Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şunu anlamıyoruz : antrenör ve hoca parasından kaçmayın ilave takviyeler yapın ileriye dönük güzel işler çıkaralım

mehmet yılmaz vesaire bu tarz adamları hoca diye klube almak hata

git almanyaya ve ingiltereye hoca bak araştır başkan veya ekip yolla

ayrıca yerli olacaksa en iyilerini seçmeye özen göstermeniz lazım staj yerine çevirmenin alemi yok klubu

gereksiz ve saçma işler yapıyoruz

ana felsefe: a takımı hocalarım ve ekibim üst düzey olmalı bu olmassa bir halt olmaz bizden

<yt-formatted-string force-default-style="" class="style-scope ytd-video-primary-info-renderer" style="word-break: break-word;">Badou Ndiaye kiralık almışssın sağlam adam doğru hamle aynı özeni hoca alırken de göstersene</yt-formatted-string>

aldığın güzel yabancı oyuncuların var aynı kaliteyi hoca arayışında ve teknik ekip arayışında da yapsana

yerli yerli kustuk yeter artık yerliden gına geldi iki tane yabancı hoca parası vermemek için gereksiz adamları hoca diye klube doldurmak saçmalık
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 05.01.2020, 17:59.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şunu anlamıyoruz : antrenör ve hoca parasından kaçmayın ilave takviyeler yapın ileriye dönük güzel işler çıkaralım

mehmet yılmaz vesaire bu tarz adamları hoca diye klube almak hata

git almanyaya ve ingiltereye hoca bak araştır başkan veya ekip yolla

ayrıca yerli olacaksa en iyilerini seçmeye özen göstermeniz lazım staj yerine çevirmenin alemi yok klubu

gereksiz ve saçma işler yapıyoruz

ana felsefe: a takımı hocalarım ve ekibim üst düzey olmalı bu olmassa bir halt olmaz bizden

<yt-formatted-string force-default-style="" class="style-scope ytd-video-primary-info-renderer" style="word-break: break-word;">Badou Ndiaye kiralık almışssın sağlam adam doğru hamle aynı özeni hoca alırken de göstersene</yt-formatted-string>

aldığın güzel yabancı oyuncuların var aynı kaliteyi hoca arayışında ve teknik ekip arayışında da yapsana

yerli yerli kustuk yeter artık yerliden gına geldi iki tane yabancı hoca parası vermemek için gereksiz adamları hoca diye klube doldurmak saçmalık
      Alper Boğuşlu’dan memnun olmayan fb’nin izlediği yola bakılabilir.

Yorum

• fenerin izlediği yol hep yerli yol değil. bir iki yabancı var biz Türk takımlarının hiç birini örnek almamamız lazım.ben kendimi örnek almalıyım.avrupayı hedeflersin ekibi alırken zaten sadece Türk ligi düşünülmez altyapıya hız kazandıracak ekip alınır.Türk takımlarının hoca seçimleri hep Türk o yüzden Türk futbolu zortluyor
        İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alper Boğuşlu’dan memnun olmayan fb’nin izlediği yola bakılabilir.
        "Annuit cœptis"

Yorum

fenerin izlediği yol hep yerli yol değil. bir iki yabancı var biz Türk takımlarının hiç birini örnek almamamız lazım.ben kendimi örnek almalıyım.avrupayı hedeflersin ekibi alırken zaten sadece Türk ligi düşünülmez altyapıya hız kazandıracak ekip alınır.Türk takımlarının hoca seçimleri hep Türk o yüzden Türk futbolu zortluyor
          ben seni onaylar bir şey yazdım aslında ama sen bilirsin

Yorum

• alper olayını bilmiyorum o yüzden yanlış anlamış olabilirim kusura bakma ) Ercan biliyorum senle daha önce bu konuları konuştuk burada bir antrenör vardı adını unttum defans oyuncusuydu Türkiyede hocalık yapıyordu başakşehirdeydi en son aklına geldi mi ismi? aklıma geldi şimdi hadi gözün aydın https://www.transfermarkt.com/stjepa.../trainer/33374 klupsuz şu anda direkt biz almalıyız
            ben seni onaylar bir şey yazdım aslında ama sen bilirsin
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 05.01.2020, 18:20.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Şirketler fazla para vermemek için muhasebeci seçimine önem vermezler ve sonunda muhakkak hesaplar yüzünden yıkım yerler.

Bizim yönetim de böyle.futbolcu desen var, reklam desen var, medya yönetimi desen süper, ama, teknik heyet yok.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

alper olayını bilmiyorum o yüzden yanlış anlamış olabilirim kusura bakma ) Ercan biliyorum senle daha önce bu konuları konuştuk burada bir antrenör vardı adını unttum defans oyuncusuydu Türkiyede hocalık yapıyordu başakşehirdeydi en son aklına geldi mi ismi? aklıma geldi şimdi hadi gözün aydın https://www.transfermarkt.com/stjepa.../trainer/33374 klupsuz şu anda direkt biz almalıyız
                Bu artık teknik direktör, antrenörlük zor.

Yorum

• Hüseyin Çimşir tercihi emniyet sibobu görevini görecek.

3-4 hafta olumlu sonuçlar alınırsa, bakın bizim kurduğumuz kadro kim olursa olsun zaten şampiyonluğa yürüyor sonucu çıkacak.

3-4 hafta içinde sonuçlar kötü olursa, yeni bir teknik direktörle anlaşılarak yönetimin üstünden yük atılacak.

Bu riskin alınmasına gerek var mıydı? Bu sezon risk alınacak bir sezon muydu?

İnşallah bu tercihler güzel sonuçlar doğurur.
                  #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hüseyin Cimşir'in teknik direktör omlasının nasıl bir izahı olabilir, aklım hafzalam almıyor bunu. Düşündükçe sinirlerim atıyor, inanamıyorum. Mehmet Yılmaz felan deniyor bir de yardımcı, şaka gibi. Hele de şöyle bir kadro ve şampiyonluk ihtimali de varken.

Yarım sezonluk sadece hedefe götürebilecek bir stratejileri olsa anlarım, öyle bir hoca bulunmuş olsa derim ki tamam bu duruma bir çözüm üretebildiler. Ne bileyim Yılmaz Vural, Hikmet Karaman hatta belki Sergen gibi sadece 6 ay çalışıp ama sonuca ulaştıracak biri olsa derim ki tamam doğru veya yanlış bir plan var. Hüseyin nedir arkadaş, plansızlıktan başka nedir bunun adı.

Ben söyliyim, bunun adı tamamen ego işte. Öyle bir ego ki, başarıda söz sahibi olacak ikinci bir kişiyi bile kabul etmiyor. Tüm başarı benim olsun istiyor. Taraftarın gözünde Ünal'ın biraz değeri olmasına bile tahammül edemiyor, inanılır gibi değil. Ve öyle bir süper ego ki, makul düşünmesini de engelliyor. Şu anda başkan eminim, ben öyle bir kadro kurdum ki Hüseyin bile şampiyon yapar diye düşünüyor. Belki Mehmet Yılmaz'ı getirip, Hüseyin olmazsa Mehmet Yılmaz'la devam ederim diyordur. Nasıl olsa önemli olan hoca değil benim diye düşünüyordur.

Bu arada, Mehmet Yılmaz isminin ben ciddi olarak gündemde olduğunu sanmıyorum da, Allah aşkına bir tv programındaki yorumlarını beş dakika dinleyin, kendimi balkondan atasım geliyor adam konuştukça.. Neyse...

Herşeyi geçtim, sene başında kasada bilet kesen forma satan bu başkan nasıl bu noktaya geldi. Sıfır kibirden, bu egoya nasıl ulaştı bu kadar kısa zamanda. Tevazusunu samimiyetini gördük biz bu adamın, nasıl oldu da bu kadar iyi anlaştığı hocayla bu duruma gelebildi. Bu nasıl bir egodur ki arkadaş gözü kör etmiş resmen.

Başkanın açıklamalarını dinledik. Bir sürü şey söyledi, anlattı. Ama "istifa etti" demedi, "kovduk" da demedi. O kadar lafın içinde sonucu net olarak söyleyemedi. (başkanın net olmadığı durumda Ünal'ın açıklaması doğru demektir, o da yönetim görevine son verdi, Ünal da anlayışla karşıladı. Zaten sene sonuna kadarki alacaklarının verilmesi de bunu destekliyor, hoca kovuldu yani)

Peki, ne oldu arkadaş, ne oldu da gitti bu hoca durup dururken ? Biri bana anlatsın arkadaş. Basit bir laf atışması palavrasına inanan varsa inansın, kusura bakmayın ben yemem. Burada ne olduysa açıklansın. Açıklanmıyorsa da bu işin sebebi başkanın ego'su demektir, başka birşey olamaz.

Yahu resmi siteden bir teşekkür ederiz demek neden bu kadar zor olabilir ? Yakışıyor mu ? Herşeyi geçtim, şu ayıp, hele de Ünal gibi Trabzonspor için sembol olan bir isime bu ayıp yapılır mı ? Ne yapmış olabilir bu adam.. Ki başkanın açıklamalarından sonra birşey demedi, sessiz kaldı. Taraftara takımı yönetimi destekleyin dedi. Bizim yönetim ise bir teşekkürü bile çok gördü.

Şimdi herkes konuşuyor atıp tutuyor. Ünal'a verilen şans Hüseyin'e de vermek lazım diyen arkadaşlar var. Neyse. Çok konuşmaya gerek yok. İkinci yarı saha skorları herşeyi anlatacak zaten. Ama iş işten geçmiş olacak. Tarih de Ağaoğlu'nu, şampiyonluğa giden takımın tekerine çomak sokan başkan olarak hatırlayacak.

Bundan 3-4 yıl sonra da Ünal geri gelecek. Bunu herkes biliyor zaten, kimsenin şüphesi olduğunu sanmıyorum. Ama 1.5 yıldır yapılan yapılanma sıfırlanmış olacak ve Ünal geri geldiğinde tekrar baştan başlayacak. Oysa bu adama başladığı şeyi en azından bitirme fırsatı verebilseydik. Bir sonucunu görebilseydik...

Artık Trabzonspor yönetimlerinin günlük değil, en az 3 yıllık planlamalarla çalışması lazım. Ben 3 yıl şu hocayla çalışcam, takımın iskeletini şu oyuncuların üzerine kurup, şu genç arkadaşları takıma kazandırmaya çalışcam, transferde de şu politikayı izliycem, ekonomik yapılanmayı da şöyle yapcam. Bu planı yapıp, 3 yıl, veya 5 yıl uygulayıp. Ondan sonra tekrar baştan planlama yapmak veya mevcut planı sürdürmek olmalı yönetim şekli. Günlük keyfi kararlarla, kavgayla gürültüyle bu işler olur mu ? Ağaoğlu dahil yöneticilerin hangisi acaba kendi şirketleriini böyle yönetiyor...

Neyse... aklıma geldikçe sinirleniyorum. Olan oldu, yapcak birşey yok artık.

Hüseyin'e destek vereceğiz elbet. İnşallah başarılı olur. Biz bu takımın her hocasına destek verdik. Başarılı olma ihtimali olmayanlara da destek verdik. Yine vereceğiz. Ama gerçekleri de söyleyeceğiz. O da bu senenin de mundar olduğudur, hatta önümüzdeki sene bile. Yazık oldu, şu güzelim kadroya yazık oldu, başka diyeceğim yok.
                    hüseyin çimşirle devam etmek doğru bir karardır.mantık olarak

1,5 yıldır devam eden bir düzen var.hüseyin hocada bu düzenin bir parçasıdır.

yeni bir teknik adam getirmek boz-yap a doğru gidebilirdi teknik açıdan.devre arası bu tarz risklere girilmez.hele bu puan durumunda.

ayrıca yeni bir teknik direktör şu şartlarda gelmez.teknik adamlar genelde işler kötü gittiğinde bir yere giderler.yeni bir teknik adam demek medya ve taraftarda otomatik olarak kötü çocuk durumunda olacakdı.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Ünal'ı gönderince sorunların çözüleceğini sanan taraftara yakışan başkan bravo sana ,bir çuval inciri mahvetmek üzeresin devam et bakalım şimdilik.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hüseyin Cimşir'in teknik direktör omlasının nasıl bir izahı olabilir, aklım hafzalam almıyor bunu. Düşündükçe sinirlerim atıyor, inanamıyorum. Mehmet Yılmaz felan deniyor bir de yardımcı, şaka gibi. Hele de şöyle bir kadro ve şampiyonluk ihtimali de varken.

Yarım sezonluk sadece hedefe götürebilecek bir stratejileri olsa anlarım, öyle bir hoca bulunmuş olsa derim ki tamam bu duruma bir çözüm üretebildiler. Ne bileyim Yılmaz Vural, Hikmet Karaman hatta belki Sergen gibi sadece 6 ay çalışıp ama sonuca ulaştıracak biri olsa derim ki tamam doğru veya yanlış bir plan var. Hüseyin nedir arkadaş, plansızlıktan başka nedir bunun adı.

Ben söyliyim, bunun adı tamamen ego işte. Öyle bir ego ki, başarıda söz sahibi olacak ikinci bir kişiyi bile kabul etmiyor. Tüm başarı benim olsun istiyor. Taraftarın gözünde Ünal'ın biraz değeri olmasına bile tahammül edemiyor, inanılır gibi değil. Ve öyle bir süper ego ki, makul düşünmesini de engelliyor. Şu anda başkan eminim, ben öyle bir kadro kurdum ki Hüseyin bile şampiyon yapar diye düşünüyor. Belki Mehmet Yılmaz'ı getirip, Hüseyin olmazsa Mehmet Yılmaz'la devam ederim diyordur. Nasıl olsa önemli olan hoca değil benim diye düşünüyordur.

Bu arada, Mehmet Yılmaz isminin ben ciddi olarak gündemde olduğunu sanmıyorum da, Allah aşkına bir tv programındaki yorumlarını beş dakika dinleyin, kendimi balkondan atasım geliyor adam konuştukça.. Neyse...

Herşeyi geçtim, sene başında kasada bilet kesen forma satan bu başkan nasıl bu noktaya geldi. Sıfır kibirden, bu egoya nasıl ulaştı bu kadar kısa zamanda. Tevazusunu samimiyetini gördük biz bu adamın, nasıl oldu da bu kadar iyi anlaştığı hocayla bu duruma gelebildi. Bu nasıl bir egodur ki arkadaş gözü kör etmiş resmen.

Başkanın açıklamalarını dinledik. Bir sürü şey söyledi, anlattı. Ama "istifa etti" demedi, "kovduk" da demedi. O kadar lafın içinde sonucu net olarak söyleyemedi. (başkanın net olmadığı durumda Ünal'ın açıklaması doğru demektir, o da yönetim görevine son verdi, Ünal da anlayışla karşıladı. Zaten sene sonuna kadarki alacaklarının verilmesi de bunu destekliyor, hoca kovuldu yani)

Peki, ne oldu arkadaş, ne oldu da gitti bu hoca durup dururken ? Biri bana anlatsın arkadaş. Basit bir laf atışması palavrasına inanan varsa inansın, kusura bakmayın ben yemem. Burada ne olduysa açıklansın. Açıklanmıyorsa da bu işin sebebi başkanın ego'su demektir, başka birşey olamaz.

Yahu resmi siteden bir teşekkür ederiz demek neden bu kadar zor olabilir ? Yakışıyor mu ? Herşeyi geçtim, şu ayıp, hele de Ünal gibi Trabzonspor için sembol olan bir isime bu ayıp yapılır mı ? Ne yapmış olabilir bu adam.. Ki başkanın açıklamalarından sonra birşey demedi, sessiz kaldı. Taraftara takımı yönetimi destekleyin dedi. Bizim yönetim ise bir teşekkürü bile çok gördü.

Şimdi herkes konuşuyor atıp tutuyor. Ünal'a verilen şans Hüseyin'e de vermek lazım diyen arkadaşlar var. Neyse. Çok konuşmaya gerek yok. İkinci yarı saha skorları herşeyi anlatacak zaten. Ama iş işten geçmiş olacak. Tarih de Ağaoğlu'nu, şampiyonluğa giden takımın tekerine çomak sokan başkan olarak hatırlayacak.

Bundan 3-4 yıl sonra da Ünal geri gelecek. Bunu herkes biliyor zaten, kimsenin şüphesi olduğunu sanmıyorum. Ama 1.5 yıldır yapılan yapılanma sıfırlanmış olacak ve Ünal geri geldiğinde tekrar baştan başlayacak. Oysa bu adama başladığı şeyi en azından bitirme fırsatı verebilseydik. Bir sonucunu görebilseydik...

Artık Trabzonspor yönetimlerinin günlük değil, en az 3 yıllık planlamalarla çalışması lazım. Ben 3 yıl şu hocayla çalışcam, takımın iskeletini şu oyuncuların üzerine kurup, şu genç arkadaşları takıma kazandırmaya çalışcam, transferde de şu politikayı izliycem, ekonomik yapılanmayı da şöyle yapcam. Bu planı yapıp, 3 yıl, veya 5 yıl uygulayıp. Ondan sonra tekrar baştan planlama yapmak veya mevcut planı sürdürmek olmalı yönetim şekli. Günlük keyfi kararlarla, kavgayla gürültüyle bu işler olur mu ? Ağaoğlu dahil yöneticilerin hangisi acaba kendi şirketleriini böyle yönetiyor...

Neyse... aklıma geldikçe sinirleniyorum. Olan oldu, yapcak birşey yok artık.

Hüseyin'e destek vereceğiz elbet. İnşallah başarılı olur. Biz bu takımın her hocasına destek verdik. Başarılı olma ihtimali olmayanlara da destek verdik. Yine vereceğiz. Ama gerçekleri de söyleyeceğiz. O da bu senenin de mundar olduğudur, hatta önümüzdeki sene bile. Yazık oldu, şu güzelim kadroya yazık oldu, başka diyeceğim yok.
                        Bende bunu 1,5 yıl önce düşündüm Ünal Karaman nasıl teknik direktör olarak getirirler ne başarısı vardı ne yaptı ki Trabzonspor'a teknik direktör oldu demiştim
                        Sonra kimya tuttu bana göre başarılı olundu sonra o yada bu sebeple kimine göre istifa kimine göre kovulma yollar ayrıldı Hüseyin hoca getirildi.1,5 yıl önce yaptığım hatayı tekrar yapmayacağım Hüseyin hoca kim ne başarısı vardı teknik direktör olarak ne yaptı da buralara geldi demeyeceğim görev verildiyse vardır bir bildikleri tıpkı Ünal Karaman'da olduğu gibi umarım Hüseyin hoca da başarılı olur

Yorum

• Ercan tabi ki dediğin şey mümkün.Gerçi liste çok : şuralara bakılsa neler buluruz https://www.transfermarkt.co.uk/trai...iner/statistik gönlümden geçen ingiltere ve almanyadan ekstra 4 yabancı antrenör. iki tane alıp yazın da iki tane alırsın.şut,kondisyon,defans ve atak antrenörleri mükemmel olurdu
                          Bu artık teknik direktör, antrenörlük zor.
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 05.01.2020, 23:45.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende bunu 1,5 yıl önce düşündüm Ünal Karaman nasıl teknik direktör olarak getirirler ne başarısı vardı ne yaptı ki Trabzonspor'a teknik direktör oldu demiştim
                            Sonra kimya tuttu bana göre başarılı olundu sonra o yada bu sebeple kimine göre istifa kimine göre kovulma yollar ayrıldı Hüseyin hoca getirildi.1,5 yıl önce yaptığım hatayı tekrar yapmayacağım Hüseyin hoca kim ne başarısı vardı teknik direktör olarak ne yaptı da buralara geldi demeyeceğim görev verildiyse vardır bir bildikleri tıpkı Ünal Karaman'da olduğu gibi umarım Hüseyin hoca da başarılı olur
                            Yabanci hocalar turkiye dinamiklerinde basarili olamiyor.
                            Turkiye avrupa gibi degil. Avrupa da sadece takimi yonetirler. Baska birseyle ilgilenmezler.

Ama turkiye de teknik taktik den once halledilmesi gereken cok konu vardir.
                            Fatih terim basarisinin sirrida bu.

