Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Babasından miras mı kaldı da onların parasından düşüyorsunuz,Uğurcan kaç yıllık emeğin ürünü,Shorlothun alınma tavsiyesini kim rapor etmiş,hangi izleme komitesi zamanında istenmiş biliyormusun.

Şu anda yedek forvetimiz olmadan oynuyorsak bu suçun sahibi belli.İngiltere federasyonuna duacı olmak lazım,ceza almasa o paraları paşa paşa ödeyecektik.
    Uğurcan kaç yıllık emeğin ürünü diyorsun ama, Ağaoğlu gelene kadar kimse Onur ve Burak'ı göndermeyi bırak kadrodan bile kesemiyordu. Onur takımda kalmış olsa, Uğurcan 30 yaşına kadar belki yedek bekleyecek, sonrasında da bir Anadolu kulübüne gidip futbol hayatını tamamlayacaktı. Bugün bu parayı ediyorsa, Onur'u takımdan gönderip Uğurcan'a yol açan başkanın hakkı büyüktür, kendinize yediremeseniz de durum budur.

Sörloth kim tavsiye ettiği beni ilgilendirmez, yönetim aldıysa başarı onlarındır, nasıl başarısızlarda pay onlarınsa başarılıda da pay yönetimindir.

Tartıya koyduğun zaman Ağaoğlu yönetimi 5 liralık transfer hatası yaptıysa, 50 liralık transfer başarısı ortaya koymuştur. Objektif bakan biri için durum gayet nettir.

Hacıosmanoğlu ve Usta yönetimlerinin yaptığı transferler ve takımın halini gördükten sonra, bugünkü konumumuz çölde bir vahadır.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Babasından miras mı kaldı da onların parasından düşüyorsunuz,Uğurcan kaç yıllık emeğin ürünü,Shorlothun alınma tavsiyesini kim rapor etmiş,hangi izleme komitesi zamanında istenmiş biliyormusun.

Şu anda yedek forvetimiz olmadan oynuyorsak bu suçun sahibi belli.İngiltere federasyonuna duacı olmak lazım,ceza almasa o paraları paşa paşa ödeyecektik.
      birader ciddi soruyorum, usta ile bir akrabaligin var mi?her baslikta aynisin..
      ahmet agaoglu'na bu kadar kisisel kinin olmasi pek normal degil.usta denen hayal saticisi iho ile birlikte belki de tarihin en kotu baskanidir.

usta donemi
      muhammet demir,onazi,castillo,bero,rodallega,pereira,novak,sosa,kucka,ibanez,suk,olcay,ramil,olcay,burak,hubocan,bongonda,emmanuel mas...toplam bonservise harcanan para 35 milyon euro civari..bu kadronun toplam maas butcesi 35-40 milyon euro civariydi..
      pereira,novak,sosa disinda bu adamlarin hicbiri kalmadi hepsi gitti..

agaoglu donemi
      nwaekeme,hosseini,zargo,ekuban,amiri,campi,guilherme,fernandes,sorloth,erce,yusuf sari,dogan,andusic,ndiaye,ahmet canbaz,dacosta,manoel,sturridge,mikel,salih kavrazli,avdijaj.bu isimlere toplam harcanan para(kiralamalar dahil) 6.5-7 milyon .maas butcesi 15 milyon euroya cekildi..

butun bu tablo kabak gibi ortadayken usta'nin nesini savunuyorsun..bak bunlari o secim doneminde en azili usta savunucusu olarak yaziyorum,ankara'da ki toplantisina katilan biri olarak yaziyorum..o donem foruma yazdigim mesajlar ortada..yani kendisini en cok isteyenlerdendim.
      bu isi beceremedi demek neden bu kadar zor?yok onun alinma tavsiyesini kim vermisti yok bilmem ne olmustu olaylarini gec.usta donemi denince 6-7 yedigimiz maclar disinda birsey aklima gelmiyor.hayir daha da trajik tarafi olagan sureyi bile geciremeden kacmasi.turkiyede her sokakta hastanen var,maddi gucun ortada,siyasilerle olan bagin ahmet agaoglu'ndan cok cok daha guclu..eee bu tabloda kendi hatalarini duzeltmek yerine kacmis birak sampiyonluga oynamayi evimizde akhisardan 6 yiyecek kadar ruhsuz bir takim yaratmis sonra sen gel bu adami savun.
      ahmet agaoglu babamin oglu degil ama ben bu havayi en son sadri baskanin ilk doneminde gormustum.ki o takim sike olaylari olmasa ligi minimum 2-3 surklase ederdi..simdi ayni seyleri bu adam oyle veya boyle basarmis neden bu kadar koru korune elestiriyorsun ki?bugun istanbul takimlarindan hangi topcuyu istersin diye sorsalar cogumuz 1-2 topcu disinda isim sayamayiz cunku neredeyse mevkisinin en iyileri bizde.

onur-burak gibilere yol vermesi oyle veya boyle abdulkadir,yusuf,ugurcan gibi isimleri on plana cikarmasi gibi stratejik hamlelere hic girmiyorum.
      2 yil icerisinde trabzonspor markasini en tepeye cikaran yonetimi acimasizca elestirmekle bir yere varamayiz..eksikleri yok mu?elbette var ama kiyaslanacagi kisiler usta gibi isimler degil.

Yorum

• Başkanımız inşallah MADDİ VE MANEVİ kazancı görüp, her gün hatta her saat TEYAKKUZDADIR.

Bakın bugün haber yapıldı, şampiyonluk olursak TFF den alınacak para Şampiyonlar Ligi geliriyle birlikte neredeyse 372 milyon TL'yi bulacak.

3 büyütülmüş bu sebeple birleşti ve Fb 21 yıllık serisini bozdu Gs yi öne attı, rakibimiz Gs başka kimseye bu parayı yedirmezler.

372 milyon TFF + ŞL den gelecek para, şampiyonluk olursak forma-reklam-sponsor en az 500 milyon, 1 yıl şampiyonluk gelse BORÇ SIFIR, kim tutar Trabzonumuzu...

BAŞKAN-HOCA-TARAFTAR-FUTBOLCU inşallah TEYAKKUZA geçeriz, kaldı 2,5 ay ve GELENİ deviriyoruz canımız istediği kadar oynayarak...
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanımız inşallah MADDİ VE MANEVİ kazancı görüp, her gün hatta her saat TEYAKKUZDADIR.

Bakın bugün haber yapıldı, şampiyonluk olursak TFF den alınacak para Şampiyonlar Ligi geliriyle birlikte neredeyse 372 milyon TL'yi bulacak.

3 büyütülmüş bu sebeple birleşti ve Fb 21 yıllık serisini bozdu Gs yi öne attı, rakibimiz Gs başka kimseye bu parayı yedirmezler.

372 milyon TFF + ŞL den gelecek para, şampiyonluk olursak forma-reklam-sponsor en az 500 milyon, 1 yıl şampiyonluk gelse BORÇ SIFIR, kim tutar Trabzonumuzu...

BAŞKAN-HOCA-TARAFTAR-FUTBOLCU inşallah TEYAKKUZA geçeriz, kaldı 2,5 ay ve GELENİ deviriyoruz canımız istediği kadar oynayarak...
          Aynen olay budur.

Yoksa hiçbir sene 17'de 16 yapamayan, veya 8'de 8 yapamayan takımların bizle yarış halindeyken bunları yapması tesadüf mü sanırsınız.

10-11 senesinde 2. devre fener hem beşiktaşı hem de galatasarayı deplasmanda yendi, bu sene de galatasaray feneri deplasmanda yendi (2. devreden bahsediyorum).

Siz bunları tesadüf mü sanırsınız.

Haftalardır iyi oynayan beşiktaş bakalım haftaya nasıl oynayacak? Ümidiniz var mı puan alabileceğinden?

Yorum

• Sosa - Novak - Perirera nın sözleşmelerini uzatmak için daha ne yapmaları lazım..

bu kadar fener galibiyetinden sizdemi bıktınız yoksa ..lider özellikli Sosa ve hücumcu bek Novak gidince daha kolay mı gol atarız sanıyorsunuz..

dünya üzerinde bir kural vardır ..iyi giden birşeyi bozmayacaksın..

Sayın başkan şuanda yedi düvele karşı..bilumum o.ç. larına karşı savaştığımızın farkındamısınız..
            böyle savaşlarda güçlü olacaksınız..
            belirsizliklik olmayacak..
            oyuncunun sözleşmesi havada kalmayacak..
            yoksa gs ile senin maçından önce bir haber atarlar ortaya senin kimyanı bozarlar..bunların ş.r.fsizliğine akıl sır ermez..

..
            gel bırak şu kibiri ..
            bırak üç kuruş hesabını ..
            kaçan balık büyük olacak..

..yardıncın reha alp ta maşaallah aynı kibirde ve işbilmezlikte ama taraftarı kandırmasını iyi biliyor..
            teklifini yapmış senen sonuna kadar görüşmeler sürecekmişte bilmem ne..

varsa yoksa para önemliyse..
            şampiyonluk kaçınca parayı cebinizde saklarsınız..
            En son alperrr tarafından düzenlendi; 04.03.2020, 21:48.
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu konuya dün dikkat çekmiştim gerçekten sinsi bir tezgah planlanmış. Ligin ilk yarısında Avrupa maçlarından dolayı normal olarak Cuma maçı verilmiyordu. Bula bula milli maç dönüşündeki Cuma'yı mı buldular. Tabii Ağaoğlu 10 milli oyuncumuz var diyerek işi biraz şişirmiş. Abdulkadir'in durumu belli olmadığından, şu aşamada 5 milli oyuncumuz gözüküyor. Yalnız bu oyuncuların hepsi ideal kadrodan. Özellikle Norveç'in maçları çok kritik. Diğer taraftan Çekya da ne hikmetse gitmiş Meksika ve Honduras'la hazırlık maçı almış. Novak'ı eleme maçlarında oynatmıyorlardı ama şimdi hazırlık maçında inadına oynatırlar. Zaten en son sakat göndermişlerdi.

Geçmişte örnekleri çok olsa da bu sezon herhangi bir maçın gününün değiştirildiğini hatırlamıyorum. Dolayısıyla bana göre değişmesi sürpriz olur. Bu arada GS de 2 kez milli maç dönüşlerinde Cuma günü maç yapmış lâkin onlar lig maçının akabinde Şampiyonlar Ligi maçlarını düşündüklerinden dolayı kendi talepleriyle Cuma oynamışlardı...
              en son 2011 de pazartesi cuma mevzuu olmuştu sanırım..
              şenol hoca ve bizimkiler çok dillendirmişti..
              sonuç cuma eskişehire puan vermiştik..

bu konuda eğer günü değiştiremiyorsak çok ağlayıp dillendirmemek lazım..
              puan kaybı beklentisi sonuçta gerçeğe dönüşüyor..

.............

istanbul takımlarına nasıl bir acı verdiysek..
              hepsinin hedef gösterdiği..
              hepsinin önününü kesmeye çalıştıpı..
              takım biziz..
              halbuki resmi olarak 38 yıldır kupamız yok..
              adamlar son 2 yılın şampiyonunu bile hedef görmüyor bizi görüyor..

gs salakları kullansın atsın ne güzel dünya ..
              En son alperrr tarafından düzenlendi; 05.03.2020, 12:39.
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanımız inşallah MADDİ VE MANEVİ kazancı görüp, her gün hatta her saat TEYAKKUZDADIR.

bir de olaya şu gözle bakalım,ben mesela beşiktaşım,evime hacizler geliyor faturaları maaşları ödeyemiyorum çok zor durumdayım ki,rakiplerim bana gülüyor,durum böyleyken rakibim olan gs ye neden maç vereyim,yada rakibim olan gs yi neden daha da zenginleştireyim de ben yerin dibine batayım ve gittikçe batayım
                aynı şekil fb için de gecerli

şuna inanın bence ,taraftar bazında bir fb li hiç bir zaman ts varken gs yada bjk nın şampiyon olmasını istemez
                aynı şekilde gs yada bjk için de bu gecerli
                ha diyeceksinizki adnan polat ve aziz yıldırım konuşması var,başkanlar taraftarlar gibi düşünmez,hep kendi çıkarlarını düşünür
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir de olaya şu gözle bakalım,ben mesela beşiktaşım,evime hacizler geliyor faturaları maaşları ödeyemiyorum çok zor durumdayım ki,rakiplerim bana gülüyor,durum böyleyken rakibim olan gs ye neden maç vereyim,yada rakibim olan gs yi neden daha da zenginleştireyim de ben yerin dibine batayım ve gittikçe batayım
                  aynı şekil fb için de gecerli

şuna inanın bence ,taraftar bazında bir fb li hiç bir zaman ts varken gs yada bjk nın şampiyon olmasını istemez
                  aynı şekilde gs yada bjk için de bu gecerli
                  ha diyeceksinizki adnan polat ve aziz yıldırım konuşması var,başkanlar taraftarlar gibi düşünmez,hep kendi çıkarlarını düşünür
                  insanı hayvandan ayıran edeptir..
                  şu lafa cevap vermedi koçç..
                  bi tek anasına küfretmediği kaldı cengizin..
                  ama cevap şu oldu..

ağaoğlu karşıma çıksın..şunları şunları açıklasın..
                  bunlar birbirinin dostu kardeşi..
                  aksine kesinlikle inanmıyorum..ki bu senede çok net ispatı..

seni ise adam yerine koymuyorlar..
                  onun için hazmedemiyorlar..

2,5 takım projesinde ts buçuk bile değil..

birbirlerini yenince ne aşağılamalar ne küfürler ne hakaretler oluyor..ama dikkate alınmıyor..
                  sen efendice yeniyorsun ama ortalık yangın yeri..seni büyük görmedikleri için hazmedemiyorlar..

bu sene her ne kadar bizimle uğraşsalar fitne fesat çıkarsalarda..
                  eğer şampiyonluğa ulaşabilirsek..
                  3,5 ta buçuk olarak yerimizi alabiliriz..
                  şampiyonluk 2-3 olursa mecbur kabulleniş olacak..

savaşta herşey mübahtır gibi davranıyorlar..
                  kazanırsak hepsine karşı kazanmış olacaz..
                  ve kazanan haklıdırdan dolayı bizim sesimiz çıkacak..

Yorum

• Bu sezon şampiyon olursak en az 3-4 yıl lige ambargo koyabiliriz. Korkunun kaynağı bu!

Yorum

• Katilirim

Bunlar kardeş ötesi, anlaşmış ÇETEDİR. 2,5 büyütülmüş klüptür, ekran önünde kavga eden Abd-Rusya gibi biri olmazsa diğeri yok olan pisliklerdir.

Bu sistemi bozacak büyüklükte tek rakip TRABZONSPORDUR, diğerleri piyondur
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Gelecek sezon kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalyasporlu Sakıp Aytaç ile ön protokol imzaladı.

Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Tarihine bakmadan gerçek sanacaklar olacaktır eminim (tabi bu mesajı yazmasaydım )

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birader ciddi soruyorum, usta ile bir akrabaligin var mi?her baslikta aynisin..
                            ahmet agaoglu'na bu kadar kisisel kinin olmasi pek normal degil.usta denen hayal saticisi iho ile birlikte belki de tarihin en kotu baskanidir.

usta donemi
                            muhammet demir,onazi,castillo,bero,rodallega,pereira,novak,sosa,kucka,ibanez,suk,olcay,ramil,olcay,burak,hubocan,bongonda,emmanuel mas...toplam bonservise harcanan para 35 milyon euro civari..bu kadronun toplam maas butcesi 35-40 milyon euro civariydi..
                            pereira,novak,sosa disinda bu adamlarin hicbiri kalmadi hepsi gitti..

agaoglu donemi
                            nwaekeme,hosseini,zargo,ekuban,amiri,campi,guilherme,fernandes,sorloth,erce,yusuf sari,dogan,andusic,ndiaye,ahmet canbaz,dacosta,manoel,sturridge,mikel,salih kavrazli,avdijaj.bu isimlere toplam harcanan para(kiralamalar dahil) 6.5-7 milyon .maas butcesi 15 milyon euroya cekildi..

butun bu tablo kabak gibi ortadayken usta'nin nesini savunuyorsun..bak bunlari o secim doneminde en azili usta savunucusu olarak yaziyorum,ankara'da ki toplantisina katilan biri olarak yaziyorum..o donem foruma yazdigim mesajlar ortada..yani kendisini en cok isteyenlerdendim.
                            bu isi beceremedi demek neden bu kadar zor?yok onun alinma tavsiyesini kim vermisti yok bilmem ne olmustu olaylarini gec.usta donemi denince 6-7 yedigimiz maclar disinda birsey aklima gelmiyor.hayir daha da trajik tarafi olagan sureyi bile geciremeden kacmasi.turkiyede her sokakta hastanen var,maddi gucun ortada,siyasilerle olan bagin ahmet agaoglu'ndan cok cok daha guclu..eee bu tabloda kendi hatalarini duzeltmek yerine kacmis birak sampiyonluga oynamayi evimizde akhisardan 6 yiyecek kadar ruhsuz bir takim yaratmis sonra sen gel bu adami savun.
                            ahmet agaoglu babamin oglu degil ama ben bu havayi en son sadri baskanin ilk doneminde gormustum.ki o takim sike olaylari olmasa ligi minimum 2-3 surklase ederdi..simdi ayni seyleri bu adam oyle veya boyle basarmis neden bu kadar koru korune elestiriyorsun ki?bugun istanbul takimlarindan hangi topcuyu istersin diye sorsalar cogumuz 1-2 topcu disinda isim sayamayiz cunku neredeyse mevkisinin en iyileri bizde.

onur-burak gibilere yol vermesi oyle veya boyle abdulkadir,yusuf,ugurcan gibi isimleri on plana cikarmasi gibi stratejik hamlelere hic girmiyorum.
                            2 yil icerisinde trabzonspor markasini en tepeye cikaran yonetimi acimasizca elestirmekle bir yere varamayiz..eksikleri yok mu?elbette var ama kiyaslanacagi kisiler usta gibi isimler degil.
                            Ben de sana bir şey soracağım,haksızlığa uğradığını düşündüğün biri olsa onu savunman için illa akraba eş dost mu olmalı,yoksa vicdan sahibi olan birine yakışan inandığı şeyi her ortamda söylemek midir.

Şimdi bakıyorum kulübün geçmişine İHO yönetiminden aldığı kadro ve sonra bıraktığı kadro kalitesi aynı mı,
                            Kulüpte bugün herkesin taktir ettiği Sosyal medya ile ilgili birimi o kurmuş.
                            Satış rekoru kıran yeni forma sponsorunu o getirmiş,
                            Stada sponsor olmuş,
                            Sosa,Novak,Perreria,Onazi,Burak,Kucka gibi kaliteli adamları bırakmış,
                            Altyapıdan Yusuf Yazıcı,Abdülkadir Ömür,Uğurcan Çakır,Abdürrahim,Parmak ve bir kaç alt yapı futbolcusu onun zamanında yetiştirilmiş,
                            Transfer komitesi Nwakame,Ekuban,Shorloth gibi adamları izlemiş,rapor bırakmış.
                            Hatta Vestel ile anlaşma yapmış ama siyaset mi artık birileri mi araya girmiş bu anlaşmaya engel olmuş.

Sonunda da kulüp ona Ersun,Özer,Aykut gibi adamların tazminatını ödeyeceksin demiş,oda ödemiş.
                            Burak,Kucka ve Castillo için 13 milyon ero teklif etmiş,kabul edilmemiş.

Şimdi bakıyorum şu anda kulüpte işe yarayan ne varsa onun zamanında temeli atılmış,
                            Bero,Suk,Şamil gibi transferler de onun değil yönetiminde olan Nevzat Aydın almış.

Ustanın hatası taraftarın dolmuşuna gelip,Ersun ve Burak ile anlaşmasıydı.

Tüm bu olan biten ortadayken senin gibilerin anlamak istemediği şey şu 10 yıl boyunca aidatını yatırmamış Ahmet Ağaoğlunun bu kulübe birileri tarafından atanmış olduğu gerçeği.
                            O kadar rahat bir ortama geldiler ki tarihin en iyi kadrolarından birine Ünal Karaman gibi acemiyi getirdiler,ses çıkaran olmadı,trasnfer yalanını uydurdular kimse belgesi nerde demedi,bugün de o kadar rahatlar ki,10 Milli futbolcunun olduğu takım Cuma günü maça çıkarılacak,ses edemiyorlar.
                            Çünkü ses etseler bile ciddiye alınmayacaklar,birilerinin kuklası olmaktan öteye geçmeyen biri.

Şimdi bir taraftar her şeyi kendi cebinden yapan Muharrem Usta,diğer tarafta bankalar anlaşması olmasa UEFA ya bile katılamayacak durumda para bulamayan Ahmet Ağaoğlu.

Senin vicdanın bu iki adamı kıyaslıyor mu yani.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Ben de sana bir şey soracağım,haksızlığa uğradığını düşündüğün biri olsa onu savunman için illa akraba eş dost mu olmalı,yoksa vicdan sahibi olan birine yakışan inandığı şeyi her ortamda söylemek midir.

Şimdi bakıyorum kulübün geçmişine İHO yönetiminden aldığı kadro ve sonra bıraktığı kadro kalitesi aynı mı,
                              Kulüpte bugün herkesin taktir ettiği Sosyal medya ile ilgili birimi o kurmuş.
                              Satış rekoru kıran yeni forma sponsorunu o getirmiş,
                              Stada sponsor olmuş,
                              Sosa,Novak,Perreria,Onazi,Burak,Kucka gibi kaliteli adamları bırakmış,
                              Altyapıdan Yusuf Yazıcı,Abdülkadir Ömür,Uğurcan Çakır,Abdürrahim,Parmak ve bir kaç alt yapı futbolcusu onun zamanında yetiştirilmiş,
                              Transfer komitesi Nwakame,Ekuban,Shorloth gibi adamları izlemiş,rapor bırakmış.
                              Hatta Vestel ile anlaşma yapmış ama siyaset mi artık birileri mi araya girmiş bu anlaşmaya engel olmuş.

Sonunda da kulüp ona Ersun,Özer,Aykut gibi adamların tazminatını ödeyeceksin demiş,oda ödemiş.
                              Burak,Kucka ve Castillo için 13 milyon ero teklif etmiş,kabul edilmemiş.

Şimdi bakıyorum şu anda kulüpte işe yarayan ne varsa onun zamanında temeli atılmış,
                              Bero,Suk,Şamil gibi transferler de onun değil yönetiminde olan Nevzat Aydın almış.

Ustanın hatası taraftarın dolmuşuna gelip,Ersun ve Burak ile anlaşmasıydı.

Tüm bu olan biten ortadayken senin gibilerin anlamak istemediği şey şu 10 yıl boyunca aidatını yatırmamış Ahmet Ağaoğlunun bu kulübe birileri tarafından atanmış olduğu gerçeği.
                              O kadar rahat bir ortama geldiler ki tarihin en iyi kadrolarından birine Ünal Karaman gibi acemiyi getirdiler,ses çıkaran olmadı,trasnfer yalanını uydurdular kimse belgesi nerde demedi,bugün de o kadar rahatlar ki,10 Milli futbolcunun olduğu takım Cuma günü maça çıkarılacak,ses edemiyorlar.
                              Çünkü ses etseler bile ciddiye alınmayacaklar,birilerinin kuklası olmaktan öteye geçmeyen biri.

Şimdi bir taraftar her şeyi kendi cebinden yapan Muharrem Usta,diğer tarafta bankalar anlaşması olmasa UEFA ya bile katılamayacak durumda para bulamayan Ahmet Ağaoğlu.

Senin vicdanın bu iki adamı kıyaslıyor mu yani.
                              üstad bu kadar adil olmak zorunda mısın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                üstad bu kadar adil olmak zorunda mısın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Sen de çık kendi adeletince doğrularını yaz,bakalım kim ne kadar adilmiş,okuyan karar versin.Yukarda yazdığım bir şeye yalansa özür dilemesini de bilirim.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X