Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanımızı başarısız bulan var mı? Ben şahsen kendisine güveniyorum. Bu olaydaki eksikliği kamuoyunun bilgilendirilmemesi yada eksik bilgilendirilmesi. Kulübü dipten alıp belli bir aşamaya getirdi. Bundan sonra da daha iyi olacağına inanıyorum.

Değerlerimize zarar vermemek gerek. Ünal Karaman da bu kulübün bir değeridir, yollar ayrılacaksa da onun da yolu ve şekli vardır elbet. Yönetimin açıklamasını bekliyorum ..
    Başkana muhalif biriyim yazılarımda burda amaaaa bu konuda sonuna kadar başkanın yanındayım
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Barış Yurduseven : Teknik direktör adayı EROL BULUT.

Kepenkleri kapatalım bence.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Başkan, Ünal ile anlaşamayacak tipte biri değil, emir üstten gelmiştir. Taraftarı küstürecekler.

Yorum

• Şu an ki şartlar doğrultusunda en doğru isim Erol Bulut'tur. Almanya altyapısından gelmiştir, Trabzon'ludur, kısıtlı kadrolara rağmen başarılı bir teknik direktördür.
          En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 10:41.

Yorum

• Erol iyidir. Alanya'nın ve geçen sene Malatya'nın o kadrolarla yaptıklarını, oynadıkları takım oyununu görmezden gelmeyin.
            Şu anda Sergen'den de önde bence.
            Süperdir, müthiştir değil elbet. Daha yeni hoca.
            Ama yeni nesil hocalar içerisinde ligin en önde 2-3 hocasından birisi.

Takım oyunu konusunda bir kademe yukarı atlarız. Sonrasını Erol Bulut'un kendini ne kadar geliştireceği belirler.

Tabi Ünal KAraman gitmez, veya Alanya Erol Bulut'a müsade etmez, orasını bilemem.
            Burası Trabzon.
            Bütün devlet ricali aracı olmuşken, olmaz, olmaz.

Yorum

• trabzonspor şampiyon olur bunda sorun yok. ama bize karakterli topçu karakterli yönetici ve karakterli hoca lazım bide karakterli taraftar.
              hocanın karakteri ile ilgili şüphe duyan varmı?
              takım maç kaybeder maç kazanır gol atar gol yer futbol bu...
              ama ünal gibi karakter varmı?
              kayseri maçı sonunda (6-2) rakip hocaya sarılıp Allah yardımcınız olsun diyen hoca benim takımımın hocası olmaya layıktır her zaman

Yorum

• Ne kadar yanar döner bir taraftarımız var burda hepimiz başkana kızmıyormuyduk bu takım kötü oynuyor niye sesini çıkarmıyorsun diye çıkardı suçmu işledi.Basına kızmıyormuyduk niye teknik taktik soru sormuyorsunuz ünala kötü oyunla alakalı sonunda sordular onlarda mı hatalı herkes suçlu futbol dehası ünal imparator yürüyün işinize bakın.

Yorum

• Dünya’da bu şekilde teknik direktör gönderen başka bir takım var mıdır acaba? Böyle bir amatörlük olmaz, hala açıklama yok. Tesislere emniyet müdürü gidiyor, içişleri bakanı olaya dahil oluyor.

Dün mü karar verdiler hocayı göndermeye? Bu kadar kısa sürede nasıl bir hoca bulacaklar? Yine mi başarısı olmayan Trabzon eskisi birini getirecekler takımın başına?

Evet, Ünal Hoca yeterli değildi, bizi bir adım daha ileri taşıyacak bir teknik direktör gerekiyordu. Bu iş öyle bir gece de yapılacak bir iş değildir.

Ünal Hoca’yı ne kadar başarısız bulsam da bu yapılan iş amatörlüktür.
                  8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonspor şampiyon olur bunda sorun yok. ama bize karakterli topçu karakterli yönetici ve karakterli hoca lazım bide karakterli taraftar.
                    hocanın karakteri ile ilgili şüphe duyan varmı?
                    takım maç kaybeder maç kazanır gol atar gol yer futbol bu...
                    ama ünal gibi karakter varmı?
                    kayseri maçı sonunda (6-2) rakip hocaya sarılıp Allah yardımcınız olsun diyen hoca benim takımımın hocası olmaya layıktır her zaman
                    Hami karaktersiz miydi çocukluk aşkımdı Trabzonsporu tutma sebebimdi eeee hocalığı berbattı ne yapacaz şimdi.

Yorum

• Ünal 30 tane oyuncuyu idare etti. 15 farklı milletten, farklı yaşlardan, farklı tarzda 30 adamı idare etti bir tanesini bile küstürmedi

Bir başkan 10 yönetici bir hocayı idare edemediler

Siz hocalığın taktik vermek takım boyunu kısaltmak falan olduğunu zannediyorsunuz ama Ünal'ın ne yaptığını çok yakında anlarsınız...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• duygusal davranıyoruz ünal hoca delikanlı ve babacan bir adam buna hiçbir lafım yok trabzonspora zararından cok faydası olmuştur buna da lafım yok
                        ama bu sene kaybettiğimiz öyle maçlar varki yapılan yanlış müdehalelerden dolayı en basitinden sivasspor ve denizlispor maçlarını söyleyebiliriz takımımız çok baskı yiyor dizilişte sorun yaşıyor
                        başkan daha büyük düşünüp böyle bir karar vermiş olabilir ünal hocamız madur edilmeden yollar ayrılabilir özel sektör bu duygusallığa yer yok

Yorum

• erol bulutta istikrar sorunu var. geçen sene malatyada iken de böyle oldu. alanyasporda iken de... ama daha iyisini bulamayız. ünal hocaya gelince biz onun en çok yanlışta ısrar etmemesini sevdik. bu yüzden gelişime açık olduğunu düşündük. bu geçen sene ve kısmen de bu senenin ilk haftalarında böyleydi. sonra ise ne olduysa oldu.

Yorum

• kesinlikle! iyi bi trabzonsporluydu hami ve karakterliydide
                            ve başarısızdı maalesef.
                            ama ünal hocaya başarısız demek bence birazdan fazla haksızlık

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barış Yurduseven : Teknik direktör adayı EROL BULUT.

Kepenkleri kapatalım bence.
                              Erol bulut suanda alanyada ne alanya erolu bırakır nede erol alanyayı şişko barış her zamanki gibi atıyor.Baskan ne hamiyi ne girayı ne mrayı bu takıma sokmaz sene ortasında tek aday shotadır istemesemde shota hoca olacak inşallah başarılı olur bu seneki başarı kıstasım ilk 2 dır veya 3.olsan bile yanına bir türkiye kupasıdır gerisi başarısızlıktır.

Yorum

• şota falan olmaz ya bize yabancı winner lazım keşke lucescu olsaydı adam 350 bin euroya anlaşmış ülkesindeki bir takımla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X