Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferler üzerinden Ağaoğlu ile Usta'yı karşılaştırmak ve hatta Usta'yı daha başarılı bulmak ya art niyettir ya da zihinsel melekelerde bir soruna işaret eder. Her iki durumda da cevap vermeye değmez.

Yorum

• Eski veya mevcut başkanları konuşmak,tartışmak,eleştirmek dönemi değil şu an

Gündemimiz ligde ve kupada mutlu sona ulaşmak olmalı.
      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben verim aldın/almadın diye söylemedim. Yaş ortalaması çok yüksek, genç olanlar da amatör küme futbolcusu gibi.

Konu verim olsa da hepsinden verim aldın diyorsun, 9 tane oyuncu saydım, 3 tanesini sen eledin, Obi'yle Sturridge sezonu tamamlayamadan gitti. "Hepsi" ifadesini kullanacak bir durum yok. Ayrıca "Verim aldık" çok belirsiz bir ifade. Daha 1 tane baştan sona maç oynamamış adamı verim alınanlar hanesine yazıyorsun.

Neyse, dediğim gibi verimle alakalı bir eleştirim yoktu. Hatta ben bu tür transferlere karşı da değilim. Fakat Ağaoğlu'nun bu tip transferlerle ilgili etmediği laf kalmamıştı, maden diyordu, gençler diyordu, gelecek diyordu. Daha 1 yıl geçmedi ne kadar kendine kulüp bulamayan 30 yaşında adam varsa topladı.

N'diaye yıllık ücret: 2 milyon euro (29 yaş)
        Guilherme yıllık ücret: 1.1 milyon euro (29 yaş)
        Da Costa yıllık ücret: 450 bin euro+maç başı (34 yaş)
        Bero: 450 bin euro (21 yaş)

Bonservisten 1 milyon euro zarar edildi, o da ikisinin kiralama ücretleriyle aynı aşağı yukarı.

İbanez gerçekten kötü transferdi evet.
        Neden böyle yaptın anlamadım,neden gelirleri TL ama bonservis ve yerli oyuncuları da dahil her türlü ana gideri EURO olan futbol kulüplerinin giderlerini anlaşma yapılan dönemdeki mevcut kurlardan yapmadın,inan hiç anlamadım.

Matus Bero transfer edildiğinde TL olarak yıllık 450 bin € x 3,35 ---1 milyon 500 bin TL

Ndiaye--yarım sezon için trilyon yllık ücret 6,8 milyon +kiralama bedeli de 150 bin Sterlin +100 bin € meneger ücreti toplam yıllık maliyet 9 milyon TL -bizim olmayan futbolcuya kiralama için ödenen bedel.
        Da Costa sezon 500 bin € -3.5 milyon Tl
        Ghilerme yarım sezon 3,5 milyon TL

Ayrıca Bero,Ibanez,Suk gibilerin Muharrem Usta ile uzaktan yakından alakası yok,tek sorumlusunu resimde görebilirsiniz.

Trabzonspor, Kızılyıldız'da forma giyen sol bek Luis İbanez ile Trencin'de forma giyen Bero'yu transfer etti.
        En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 08.06.2020, 21:09.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanane milletin fikirlerinden burada herkese hakaret edip duruyorsun.
          Insanlara biraz saygili ol.
          Fikirlerinin kofluğunu hakaret ederek kapatacağını sanan tipleri görmezden gelerek cezalandırıyorum,ciddiye almıyorum.

Yorum

• Benim başkanım iki kupa ile kapattığında herkes mal gibi bakacak inşallh.

trabzonspor tarihinin en büyük başkanı olacak şamil başkanımdan sonra.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim başkanım iki kupa ile kapattığında herkes mal gibi bakacak inşallh.

trabzonspor tarihinin en büyük başkanı olacak şamil başkanımdan sonra.
              İnşallah dediğin gibi olur,yoksa bankalara verdiğimiz yüksek faizli anlaşma ile kulübün sahibi bir zengin olacak.Ahmet Ağaoğlu da kıs kıs gülecek.Bağımsız bir Trabzonspor için emin ol dua ediyorum,yoksa Ahmet başkanın sata sata kulüpte futbolcu bırakmayacak,alt yapıdan çıkardığı kimse yok.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden böyle yaptın anlamadım,neden gelirleri TL ama bonservis ve yerli oyuncuları da dahil her türlü ana gideri EURO olan futbol kulüplerinin giderlerini anlaşma yapılan dönemdeki mevcut kurlardan yapmadın,inan hiç anlamadım.

