Ünal Karamanı getirmen ve geçen yıl devre arasında transfer yasağı yalanı ile bizi bir şampiyonluktan ettiğini hiç unutmayacağım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ndiaye
Gilerme
Da costa
Direk 11 e koyduğumuz ve direk katkı yapan adamlar
Helal olsun Başkan, muhteşem transferler, bu başarı senin!!!Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Şu kurtlar sofrasında yaşayabiliyor olması ve bunun üzerine takımı ligin tepesinde tutabilmesi dahi çok büyük başarı.
En kritik döneme girdiğimiz noktada Sörloth'un cezasının indirilmesi bence koltuğa layık olduğunun göstergesi.
Özellikle kimsenin başaramadığı siyaset ile birlikte yürüme olayını ise gerçekten başarılı bir şekilde devam ettiriyor.
Şimdiden yazmış olayım. Bu senenin sonu güzel biterse kendisinden bir sonraki sene için tek beklentim, ciddi bir hoca ile yola başlaması.
Çünkü bu takım Ünalsız ve Hüseyinsiz de bu topu bir şekilde oynar..
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorsa İstanbul’da hisseleri işlem gören Trabzonspor’un piyasa değeri ilk kez 1 milyar TL'yi aştı.
Fenerbahçe: 1.6 milyar TL
Galatasaray: 1.3 milyar TL
Trabzonspor: 1 milyar TL
Beşiktaş: 652 milyon TL
1.20 bile kendi tarihsel dibiydi ve sonra sermaye artışı ile daha bile uygun seviyeleri gördü.
şimdi nerdeyse 5 katı,
Trabzonspor'umuz kazanıyor bizde kazanıyoruz.
Kazandıklarımızı gidip TS Clup'da harcıyoruz. Her şey çok keyifli bu denklemdeEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Ne yapmaya çalışıyorsunuz sayın Trabzonspor yönetimi
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/haydevira/status...49285370089473
Ne yapmaya çalışıyorsunuz sayın Trabzonspor yönetimi
Edit: Vira’nın flood’undan verilen bilgiye göre sadece viraya verilmemiş nedeni Ünal Karaman dönemi tutummuş.
Yapılan büyük bir yanlıştır.
Sonuna kadar yönetimi desteklediğimi herkes biliyor, Ünal Hoca’nın da gitmesini aylarca istedim ama Ünal Hoca’ya ahde vefa gösterdi diye bir grubu hedef almak, taraftar arasında ayrım yapmak ancak Aziz Yıldırım gibilerin işi olabilir.
Trabzonspor’un emin adımlarla şampiyonluğa gittiği bu yolda birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde taraftar seçmek kendi kendimizi içerden dinamitlemektir. Biz o golü attığımızda tribünde hiç tanımadığımız hiç görmediğimiz insanlara sarılıyoruz bazen. kupayı kaldırdığımızda bundan farklı olmayacak, kalbi trabzonspor için çarpması o mutluluğu o ortak amacı paylaşmaya yetecek. Bu yüzden Trabzonspor üst kimliktir. Bu bilincin dışında yapılan her davranışı kınıyorum.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 17.02.2020, 22:32.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Vira yaptiginin yanlis oldugunu aciklamali once.unal hoca ile takim ilerleyemiyordu buna ragmen unal hoca burnundan kil aldirmiyordum.yonetim de ondan sonra tum gruplara esit davranmaya devam etmeli.sampiyonluk yolunda kusluk olmaz.rakipler siyasilerin cogu karsimizda iken yan yana durmamiz gerekir.
Yorum
-
Bunun Onur - Burak meselesinden farkı yok.
O gün onlar takımın önüne çıkarılmıştı, bugün Ünal Karaman için aynı şey yapılmaya çalışılıyor.
Asla hiçbir paralı çalışan, hoca veya oyuncu fark etmeksizin, kulübün olmazsa olmazı değildir.
Sorumlu oldukları, hesap verdikleri merciilere gerekli saygıyı göstermeye de mecburdurlar.
Haklarında her türlü tasarrufta bulunabilir kulüp.
Taraftar gruplarına 90 larda ne kadar uyuz isem, bugün de o kadar uyuzum.
