Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Niye tesislerde yatıyor onu da anlamış değilim. İşini yaparsın dinleneceğin zaman gidersin evine. Çok tuhaf geliyor bana sanki marifetmiş gibi bunu beyan etmesi.
    Kira ödemeye gerek yok

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Hüseyin Çimşir Ünal'ın yardımcısı değil miydi kulübede, Ünal'la ne oynadık kı Hüseyin'le ne oynayacaz, ayağımıza gelen şampiyonluk fırsatını da çöpe attık..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Git yat evinde kardeşim sana kim diyor tesislerde yat diye, işini halledersin biter.
        Hamaseti seviyor gibi Ünal Karaman. Düzgün insan olduğu belli zaten ama 3 kez istifa etmek istediyse çoktan yol verilebilirmiş.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hamaseti seviyor gibi Ünal Karaman. Düzgün insan olduğu belli zaten ama 3 kez istifa etmek istediyse çoktan yol verilebilirmiş.
          Başkan çok çelişkili ifadeler kullanıyor ve de karşı tarafı iğneleyici ifadeler...Madem gönderiyorsun arkasından ne diye konuşuyorsun...

Ben olayın siyasi yönden kurcalandığını düşünüyorum.Ünal karaman istifa etti edecek denildi, taraftar galeyana gelmiş tesislere yürüyor ama ne hikmetse spor kanallarında çıt yok.Ünalın istifası resmiyet kazanana dek ASPOR 1 tane haber bile yapmadı.ASPOR'un Trabzonspor ile ilgili haber yapmaması demek, işin siyasi bir boyut kazandığı anlamına geliyor zaten...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin Çimşir Ünal'ın yardımcısı değil miydi kulübede, Ünal'la ne oynadık kı Hüseyin'le ne oynayacaz, ayağımıza gelen şampiyonluk fırsatını da çöpe attık..
            Bende bunu çözemedim valla. Mantığa matematiğe aykırı birşey 😄 Valla Hüseyin Çimşir belki bilgili olabilir falan ama. Benim endişem sosa sturidge mikel bunlar nasıl idare edecek

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başkanından teknik direktöründen belediye başkanından valisine bakanına emniyet müdürüne kadar hepsi bizim gibi fanatik Trabzonspor lu. bu insanlara laf eden önce kendi taraftarlığını takıma ne verdiğini sorgulasın..
              belediye başkanı müthiş tsli. yayınladığı bildirinin 5. maddesinde gördük bunu.

şunu anlamamız lazım. bu saydığın veya saymadığın siyasetçilerin tümü partisi ile ts menfaati karşıt düşerse partisini seçer. dün belediye başkanın yaptığı buydu. akılsız vekillerin yaptığıda buydu .

hiçbir siyasi akım bizi desteklemeyecek , hiçbir parti arkamızda durmayacak , en çok lobiye ihtiyacımız olan zamanlarda hiç bir siyasi arkamızda durmayacak. ne a partisinde ne b partisinden... bunun en güzel örneği şike sürecinde siyasi liderlerin takındığı tavırdır.

bu yüzden kraldan çok kralcılık yapmanın alemi yok.

bir takım siyasi görüşleri destekleyip elimiz boş dilimiz kahverengi kalacağına alayına ama alayına muhalif bir trabzonspor inşa etmeliyiz.

her türlü düzene karşı olmalıyız çünkü hiçbir düzen bizden yana olmayacak...

Yorum

Hüseyin Çimşir Ünal'ın yardımcısı değil miydi kulübede, Ünal'la ne oynadık kı Hüseyin'le ne oynayacaz, ayağımıza gelen şampiyonluk fırsatını da çöpe attık..
                Bu haklı bir soru olsa da çok sağlıklı bir saptama değil. Nihayetinde teknik adamlar yardımcılarıyla görüş alışverişinde bulunsalar da, nihai kararlar hiyerarşik düzen gereği takımın hocası tarafından veriliyor. Açıkçası takımın çalışma düzeninde çok büyük değişiklikler olacağını düşünmüyorum. Özellikle dün dile getirdiğim gibi Miguel gibi ligi bilen ve daha önce kulübümüzde çalışmış bir yabancı antrenör de gelirse, pozitif yansımalarını da kısa zamanda görebiliriz. Hüseyin Hoca'nın etkisini daha çok sahaya çıkardığı kadroyla, oynatmak istediği oyunla ve maç içerisinde yapacağı değişikliklerle görmüş olacağız. Buradaki tek handikapı ise çok zorlu bir fikstürle ligin ikinci yarısına başlayacak olmamız. Tabii şu da bir gerçek ki Ağaoğlu ve yönetimi her ne kadar Hüseyin Çimşir'e güvendiklerini ortaya koymuş olsalar da, piyasada boşta olup bize gelebilecek nitelikte bir hoca olmamasından dolayı bu kararı almak zorunda kaldıkları da bir gerçek...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Başkanın televizyona çıkıp bu şeyleri söylemesi fazlasıyla bunaldığı anlamına geliyor. Bazı şeyleri söylemedi ama bazı şeyleri de dilini sakınmadan söyledi. Ki bunlar ünal hocayla ilgili olanlardı.
                  Şimdi başkan , hoca transfer yapamaz dedi ki sanıyorum burada demeye çalıştığı menajer falan muhabbeti. Aksi takdirde hocanın fikrini almaksızın transfer yapmak mantıklı olmazdı. Burada sene başından beri hoca neden transferlere karışmadı diyoruz ve bakıyoruz ki yine cevabı yok. Hoca gitmeyi aklına koymuş her niyeyse yani bu kadar kırılgan bir yapısı olacağını da düşünmemiştim açıkçası. kafası burada olmadığı için belki de transferlerin üzerine de fazla düşmemiş. ha bence her ihtimalde transferlerde yönetim hatalıdır. Başkanın kabul etmediği şeylerden biri bu. Bunu söyleyemez isim vererek ama oturmuş bir transfer sorloth dışında yapamadık. Yine konya maçından sonra söylediği şeyleri kendine söylemiş olmasına ihtimal yok başkan bu konuda saçmalamaya devam ediyor Sağlık ve çalışma konusunda da bir şeyler söylemesini de beklerdim şahsen. Yani oyuncularımız neden sakatlandı antrenmanları düzensiz miydi sorun neydi yani. bu konuda keşke biraz açıklama yapsaydı.

Fakat samimiyetine ve çalışkanlığına ses edemeyeceğim bir adam ahmet başkan. Bu takım top oynamıyor ve bir taraftar gözüyle bakınca rahatsız oluyor başkan. hoca kendisiyle konuşmadığı için o da gidip onunla konuşmuyor. 24 saat yan yana durup birbirinizle konuşmuyorsanız ne yapıyorsunuz son derece merak içindeyim.

Alt yapı konusunda yol kat edemedik dedi ki ben de katılıyorum buna. Fakat bununla ilgili bir yapı da kurulmadı bunu da kabul etmek gerek. Yani çocukları at sahaya mantığı da doğru değil. Seneye rezerv ligle birlikte biraz daha oturur diye düşünüyorum. Ama gençlerimiz için avrupalı görece düşük liglerle kiralık anlaşmalar da yapılabilir ya da avrupada pilot bir takım oluşturulabilir.

Hüseyin hoca konusunda destekliyorum. Yanına yardımcı vermek istemesi işin içine yabancı bir bakış açısını da katmak istemesi hoş. Hüseyin hocanın bundan memnun olması daha da hoş. İletişim güzel şey. Bana öyle geliyor ki ikinci yarıda sorunun yardımcılarda olmadığını anlayacağımız bir süreç gelebilir.

HH konusunda söyledikleri doğru mu yanlış mı bilemiyorum. Ben bu trabzsporun ihtiyarlarının iç dünyasını henüz çözemedim o yüzden bir şey demeyeyim. Ama gerçek veya suni düşman yaratmak camianın taraftar kısmını bir arada tutabiliyor. Başkan da bunu amaçlamıştır belki. Bizans oyunları da işe yarar zaman zaman.