Matus Bero transfer edildiğinde TL olarak yıllık 450 bin € x 3,35 ---1 trilyon 500 bin TL

Ndiaye--yarım sezon için trilyon yllık ücret 6,8 trilyon +kiralama bedeli de 150 bin Sterlin +100 bin € meneger ücreti toplam yıllık maliyet 9 milyon TL
                Da Costa sezon 500 bin € -milyon Tl
                Ghilerme yarım sezon 3,5 milyon TL

Ayrıca Bero,Ibanez,Suk gibilerin Muharrem Usta ile uzaktan yakından alakası yok,tek sorumlusunu resimde görebilirsiniz.

https://www.hurriyet.com.tr/trabzons...aladi-40182685
                35 lik duricaya 1.5 milyon euro ödeyen bendim sanki
                costanın maliyeti ortada en azından maç başı para alıyor.

ek olarak usta kötü bir adam değil ama kötü bir spor yöneticisi.
                ağaoğlu ise iyi bir adam ve iyi bir spor yöneticisi.

ndiaye transferinde sana katılıyorum ama büyük maliyet fakat bunları yapmamız gerekiyordu sonuçta tam da şampiyonluk için eksik noktalara transfer yapıldı.

ek olarak ustanın yapamadığı ödemeleri düzene bağlamak. Kulüp başı boş lakayıktı. O zamanda dedim ben kulüpte yönetm disiplini yok diye.

fakat ağaoğlu kulübe kurumsal v sportif disiplin getirdi. Bugün maaşlar tıkırında.

usta sporu bilmiyor biraz cahil kaldı spora

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  35 lik duricaya 1.5 milyon euro ödeyen bendim sanki
                  costanın maliyeti ortada en azından maç başı para alıyor.

ek olarak usta kötü bir adam değil ama kötü bir spor yöneticisi.
                  ağaoğlu ise iyi bir adam ve iyi bir spor yöneticisi.

ndiaye transferinde sana katılıyorum ama büyük maliyet fakat bunları yapmamız gerekiyordu sonuçta tam da şampiyonluk için eksik noktalara transfer yapıldı.

ek olarak ustanın yapamadığı ödemeleri düzene bağlamak. Kulüp başı boş lakayıktı. O zamanda dedim ben kulüpte yönetm disiplini yok diye.

fakat ağaoğlu kulübe kurumsal v sportif disiplin getirdi. Bugün maaşlar tıkırında.

usta sporu bilmiyor biraz cahil kaldı spora
                  34 yaşında gelmişti,Slovak Milli takımının kaptanıydı, aldığı ücret 1.300 bin € o zamanki Euro kuru ile 4.5 trilyon,senin şu anda Durica gibi kaliteli stoperin olsa şampiyon olurdun,Ağaoğlu doğru düzgün bir stoper bulabilmek için kaç tane stopere transfer yaptı.
                  Da Costa Katardan getirildi,bu sezon maç başı alıyor,seneye 450 bin € + maç başı 4 bin € hsap et.

Usta kulübü iHO dan aldığında tüm futbolcuların UEFA ile dosyası vardı,53 çöp ve elde altyapıdan takıma sokulacak kimse yoktu.Usta eğer gitmeden Yusuf ve Abdülkadiri satsa 40 milyon € ile bütçeyi kara geçirir,sonra ortada prim kasardı,birileri gibi.
                  En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 08.06.2020, 21:22.

Yorum

34 yaşında gelmişti,Slovak Milli takımının kaptanıydı, aldığı ücret 1.300 bin € o zamanki Euro kuru ile 4.5 trilyon,senin şu anda Durica gibi kaliteli stoperin olsa şampiyon olurdun,Ağaoğlu doğru düzgün bir stoper bulabilmek için kaç tane stopere transfer yaptı.
                    Da Costa Katardan getirildi,bu sezon maç başı alıyor,seneye 450 bin € + maç başı 4 bin € hsap et.