Hiç istisna koymadan söylüyorum bu sözü.
Her daim ikilik çıkarıp sorun üretme kapasitesine sahip oluşumlar bunlar.
Kulüp tamamını uzaklaştırsa gene üzülmem.
izde istanbul veya anadoludaki gibi çalışmıyor bu iş.
Derebeyi oluyorlar hemen.
Yorum
-
Bende sisteme dklar öncesinden sayfayı yenileyip düşer düşmez sisteme giriş yapıp almaya çalıştım, 100 megabit lik bir altyapıdan denememe rağmen 11:00:04 gibi bir anda sisteme düşen maç biletini saniyeler içinde dahi alamadım. Maçlara sürekli aynı kişilerin gitmesini doğru bulmuyorum. Ayrıcalıklı taraftara hayır.Ey Türk Gençliği!
Yorum
-
Ben anlamıyorum.
Neden Trabzonspor'u seyredebilme imkanımız elimizden alınıyor. Amaç ne ? Gaye ne ?
Hangi akla göre bu iş yapılıyor.
Sosyal Medya'da takip ettiğim birçok kişi her hafta stadyumlardan resim paylaşıyor.
Sezon başında pasolig kartımın içerisine yüklediğim 200 lira para halen da aynı duruyor.
Çünkü gitme ihtimalim olan hiçbir deplasmana gidemiyorum. Çünkü çok değerli yönetimim beni bu bağlamda taraftar olarak görmüyor.
Ben onun için sadece girdi kısmında taraftarım.
Ne kadar güzel.
Otobüsünden biletine kadar başkalarının karşıladığı her deplasmana bende giderim. Diyarbakır, Urfa, Kars ne fark eder ki !
Bu rezillik bitmeli. Pasolig ne için çıkarıldı ne hale geldi.
Eskiden gider gişe önünde yatar yine de bilet alır içeri girerdik.
Cidden yazık..
Yorum
-
Ben de tribün grubu sevmem, şüpheyle yaklaşırım hep de aleyhlerine yazmışımdır ama işin gerçeği bu, değişmiyor bu kültür. Ama aralarında bunlar iyi iş yapıyor dediğim tek grup vira olmuştur.
Yalnız bu yönetim olmuş, bu tarz şampiyon olur ülkede ama düşüşü de sağlam olur. Klüp iyi giderken bu tarz olumsuzlukları biriktirmenin anlamını çözemiyorum. Hep haklıyız demenin insanları dişlamanin ne faydasi var ? Sonu da yine bize dokunacak. Saçma sapan şeylerden dolayı düşüş yaşanacak istikrar bozulacak.
Zaten sizi herkes takdir ediyor, övüyor, bunun ötesinde hırslara gerek yok. Ayrıca başkan deplasman biletleriyle ilgili yönetimin dahli yok demişti diye hatırlıyorum ama buna inanmak da saflik olmuş demek ki.
Şampiyonluğa giderken bunlar konuşulur mu diyen de olacaktır, bunlar provokasyon yapıyor diyen çıkacaktır. Benim de hiç hoşuma gitmiyor ama yönetim çıkarmış bu sorunu.
Zamanında konuşulmayan çözülmeyen sorunlar da büyüyerek karşımıza çıkar. Bak gs sürekli şampiyonluk yarışındayken yönetimle ilgili kaos çıkartiyor hiç de birşey olmuyor.
Yorum
-
Takım hedefe kilitli olmasa, Her konuda övdüğüm yönetime soverdim. Bırak arkadaş ya 2 senedir maça gidemiyorum. Bir daha Trabzonspor passolig alırsam elim kırılsın. Bu bilet ayirtip maça gidenlerde sorsan müslüman geçinir, hak hukuk derler. Sanırsın Ümraniyespor da deplasman yapıyorlar. Bugün bu takım Türkiyenin neresinde maç yapsa 1000 de doldurur 10000 de doldurur. Avrupada bile doluyor tribünler yazık ya. Kırk yılda bir maça gideceğiz beyefendilerin kotasına takılıyoruz. Virada çıkıp bize vermiyorlar diye ağlıyor tuh hepinize.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum