Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne anlatılmak istendiğini anlamadın sanırım,devlet eğer böyle bir anlaşma yapmamış olsaydı gerekli parayı bulamadığı için ceza alacaktık,peki böyle bir başkanlık nasıl olur.
    Devlet sana para vermek zorunda değil,fblilerin bu şekilde konuşmasına sebep olan da başkan,devletin bankalar birliği ile anlaşmasını bekliyoruz,kulüpte su alacak para yok demek ne demek,bu Trabzonsporu rezil etmek demek.

Futbolcunun bir aylık bile gecikmede FIFAya başvurma hakkı varken,nasıl aylarca para alınmadığına inanır bir insan.Ahmet Ağaoğlu çok kolay yalan konuştuğu için böyle oluyor.Cahil taraftar her şeye inanıyor.

Al işte Ahmet Ağaoğlunu savunmaya çalışan dünyadan bir haber başka biri daha,doğru bilgileri yazsam acaba okuduğunu anlar mı

Onur - 2,5 milyon €-önceki yönetimin anlaşması
    Burak - 3,5 milyon€ artı rezil bonuslar-taraftarın deli gibi istediği transfer,hali hazırda BJK de oynuyor.
    Kevin Constant - 2,5 milyon-İHO transferi
    Kucka - 2,5 milyon €-Hali hazırda İtalya liginde Parmada oynuyor
    N'doye - 1,7 milyon€-İHO transferi
    Olcay - 1,7 milyon €-Denizlide oynuyor,dönemi için iyi transferdi.
    Rodallega - 1,6 milyon €-Denizliyi ligde tutacak kadar oynuoyor,iyi transfer.
    Sefa Yılmaz - 4 milyon TL-İHO transferi
    Özer Hurmacı - 5 milyon TL Tazminat-İHO transferi,tazminatı Usta cebinden ödedi.
    Ersun Yanal - 10,5 milyon TL Tazminat-tazminatı USTA cebinden ödedi.
    Aykut Demir - 9,7 Milyon TL Tazminat-İHO transferi,Usta tazminatı cebinden ödedi.

Şaka maka İHO dan kalan çöpleri temizlemiş,adam gibi kadro bırakmış,tazminatları cebinden ödemiş,adam en azından delikanlı gibi kendi cebinden karşılamış,peki Ağaoğlu 5 milyon euroluk zararı karşılar mı,
    sen bunun takipçisi olacak kadar vicdan sahibi misin.

O maçta Uğurcan yoktu da Yusuf Yazıcı vardı,ne değişti şimdi,o adamı satıp 17 milyon Euro ile hava atan kim,o skorun küfrünü yiyen kim.
    Uğurcan da ilk yarısı 3-0 biten Alanya maçında ikinci yarı yediği gollerle eleştirilmişti,bu adamın cefasını çeken kim,sefasını süren kim.

Size hak veriyorum,uzun süreli durum değerlendirmesi yapabilmek için daha üst düzeyden olaylara bakabilmek lazım,İHO sonrası aldığı çöp kadroyu adam ederek bırakan,bu kadar genç futbolcuyu da kulübe kazandıran adamın arkasından atıp,tutmak daha basit bir iş.
    900 kusur milyon lira borcu var kulübün. Cebinden çıkarıp verecek hali yok adamın saçmalıyorsun. Banka ile anlasma yaptı, şartlara şimdilik harfiyen uyuyor. Devlet imkan sağladı, şartları yerine getiren/getirmeyi kabul eden her kulüp bu anlaşmayı yapabilir. Fb ve gsnin kabul etmek istemediği şey maas sınırı. Onlar istiyor ki borcu silsinler ama ekonomik olarak yaptırım uygulamasın. Aynı şekilde van persie, falcao gelsin. O yuzden imzalamıyorlar. Biz kurallara harfiyen uyuyoruz. Ali Koç sadece bir takımın işine yarıyor derken bunu söylemiyor doğal olarak.

Önceden başkanı sevmeyen bir Trabzonsporlu olarak nitelendiriyordum zihnimde seni ama şu devlet desteği konusunda ısrarcıysan Trabzonsporlu kısmını siliyorum. Bunu söyleyeni geçtim ima eden biri bile Trabzonsporlu olamaz. Silinen borç yok ortada, yapılandırıldı. Zamanında sadece 400-500 milyon vergi borcunu sildiler adamların, destek, kıyak budur.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      900 kusur milyon lira borcu var kulübün. Cebinden çıkarıp verecek hali yok adamın saçmalıyorsun. Banka ile anlasma yaptı, şartlara şimdilik harfiyen uyuyor. Devlet imkan sağladı, şartları yerine getiren/getirmeyi kabul eden her kulüp bu anlaşmayı yapabilir. Fb ve gsnin kabul etmek istemediği şey maas sınırı. Onlar istiyor ki borcu silsinler ama ekonomik olarak yaptırım uygulamasın. Aynı şekilde van persie, falcao gelsin. O yuzden imzalamıyorlar. Biz kurallara harfiyen uyuyoruz. Ali Koç sadece bir takımın işine yarıyor derken bunu söylemiyor doğal olarak.

Önceden başkanı sevmeyen bir Trabzonsporlu olarak nitelendiriyordum zihnimde seni ama şu devlet desteği konusunda ısrarcıysan Trabzonsporlu kısmını siliyorum. Bunu söyleyeni geçtim ima eden biri bile Trabzonsporlu olamaz. Silinen borç yok ortada, yapılandırıldı. Zamanında sadece 400-500 milyon vergi borcunu sildiler adamların, destek, kıyak budur.
      Senin Türkçe ile ilgili bir sorunun mu var,ben devlet sana böyle bir anlaşma yapmazsa başkanın neyini savunacaksın diye soruyorum,anladın mı.Devlet bizim borcumuz silmedi,kulübün tüm gelirlerine el koydu,piyasanın üzerinde bir faiz ile anlaşma yaptın,çünkü başka şansın yoktu,bunu anlıyorsun sanırım.
      Bu takımın borcu olduğunu,kurtarıcı olarak geldiğini söylüyorya kendisi,bu da başka bir yalan,Trabzonspor ile derdi olan biri 10 yıl sürecinde aidatını ödemez mi,seçimde oy verme hakkı yoktu Ağaoğlunun.
      Deseki bizi buraya atadılar,onların dediğini yapacağım ne derdim olacak.
      Yalandan şov yapıyor,ona ayar oluyorum.
      En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 18.03.2020, 19:45.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ugurcanin arkasinda 7 0 da durdu der oyle birsey yok deyince ne fark eder yazici vardi der sahada.sturic obiden 5 milyon avro zarar ettirdi der sadece kuckanin bonservisine ne kadar verildi onu soylemez.onur onceki yonetim sozlesmesi diyor 2018 de bitecek sozlesmesini daha 2 yil varken 2016 da 2020 yilina uzatan kimdi onu bilmez ustelik formasini sahaya cikarip birakmisken ben yokum demisken.burak a klubun anahtarini teslim eder , 3 kagitci ersun ve menejer ortaklarinin ciftligini cevirir klubu ses etmez.6 0, 7 0 ,6 1,3 0 dan 4 3 mac verme evinde, ne ararsan var vizyonist baskan doneminde ne lig ne t.kupasi ne avrupada elle tutulur tek basari yok tek hala adamin hakkini yememek icin savunuyorum diyor.iho ne kadar rezil bir baskansa ki oyle sportif ve ekonomik basarisizlik olarak vizyon baskani 2 ile carp hersey ortada.trabzonspor tarihine kara lekedir vizyon donemi keske basarili olsaydi da bunlari yazmasaydik bu leke klubun tarihine kazinmasaydi.kendi kendinizi kandiriyorsunuz sadece..
        Not: ozellikle alintilamadim konu uzamasin diye cunku sıkıldim artik uzadikca uzayacak , zira ne soylersek bos deveye hendek atlatmak bu arkadasa laf anlatmakdan zor boylesinede ilk defa sahit oluyorum..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Alıntıla ne olacak,sanki burada bulunma sebebimiz başka bir şey.Sen o şekil ben bu şekil Trabzonsporun başarısı için bir şeyler düşünüyoruz.
          Sonuç olarak önemli olan kimin ne yaptığını bilmek,doğru verilerle gerçeklerle konuşmak.

Formayı kimin zamanında çıkarmış ,Onur acaba,kim bilmiyor.Adamın opsiyonu var,kullanmışlar.

Son olarak adam giderken 13 milyon Euro ile Burak ve Kucka yı alayım,daha yüksek paraya satarsam farkı alacağımdan düşelim dedi,bunu niye kabul etmedi Ağaoğlu,onun cevabını versene.
          Kuckaya İtalyadan 5milyon üzeri teklifler var diyen de Burakı alacaka para basılmadı diyende Ağaoğlu değlmiydi,hatta Sosayı bile aldığı ücfret yüzünden eleştirmedi mi.

Beğenmiyorsun ya,Ağaoğlu zamanında kim alt yapıdan takıma kazandırıldı,bilgin varmı.
          En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 18.03.2020, 20:31.

Yorum

Senin Türkçe ile ilgili bir sorunun mu var,ben devlet sana böyle bir anlaşma yapmazsa başkanın neyini savunacaksın diye soruyorum,anladın mı.Devlet bizim borcumuz silmedi,kulübün tüm gelirlerine el koydu,piyasanın üzerinde bir faiz ile anlaşma yaptın,çünkü başka şansın yoktu,bunu anlıyorsun sanırım.
            Bu takımın borcu olduğunu,kurtarıcı olarak geldiğini söylüyorya kendisi,bu da başka bir yalan,Trabzonspor ile derdi olan biri 10 yıl sürecinde aidatını ödemez mi,seçimde oy verme hakkı yoktu Ağaoğlunun.
            Deseki bizi buraya atadılar,onların dediğini yapacağım ne derdim olacak.
            Yalandan şov yapıyor,ona ayar oluyorum.
            Türkçe ile sorunum var mı bilmiyorum ama senin matematik ile ilgili bir sorunun var sanırım. Borcun büyüklüğünü kavrayamıyorsun. Değil bir Ahmet, on Ahmet gelse kapatamaz o borcu. Kulüpler hiç para harcamasa bile borç artıyor. Bu şartlarda banka ile anlaşmaktan borcu yeniden yapılandırmaktan başka çözüm yok. Kimse gelip borcu kapattım demeyecek. Devlet öyle her gelenin borcunu da yapılandırmıyor, belirli şartlara uyman gerek. Başkan kulübü bu şartlara uyar hale getirdi ve yapılandırmayı yapabildi.

Hayır yaptığın şeyin mantığa uyan açıklaması yok, niye bu ısrar çözemiyorum. Borcu yapan adamı savunurken, belirli şartları sağlayarak devletin imkanını kulllanan adamı eleştiriyorsun. Takımın maaş bütçesi 15 milyonun altındaydı en son, Usta dönemi sırf Burak,Onur,Olcay 10 milyon alıyordu. Taraftarın gazına gelip harvurup harman savurmak yöneticilik değil. Bak adam Sosa ile Novak ile sözleşme uzatamıyor. IHO veya Usta olsa Sosa'ya zam yapar yine sözleşme yenilerdi.

Başkanı sevip sevmemen umrumda değil. İstersen IHO, Usta yada Ünal Karaman fanı da olabilirsin ama gelip Trabzonspor'a başkan atadılar, onlar ne derse onu yapıyor diyorsan açık açık kimin atadığını, onlar dediğinin kim olduğunu, Trabzonspor'u kimin desteklediğini yazman gerek. Sen burada hem Trabzonsporluyum diyorsun hem fblilerle aynı ağızdan konuşuyorsun.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Zaman öldürmek ne oğlum?

Sen atom mu parçalıyorsun burada?

Trol senin babandır ki sen olmuşsun.

Yorum

• Mikeli kaybettirmiş ve takım belki de psikolojik çökmüşken BU LİG NEDEN OYNATILIYOR?

BENİM AKLIM ALMIYOR, Avrupada ertelenmeyen tek lig TRABZOn LİDER diye mi? 2 haftadır 4 puan çalan itlere maç bile vermeyip, başka tetikçiyle bizi Göztepede mi gömecekler?

Tekrar koyalım, bu maç oynanırsa KUPA GİDEBİLİR...

fotoğraflarla çalınan 21 puan https://www.fotomac.com.tr/trabzonsp...ni-gasp-edildi
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Maça atanan hakem ekibine dikkat,
                  MHK kılıçları çekmiş vaziyette üzerimize geliyor,
                  yeni bir hakem faciası ile puan kaybı felaketimiz olacak,
                  iş işten geçmeden gereken neyse yapılmalı.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Eğer kulüpler birliğinde liglerin ertelenmemesi yönünde görüş bildirdi ise, şahsım tarafından çok taktir edilen Ağaoğlu büyük bir skandala imza atmıştır.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkçe ile sorunum var mı bilmiyorum ama senin matematik ile ilgili bir sorunun var sanırım. Borcun büyüklüğünü kavrayamıyorsun. Değil bir Ahmet, on Ahmet gelse kapatamaz o borcu. Kulüpler hiç para harcamasa bile borç artıyor. Bu şartlarda banka ile anlaşmaktan borcu yeniden yapılandırmaktan başka çözüm yok. Kimse gelip borcu kapattım demeyecek. Devlet öyle her gelenin borcunu da yapılandırmıyor, belirli şartlara uyman gerek. Başkan kulübü bu şartlara uyar hale getirdi ve yapılandırmayı yapabildi.

Hayır yaptığın şeyin mantığa uyan açıklaması yok, niye bu ısrar çözemiyorum. Borcu yapan adamı savunurken, belirli şartları sağlayarak devletin imkanını kulllanan adamı eleştiriyorsun. Takımın maaş bütçesi 15 milyonun altındaydı en son, Usta dönemi sırf Burak,Onur,Olcay 10 milyon alıyordu. Taraftarın gazına gelip harvurup harman savurmak yöneticilik değil. Bak adam Sosa ile Novak ile sözleşme uzatamıyor. IHO veya Usta olsa Sosa'ya zam yapar yine sözleşme yenilerdi.

Başkanı sevip sevmemen umrumda değil. İstersen IHO, Usta yada Ünal Karaman fanı da olabilirsin ama gelip Trabzonspor'a başkan atadılar, onlar ne derse onu yapıyor diyorsan açık açık kimin atadığını, onlar dediğinin kim olduğunu, Trabzonspor'u kimin desteklediğini yazman gerek. Sen burada hem Trabzonsporluyum diyorsun hem fblilerle aynı ağızdan konuşuyorsun.
                      Senin hem Türkçen hem de Matematiğin berbatmış,bir de süreçleri başından sonuna kadar takip edecek yetenek yokmuş sanırım.
                      Önceki başkan Muharrem Usta iyi bir kadro bırakmış,iskeleti sağlam.
                      Sosa,Novak,Perreria,Onazi,Kucka,Rodegella,Castillo,Olcay gibi Türkiye ligleri için normal sayılacak kontratlar ile.
                      Uğurcan,Yusuf,Abdülkadir gibi alt yapıdan düşük maliyetli kontratlar ile futbolcu giderlerini azaltmış.
                      A.Parmak,Kamil Ahmet,Uğur Demirok gibi de fena sayılmayacak yedekler bırakmış.

Güzel sponsorluklar,iyi bir sosyal medya etkisi.

Şimdi insan soruyor,eksik olan saha sonuçları dışında bir başkan daha ne yapabilir,her şeyi hazırlamış Muharrem Usta.Savunduğun düşük maaş bütçesi için en çok bedeli ödeyen eski başkan,havasını atan Ahmet Ağaoğlu.
                      Bugün Uğurcan gibi bir kaleciyi kaç liraya alabilirsin,kaç liraya oynatırsın,Yusuf Yazıcıyı 17 milyona satmasa bankalar anlaşmasını yapabilir miydi.
                      Abdülkadiri Muharrem Usta satamaz mıydı,bunları düşünmek çok zor şeyler değil.

Ahmet Ağaoğlunun kulübe katkısı Sturidge,Obi Mikel,Amiri,Zargo,Avdijac,Andusic,Ivanildo ve benzer çöplere ödediği 10 milyon Euro zarar.
                      Başka ne faydası var,bir de geçen yıl transfer yapmayarak bir şampiyonluğumu yedi.

Başkan olduğu kongrede 10 yıl sürecinde aidatını yatırmadığı için oy kullanamayan Ahmet Ağaoğlu Trabzonsporu düşünmekle alakası olsa en azından aidatını yatırırdı.
                      Sen bilmiyorsun belki ama Ahmet Ağaoğlundan önce iki eski Asbaşkan ve bir eski asbaşkanın oğluna da Trabzonspor başkanlığı teklif edilmiş,kulübe yakın olanlar biliyor.

Öyle çok büyük anlamlar yükleme yani Ağaoğluna.

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zaman öldürmek ne oğlum?

Sen atom mu parçalıyorsun burada?

Trol senin babandır ki sen olmuşsun.
                      Al işte forumun trolü savunuyor Ahmet Ağaoğlunu,tam da kalitesine yakışır bir avukatı olmuş.
                      Ülkede kimse atomu parçalamıyor ama kimse de gününü soytarılık yaparak bir forumda harcamıyor,git kendine bir hayat kur.

Ayrıca bu konunun baban ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum,hangi baba gününü bir forumda harcayarak tüketen gevşek bir evlat ister,evlerden ırak.
                      En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 19.03.2020, 17:40.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer kulüpler birliğinde liglerin ertelenmemesi yönünde görüş bildirdi ise, şahsım tarafından çok taktir edilen Ağaoğlu büyük bir skandala imza atmıştır.
                        Ertelensin demiş Trtspor'a yaptığı yazılı açıklamaya göre.
                        ( ゚д゚)

Yorum

Senin hem Türkçen hem de Matematiğin berbatmış,bir de süreçleri başından sonuna kadar takip edecek yetenek yokmuş sanırım.
                          Sosa,Novak,Perreria,Onazi,Kucka,Rodegella,Castillo,Olcay gibi Türkiye ligleri için normal sayılacak kontratlar ile.
                          Uğurcan,Yusuf,Abdülkadir gibi alt yapıdan düşük maliyetli kontratlar ile futbolcu giderlerini azaltmış.

Şimdi insan soruyor,eksik olan saha sonuçları dışında bir başkan daha ne yapabilir,her şeyi hazırlamış Muharrem Usta.Savunduğun düşük maaş bütçesi için en çok bedeli ödeyen eski başkan,havasını atan Ahmet Ağaoğlu.
                          Bugün Uğurcan gibi bir kaleciyi kaç liraya alabilirsin,kaç liraya oynatırsın,Yusuf Yazıcıyı 17 milyona satmasa bankalar anlaşmasını yapabilir miydi.

Ahmet Ağaoğlunun kulübe katkısı Sturidge,Obi Mikel,Amiri,Zargo,Avdijac,Andusic,Ivanildo ve benzer çöplere ödediği 10 milyon Euro zarar.
                          Başka ne faydası var,bir de geçen yıl transfer yapmayarak bir şampiyonluğumu yedi.

Başkan olduğu kongrede 10 yıl sürecinde aidatını yatırmadığı için oy kullanamayan Ahmet Ağaoğlu Trabzonsporu düşünmekle alakası olsa en azından aidatını yatırırdı.
                          Sen bilmiyorsun belki ama Ahmet Ağaoğlundan önce iki eski Asbaşkan ve bir eski asbaşkanın oğluna da Trabzonspor başkanlığı teklif edilmiş,kulübe yakın olanlar biliyor.

Al işte forumun trolü savunuyor Ahmet Ağaoğlunu,tam da kalitesine yakışır bir avukatı olmuş.
                          Ülkede kimse atomu parçalamıyor ama kimse de gününü soytarılık yaparak bir forumda harcamıyor,git kendine bir hayat kur.

Ayrıca bu konunun baban ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum,hangi baba gününü bir forumda harcayarak tüketen gevşek bir evlat ister,evlerden ırak.
                          Bak Serhat Devri,

Ben seni alıntılamadan "Çok boş insan var" yazdım, hıyarım var diyene tuzlukla koşar gibi geldin bana bulaştın, yaran var ki gocundun.

Üstüne bir de hakaret ettin, ne karşılık bekliyordun ki anlamadım.

Ayrıca sen nereden biliyorsun ben günümü nerede harcıyorum, nasıl bir hayatım var, nasıl biriyim. Boş boş konuşuyorsun.

Üzüldüm gerçekten.

Ama kabahat senin değil, anan ve baban yıllarca uğraşmış ancak senin gibi birini yetiştirebilmişler. Büyük başarısızlık.

Yorum

Sürekli üstü kapalı yazıyorsun. Açık açık yazamıyorsun şunları. Bak net ve basit sorular.

Ağaoğlu'nu bu kulübe devlet mi atadı?
                            Devlet Trabzonspor'u mu destekliyor?
                            Birileri bizi kolluyor mu?

Bu sorulara net cevap vermediğin sürece artık cevap vermeyeceğim. Trabzonsporluyum diyen biri için bu sorunun cevapları çok basit, tek bir kelime.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bak Serhat Devri,

Ben seni alıntılamadan "Çok boş insan var" yazdım, hıyarım var diyene tuzlukla koşar gibi geldin bana bulaştın, yaran var ki gocundun.

Üstüne bir de hakaret ettin, ne karşılık bekliyordun ki anlamadım.

Ayrıca sen nereden biliyorsun ben günümü nerede harcıyorum, nasıl bir hayatım var, nasıl biriyim. Boş boş konuşuyorsun.

Üzüldüm gerçekten.

Ama kabahat senin değil, anan ve baban yıllarca uğraşmış ancak senin gibi birini yetiştirebilmişler. Büyük başarısızlık.
                              Ben en azından burada trollük yapmıyorum Alper,bir hayatım var ve attığım mesajarın tamamına yakını bu forumun amacına hizmet ediyor,tarafsız iki insan senin ve benim mesajları incelesin 14 bin mesajında buraya ne faydan olmuş çıkarır.

İşin tuhaf tarafı ise trollük yaptığını bildiğin halde bu gerçeği birinin sana söylemesine bozulman ve hemen ergenler gibi baba-anne olaylarına girmen.Onlara hürmet eder ellerinden öperim,dediğim gibi hangi anne baba gününü forumlarda trollük yaparak tüketen bir evlat ister,Allah onlara sabır versin.

Yorum

• Düşündüklerini yürekli bir şekilde yazamayanlarla muhattap olmam. Benim derdim Trabzonspor. Kimse babamın oğlu değil. Birini eleştirmek için Trabzonspor kulübünü birilerinin oyuncağı haline getiren, futbolcular sahada varını yoğunu ortaya koyarken devlet ve/veya birileri tarafından kollandığımızı ima eden adam Trabzonsporlu değildir. Forum yöneticilerini göreve çağırıyorum. Üstteki üye açık ve net şekilde Trabzonspor başkanının devlet tarafından atandığını, devletin borcumuzu üstlendiğini yazıyor. Kendisi Ali Koç olabilir. Üslup birebir aynı.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X