İlk olarak Karmam tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştri yapılabilir ama birbirimizi böyle ağır ithamlarla yaftalarsak bu iş olmaz. <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@artvints<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> kendine göre eleştirilerini sıralıyor; adamı fesat, hizipçi yaptınız resmen ya huSen nefret ediyorsun eleştirmiyorsun felan bence biraz ağır oluyor. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Aynı düşünmeyeni düşman bellersek bu işin çinden çıkamayız
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Başkanın kendisine sövenlere ve sövenlerden taraf duranlara "siz kimsiniz" demesi eleştirilmez.
Ne yapacaktı adam?
Gözünü kulağını kapatacak öyle mi?
Başkan bu adam.
Geçen sene Onur-Burak kararında küfür yedi, Bu sene Ünal kararı küfür yedi.
Küfürün içeriği midir mesele?
Az-çok, galiz, belden aşağı, boyundan yukarı??
Takımın başkanın küfür edlimez.
Edildi diye adam diyor ki bu edepsizlerin takıma tribünde zarar vermesine izin vermeyin.
Yaşamadık mı bunu?
Bunun eleştirilecek neyi var?
Bunu eleştirmek demek, başkana sövmek serbest demek.
Kusura bakmayın.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın kendisine sövenlere ve sövenlerden taraf duranlara "siz kimsiniz" demesi eleştirilmez.
Ne yapacaktı adam?
Gözünü kulağını kapatacak öyle mi?
Başkan bu adam.
Geçen sene Onur-Burak kararında küfür yedi, Bu sene Ünal kararı küfür yedi.
Küfürün içeriği midir mesele?
Az-çok, galiz, belden aşağı, boyundan yukarı??
Takımın başkanın küfür edlimez.
Edildi diye adam diyor ki bu edepsizlerin takıma tribünde zarar vermesine izin vermeyin.
Yaşamadık mı bunu?
Bunun eleştirilecek neyi var?
Bunu eleştirmek demek, başkana sövmek serbest demek.
Kusura bakmayın.
Hayret verici gerçekten.
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz den soğuyan birtek benmiyim?
Açıklamaları, bize karşı tavrı hoş değildi Kazan döneminde ve Emekli olduktan sonra.
Ahmet Ağaoğlu ile arasının iyi olduğunu biliyorum ama ben istemem Gökdenizi.
Sıkı takipcisiyim ailesinin Instagramda [emoji28] Rusya ya gidip geldiğinden beri bi yabancı hevesi görüyorum. Linç yemek istemem, kendim de Trabzonlu değilim zaten, Nevşehirliyim. Ama hal ve hareketleri Trabzonlu Gökdeniz den uzak. Çam ağaçları dikmeler, Noel kutlamalar, Noel Baba cagirmalar...
Çok soğudum ben Gökdenizden, ki kendisi çocuklugumda Kahramanımdı, ilk Trabzonspor Formam onun Isminin yazılı olduğu Forma idi.
Gitmiş ridvanin yanina programa katiliyor. Falan filan. Yani gökdeniz evet hatirliyoruz ama gençler gökdenizin kim oldugunu bilmiyordur. Giray Kaçar bile elinden geldigince video cekip atiyor.
Yorum
-
Karakterli tarftarımız olsun diyemem, çok zor bu kadar insanı kategorize etmek. Burada sosyal medyada algı yaparak kulübün altına dinamit koyan karaktersizler çok var.
Ama karakterli başkan yönetici hoca ve futbolcularımız olsun istiyorum.
Umarım bir gün Ünal karakterinde adamlar bu kulübe başkan olurlar.
Kukla başkan olmasın kendi olsun.
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam hadi beni geçtim, eşimin telefonuna gönderiyorlar diyor.
Hayret verici gerçekten.
İşte bu edepsizlerin "ayrıştırılmaması", "ötekileştirilmemesi" için çabalıyor arkadaşlar!
Niye?
Başkan ver emniyete topuna lafları ölçüsünde giydirsinler !
Mahkeme salonunda birbirlerine bakarlar, telefon elde bidibit bidibit küfür yazmaya benziyor muymuş öğrenirler.
Bunları öyle ötekileştireceksin ki, insan içine çıkmaya yüzleri kalmayacak.
Terbiyesiz herifler.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz gelmiş turkiyeye istanbula yerleşmiş. Haydi yerleşsin , kaç maça stada gelmiş? Kac yorum yapmis , demec vermiş. Bir kere yapti o da malatya maci sonrasi burak niye malatya da degil diyordu(!).
Gitmiş ridvanin yanina programa katiliyor. Falan filan. Yani gökdeniz evet hatirliyoruz ama gençler gökdenizin kim oldugunu bilmiyordur. Giray Kaçar bile elinden geldigince video cekip atiyor.
Birtek benim böyle Hassas olmadığımı bilmek de güzel.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdıklarıma eklenmesi gerekenleri eksiksiz eklemişsin teşekkürler.
Birtek benim böyle Hassas olmadığımı bilmek de güzel.***GeNÇ***
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki abi elestirebilirler. Sonucta kapisina mermi birakanlarda kendince elestiriyor yönetimiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
ünal hocaya teşekkür edilmemesi demek yapılan hatadan (başkanın maç sonu teknik direktör vari yorumları) ders çıkarılmayacağı manasına gelir.
yani ağaoğlu maç sonu teknik analiz yapmaya devam edecektir.
buda şu demek: hedefleri olan genç bir teknik adamın bu başkanla çalışması imkansızdır.
bizde herşey normal karşılanıyor aga. avrupada maç sonu başkanlar bırak teknik analiz yapmayı röportaj bile yapmıyorlar.
türkiyede diğer başkanlar teknik soru soruldu mu en azından medya önünde o benim işim değil hocanın işi deyip geçiştiriyorlar.(medya arkasında hesap sorsalar bile medya önünde susuyorlar)
ağaoğlu ise topla ayağa pas yapıp defanstan çıkmaktan bahsediyor.çoh enteresan.gelinen yer maalesef kötüTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal hocaya teşekkür edilmemesi demek yapılan hatadan (başkanın maç sonu teknik direktör vari yorumları) ders çıkarılmayacağı manasına gelir.
yani ağaoğlu maç sonu teknik analiz yapmaya devam edecektir.
buda şu demek: hedefleri olan genç bir teknik adamın bu başkanla çalışması imkansızdır.
bizde herşey normal karşılanıyor aga. avrupada maç sonu başkanlar bırak teknik analiz yapmayı röportaj bile yapmıyorlar.
türkiyede diğer başkanlar teknik soru soruldu mu en azından medya önünde o benim işim değil hocanın işi deyip geçiştiriyorlar.(medya arkasında hesap sorsalar bile medya önünde susuyorlar)
ağaoğlu ise topla ayağa pas yapıp defanstan çıkmaktan bahsediyor.çoh enteresan.gelinen yer maalesef kötü
Başkan’ın yaptığı hareketi onaylamıyorum ama o da bir yere kadar sabretti demek ki.En son jönts tarafından düzenlendi; 04.01.2020, 23:56.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp başkanına onca lafı edince normal ...
Teşekkürü siteden yazmak değil ki mesele.
Bazı kabahatler var, kolay kolay özür dilenmeden affedilmez.
Ünal Hoca toplantıdaki reaksiyonu için pişmanlık belirten bir adım atacak ki kurumsal teşekkür vs. olsun.
O toplantıdaki laflar öyle geçiştirilecek laflar değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum