Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stoper, Stoper, Stoper !!!!!!!!!!
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Limit kararini casa getir baskan sozunu yeme ardindan da su hakem cetesine gereken ayari ver aglamayana meme yok hos biz aglasak da yok ya..
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 23.01.2020, 20:07.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• nihat özdemir ve tff 1 günde şikebahçe ye 2 kıyak yaptı başkan umarım bunları konuşur.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Umarim su rezil yönetim icin okkali bir aciklama yaparlar siteden.

Limit arttirimi icinde aciklama gerek.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bugün sahada yeminli bir düşman vardı. Her alanda güçlü olmalıyız.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Savunmadan cikarken az kalsin veriyorduk turu ama felaketin esigindeyiz sanki. Kotu oyun sorunu derinlesiyor. Bu sene yeterince katki vermeyen transferler takimin gelismesini engelliyor. Tek kaygimiz oyuncular yorulur mu, cikip dolu dolu top oynayalim yok.

Yorum

• başkanın sadece maçları kaybederken değil yenerken de konuşması lazım.
                çünkü biz ağlayınca işe pek yaramıyor belki gülerken yarar.

ayrıca artık iyisinden 1 stoper alırlar yoksa cidden bu defansla çok acılar çekeriz
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Şu ligde yıllardır görmediğimiz şey kalmadı hala bu işlere karşı bir reaksiyon geliştiremedik. Burda Ağaoğlu Ali Koç'un oyununa gelmedi camiayı tartışmanın içine sokmadı yazanlar vardı. Arkadaşlar bu ortamda sessiz kalırsan kazanacağın hiç bir şey olmaz. Son 2-3 haftadır direkt olarak Trabzonspor'a karşı algının kralı yapılıyor ve sen bununla ilgili hiç bir şey yapmıyorsun. Bu algıların camiaya hem saha dışı hem saha içi zarar vereceği belliyken sen ortamı onlara bırakıyorsun sonra adamlar elde avuçta bir şey olmadan bile komplo teorileriyle haklı gibi gözüküyor.

Adam çıkıyor kameraların önünde ima bile etmeden açık açık devlet Trabzonspor'a yardım ediyor diyor sen buna sadece resmi siteden bir kaç paragrafla yanıt veriyorsun. Yahu rakibinin kulüp başkanı direkt olarak muhatabın çıktı ağzını gevşete gevşete "Trabzonspor da sırtını devlete yaslamış" dedi ve sen bunu görmezden gelmeyi tercih ediyorsun akıl alır gibi değil. Kendi taraftarına ölü taklidi yapmaya benzemez bu işler. Bugün Göztepe taraftarına sor evet ts devletten yardım alıyor der. 1,5 yılda tırnağınla kazıya kazıya geldiğin noktada 'aslında devlet yardım ediyor ama ts beceremiyor' a çevirdiler.

Aslında bu söylentileri direkt olarak bir kulüp başkanının dillendirmesi sağlam bir cevap vermek için bir şanstı ama sinmeyi tercih ettik. Bu ortamda sana karşı bir saldırı varsa sen de karşılık vereceksin. Hele son haftalara girilince daha neler neler göreceğiz. Böyle salağa yatarak o mücadelenin içinden sağlam çıkamayız. 2011'de de ortamı onlara bırakmıştık sonunu gördük.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turu geçmiş olmamıza rağmen hala köpürüyorum sinirden...

Şu hakem denen herife açıklama, hem de en sertinden...

Yunus Emre Sel kadar konuşursun sanırım başkan...
                    Bir de artislik yaparak kırmızıyı hışımla bir çıkarış var dersen ırz düşmanı bir seri katilin idam kararının kalemini kırıyor pezevenk.31 yaşında züppelik peşinde.
                    Ağaoğlundan çok şey beklemeyin ona ne kadar müsaade edilirse o kadar oynar.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Var mı bir babayiğit şu hırsız tayfasının çeyreği kadar cesaretli olan bir tek babayiğit. Onlar gibi devlete de rakibine de ayar vermelik konuşmasınız da olur.

Adamlar Erdoğana'da gider yaptı statlarına sandık resmi de astı, devlet Trabzonspor'u koruyorsun da dedi. Bir delikanlı var mı başkan olur yönetici olur. Öyle instadan tvitırdan karnından konuşan değil çıkıp şu edepsizler sürüsüne tam şimdi lafı gediğine koyabileceğin şu ortamda gık diyebilecek bir tek adam arıyoruz.

Ne ararsan var bugün. Futbolcun katledilmiş, penaltın yenmiş, rakibin seni ve devleti itham altına sokarken kendisi devletin/hükümetin atadığı federasyon ve kurullarınca kayrılmış.

Bir tek babayiğit arıyorum bu işlerin asıl müsebbiblerine gık diyebilecek bir tek adam şu koca camiada.

Yoksa kimse boş yere debelenip durmasın dostlar. Biçilen role razı olucan işine gücüne bakıcan. Sana müsade ettikleri kadar.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Adamlarin normalde eksi puan almasi lazim vermiyorlar ustune birde limit arttirimi yapiliyor saka gibi yemin ederim bu ulke isde bu yuzden bir adim ileri gidemiyor ne futbol ne baska seyler ulkede.eksi puan alan klupler susmasin 1.ligde..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ali Koç'un federasyona hatta devlete sövmediği kaldı ceza yok, kulübümüze çirkin algı operasyonu yaptı ceza yok. Tamam ona cevap vermedin üstelik konuyu direkt Ali Koç'un hedef aldığı Akp'ye atıp onları çarpıştırabilirdin onu da yapmadın.

Ama bari Ali Şansalan mıdır nedir şu hakemi bugün bitir ki yarın Malatya maçında doğranmayalım. Ciddi bir hakem açıklaması şart oldu, ben böyle rezalet görmedim adam resmen fanatik İstanbullu olduğunu belli etti, Ümit Öztürk gibi takım tuttuğu belli oldu. Ali Şansalan Süper Lig de maç yönetmemeli, tahminen fb taraftarı olabilir.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bütün sezon aklima gelecek ve butun sezonu etkileyen , bilincsiz bir aciklamaysa rezalet otesi(rol degilse) , bir çuval inciri berbat eden kibirli bir açiklamayla Konya maçi sonrasi Camianin şampiyonluk umutlarinin kafasina sıkan kişi.

Tek sorumlu. Şampiyonluk dişindaki her sonucta hatta sampiyonlukta dahil gitmesini istedigim kisi. Bütün camiada kurtarici gözüyle bakilirken , evi yakan adam.

#Ağaoğluİstifa

Yorum

• Foruma saldırı mı var? Bu kalabalık ne? 1000 küsür kişi!
                              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Var mı bir babayiğit şu hırsız tayfasının çeyreği kadar cesaretli olan bir tek babayiğit. Onlar gibi devlete de rakibine de ayar vermelik konuşmasınız da olur.

Adamlar Erdoğana'da gider yaptı statlarına sandık resmi de astı, devlet Trabzonspor'u koruyorsun da dedi. Bir delikanlı var mı başkan olur yönetici olur. Öyle instadan tvitırdan karnından konuşan değil çıkıp şu edepsizler sürüsüne tam şimdi lafı gediğine koyabileceğin şu ortamda gık diyebilecek bir tek adam arıyoruz.

Ne ararsan var bugün. Futbolcun katledilmiş, penaltın yenmiş, rakibin seni ve devleti itham altına sokarken kendisi devletin/hükümetin atadığı federasyon ve kurullarınca kayrılmış.

Bir tek babayiğit arıyorum bu işlerin asıl müsebbiblerine gık diyebilecek bir tek adam şu koca camiada.

Yoksa kimse boş yere debelenip durmasın dostlar. Biçilen role razı olucan işine gücüne bakıcan. Sana müsade ettikleri kadar.
                                Bu dediklerini söylemesi gerek insanlar belli. Bu soylediklerini insanlarin hissederek soylemesi gerek.

Soyleyecek kisi basta Senol Gunes olmali. Gidip isim vererek konuşmali. Neler neler yaptiklarini anlatmali. Yetistirdigimiz kulubun evlatlari konusmali. Ve ona gore davranmali. Ama kişi gidiyor onlarin federasyonuna hizmet ediyor. Sampiyonluk mu var diyor ortada.

Bugun yarin obur gun asla bu insanlarla yan yana gelmeye tahammulum yok. Asla ve asla milli takimi desteklemeyecegim. Futbolcularin milli takima gitmemesini beklerdim. Ben olsam gitmezdim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X