Beyler hepimiz biliyoruz Ünal Hoca bu takimi sampiyon yapamazdi lakin Hüseyinle devam edecekse Baskan oda Futboldan anlamiyor bu acik ve nettir yani
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler hepimiz biliyoruz Ünal Hoca bu takimi sampiyon yapamazdi lakin Hüseyinle devam edecekse Baskan oda Futboldan anlamiyor bu acik ve nettir yani
Yorum
-
belli konularda kofa karisikligi var;
1. ailemden fazla goruyorum diyor hazretleri hocayi, ailesinden fazla gordugu insanin karalter yapisini cozememismi bu gune kadar, bunlar bir yola cikmislar ve sen o yolda beraber yurudugun adamin ismini cismini bilmemen tuhaf degil mi?forumda kime sorsan adamin karakteri hakkinda bir iki cumle karalar bu kadar yakin oldugun kisinin tepkisini olcememiyormusun/hesapliyamiyor musun?
2. sene basinda hazretleri forma satisi yapiyor iken klubun resmi satis ofisinde kameralar onunde ahbap cavus iliskisi mi vardi hoca ile yoksa ast ust iliskisi mi?merak ediyorum bunu hayir beraber yol aldigi insan ile verdigi pozlar hic oyle ast ust iliskisine benzemiyordu...
3. istifa mi etti hoca gorevden mi alindi? kim yalan soyluyor...
simdilik sorularim bu kadar...En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 12:29.ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa sizin gözünüz dönmüş cidden. Biraz gidene saygınız varsa susun rica ediyorum. Artık fbye Erol'u mu bjk'ye Sergen'i mi yetiştirirsiniz yoksa Ünal Hoca'nın yaptığı şeyin onda birini başaramayan Şota mı kurtarıcı olur onu siz bileceksiniz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa sizin gözünüz dönmüş cidden. Biraz gidene saygınız varsa susun rica ediyorum. Artık fbye Erol'u mu bjk'ye Sergen'i mi yetiştirirsiniz yoksa Ünal Hoca'nın yaptığı şeyin onda birini başaramayan Şota mı kurtarıcı olur onu siz bileceksiniz.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe için susacağım anlamadım. Erol veya Sergen mi gelsin dedim ben? Beni susturmaya çalışacağınıza adamcılığı bırakın bence siz."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamcılık olmadığını anlayacaksınız ama geç olacak. Alman TD assıliy bu arada
Başarısızdı, gönderildi. Benim için olay bundan ibarettir.8. Kuşatma
Yorum
-
Karıştırdığınız konular var bu benim düşüncem.
Öncelikle Ünal hocanın gönderilmesi bizi şampiyon yapamaz yada teknik taktik bilgisi sınırlıdır diye kimse düşünmüyordu bence yaptığı açıklamalar bir kulüp başkanına ve camiaya hedef alıyordu ve gereği yapıldı kişiler kurumların önüne geçemez buna katılıyorum fakat başkan ayrıdır başkan dediğiniz bugün ağaoğlu değil başka biride olsa aynı şeyi söylerdim doğru olanı yaptı tabiki başkan öne çıkar yeri geldiği zaman sonuçta demokratik bir şekilde seçilendir kendisi ünal hoca yada bir başka hoca gibi kulüp personeli değildir.
İşin duygusal boyutunda bende üzülüyorum fakat bence fazla abartılıyor hiç kimse Trabzonsporun kurumsal disiplin ve saygınlığına zarar vericek açıklamalar yapamaz.(Başkan hariç çünkü onun hesap merciği taraftar ve kongredir.)
İleride görücez dahamı iyi olucaz takım daha iyi topmu oynayacak diyip kolları sıvamak doğru değil 2 gündür dediğim gibi hoca zaten yaptığının farkında ve cezayı kabulleniyor size ne oluyor demek geliyor içimden.
Trabzonspor baki olandır gerisi teferruat dır.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor konuşan yok.
Varsa yoksa Ünal.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo yapamazdı bu yapmazdı, kim yapacak getirsinler de görelim. müneccim olmakla iş bitmiyor, devamı var.
Yorum
-
Benim şahsı fikrim Ünal Karaman'ın gitmesi kalması önemli değil bazı kişiler için.Mevcut yönetimi yıpratmak için başka bir bahaneleri yok bir tutanacak dal buldular şimdi herkes onun üzerine gidiyor.
İşin garip tarafı burada bir çok arkadaş Ünal hocanın büyük takım hocası olmadığını görevden alınmasını gerektiğini savunurken şimdi Ünalsporlu olundu.ikinci yarıyı iple çekiyorlar takım yenilse de konuşmaya bahane bulsak diye avuçlar okşanıyor .
Trabzonspor menfaatleri kim düşünürsa o benim için değerlidir.Başkan bunun için var gücüyle çalışıyor.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak kardeşim o dediğin erdemin parçası olmasaydık zaten burada olmazdık, burada istikrar sürsün Ünalın şu anda takımdan gitmesi takıma büyük zarar verir dedikçe azdınız, sene sonuna kadar bekleyin dedikçe coştunuz.
Taktik veren mi ararsın, teknik parçalayan mı ararsın, kepazelik diyen mi ararsın. Seç beğen al birisini.
Hadi şimdi adam gitti, gönderdiniz, her zaman ki gibi ne zaman Trabzon uçuşa geçse bir şeylerden rahatsız olan, daha doğrusu rahat batan tayfa olarak bunu becerdiniz.
Bende diyorum ki hadi görelim neler olacak, umarım ve isterim ki yeni hocamızla şampiyon oluruz.
Bizim kadromuz süpermiş ama Ünal bunu oynatamıyormuş!
Hadi bakalım hadi.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum