Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Koç'un açıklamalarıyla başlayan, Denizli maçıyla devam eden ve son olayla derinden etkileyen sessizliğin sebebi nedir ? Başkan ve yönetim neden susuyorlar, şuna bak forumda bile ses çıkaran yok sosyal medyayı da fb taraftarı ele geçirdi şampiyonluk kutlamalarına şimdiden başladılar, bu adamlar birkaç hafta önce Ersun istifa diye bağırıyorlardı. Olay nereden nereye geldi.

Gerçi Ali Koç'un açıklamaları diyorum ama süreç Ünal'ın kovulmasıyla başladı. Ne olduysa o vakit oldu, sanki aniden birileri düğmeye bastı bizi şampiyonlukta devre dışı bırakacak kararlar alındı. Ağaoğlu da korkusundan sesini çıkaramıyor.
    +1
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ses doğru zamanda ve doğru şiddette çıkmıyor

Başkan fenerbahçe başkanı gibi transfer transfer diye yanacak biri değil ama son zamanlarda kulübün ekonomik işleri-ki malum- dışında hiç bi konuda fikrini beyan etmiyor. Süreç yine çok tatsız bir hal almaya başladı son zamandaki olayları arka arkaya sıralayınca

Yorum

• İhtiyacın belliydi. Stoper, Orta saha, 10 numara, Kanat.

Paran yoksa öncelik sıralaması yaparsın. Stoperde 4 oyuncun da vasatti. Orta sahada oyunu almak için dinamik bir adam şarttı.

Sözleşmesini feshedeceğin adamlar da belli.

Teknik Direktörünü göndermişsin. Bir planın programın yok. Antrenör kadrosunun eksikleri belli. Onu takviye etmen lazım.

Her mikrofona hıyar bu deyip tuzlukla koşarsan asıl yapman gereken işi yapamazsın. Yine çok konuşup boş konuştuğun, ince zeka sunduğun bir dönem.

Bu sezon neyse de önümüzdeki transfer döneminde hem yarışacak hem geleceğe yatırım olacak kadroyu kurabilecek akıl olduğunu düşünmüyorum.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Çık adam gibi açıklama yap, biz insani düşündük ama yaratılan algıdan rahatsız olduk, maçı oynamaya hazırız de. Götür takımı Malatya’ya.

Olaya bak ya ağzı olan Trabzonspor’a sarıyor

Yorum

• Limit artarsa kural degisirse cas a giderim dedin ses yok hala ali koc agzina sakiz yapmis trabzonsporu ses yok denizli macinda dograndik ses yok isin degilken malatya maci ertelensin dedin şikecilerin ekmegine yag surdun birde lince ugruyoruz ses yok malatya baskanina cevap icin ne bekliyorsun .hayirdir agaoglu dilinimi yuttun birileri sus mu dediler.
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Açıklama nerede aloooo?

Tüm ülke aleyhimize gündem uyduruyor, cevabı nerede bunun?

İstanbul yalaması bir gevşeğe mi bırakılacak ortalık?
              8. Kuşatma

Yorum

• Umarım bu güzel bir ders olmuştur.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bir şekilde herkeste yine Trabzonspor kollanıyor algısı yarattılar. Bravo gerçekten. En büyük cevabı hepsini sahaya gömerek vereceksin.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    GS'nin Arda ile yaşadığı krizin benzerini Fatih Tekke ile yaşamıştık. Sadri Şener gelmesini istiyordu ama yönetim içinden veto gelince kriz yaşanmıştı...
                    Tam tersi gibi geliyor bana.

Sadri Şener o dönem "Fatih çok para istiyor" diyordu, Fatih de "Ben Trabzonspor'la para konuşmam boş mukaveleye imza atarım" diyordu.

Fatih'i istemeyen Sadri Şener'di bence. Gökdeniz, Yattara, Jaja, Şenol Güneş'le de aynı sorunları yaşadı. Ego problemi vardı Sadri Şener'de.

Yorum

• Kafayı kuma gömmüşler.
                      Sürekli konuşuyor sürekli bağlanıyor dediğimiz adamlar 24 saattir ortalıkta yok.
                      Çıkın gerekenleri söyleyin, biz oynamaya hazırız deyin.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tam tersi gibi geliyor bana.

Sadri Şener o dönem "Fatih çok para istiyor" diyordu, Fatih de "Ben Trabzonspor'la para konuşmam boş mukaveleye imza atarım" diyordu.

Fatih'i istemeyen Sadri Şener'di bence. Gökdeniz, Yattara, Jaja, Şenol Güneş'le de aynı sorunları yaşadı. Ego problemi vardı Sadri Şener'de.
                        Belki öyleydi ama kamuoyuna özellikle Hayrettin Hacısalihoğlu'nun engel olduğu yönünde haberler servis edilmişti.

Transfer gerçekleşmeyince Fatih Tekke yaptığı basın toplantısında, yönetim Teofilo'yu almak için Kolombiya'ya kadar gitti ama benimle 1 saat bile oturmadılar demiş hatta Ünal Karaman'a sallamıştı...

İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kafayı kuma gömmüşler.
                        Sürekli konuşuyor sürekli bağlanıyor dediğimiz adamlar 24 saattir ortalıkta yok.
                        Çıkın gerekenleri söyleyin, biz oynamaya hazırız deyin.
                        Normal şartlarda Malatya başkanının açıklamasına cevap vermeye değmez fakat işin içine FB medyası girince susmak doğru değil. Bir cevap verilecekse de ilk başta kendi Hoca'larının konuşmalarını yüzlerine vurmak lazım...

Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şovmenlik işlerde ortada,başkanlık yapılacak kaybolur.Trabzonspor başkanlık makamı için çok hafif kalıyor.Zaten onu oraya getirenlerin istediği de bu hafiflikte birisiydi.
                          En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 26.01.2020, 17:26.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Uyu başkan, uyu...

Yorum

• Neredesiniz?

Yorum

• Açıklama gelmeme ihtimali yok. Sakin olalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X