinde yer almadığını,sadece ve ne hikmetse adece Ahmet Ağaoğluna tebliğ edildiğini ve bu yasak belgesinin belge no ve diğer bilgilerini sorabildi mi
                            Hadi sorun bakalım cevap alabilcek misiniz,eğer öyle bir belge yoksa Ahmet Ağaoğlu ve yönetim bir şampiyonluğumuzu çaldılar diyebilcek misin.

Trabzonsporun taraftarısınız,Ağoğlunun değil.
                            Trabzonsporun üzerinden prim yapan ve başkanlık makamının manevi değerini zedeleyen birini savunmayın.

Daha önce hiç hatırlamıyorum böyle bir rezalet,Trabzonspor başkanı sahada rakip yönetici kovalıyor,yazık be.
                            En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 01.07.2020, 23:20.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• ceza bencede az. zaten tff bunu bilerak yaptı milletin ağzına sakız olsun diye.

şu fb camiasından iğreniyorum öyle yalancı,öyle utanmazlar ki akıllara zarar. koç gibilerine malzeme verdi işte tff amaçta buydu zaten.

kimse taştan değil muhtemelen o maçtaki kirli havayı soludu oradakiler üstüne küfürler gelince ağaoğlu'nun yerinde ben olsaydım daha fazlasını yapardım... ama haklıda olsan yaptığının bir cezası var.

bu gerginliği bize hep yapıyorlar zira sonrasında bedel ödetemiyoruz. aslında bedelini hasını ödetirizde başka şeyler oluyor işte.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• PFDK kasıtlı bi şekilde bu kararları vererek "Trabzonspor kollanıyor" algısını oluşturuyorsa yönetim de çıkıp kararı verenleri kamuoyunun önüne atsaydı. Sessiz kalırsan iddiaları kabul ediyorsun demektir. Kamuoyundaki imajı korumak önemlidir, yönetimin beceremediği hatta gerilettiği konulardan biri bu. Zaten Trabzonspor'un üstünde tepinmeye fırsat kollayan bi futbol kamuoyu var, yönetim de malzeme veriyor. Şikeden tff&siyaset eliyle yırtmış olanlar bile sana hak, hukuk anlatmaya başlamış. Tarih boyunca bu kayırmaların zerresini yaşamadığın halde tüm ligi sana göre domine etmişler algısı sürüyor en başından beri. Ali Koç, "cumhurbaşkanı çok iyi bir Fenerbahçeli" dese sorun olmuyor ama biz çıkıp "bakan çok iyi bir Trabzonsporlu" desek ortalık ayağa kalkar. Ama bu kozu kamuoyuna en başından biz verdik. Her önüne gelene teşekkür, siyasi ikili ilişkiler ve seni savunması yarardan çok zarar veren mavi renkli medya; bizi bu noktaya getirdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X