Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnandıramıyorsunuz, inandıramadıkça daha ağır iddiaları sıralıyorsunuz. Yapmayın, etmeyin, daha fazla çatlak oluşturmayın. Bir tarafı savunacağım derken daha büyük gedik oluşturuyorsunuz. Dedikodu üzerinden iş yürümez.

Demeç üzerine demeç, toplantı üzerine toplantı. Ağır toplar bile işin içine girdi. Madem Ünal Hoca içten pazarlıklı, takım kaptanı kadar olgun olmayan, kaprisli, kendinden başka kimseyi düşünmeyen, ihtirasları uğruna hiç düşünmeden kitleleri harekete geçirmeye hazır, paragöz vs. vs. birisi, basit bir kovma için nedir bu tantana arkadaş? Neyi izah etmeye çalışıyorsunuz? Olmuyor işte kimse inanmıyor. Adam iki kelam etmiyor diye vurun bakalım.

Hayır yani referansımız da koltuğunu korumak ve belli kesimlere şirin gözükmek için hiç düşünmeden Trabzonspor a şike yaptı iması yapan zat-ı muhterem. Hadi kardeşim hadi...
    There is no spoon...

Yorum

• Haftalardır ''Ünal Karaman yetersiz, başarısız!'' diyerek algı yapan, hoca tuhaf bir şekilde kovulduktan sonra ''Hoca zaten yetersizdi, yönetim doğru yaptı!'' diyenler ''Hüseyin Çimşir'' geldikten sonra yönetim hakkında en ufak eleştiri yaptılar mı? Merak ediyorum. Hani Ünal Hoca yetersizdi ya, yönetim doğru yapmıştı ya o bakımdan şey ettim. Dürüstlük gereği yönetimi eleştirmeniz gerekmez miydi?

Biz Ünal Hoca'nın gönderilmesi yanlış dediğimizde Ünalcı, Ünalsporlu olmuştuk. Sizin garip dilinizdeki cümlelerle sorayım. Acaba siz de Ağaoğlusporlu musunuz? Merak ettim. Biraz dürüstseniz çıkıp hoca tercihi yanlıştır, Ünal'dan daha kötü hoca getirilmiştir dersiniz.

Yorum

• Hüseyin Çimşir de benzer oyunu oynatırsa o da benzer lafları dinler.
        Hiç merak etmeyin.
        Saçma bir oyun olursa da Başkan reaksiyon göstermezse aynı reaksiyonu başkan da dinler.

Kötü gidişattan taraf olunmaz.

Ünal KAraman'ı getirdiklerinde Ünal Karaman ' a direk reaksiyon mu verdik de bugün daha yeni görev başına getirilmiş adama veya getirilmesine reaksiyon vereceğiz?
        İzleyelim bakalım.
        Adam önce bir işini yapmaya başlasın.

Aceleniz nedir?

Yorum

• Sayın Ahmet Ağaoğlu, Beinsports'a çıkıp ''Ünal'ı ağabeyleri konuşturuyor sanırım'' diyerek hocayı itham etmişti.

Ama bu sözleri ettikten üç gün sonra ''Camianın Ağabeylerini'' arkasına alıp kulüp sitesinden açıklamalar yaptırdı.

Sayın başkan, Ünal Karaman'a vurmaya kalktığınız yerden kendinizi vurdunuz. Teşekkür ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin Çimşir de benzer oyunu oynatırsa o da benzer lafları dinler.
            Hiç merak etmeyin.
            Saçma bir oyun olursa da Başkan reaksiyon göstermezse aynı reaksiyonu başkan da dinler.

Ünal KAraman'ı getirdiklerinde Ünal Karaman ' a direk reaksiyon mu verdik de bugün daha yeni görev başına getirilmiş adama veya getirilmesine reaksiyon vereceğiz?
            İzleyelim bakalım.

Aceleniz nedir?
            huseyin iyi de cikabilir kotu de, ama referans nedir tam aciklanmasi lazim. yoksa sen de bir dene sansini, ben de deneyeyim, herkes denesin. simulasyon takimi zaten bu.

Yorum

• Ayıptır ayıp,hala Ünal hocanın ne başarısı vardı Karabük'te ne yaptı deniliyor Ünal muhaliflerince ,herkesi aptal kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz bilmiyorum da ,Karabük'ün zaten fişi çekilmişti hatır gönül kıramadığı için takımın başında bulunsun diye gitti adam oraya...sanki Ünal hocanın başarısızlığıymış gibi lanse etmeye gerek yok.

Adamın resmen altını oymuşsunuz sonra da vay efendim o laflar edilir mi,daha fazlası da edilir Ahmet efendi,güya hergün görüştüğün hocana hocam hayırdır diyememişsin sonra da gelip o onu dedi bu bunu dedi diye dedikodu yapıyorsun.

Yorum

• İlk olarak prisonbreak2020 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayıptır ayıp,hala Ünal hocanın ne başarısı vardı Karabük'te ne yaptı deniliyor Ünal muhaliflerince ,herkesi aptal kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz bilmiyorum da ,Karabük'ün zaten fişi çekilmişti hatır gönül kıramadığı için takımın başında bulunsun diye gitti adam oraya...sanki Ünal hocanın başarısızlığıymış gibi lanse etmeye gerek yok.

Adamın resmen altını oymuşsunuz sonra da vay efendim o laflar edilir mi,daha fazlası da edilir Ahmet efendi,güya hergün görüştüğün hocana hocam hayırdır diyememişsin sonra da gelip o onu dedi bu bunu dedi diye dedikodu yapıyorsun.
                karabükten önce ne yaptı bir anlat anlayalım.

Yorum

• İlk olarak prisonbreak2020 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayıptır ayıp,hala Ünal hocanın ne başarısı vardı Karabük'te ne yaptı deniliyor Ünal muhaliflerince ,herkesi aptal kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz bilmiyorum da ,Karabük'ün zaten fişi çekilmişti hatır gönül kıramadığı için takımın başında bulunsun diye gitti adam oraya...sanki Ünal hocanın başarısızlığıymış gibi lanse etmeye gerek yok.

olmus bitmiş eleştirdik bitti olay dönüsü yok hala neyin hesabındasınız . trabzonspor bi kaybetsede ünalı neden gönderdiniz diye ıslıklama peşindemisiniz
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hüseyin Çimşir de benzer oyunu oynatırsa o da benzer lafları dinler.
                    Hiç merak etmeyin.

İzleyelim bakalım.

Aceleniz nedir?
                    Tamam da Mehmet bu dediğinde bence iki tane maraz var. Birincisi önceden takır takır top oynarken Onazi ve Yusuf sonrası geçirilen onca transfer sezonuna rağmen bir türlü istenen ve doğru transferleri yapamayan (yapmayan hatta) yönetimin bu oynanan futbolda hiç mi dahli yok? İkincisi ise bu kulüp deneme tahtası mı ki her önüne geleni deneyip hele bir bakalım tutacak mı diyelim?

Yönetimin Hüseyin tercihi büyük kumar. Şu zamanda atılacak zar mıydı? Bence değil. Ya Ünal'la devam edecektik ya da Ünal sonrasını adam akıllı planlayacaktık.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Bu seferki çok manasız ve olgunlaşmadığından bu dönem böyle karışık.Yoksa rahat olun Trabzonspor taraftarı Ünalcı Şenolcu Şotacı diye ayrılmaz.Yakan yıkan ve sabreden diye bölünür.Bir ay sonra herkes yine Hüseyin Çimşiri bir şekilde desteklemek için sebep ararken büyük yüzdeyle aynı isimler belki hoca belki başkan olmadı futbolcuların kellesinin peşine düşer.Bu istisnasız her zaman böyle olmuşdur.

Yorum

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum: Hüseyin’i biraz tanıyoruz, karakterini biraz biliyoruz. Hüseyin’i de bu takıma Ünal Hoca getirdi.