Başkan bugün de m.a.y ve ertuğrul doğan hakkında olumlu ve güven verici şeyler söyledi. Yani bizde bir şekilde özellikle may'a karşı bir güvensizlik var usta dönemlerinden kalma ama onlar birbirlerine güveniyorlar göründüğü kadarıyla. Önemli olan da bu. Başkanın sözünü senet olarak almak durumundayız.

Son olarak teşekkür konusunda da yönetimin hatalı olduğunu düşünüyorum ama bence ortamın soğumasını bekliyorlar. Bu ilişki öyle veya böyle bitti. Yeniden alevlendirecek davranışlardan kaçınmaya çalışmaları da mantıklı. Bu vesileyle yönetim kendisiyle helalleştiyse sosyal medyadan bir teşekkür önemli olmaktan çıkar diye düşünüyorum. Çıkmalı da. Herkes önüne bakmalı zira.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• 4 yıldır takım çalıştırmayan Eric GERETS ismi dolaşıyor. Şaka gibi

Staven BILIC, Samet AYBABA ve Erol BULUT da geçiyor.

Geç kalınmadan TD sorunu çözülmelidir.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      4 yıldır takım çalıştırmayan Eric GERETS ismi dolaşıyor. Şaka gibi

Staven BILIC, Samet AYBABA ve Erol BULUT da geçiyor.

Geç kalınmadan TD sorunu çözülmelidir.
                      Haberiniz yok galiba yeni hocamız Hüseyin ÇİMŞİR.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haberiniz yok galiba yeni hocamız Hüseyin ÇİMŞİR.
                        Yeni TD bulunana kadar
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Hüseyin Çimşir ile anlaşılması, Ünal Karaman olayının planlı olmadığını gösteriyor. (Bence)
                          McLas was Here

Yorum

• Başkanın dediği gibiii

gün birlik destek günü...

TARAFTARA MESAJ...
                            "Eğer gerçek Trabzonspor taraftarı kulübün başarısını istiyorsa, 'Maçlar başlasın da tribüne gidip takımı ıslıklayalım.' diyenleri içlerinde entegre etmek zorundalar.''.

Yorum

erol bulut başakşehirde ve okan buruk'da milli takımda abdullah avcının yardımcılıklarını yapmıştılar . her ikisinin de bugün oynattığı futbol ile abdullah avcının oynattığı futbol bence hiç benzerlik göstermiyor.
                              bu nedenle ünal hocanın oynattığı oyunun hüseyin hoca ile de devam edeceğini beklemek bana mantıklı gelmiyor.
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu haklı bir soru olsa da çok sağlıklı bir saptama değil. Nihayetinde teknik adamlar yardımcılarıyla görüş alışverişinde bulunsalar da, nihai kararlar hiyerarşik düzen gereği takımın hocası tarafından veriliyor. Açıkçası takımın çalışma düzeninde çok büyük değişiklikler olacağını düşünmüyorum. Özellikle dün dile getirdiğim gibi Miguel gibi ligi bilen ve daha önce kulübümüzde çalışmış bir yabancı antrenör de gelirse, pozitif yansımalarını da kısa zamanda görebiliriz. Hüseyin Hoca'nın etkisini daha çok sahaya çıkardığı kadroyla, oynatmak istediği oyunla ve maç içerisinde yapacağı değişikliklerle görmüş olacağız. Buradaki tek handikapı ise çok zorlu bir fikstürle ligin ikinci yarısına başlayacak olmamız. Tabii şu da bir gerçek ki Ağaoğlu ve yönetimi her ne kadar Hüseyin Çimşir'e güvendiklerini ortaya koymuş olsalar da, piyasada boşta olup bize gelebilecek nitelikte bir hoca olmamasından dolayı bu kararı almak zorunda kaldıkları da bir gerçek...
                                ünal hoca başta nasıl göreve gelmişse hüseyin hoca da şu an benzer şekilde görevde .
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X