Başkan olumlu havayı çok güzel dağıttı, tebrikler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Eğer imza atılmayacaksa veya anlaşıldığı açıklanmayacaksa, bu toplantıyı "sahaya odaklanalım" temelinde düzenlediğin zaman benim aklıma direk,
bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü sorusu gelir.
Niye böyle bir toplantı yaptık?
Niye bu işi ön plana çıkardık madem henüz sonucu belli değil?
Neyse!!
Sahaya odaklanalım.
Yorum
-
neylen dinliyorsunuz anlamadim. milletinin aileleri ile dedikodulari vs oyunculara tak etti.
birakin artik bu hasta fanatiklinizi.
böyle yaptikca takima en cok zarari bu fanatikleri veriyor.insallah bunlari yapanlar cezalandirilir ve ifsa olurlar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGereksiz bir toplantı oldu.
Başkanım iyi güzel 8 maç kaldı kimse havamızı bozmaya çalışmasın spekülasyon yaratmasın diyorsun.
Ama sen bile bu kadar sinirlenip çıkıp bunlarla ilgili açıklama yaparsan devamı da gelir.
He ne dicek bu haberleri yapanlar ağaoğlu çok kızdı bidaha yapmayalım mı?
30 senedir bu işin içindeyim diyorsun ama yaptığın acemice toplantıya bak.
İyice gerildi herkes.
Sosanın yüzüne bakın adam resmen napacağını şaşırmış durumda gerim gerim gerilmiş.
Şu 8 maç oynansın şampiyon olalım Sosa ve Novak istediği yere gitsin
Yorum
-
Başkan üstüne basa basa toplantıyı Sosa'nın istediğini beyan etti ama bu Ünal Karaman fanatikleri çıldırmış vaziyette, sosyal medyada basın toplantısının her şeyi bitirdiği ve bütün olumlu havayı dağıttığı şeklinde algı yaratıyorlar. Vallahi billahi gına geldi şu negatifliğinizden. Bitin da arkadaş, na Rizespor orada, güle güle öpün koklayın hocanızı.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa bence eşi alakalı durumlara gerilmiştir.
Şu 8 maç oynansın şampiyon olalım Sosa ve Novak istediği yere gitsin
Adamın doğal olarak ailesi var.mesele para filan degil sosa ile ilgili.
8 maça odaklanalım.sonrasina bakacağız diyor.simdilik unutun diyor doğal olarak sözleşme işlerini.novsk içinde 8 mac düsünmeyin diyor.biz sahaya konsantre olmak istiyoruz diyorlar doğal olarak.
Bu toplantı bir nevi tepki toplantısı.novak ve sodanın ailelerini taciz etmekten vazgeçin diyor.boyle olursa psikoloji bozuluyor diyor başkan net olarak.
Yorum
-
Çok doğru ve yerinde bir toplantı.tacizcilere uyarı toplantısı.
Başkan da bn yapacagimi yaptım diyor.sosa ile konu para degil.novakta ise takım dengeleri var.biz verecegimizin en üstünü verdik.baskani bu iki konuda gram eleştirilecek tarafi yok.
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher zaman destekledigim baskan sosa ve novak konusunda cuvallamistir.bu isi ne yapip edip sezon basinda halledecekti.gecen yazdan bu yana bu forumlarda bile milyon kez bu konu dile getirildi sorun olacak dendi.baskanin agzindan bu sezon en az 15-20 kez sosa novak'la bir problem yok 10 gun icinde 1 ay icinde sozlesme yenileriz lafini duydum.sonuc olarak iki futbolcuda sezon sonunu bekleme karari aldi.bir nevi sampiyonlugumuza bagli.sampiyon olursak ikiside kalir olamazsak kuvvetle muhtemel ikiside gider.bunlar bize ders olsun diyecegim ama selcuk inan'dan bu yana hicbirsey ders olmadi aksine herkes ayni beceriksizligi yapiyor.sozlesme yoksa bu toplantinin amaci nedir?kalan 8 haftaya odaklanalim demek icin toplanti yapilmaz.
başkan hikaye okuyor..
ben reha alp deki kibiri..üst perdeden konuşmayı gördüm..
elindeki 2 oyuncuyla anlaşamıyorsan ben suçu kulüpte bulurum..
başkan 2 aydır yok anlaştık ..az kaldı anlaştık bir nevi taraftarı oyalıyor..
ne oldu şimdi oyunculara tepki gelmeye başladı..
bi krizide yönetinde dişimizi kıralım..
yönetemezler çünkü beyin yok..ego çok..kibir çok..
ben novaka1.5 ..sosaya 2 verildiğine de inanmıyorum..
kulüp bu yöndeki demeçlerindede taraftarı yanıltıyor veya kandırıyor..
bu rakamlar doğru değil bence..
şöyle olabilir..bonuslar primler dahil olabilir bu rakamlar..
.....................
bu adamlar yabancı ve paraya oynuyor..
istediğin parayı vermezsen gider..
yok sosanın ailevi durumu varmış falan yalan..
adam gurbette ve tek amacı para kazanmak..
ve hakettiğide ortada..
ve kulübün maaş bütçeside düşük..
ve geçen yıl 3.75 alıyorken..
bu yıl 2.5 alsa..
2.75 alsa kimse ağzını açıp bişey demez..diyemez..
ama bizimkiler ne yaptı ..
çingene pazarlığı..
her zamanki gibi..
hedef şampiyonluk veya başarı değil..
tüm hedef ben sana şu kadar para veriyorum..
bunu kabul edeceksin..yanii ego..
.....yoksa sefa yılmaz bizde gol veya asist yapmışmıydı trilyonları götürdü..
.....aykut demir öyle..
.....konstant öyle..
....tolunaya tazminat..
....yersun yanala tazminat..
önüne gelene trilyonları ver..
ama istanbul takımlarına karşı başını dik tutan..
seni şampiyonluğa oynatan..
başarı ile sana trilyonları kazandıran oyunculara..
nanik yap..
helal olsun bu kulübede bu yakışır zaten..En son alperrr tarafından düzenlendi; 03.06.2020, 19:07.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum