Boş yapacağınıza teknik direktör getirseydiniz şampiyonduk..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklama tamamen taraftarın gaz almasına yönelik olmuş. Hiçbir yaptırımı olacağını düşünmüyorum. Şu açıklamanın altına Trabzonspor Yönetim Kurulu yerine kobay olarak Ertuğrul Doğan'ı koymak da enteresan olmuş...
Bize bundan sonra da hakem hataları olacak. Kimseye yaptırım gücümüz yok. O lobimiz zaten yok. Biz ne top oynadık bugün? Stajyer hoca yerine normal teknik, taktik ve kondisyon alanlarında uzman bir ekip gelseydi hiç bu durumlara kalmazdık.
Niye bu maça atandığını biliyorlarmış da falan filan. Biliyorsanız açıklayın o zaman. Klasik üstü kapalı kime ve nereye olduğu belli olmayan hedef göstermeler. Bravo, üç puanı verdiler bize şimdi.
Yapacağınız tek bir şey vardı. Teknik direktör getirmek.
Yorum
-
O zaman 3. maddeyi uygulayacak. Öyle 4 dk. izleyip ilk kararını değiştirmeyecek.
Şu pozisyonda bile kendi aramızda anlaşamıyorsak zaten yapacak bir şey yok.
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bembeyaz, tartışmaya kapalı bir pozisyon değil ki!
40 kişiye sor, 40 kişi de farklı yorum getirir.
Bu kadar flu bir pozisyonda bu yorumu yapmak, ortalığı ayağa kaldırmak acziyet gösterir.
.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O zaman 3. maddeyi uygulayacak. Öyle 4 dk. izleyip ilk kararını değiştirmeyecek.
Şu pozisyonda bile kendi aramızda anlaşamıyorsak zaten yapacak bir şey yok.
İlk yarıda kayode nin ayağını keserken de haksizdi.
Takdir hakkını kullansa Sosa-Costa-Mikel in üçünü de atabilirdi ikinci sarıdan .
Hakemin hatası var da...
Maçı hakem yüzünden kaybettik gibi bir açıklama, yani sonucu hakeme bağlama meselesi Ali Koçgillerin işleri.
O hataya gelene kadar gerçekten Dünya kadar sorunumuz var.
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi şu açıklamada bahsedilen başkan kim net olarak bilen var mı?
Edit: Erman’a göre Göksel Gümüşdağ’mış.En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 08.03.2020, 00:14.
Yorum
-
Mikel + Sturridge = 5 Milyon euro hayırlı işler. Sene sonunda nerde hata ettik derseniz sene başına bakarsınız. Kâmil Ahmet - Doğan Erdoğan - Ahmet Canbaz orta sahasına bakarsınız.
JP -Novak - Sosa gidici. Uğurcan Satarsın. Sörloth yollarsın. Nwakaeme sezonların ilk yarısı oynamıyor. Badou kiralık. Yerlerine alırsın iki tane kot kafali.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu bilen söylesin bakalım.
Edit: Erman’a göre Göksel Gümüşdağ’mış.
Yorum
-
Erman Toroğlu: Hüseyin Çimşir saha kenarında ne yapar? Takımın en iyi adamını oyundan alırsın (Ekuban) oynamayan oyuncuyu takımda tutarsın (Nwakaeme). Bakıyorum ben Trabzonspor iyi gitmiyor. Trabzonspor bu kafayla giderse teknik adamla sorunlu olarak ligi bititir. Ünaldan sonra kazandı kazandı ama yaptıkları işler doğru değil sahada. Denk geldi kazandılar.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman Toroğlu: Hüseyin Çimşir saha kenarında ne yapar? Takımın en iyi adamını oyundan alırsın (Ekuban) oynamayan oyuncuyu takımda tutarsın (Nwakaeme). Bakıyorum ben Trabzonspor iyi gitmiyor. Trabzonspor bu kafayla giderse teknik adamla sorunlu olarak ligi bititir. Ünaldan sonra kazandı kazandı ama yaptıkları işler doğru değil sahada. Denk geldi kazandılar.
Derhal Çimşiri takımdan kov!
Yorum
-
En baştan beri söylüyorum. Çimşir hamlesi skandal ötesi. Şampiyonluk isteyen bu riski alamazdı. Hiçbir Td başarısı olmayan adamla bu kadar olur ancak. Sorloth mucizeler yaratırsa ancak kazanırsın. Takım kondisyonsuzluktan, motivasyonsuzluktan ve taktiksizlikten bas bas bağırıyor !!McLas was Here
Yorum
-
Başkan kim yahu.Kulüple ilgili kararları kendisi mi alıyormuş.Ne bekliyorsun.Geçen sene Fıfadan hiçbir açıklama olmamasına rağmen transfer yasağı var dedi,alternatifi neredeyse sıfır kadroyu Ünala verdi.Onazi yorgunluktan sezonu kapattı.Yedek olarak Batuhan giriyordu,kanatta alternatif yoktu.Geçen sezon şampiyonluğu Başkanın yapmadığı hamlelerden ve hakemlerin Gs lehine çalışmasından ötürü kaybettik.
Bu sezon bakıyorsun birşeyler uydurarak teknik adam göndermişsin.Yerine Hüseyin gibi vasıfsız bir adam getiriyorsun.Şike yapsan ancak bu kadar olur.Ben bunların hedeflerini şampiyon olmak falan olduğunu sanmıyorum.Bunlar figuranlıktan hoşlanıyor galiba.Gs şampiyon olsun hepsi tebrik eder.Malatya maçında penaltı verilmedi,Gs yine kazandı.Bize gelince adam en basit pozisyonda golümüze faul diyor,iki tane kornerimizi vermiyor.Sen ne biçim başkansın.Neyi bekliyorsun.Çıkıp konuşsana.
Çıkmışsın Alanya maçıyla ilgili ağlak ifadeler kullanıyorsun.Sert konuşacaksın.Hiç kimse bu şehrin,bu takımın hakkını yiyemez diyeceksin.Değiştireceksiniz ulan maçın tarihi,başlarım sizin yayıncı kuruluşunuza ulan diyeceksin.Gs nin her maçı akşam uygun saatlerde,biz şampiyonluğa oynuyoruz her maçımız gündüz oynanıyor bir de üstüne en kritik maçlarımızdan biri milli maç dönüşü Cuma gününe veriliyor.Umarım arka planda bu konularla ilgili birşeyler yapıyorsunuzdur.Çok merak ediyorum arka planda neler oluyor diye.Şampiyonluk gidiyor ulan birşeyler yapıyosunuzdur umarım.2011 ile ilgili bir b.k yapmadınız zaten bari bu sezon birşey yapın.Bu şehir şampiyonluğu hakediyor,figuranlığı değil.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 08.03.2020, 10:25.
Yorum
-
Teknik yetersizliğimiz var.
Fakat her takımın var.
Antep maçını futbol derin devletine karşı kaybettik.Hiçbir taraftar bu maçtan dolayı futbolcuyu,teknik direktörü suçlamamalı. Bakın fenerin fişini iki haftada çektiler.
Çok saf olmamak lazım, şu an bizi hedef aldılar.kenetlenip tüm çirkefliğimizi ortaya koymalıyız.
Zaman çirkin olma zamanı.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum