Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdilik var, yarın Real gel derse kimseyi tanımaz, netekim BELKİ YALAN HABER ama gel diyor Real:

https://kralspor.ensonhaber.com/ingi...020-02-26.html
    Real gel derse senin biçtiğin fiyatı ödemek zorunda. Öderse gider.
    Adam 4 sene bize bağlı durumda.
    Bu 4 sene içinde gitmesi için Trabzonspor'un belirlediği bonservis ödenmeli.
    Burada anlaşılmayan nedir?

Talisca örneği ile hiçbir ilgisi yok.
    Talisca'nın kiralama sonrası satın alma hakkı falan yoktu Bjk'de.
    Sadece kiralıktı.
    Kiralık sözleşmesi bitti ardından gitti.

Nasıl bir benzerlik kurdunuz?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadece kiralıktı.

Yalnız Ahmet Ağaoğlu'nun dediğine göre Sorlot'u aldığımız an buy-out maddesi devreye girecek. Yani bizim şu an biçeceğimiz fiyatı değil de serbest kalma bedelini ödeyen alıp gidecek.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak AttilaTheHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız Ahmet Ağaoğlu'nun dediğine göre Sorlot'u aldığımız an buy-out maddesi devreye girecek. Yani bizim şu an biçeceğimiz fiyatı değil de serbest kalma bedelini ödeyen alıp gidecek.

Bir bedel varsa yazılıdır zaten.
        Ne kadar bu?
        Buy out diye kastettiği bizim 6 milyon euroya alışımız diye anladım ben.

Sözleşmeyi de (KAP) okudum, bizden sonrası için bir serbest kalma bedeli görmedim!

Eğer böyle bir bedel varsa, o bedel henüz açıklanmış değil.

Yorum

• Bugün bir TSYD buluşması vardı sahi ne oldu ona? Ağaoğlu oyunlarını bozdu...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadece kiralıktı.

İlk olarak AttilaTheHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benzerlik kısmı Talisca da da opsiyon vardı Sevgili Mehmet,

Portekiz ekibiyle ile yapılan ikinci sözleşmede Talisca'nın satın alma opsiyonu 20 milyon Euro'ya düşürüldü

Sevgili Atillanın yazdığını hiç duymadım ama, opsiyonu öder alırsın, bonservisi sen belirlersin, bu kısmı bilemeyiz yönetim daha iyi bilir

Benim konuyu yazma nedenim;

1. Rıdvan satılmışı

2. Fanatik

3. Fotomaç (Gs nin gazetesi)

4. Ağzı olan

Sörloth kaçtı-kaçıyor-al ver havasında, bu haberler MAKSATLI demek istedim:

1. Sörloth un aklı müthiş karışır ve sezon sonu başka takıma gitme hayaliyle konsantre olamaz hatta sakatlanmamak için 1 vites düşürür

2. Talisca gibi opsiyon bizde olsa da sezon bitiminde oyuncu oynamak istemezse mecburen gideceği takımla anlaşırız, 40 milyon euroluk adamı 15 e kaptırırız elimizden
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• novak ın menejeri gs ile görüştü saolsun yönetim..harika..

ama olsun bize bişey olmaz..
              çok çok şampiyonluk gider önemli değil..
              nasılsa önemli olan para yönetim için..

benim gibi salaklar da şampiyonluk önemli zannediyor..

hiçbir takım iyi giden bişeyi bozmaz..
              SOSA..NOVAK..PERİRERA
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                novak ın menejeri gs ile görüştü saolsun yönetim..harika..

ama olsun bize bişey olmaz..
                çok çok şampiyonluk gider önemli değil..
                nasılsa önemli olan para yönetim için..

benim gibi salaklar da şampiyonluk önemli zannediyor..

hiçbir takım iyi giden bişeyi bozmaz..
                SOSA..NOVAK..PERİRERA

Alper sence yönetim elindeki oyuncuyu kaybedip yerine yeni oyuncu almak, o maliyetin altına girmek ister mi? Kulubun uyması gereken bari mali sinirlar var. Bu sınırlarda maas teklif etmiştir yönetim. Novak ve menajeri tabiki hep daha fazlasını isteyecek ama durum belli. Ist takımları bunu yapamadıkları için agliyorlar, biz katı şekilde uyuyoruz bu kurala. Zaten 1 alıyor 1.3 1.4 falan vermiştir herhalde kulüp. Avrupada bundan daha fazla net kazanç sağlayabilir mi emin değilim.
                ( ゚д゚)

Yorum

• 2-3 gündür nedense medya oyuncularımızın derdine düştü.
                  Yok Sörltoh ne olacak, sezon sonu gidecek mi
                  Novak ile Gs mi yoksa fb mi ilgileniyor,
                  yeni alınan 2 stoper sezon sonu yollanacakmış vs.vs.
                  başladılar yine klasik numaralara.

Yorum

• Başkanım, "başkancılık" oynamayı bırakıp takımın bel kemikleriyle sözleşme imzalasanız artık.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2-3 gündür nedense medya oyuncularımızın derdine düştü.
                      Yok Sörltoh ne olacak, sezon sonu gidecek mi
                      Novak ile Gs mi yoksa fb mi ilgileniyor,
                      yeni alınan 2 stoper sezon sonu yollanacakmış vs.vs.
                      başladılar yine klasik numaralara.
                      Iyi oldugumuz her dönem bu haberler cikar. Simdi yine iyi. Avrupa'da yaziliyo Eskiden istanbul kulüplerini devreye sokarlardi kendi basinlari. Mesela hatirladigim eskilerden Yattara ve Mehmet Yilmaz'in gs tarafindan istenmesi
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak AttilaTheHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Peki serbest kalma tutari nedir?
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Bu yalaka basın şb maçı öncesi Novakın İstanbul’da transfer görüşmesi yaptığını bile yazdı şb ile üstelik[emoji4]Novak cevabı sahada verdi .
                          Başkanın ffp nedeniyle sözleşmeleri hayata geçiremediğini düşünüyorum,bunu bizden daha iyi bilen yalaka basının da bu konuları sık sık gündeme getirmesi de maksatlı haberden öteye gitmiyor zaten,hoca konusunda soru işaretleri taşısamda halâ diğer konuların hepsinde güveniyorum başkanımıza

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Bjk maçından sonra kötü oynamadık mi demiş? Saha içine fazla girmese daha iyi olur.

Yorum

• Ben bu adama güveniyorum. Novak sallıyorum 1.5 istiyorsa ve başkan vermiyorsa ( ffp den falan değilse) o paraya daha iyisini alacağını düşündüğü içindir. Hata yapabilir ama menajer ayağına kulübe batağa sürüklemez o yüzden benim şahsen içim rahat. O yüzden hiçbir şey demeye gerek görmüyorum. Çünkü iyi bir referans verdi bize. Verdiği için çok bir şey diyemiyorum. Ama sağlık konusunda aynı şeyi düşünmek pek içimden gelmiyor. Yanılıyor da olabilirim ama burada da başka bir referans var: Futbolcuların geçmiş ve güncel durumları. İnşallah yanılan benimdir ama değilsek inşallah tez zamanda çözer bu işi.
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bjk maçından sonra kötü oynamadık mi demiş? Saha içine fazla girmese daha iyi olur.
                                kötü oynadık dese ne olur iyi oynadık dese ne olur anlamıyorum..

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu adama güveniyorum. Novak sallıyorum 1.5 istiyorsa ve başkan vermiyorsa ( ffp den falan değilse) o paraya daha iyisini alacağını düşündüğü içindir. Hata yapabilir ama menajer ayağına kulübe batağa sürüklemez o yüzden benim şahsen içim rahat. O yüzden hiçbir şey demeye gerek görmüyorum. Çünkü iyi bir referans verdi bize. Verdiği için çok bir şey diyemiyorum. Ama sağlık konusunda aynı şeyi düşünmek pek içimden gelmiyor. Yanılıyor da olabilirim ama burada da başka bir referans var: Futbolcuların geçmiş ve güncel durumları. İnşallah yanılan benimdir ama değilsek inşallah tez zamanda çözer bu işi.
                                bence bulamaz hatta öyle bir derdi de yoktur..
                                varsa yoksa para bizim kulüp için..
                                zaten o yüzden başarıyı haketmiyoruz ve başarıda gelmiyor..
                                bu konuda örneklere bakmak lazım..
                                Yazıcının yerine daha iyisini buldumu..
                                veya yerine herhangi birini aldıkmı..hayır
                                Guelrme düşeş olmasa o bölge hala boştu..

başkanın hesabı şu 3 kuruşun hesabını yapıyım..ulan arkadaş şikeciler falanda bizi devlet destekli takım diye adımızı çıkardı..
                                ağız dolusu küfredesim geliyo..
                                bi kişide çıkıp 3 kuruşun hesabını yapıyoz diye kamuoyuna anlatmıyo..olan yine taraftara oluyo..

..............
                                bu arada bu candaş tolga ışık kulüp aleyhine algı yaratma işlerine giryor ..
                                konu biz olunca pis pis sırıtıyor..
                                ama diyorki Ağaoğlunu aradım bilgi aldım..
                                bu nasıl oluyor..

mehmet ayan trabzondan birilerden bilgi aldım diyor..

herifler hem bize belaltı vuruyor..hem bizimkilerden haber alıyor..bu nasıl iş..
                                En son alperrr tarafından düzenlendi; 27.02.2020, 20:53.
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X