Ünal Karaman’a haksızlık edilse, komplo kurulsa, hocanın altı oyulsa Hüseyin takımda kalır mıydı yoksa “hocam sizinle geldim sizinle giderim” mi derdi?

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetimin yaptığı iyi şeyler öyle saha sonuçlarıyla silinebilecek cinsten değil. Öncelikle maaş yükünün ne kadar azaldığını bir incelemenizi tavsiye ediyorum. Borç her yıl 300 Milyon TL azalıyor. Ağaoğlu'nun kefil olduğu kredi miktarına yine bir bakın kolay değil herkes o borcun altına şahsi olarak müteselsil kefil sıfatıyla imza atamaz. Eğer İho ve Usta dönemlerinden sonra aynı tip bir başkan daha gelmiş olsaydı Trabzonspor şu anda - puan cezalarıyla, icra emirleriyle ve hacizli kulüp mallarını sattırmamaya futbolcuları yok pahasına elden çıkarmaya uğraşıyor olacaktı.

Ünal hocanın futbolunu çok mu beğeniyorduk? Oyun geçen yıldan daha mı iyi? Öne geçtiğin maçlarda 14 puan bırakmışsın gören zannedecek ki Mourinho'yu gönderdik. Şu aşamada yabancı bir hoca Trabzonspor'a ne katacaktı? Ne katabilirdi? Ünal'ın gidişine değinelim biraz da sen 4 kere istifa etmişsin yönetim seni sürekli korumuş arkanda durmuş hiç başarısı olmadan Karabükspor'dan Trabzonspor'a gelmişsin altında imkanlar o biçim sen sürekli istifa etmenin kaçmanın derdindesin.

Başkan istişare kurulunu toplamak zorunda değildi? Ama topladı.

Ne dedi orada Malatyaspor maçından sonra hoca istifa etti durdurduk. Transfer yasağının ardından transfer yapmayacaklar ben ayrılayım dedi. Sivasspor'a mağlup olduk 2 maaşımı verin ben bırakayım dedi. Devam etti başkan Konya maçından sonra Ünal hocanın ruhen değiştiğini belirtti. Kulüpte kötü gidişin sorumlusu olarak bir numaraya kendisini oturttuğunu inkar edemeyiz değil mi? Neden alınıyormuş hoca? 'Kötü oynadık bu oyun bizim oyunumuz değil' denildiği için. Ünal 3 kez istifa etmeye kalkmış, basın toplantılarından sonra yönetimi hedef almış hakemlere ağzını açmayan hoca yönetime karşı bir anda aslan kesilmiş 'BOĞAZINDA KALIRIM' diyerek mermiyi namluya sürmüş adeta rest çekmiş.

Başkanın istişare kuruluna yaptığı açıklamaların devamında ne vardı, Ünal hoca Kayseri maçından sonra 'Bugün istifa edeceğim eğer kulüpte kalırsam herkes ayağını denk alacak bunu bilecek, başkan yönetici farketmez' minvalinde cümleler sarfetmiş.

Sonra Ali Sürmen konuştu Ünal hocaya gidilmiş camianın akil adamlarıyla özür dileyip yola devam etmeni sağlarız denmiş ancak Ünal hoca nuh demiş peygamber dememiş! Ünal Karaman 09:15'de para hesabımda olmazsa binlerce insan tesislere yürür şeklinde bir tehditte bile bulunmuş bunlar istişare kurulunda geçen konuşmalar doğrulatabilirsiniz. Para hesabına yattığında 'bana kovulduğum tebliğ edildi' şeklinde bir açıklama yapmış. Haliyle herkes şaşırmış.

Trabzonspor Başkanı savunma yapmaya zorunlu olmamasına rağmen istişare kurulunu toplamış fikir alışverişi yapmış bunu hangi başkan yapar bu devirde? Başkanı yemek bu kadar kolay olmamalı. İlk başta Ünal hoca ile yönetimi aynı kefede değerlendiriyordum ancak görüyorsunuz Ünal hala suskun bu söylemlere cevap dahi veremiyor neden? Çünkü hepsi gerçek. Böyle bir ortamda böyle bir hocayı kulübün başında tutmak zaten kulübün kendisine başlı başına ihanet olurdu.
                          Genel olarak yazdıklarınıza itiraz edecektim ama Muharrem Usta yönetiminin İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminden aldığı takım,borç ve Ahmet Ağaoğlu yönetimine bıraktığı kadro ve borç miktarı arasında oluşan farkı aynı seviyede gösterecek bir vicdana söylediklerimin ne önemi olur diye düşündüm.
                          Bunlar yaşanırken Türkiye belki de tarihinin en zor süreçlerini yaşıyordu-siyasi ve ekonomik olarak,15 Temmuz darbe girişimi ile zirve yapmış bir süreçte borçları azaltması,kaliteli bir kadro bırakması ve Ahmet Ağaoğlu yönetimin inanılmaz yüksek faiz oranı ile yaptığı anlaşmanın ilk yılını karşılayacak Yusuf Yazıcı ve Abfülkadir Ömür gibi futbolcular satıp,borcu azaltabilecekken bunu yapmadan gitmesi bile sizde bir şey ifade etmiyorsa insan ne diyebilir.

Konuya dönersek Ahmet Ağaoğlu gidecek ama araya Hüseyin Cimşir gibi toy bir arkadaşı paravan yaparak ömrünü uzatmak derdinde,tam da onun gibi birine yakışır bir hareket.

Hüseyin Cimşir bu göreve uygun biri mi bilmiyorum ama değerli bir insan,onun daha çok sportif direktör olmasını istiyordum,bu yönetim umarım onun Trabzonspor hizmet etme imkanını mahvetmez.

Yıl sonuna kadar eğlensin Ağaoğlu,o koktuğu hak edene terk edecek,Osman Özköylü de hak ettiği makama gelecek.Sayılı gün çabuk geçer.
                          En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 07.01.2020, 09:05.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            karabükten önce ne yaptı bir anlat anlayalım.

O kafayla bakacak olursak kimse hiç bir yerden başlamasın,sakıp özbekler,yılmaz vurallar ,hikmet karamanlar dönsün dolaşsın takım çalıştırsın,senin ne başarısı var dediğin adam dağda keçi güderek gelmedi bu yaşına! hocalık olarak çok beğendiğiniz ve forumun çoğunluğunca keşke gelse denilen Şenol hocanın yıllarca yardımcılığını yaptı,az biraz bişeyler kapmıştır di mi?hem Karabük'e neden bakıyoruz ki,bu adam bizim takıma kısa süreli bile olsa hayran olduğumuz topu oynattı mı oynatmadı mı?geçen seneki 4-0 lık gs maçını yıllar geçse de kim unutabilir keza 2-1lik fb maçını da...sen adama doğru dürüst transfer yapma çoluk çocuğu doldur takıma üstüne üstlük takımın en iyileri sakatlanıp sezonu kapatsın sonra da vay efendim Trabzonspor bu kadar baskı yiyecek takım değilmiş! gözünüzü açın da şu takımın bu haliyle vasat oğlu vasat olduğunu görün.

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            olmus bitmiş eleştirdik bitti olay dönüsü yok hala neyin hesabındasınız . trabzonspor bi kaybetsede ünalı neden gönderdiniz diye ıslıklama peşindemisiniz
                            Herşeye rağmen takım kaybetsin diyecek kadar karaktersiz değiliz çok şükür ama burda galip geldiğimiz maçlardan sonra bile ''Ünal hocaya rağmen kazandık '' diyen ve alkışlananları da gördük,çok değil 10 gün sonra burda bakalım neleri tartışacağız.

Yorum

• Osman Özköylü bir dur Allahını seversen,zaten ortalık karışık.
                              En son prisonbreak2020 tarafından düzenlendi; 06.01.2020, 23:00.

Yorum

• Başkan ateşle oynuyor bu işin sonu pek hayırlı durmuyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X