Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamanın altında sadece bir yönetim kurulu üyesi isminin olması, başka deyişle bir YK üyesinin resmi siteden açıklama yayınlamasını yadırgadım. Açıklamayı başkan veya yk yapar, tek bir üye değil. Başkan yrd olmasının önemi yok, başkan nerede? Açıklama içeriğine ise katılıyorum yapılması gereken bir açıklamaydı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak zivaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro ve puan olarak önemli derecede şampiyonluk şansı olan bir takıma çırak konumunda olan acemi birini getirerek çok basiretsiz hareket etti yönetim.
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMhk başkanının sesi bize çıkıyormuş.
Artık ötesi berisi kalmadı, ya bu adamı istifa ettiririz ya da şampiyonluk gidecek
Biz iyi top oynasak böyle açıklamayı kolay kolay yapamazlar.
Şimşir sağolsun!
Yorum
-
O açıklamanın bedelini ödetirler bize. En son İho böyle asıp kesiyordu ne oldu gördük sonunda. Açıkçası hakemden önce suç bizde. Fb de böyle yaptı sonuç ortada.
Sent from my MI 8 Lite using TapatalkDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO açıklamanın bedelini ödetirler bize. En son İho böyle asıp kesiyordu ne oldu gördük sonunda. Açıkçası hakemden önce suç bizde. Fb de böyle yaptı sonuç ortada.
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl açıklama yaptı mhk başkanı. Hadi şimdi görelim gerçekten bildiğiniz bir şey varsa açıklayın. Yoksa laf salatası yapmışsınız. Seyircinin gazını alalım açıklaması yani.
Hüseyin Çimşir yanlış karardı ve bunun üzerini bu şekilde örtemezsiniz.
Ahmet Ağaoğlu için çok da tın,tam bir mirasyedi gibi har vuruyor harman savuruyor.
Ama Allah için sağlam algı yapıyor,onu savunmak için taraftar can atıyor.
Muharrem Usta hakemin hayatını kararttı,bu kadar taraftar arkasında durmadı.
Şu sitede yönetici adıyla açıklama yayınlanıyor,rezilliğe bak,kulübün başkanı ortada yok.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Hüseyin hoca kötü diyelim, bu yardımcı hoca olarak aldığımız adamlarda mı kötü (Newton)? Hiç biri sahadaki sorunu göremiyor mu ? Yoksa sözleşmeleri uzatmadigimiz için futbolcuların isteği mi düştü ? Ben anlamıyorum bu kadar isteksiz, baskısız oyunu...
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Takımı deşarj etmek, sinerji yaratmak için teknik direktör değişimi yapılmalı.
Bu iş için de yardımcı antrenör Newton biçilmiş kaftan.
Hüseyin Cimşir takıma itici güç oluşturmaktan ziyade geri götürmeye çalışan biri gibi çalışıyor.
Profesyonel iş dünyası'nda liyakat önemlidir.
Hali ile duygusal ilişkilere bakılmaksızın Hüseyin hoca'nın takımla olan bağlantısına son vermek lazım.En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 09.03.2020, 09:01.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hüseyin Cimşir takıma itici güç oluşturmaktan ziyade geri götürmeye çalışan ajan gibi çalışıyor.
Hali ile duygusal ilişkilere bakılmaksızın Hüseyin hoca'nın takımla olan bağlantısına son vermek lazım.
Psikolojik danışman adı altında alsak olmazmi ya maçlardan maçlara gelsin klubude otursun
Yorum
-
İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp resmi sitesinden yapılan açıklamanın altında sadece bir yönetim kurulu üyesi isminin olması, başka deyişle bir YK üyesinin resmi siteden açıklama yayınlamasını yadırgadım. Açıklamayı başkan veya yk yapar, tek bir üye değil. Başkan yrd olmasının önemi yok, başkan nerede? Açıklama içeriğine ise katılıyorum yapılması gereken bir açıklamaydı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum