Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan bu yaştan sonra diksiyon dersi mi alırsın ne yaparsın bilmiyorum ama lütfen her kelimeden sonra "ııııı" demeyi bırak. Röportaja odaklanamadım.

Ayrıca bu maçta hakeme değinmediysen yarın gs maçında bizi doğrayıp şampiyonluğumuzu gasp ettiklerinde de konuşmayacaksın.
    "ııııı" olayini bende fark ettim
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1. Kanaldan verilmedi diye serzenişte bulunmak yanlıştı, adamların ağzına durduk yere sakız olduk ego gösterisi yapmaya başladılar bal liginde de olsak 1. Kanaldan biz veriliriz diye.
      Kimin maçı daha çok izleniyorsa o maçı verirler 1. Kanaldan, yayın gelirimiz onlardan daha az, ticari olarak yanlış bişey yok evet ama üsluben bizim 1. Kanaldan verilmemiz gerekirdi haklısın fakat o açıklamayı yapmak yanlış. Hem kendini küçük düşürüyorsun hem lavuklara ego kastırıyorsun.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Kimsenin kimseye rezil olduğu falan yok.

İstanbul takımlarının ne dediğinin hiçbir önemi de yok.

Onların söylemleri değil, bizim ne söylediğimiz önemli.

Onların söylediklerini aşırı fazla kaale alıp amiyane tabirle aşağılık kompleksine girmek ve bunu da burada bir de marifetmiş gibi paylaşmak ise çok yakışıksız oldu açıkçası...
      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Cok doğru bir konuya değindi. Lig yarisini kale almadan yayincilik yapmak benim icin dekoder sahipleri onemli demek. Onlar mutlu olsun istiyorlar acikca. Bunun icin neler yapiyorlar Allah bilir.

Bu mesaj verilirse hakem de boyle mac yonetir sana kabadayilik yapar.

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimsenin kimseye rezil olduğu falan yok.

İstanbul takımlarının ne dediğinin hiçbir önemi de yok.

Onların söylemleri değil, bizim ne söylediğimiz önemli.

Onların söylediklerini aşırı fazla kaale alıp amiyane tabirle aşağılık kompleksine girmek ve bunu da burada bir de marifetmiş gibi paylaşmak ise çok yakışıksız oldu açıkçası...
          Aşağılık kompleksine falan girdiğim yok, daha mühim konular varken gidip bunu konuşmasını hoş bulmadım. Hakem faciası yaşamışız kazansak da. Sıcağı sıcağını o konudan sallamasını isterdim.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Başkan bullshiti kes ya

hakemlere sallamaya paçan yemiyor gidiyor saçma sapan 1. kanal 2. kanal muhabbeti yapıyorsun.

ya bir kere de bir çuval inciri berbat etme ya.

Yorum

• İlk önce hakeme ver veriştir. Sonra kanal muhabbetine geçersin. Hakeme ve ağa babalarına sallayacaksın açık ve net.

Dünkü hakem artniyetli itnenin biriydi.

Yorum

• kanal için ağlamaya gerek yok

boşver başkan sonra sokarsın lafı canını sıkma

Herkes gerçekleri biliyor

şampiyon olacağız hakemler sıkıntılı kanalı boşver

yeri gelince konuşursun atmosferimiz on numara

wakayemeye dikkat edin hocanın saçma sapan hamleleri yüzünden çocuğu küstürmeyin
                "Annuit cœptis"

Yorum

• muhtemelen cas sureci yuzunden tffye mhkye sallamamistir.bu surecte tff'yi karsimiza almak bence de dogru degil.anlamadigim bir diger nokta da, adamin her soyledigi seye yine rezil etti tarzi yapilan yorumlar.nasil bir eziklik icindesiniz anlamiyorum,sizin rezil olasiniz varsa baskan ne yapsin.baskan ne yaparsa yapsin istanbulun ucuzlerini zaten memnun edemez, onlarin ne dusundugunun bir onemi var mi?

baskan yayinci kurulus konusunda da dogru soyluyor.icine tukurdugumun futbol aleminde istanbul ucuzlerini bu kadar ayrilacalikli kilan nedir.taraftar sayisi fazla diye bunu niye kabullenelim.burada bir lig yarisi var ve sen yayinci kurulus olarak herkese esit davranmak zorundasin..hedefi ilk 5 olan sikecilerin maci cok mu onemliydi..bizim yerimizde cincon veya bjk olsa yine ikinci kanaldan mi vereceklerdi..

genc arkadaslar hatirlamaz, bu zihniyet eskiden maclarimizi yayinlamazdi sadece istanbul maclarini canli yayinlardi.neredeyse tum ulusal kanallar butun hafta sonunu bu uc takima ayirirlardi.ayni kafa devam ediyor..

mesela ulusal yayin yapan ntv'nin yillardir sadece uc takimin maclarini takip etmesi normal mi?bunu disaridan izleyen bir adam ligde sadece uc takim var sanir.bunu dile getirince niye eziklik olsun.haksizliga,ayrimciliga oylesine alistirdilar ki bunu yapanlar degil buna isyan edenler elestiriliyor..yuru baskan sonuna kadar arkandayiz..

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mesela ulusal yayin yapan ntv'nin yillardir sadece uc takimin maclarini takip etmesi normal mi?bunu disaridan izleyen bir adam ligde sadece uc takim var sanir.bunu dile getirince niye eziklik olsun.haksizliga,ayrimciliga oylesine alistirdilar ki bunu yapanlar degil buna isyan edenler elestiriliyor..yuru baskan sonuna kadar arkandayiz..
                    Ntvspor programi kapanis sozleri:
                    "Bu arada trabzonspor bolumune geciyoruz. Trabzonspor haftayi galibiyetle kapatiyor. Yayinimizi burada bitiriyoruz. "

Yorum

• Ahmet Başkan adamsın, her övgünün başına ismini koydurmayı hakediyorsun!!!
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Başkan yayıncı kuruluş ile ilgili gayet de gerekli bir noktaya değindi.Maçı açar açmaz ben de aynı şeyi düşünmüştüm.Bugün Ğs veya Şikebahçe lider olsa durum farklı olurdu.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yayıncı kuruluşun zihniyetini eleştirmek, tavır koymak bu adamların ve arkasındaki mahfillerin değişmeyeceğini bilsek bile değerli bana göre.

Hakem mevzusunu da içine katarak söylüyorum boyutu ne olursa olsun yapılan hiç bir haksızlık görmezden gelinmemeli. Duruşumuzu göstererek Trabzonspor olmuşuz uzaklaşıncada biz olmaktan çıkmışız. Başkanı destekliyorum.

Motivasyon dağıtmayacak dozajda olmak şartıyla konuşmak lazım.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yayıncı meselesi en önemli noktadır.senin ne kadar değer gördüğün ve sana bicilen rolu gosterir.
                            Ikinci sınıf muamele görürsen hakemler de cesaretlenmiş ,bunlarda hicbir güç yok istediğimizi yapalım derler.
                            Zaten bir nevi olan da bu. Ya cok güçsüz bir camiayiz yada bir türlü o gücümüzü gösteremiyoruz.

Yorum

• Hakemle ilgili konuşacağına liderin yayını neden 2.kanalda eleştirisi yapıyor.

Önceliğin haksızlıklara karşı koymak olmalı Başkan

Kritik sürece girdik çünkü
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• sayın başkanımız yanlış yapmaya devam ediyor.
                                beinsports konusu 2. planda olması gerekirken hakemleri es geçip cici görünmeye çalışmasın ttf ye. sen sessiz kaldıkça doğramaya devam edecekler.

bugün doğrandık kazandık ses yok. alanya - ankaragücünde doğranırsın yine yenersin yine ses etmezsin ama olur da gs maçında doğranırsın sonra yenilirsen çıkıp çok vahlanırsın.
                                çifte kupaya bu kadar yaklaşmışken

bugünden sesini yükseltmesi lazım.

bak her maç önünde istanbul takımları tarafından algı operasyonu çekiliyor moral bozmak için uefanın cezası da dahil. biz de bir şeyler yapalım. bu ülkede bu işler maalesef böyle yapılıyor..

fb sustu sustu şimdi bizle oynayacaklar sosyal medyadan başladılar ötmeye ama bizim sıkıntımız şu biz maçtan sonra işler alehimize olduğu zaman konuşuyoruz o zaman da iş işten geçmiş oluyor

göreceksiniz yine aynıları olacak ve bu olacakları tahmin etmek de zor değil
                                En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 13.06.2020, 16:27.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X