ünal zamanında trabzonspor'a değil istanbul'a gitseydi zaten kendine yetecek şöhreti yakalardı. sonradan transfer olsa bile yine iyi yerlere gelirdi. çünkü çok iyi futbolcuydu. bugün de bağlantılarını kullansa istediği zaman iş bulur, diğer türk hocalar gibi. ahmet ağaoğlu'na ihtiyacı yok emin olun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet şekilde işinize gelmediği için "biz başka şeyler anlatmaya çalışıyoruz" tavırlarına giriyorsunuz...
Ben kişisel zevkim için de olsa direk karşılıksız para veriyorum.
Tek kuruş gelirim olmadı.
Para kazanan herkesten daha fazla "karşılıksız" hizmet vermişimdir her taraftarın verdiği gibi.
Bu ikisi arasındaki farkı idrak edemeyecek kadar bulanık zihin yapısı ile gelip "ayar" vermeye kalkmayın boşuna insanlara.
Bu konuda size tasavvuftan bile örnekler veririm ihsan sahibi olmak nedir , asar sahibi olmak nedir.
Bunların ne demek olduğunu bilmediğine dair bir şüphem yok.
Anlamanı da beklemiyorum.
Tekrar edelim,
Her taraftar "karşılıksız" verdiği için, o klüpten para kazanmış her bireyden daha fazla hizmet vermiştir dengeye konulduğunda.
Zaten çalışan olarak para kazanan hiçbir birey de kendini taraftardan yukarı koyacak kadar kafayı çizmedi bugüne kadar.
Ama işte, şeyh uçmaz mürit uçurur...
İkincisi bizler kulüp için cepten para harcadığımızda bunu karşılıksız yapmıyoruz, benliğimizi tatmin etmek için yapıyoruz. Aksini söylersek hiç karşılık beklemeden sevenlere ayıp ederiz.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki hatâyı düzeltmek için aranıza girdim. Birincisi Ünal Karaman bize geldiğinde - o günleri net olarak hatırlıyorum - bütün İstanbul kulüpleri peşindeydi. Onların tekliflerini ve tabii ki daha fazla parayı, basında daha fazla yer almayı, şampiyonluk yaşama garantisini - bizde hiç şampiyonluk yaşamadı - şampiyonluk ve avrupa maçları primlerini, hakemler tarafından kayrılma imtiyazını KARŞILIKSIZ reddedip geldi. Haksızlık olmasın.
İkincisi bizler kulüp için cepten para harcadığımızda bunu karşılıksız yapmıyoruz, benliğimizi tatmin etmek için yapıyoruz. Aksini söylersek hiç karşılık beklemeden sevenlere ayıp ederiz.
Şimdi siz bunu diyeceksiniz, alakasız bir yerden alakasız bir savunma ve karşılık gelecek...
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen o toplara hiç girmiyorum, kısır döngü tartışma çıkıyor sürekli olarak.
Şimdi siz bunu diyeceksiniz, alakasız bir yerden alakasız bir savunma ve karşılık gelecek...7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki hatâyı düzeltmek için aranıza girdim. Birincisi Ünal Karaman bize geldiğinde - o günleri net olarak hatırlıyorum - bütün İstanbul kulüpleri peşindeydi. Onların tekliflerini ve tabii ki daha fazla parayı, basında daha fazla yer almayı, şampiyonluk yaşama garantisini - bizde hiç şampiyonluk yaşamadı - şampiyonluk ve avrupa maçları primlerini, hakemler tarafından kayrılma imtiyazını KARŞILIKSIZ reddedip geldi. Haksızlık olmasın.
İkincisi bizler kulüp için cepten para harcadığımızda bunu karşılıksız yapmıyoruz, benliğimizi tatmin etmek için yapıyoruz. Aksini söylersek hiç karşılık beklemeden sevenlere ayıp ederiz.
İnsanlar herhangi birine herhangi bir yardım ettiklerinde dahi memnuniyet ve tatmin duygusu yaşarlar.
Bu demektir ki bu memnuniyet ve tatmin duygusu için yardım ediyorlar.
Bu da demektir ki yardım eden insanlar "bencillikleri" yüzünden yardım ediyorlar.
Çünkü asıl amaçları kendilerini tatmin etmek.
O zaman yardımsever insanlar aslında öyle düşündüğünüz gibi iyi insanlar değiller.
Ne kadar saçma oldu değil mi?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediğinizi günlük hayatınıza uyarladığınızda ortaya şu çıkar,
İnsanlar herhangi birine herhangi bir yardım ettiklerinde dahi memnuniyet ve tatmin duygusu yaşarlar.
Bu demektir ki bu memnuniyet ve tatmin duygusu için yardım ediyorlar.
Bu da demektir ki yardım eden insanlar "bencillikleri" yüzünden yardım ediyorlar.
Çünkü asıl amaçları kendilerini tatmin etmek.
O zaman yardımsever insanlar aslında öyle düşündüğünüz gibi iyi insanlar değiller.
Ne kadar saçma oldu değil mi?
Allah’ın rızâsı için olmayan iyiliklerin Allah katında değerinin olmaması nedendir acaba...
Bütün dinî öğretilerin “ kendini tanı “ demesi nedendir acaba...7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBam teline bastın 😀
Allah’ın rızâsı için olmayan iyiliklerin Allah katında değerinin olmaması nedendir acaba...
Bütün dinî öğretilerin “ kendini tanı “ demesi nedendir acaba...
Toplumsal olarak da, bireysel olarak da ...
Yani İslam temelli yaklaşımda zaten baştan reddedilecek bir uygulama.
Eğer tasavvuf temelli konuşursak, eyvallah.
Lakin bu temelde şu an sizin de benim de klavye tuşlarına basarak bu iş için harcadığımız enerji de zaman da israf.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBam teline bastın 😀
Bütün dinî öğretilerin “ kendini tanı “ demesi nedendir acaba...
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam konu başka yerlere gidiyor fakat dikkatimi çekti, "Allah rızası için olmayan iyilikler tanımı" tartışmalı olabilir. Benim görüşüm böyle.7
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal zamanında trabzonspor'a değil istanbul'a gitseydi zaten kendine yetecek şöhreti yakalardı. sonradan transfer olsa bile yine iyi yerlere gelirdi. çünkü çok iyi futbolcuydu. bugün de bağlantılarını kullansa istediği zaman iş bulur, diğer türk hocalar gibi. ahmet ağaoğlu'na ihtiyacı yok emin olun.şu forumda son zamanda bunu diyenler de oldu ''Ünal kim ki Ağaoğlu sayesinde böyle büyük bir kulübün başına geldi'' deyip güya lütufta bulunmuşuz gibi ukala ukala konuşmalar,yazık çok yazık.
Yorum
-
Sayın Ağaoğlu, başkancılık oynamayalım, başkanlık yapalım. Sosa ve Novak ile sözleşme yenilemediğiniz her dakika aleyhimize sonuç doğuracaktır. Bu futbolcuların aklı sözleşmede olacağı için performansları düşecektir. Kaldı ki beş ay sonra serbest kalacak hiç bir oyuncu kendini kasmaz. Şimdiden söyleyelim, olası performans kaybı size yazar. Sonra topu başka yerlere atmayın.
Yorum
-
Takım olmak; Başkan-Taraftar-Futbolcular
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın er geç hep doğru işler yaptığını görüyorum. Bravo cidden. Gecikiyor ama doğruyu buluyor.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkan havayı yakalayan isimdir, o net, herkesle kucaklaştık.
2011 den beri ilk kez TÜM ÜLKENİN sevdiği klübüz.
Ammaaaaaa, şu forumda en az %50 biz 1,5 senedir yazıyoruz, BU ÜLKEDE ŞAMPİYONLUK stoperle başlar, STOPER-STOPEEEEEEERRRR
Aşk İvanildo-Campi de kumar oynadı-tutmadı.
Alacaksın ÜST DÜZEY STOPER, bitecek. Örnek:
Glowacki-Song-Olsen-hatta Egemen...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum