Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir hikaye paylaşmak isterim sizinle ;

dinamo kiev maçına Trabzona gittim ş.ligi ön eleme maçı 2-1 deplasmanda galıp geldıgımız mac sonrası kendı evımızde 2-0 elenip elendik herkes de moraller sıfır

eve dönüyorum dolmuşta birinin telefonu çaldı karşıdaki arkadaşı ona fenerlıler biz yenildik diye istanbulda kutlama yapıyorlar dedi ve önümdeki o adam ne ??? nasıl olur ? durdurun arabayı dedi ve indi ..

nereye indi o karanlıkta niye indi ????

yani burda bu adamlardan cok var bızım taraftarımız maalesef neye niçin kızdığını nasıl tepki verileceğini stad da nasıl bağıralacağını bilmedi bilemedi bilemeyecek gibi...

Yorum

• Anlayamadığım Ünal bu kadar atar yapmış ta çalışmadan geri kalan parası neden alıyor ?
      Basarilar
      Sevgiler Saygilar

Yorum

• Evet Ünalsporlular akşam tesileri başmış , bulursunuz Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkan. Ünal hocanın yine egosu yükselmiş oyunculuğunda da benzer şeyler yaşanmıştı Hami ile aralarında eskiler bilirler. Hayırlısı olsun bu ayrılığın takıma olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Yorum

• Sebepppppp
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam adam transfere karşı çıksa söylese suçlu söylemese suçlu. O kadar kötü sonuç alınca hoca da ne ana ne avrat kaldı. Hoca da bunu basın önünde söyledi ben almadım diye. ne yapacak adam artık.
            Baskanda haftalardir oynanan oyundan taraftar gibi memnun degildi napsaydi ..transfere karismadim demek baska yeni gelen adamlardan memnun degilim eski oyuncularla devam edecegim demek baska ilk sıkıstiginda yonetimi taraftarin onune atarsan sende elestirildiginde buna katlanacaksin.bu yonetim ozelliklede baskan kayitsiz sartsiz hocanin arkasinda durdu burda net bir sekilde hoca sucludur gitmeyi kafaya koymayan adam kayseri maci aonrasi o aciklamalari yapmaz zaten kendi gitmek istedigi halde kalan alacaklarinida vererek adamliginida vefasinida yapmistir baskan.unal hoca sayemizde hocalik vasfina ulasmistir cv sini yapmistir bu yaptigi nankorlukdur..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Arkadaşlar bu olayın arkası taa sezon başlangıcına dayanıyor. Kartopu gibi sorunlar büyüdü büyüdü ve bugüne geldik maalesef. Ünal istifa etti demek işin kolay kısmı. Neden istifa etti biraz da bunun içini doldurmak gerekiyor.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal hoca kendi istifa etmiş. Şahit ağaoğlu.
                Kendi istifa eden adama sezon sonuna kadar olan ücretleri ödenmez.....

Ogüne kadar olan ücretleri ödenir.

Ödedim diyen adam ya saftır ya da ya parası boldur..... Ya da yalan söylüyordur....

Ben direkt olarak yalan söylediklerini düşünüyorum kamuoyundan daha fazla tepki çekmemek için....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlayamadığım Ünal bu kadar atar yapmış ta çalışmadan geri kalan parası neden alıyor ?
                  Muhtemelen kendisi istemedi yönetim verdi, enayilik yani..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Büyük Başkan Ünal’ı göndererek Şampiyonluk fitilini ateşledi.. Hayırlı uğurlu olsun
                    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• o değilde bütün gece yapılan büyük prodüksiyonlu kurgulara yazık oldu, büyük resmi görenlere karşı vay be neler dönmüş diyen biz yine aldandık. her seferinde acaba mı lan dememden dolayı kendimden utanıyorum ama bu sefer fazla düşmedim hakkımı yemeyeyim. defanstan topla çıkamıyorsun dedi başkan, hoca da al topu sen çık dedi bu kadar.

Yorum

• Yok aramadı yok yanlış anlaşıldı hikaye.Ağaoğlu ünal hocayla bu işin yürümüyeceğini anladı neşteri vurdu.Bence çokta doğru yaptı.benim senaryom bu.Ama şimdi Başkan Çimşirle devam etçem derse senaryom çöker.Çimşir mi yapma başkan

Yorum

• Harcama limitlerine teknik heyet dahilse yabancı bir ismin getirilmesi şu aşamada kolay gözükmüyor. Caretaker olayı olabilir ama onun karşılığının da Hüseyin Çimşir olduğunu düşünmüyorum. Başkanın Sosa, Pereira ve Obi gibi teknik heyete yardımcı olacak tecrübeli isimlerimiz var sözünden kastı, umarım sadece takımın havasının bozulmayacağını vurgulamak içindir. Yoksa bu işler çocuk oyuncağı değil. Ha ligin bitimine birkaç hafta kala bu tip durumlar yaşanabilir. Nitekim GS 2008'de bunu yaşayıp şampiyon olmuştu. Hatta 2009'da Ersun Yanal gittiğinde de Ahmet Özen kalan 5 maçta 4 galibiyet alarak sezonu bitirmişti. Ancak koskoca bir ikinci yarı için böyle bir riske girilmez...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlayamadığım Ünal bu kadar atar yapmış ta çalışmadan geri kalan parası neden alıyor ?
                            Kesinlikle bu soru benim de aklımda. Ayrıca yıllar önce ayrılmayı kafasına koymuşken küçük bir kız çocuğunun bir lafına Trabzon’da devam eden adam dün Trabzon yıkıldı buna kayıtsız kalır mıydı?

Yorum

• Antalya'dan 7 yerken susanlar şimdi kulüp binası basıyor.. samimi değilsiniz..

Bu takım daha kötü oynamaz merak etmeyin.. biraz da savunma yaparsa bir 32 daha toplar madem bu kadar iyiydik 32 puan toplayacak biri yeter bize..

Öyle bir aşağılık kompleksi var ki.. başımıza gelen en iyi teknik direktör Ünal Karaman gibi davranılıyor..

Kulüp artık kurumsal kimlik ve aklı kazanmalı.. kaç senelik kulübüz sene olmuş 2020.. bırakın oncu buncu olmayı da önümüze bakalım.. kaosu geride birakip aksiyon alma zamanı.. bu kulüp en başta Trabzon şehrinin ve bizlerin değeridir..

Kimse babasının hayrına yapmıyor bu işleri.. mayasında olan hocamız çalışmadığı 6 ayı 2.250.000 alıp gidiyor işte.. alması da hakkıdır sözleşme gereği kızacak bir şey yok.. sözleri boşverip olgulara bakmaya başlama zamanı.. burası spor kulübü Unalin da bir başarısı filan yok..

Karaman da put oldu başımıza..
                              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi siz dinlediklerinizi anlamıyor musunuz ?

Adam açıkladı ben kovmadım kendisi gitmeyi kafaya koymuştu diyor.

Hala neden kafanızda komplo teorileri kuruyorsunuz?
                                Güzel kardeşim Kendi giden adama sezon sonuna kadar olan parası ödenmez.....

Başkan güya klübün 1 kuruşunu boşa harcamadığını iddia ediyor.

1.150.000 tl parayı ödemememiz gerektiği halde istifa eden adama ödedik başkanın dediğine göre....

Ben buna inanmadım inanan var ise buyursun inansın dostlar....
                                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 16:41.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X