Turkiye de takim icerisinde arkadasligi saglarsak, camiayi butunlersek, olusabilecek sorunlari disaridan duyulmadan cozersek ve hoca-yonetim uyumunu saglarsak basarili oluruz.

Agaoglu da unal karamanda oldugu gibi huseyin cimsir kararini da ayni sebepten vermis görünüyor. Ve başkan işin taktikten çok psikolojide bittigini biliyor.
                            En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 05.01.2020, 23:52.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hüseyin çimşirle devam etmek doğru bir karardır.mantık olarak

1,5 yıldır devam eden bir düzen var.hüseyin hocada bu düzenin bir parçasıdır.

yeni bir teknik adam getirmek boz-yap a doğru gidebilirdi teknik açıdan.devre arası bu tarz risklere girilmez.hele bu puan durumunda.

ayrıca yeni bir teknik direktör şu şartlarda gelmez.teknik adamlar genelde işler kötü gittiğinde bir yere giderler.yeni bir teknik adam demek medya ve taraftarda otomatik olarak kötü çocuk durumunda olacakdı.
                              Tam da işte bu nedenlerden dolayı, Ünal'ı göndermeye değer miydi ? Yani basit bir laf atışması, tüm şu saydığınız problemleri göze alıp bu sezonu riske etmeye değer miydi, biraz idare etmek çok mu zordu, ya da Hüseyin'le devam etmekten daha mı kötü olurdu ?

Ya da konu basit bir laf atışması değil, bu sadece bizi kandırmak için. O zaman da komplo teorileri dahil herşeyden şüphelenir insan. O zaman da gerçek sebepleri açıklamadıkları sürece her türlü kötü sonuç başkana yazar, sorumlu o olur.

Veya bir başka ihtimal de, verilen tepkiden sonra başka bir hoca bulmaya cesaret edemediler. İşler iyi giderse ne ala, gitmezse Hüseyin'i harcaması zaten kolay. Bu kadar basit ve hesapçı düşünmemiştir başkan diye ümit etmek istiyorum.
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal ile Hüseyin arasında çok temel bir fark var. Ünal 20 yıldır bu işin içinde, ağırlıklı olarak ikinci adam olarak bu işi yaptı. Ve bu işi üst seviyede yaptı. Şampiyon oldu, şampiyonlar liginde bulundu, milli takımda dünya kupası oynadı, ne bileyim belki 15 tane hazırlık kampı geçirdi, 15 tane transfer döneminde etkin oldu, 15 sezon antreman planlaması yaptı.. vs. vs. Bu tecrübesinden dolayı Ünal bir şansı hakediyordu, ve bu tecrübesine güvenenleri yanıltmadı.

Hüseyin'in 2-3 yıllık alt seviye tecrübesi var o kadar. Ünal ile karşılaştırmak veya benzer kefeye koymak Ünal'ın 20 yıllık tecrübesine hakarettir. Bu olayı sadece "Trabzonspor'un eski futbolcusuna bir şans verelim, belki tutar" diyerek basite indiremeyiz, bu kadar basit birşey değil. Ünal'ın gelişi ile Hüseyin'in gelişi gece ile gündüz kadar farklı. Ben Ünal'ın gelişini destekleyenlerdendim (o günkü maddi zorlukları da düşünerek Osman Özköylü ve Ünal Karaman'dan biri olsun diye yazmıştım burada hep, hatta Ünal ismi hiç ortada yokken), bu desteğin de sebebi basit, dediğim gibi tecrübesi. İlk adam değildi belki ama bu tecrübeyi sadece ilk adam olarak görmemek lazım. Bakın mesela Arteta'nın Arsenal'e gelmesi.

Ama Hüseyin'in hoca olması, hele de böyle bir sezonda hoca olması, hiç bir şekilde mantıklı açıklaması olmayan birşey. Yönetim bir çuval inciri berbat etti, şu anda tamamen ne yapacağını şaşırmış durumda. Yeni hoca bulmaya cesaret edemiyor, mevcut düzenin de aslında çok kötü omadığını farketti, belki tutar diye Hüseyin dedi. Ama Hüseyin'in başarılı olma şansı sıfır. Yüzde bir bile değil.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X