Usta kulübü iHO dan aldığında tüm futbolcuların UEFA ile dosyası vardı,53 çöp ve elde altyapıdan takıma sokulacak kimse yoktu.Usta eğer gitmeden Yusuf ve Abdülkadiri satsa 40 milyon € ile bütçeyi kara geçirir,sonra ortada prim kasardı,birileri gibi.
                    madem iş o kadar boktandı, 35e gelmiş burağa sosaya kuckaya o paraları vermeyecekti, kendisinden başka stoper olduğuna ikna olmayan hubocana 1,8 milyon vermeyecekti.

hela başkan yapasıncılara kanıp sismsar menejerlerin eline bırakmayacaktı kulübün transfer hareketlerini.

lacivert beyaz liv hospital spor şampiyon

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      madem iş o kadar boktandı, 35e gelmiş burağa sosaya kuckaya o paraları vermeyecekti, kendisinden başka stoper olduğuna ikna olmayan hubocana 1,8 milyon vermeyecekti.

hela başkan yapasıncılara kanıp sismsar menejerlerin eline bırakmayacaktı kulübün transfer hareketlerini.

lacivert beyaz liv hospital spor şampiyon
                      Adam hiç bir zaman altından kalkamayacağı işe girmedi,Burak ve Kucka takıma katkı yapmadı mı,el insaf.Sosa olmasa bugün Ahmet Ağaoğlunu sallandırırdınız,düzene koydu sonra da alt yapıdan çıkan futbolcularla takımda giderleri düşürerek onlara liderlik yapacak kalitede futbolcularla harmanladı,
                      Ustanın kendi insiyatifi olduğu transferler,Sosa,Perreria,Burak,Kucka,Novak,Kamil Ahmet.
                      BU transferler senin övdüğün Ağaoğlunu ayakta tutuyor,Ekuban ve Nwakame de Usta dönemi raporu bırakılan adamlar.Uğurcan,Yusuf Yazıcı,Abdülkadir,Arda,Abdürrahim,Cafer Tosun,Abülkadir Parmak ve bir kaç alt yapı futbolcusu takıma kazandırıldı.

Ne yapmış adam 53 çöp almış,İHO nun başımıza bela ettiği tazminatları cebinden ödemiş,sonra da kötü insan olmuş.

Ama Allah öyle adil ki adamın imzası bekleniyor ceza almamak için,eminim tesadüftür bu olay.Hiç acaba Ustaya yapılan yanlışların bir cezası demiyorsundur.

Yorum

Adam hiç bir zaman altından kalkamayacağı işe girmedi,Burak ve Kucka takıma katkı yapmadı mı,el insaf.Sosa olmasa bugün Ahmet Ağaoğlunu sallandırırdınız,düzene koydu sonra da alt yapıdan çıkan futbolcularla takımda giderleri düşürerek onlara liderlik yapacak kalitede futbolcularla harmanladı,
                        Ustanın kendi insiyatifi olduğu transferler,Sosa,Perreria,Burak,Kucka,Novak,Kamil Ahmet.
                        BU transferler senin övdüğün Ağaoğlunu ayakta tutuyor,Ekuban ve Nwakame de Usta dönemi raporu bırakılan adamlar.Uğurcan,Yusuf Yazıcı,Abdülkadir,Arda,Abdürrahim,Cafer Tosun,Abülkadir Parmak ve bir kaç alt yapı futbolcusu takıma kazandırıldı.

Ne yapmış adam 53 çöp almış,İHO nun başımıza bela ettiği tazminatları cebinden ödemiş,sonra da kötü insan olmuş.

Ama Allah öyle adil ki adamın imzası bekleniyor ceza almamak için,eminim tesadüftür bu olay.Hiç acaba Ustaya yapılan yanlışların bir cezası demiyorsundur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

Burak ne katkı sağladı? gs bjk maçlarında tatil yapan, hoca kalaylayan, adamları oynatılmayınca sorun çıkaran burak ne katkı sağladı?
                          Kuckanın sağladığı katkıyı görebildiğine göre zaten insan üstü bir görme yeteneğin vardır, senin adına mutlu oldum.

altından kalkıp kalkamadığımız da şuan belli oldu.

ustanın getirdiklerinden bugün katkı veren tek isim sosadır. Ancak ustanın getirdiği hocaların sosayı oynamadıklarını da ben hatırlıyorum, senin ne hatırladığın da umurumda değil.
                          usta döneminde rapor demişsin. o dönemde rapor tutanlar iho döneminde de sadri şener döneminde de rapor tutuyolardı zaten. mevzu o rapolara yönetimlerin itibar etmemesiydi.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Yav arkadaşlar yanlış anlamasın, isteyen istediğini elbette yazacak felan da durum yalağuz yukardaki gibi olmaya başladı
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Bu adami begenmeyen bu takimi birakip gitsin harbi diyorum, bu zamana kadar hangi baskan Ahmet Agaoglu kadar iyi isler yapti?
                              Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Muharrem Usta TS tarihinin efsane başkanıdır. Tamam mı reis? [emoji23]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X