Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boşta olan adamlar

- Pochettino - :/
    - Niko Kovac - neden olmasın
    - Allegri -
    - Unai Emery - zor
    - Spalletti - benim favorim
    - Marco Silva - Evertondan yeni kovuldu olabilir
    - Marcelino - bak bu adam da fena değildi Valencia’da
    - Jardim - zamanında Monaco ile ortalığı dağıtan reis
    - Pellegrini - adam daha dün kovuldu
    - Montella - geç bunu
    - Quiqe Flores - ?
    - Di Francesco - Roma ile CL yari final yapan reis
    - Igor Tudor - hayır demem
    - Lucescu - gelirse şampiyon yapar
    - Sampaoli - deli reis
    - Juande Ramos - eski göz ağrımız
    - Roger Schmidt - 2.favorim
    - Daum - koko reis
    - Kurban Berdyev - [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] ?

güzel isimler var.

Yorum

• Başkan karamana olan güven zedelenmesini susturmak için ortak bir taktik yapmış olabilir. Bugün yola devam diyebilirler

He Karaman kadronun hakkını veriyor mu? Hayır.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan karamana olan güven zedelenmesini susturmak için ortak bir taktik yapmış olabilir. Bugün yola devam diyebilirler

He Karaman kadronun hakkını veriyor mu? Hayır.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        güven zedelenmesinin önüne böyle geçilmez. daha büyük bir güven zedelenmesi oldu artık. kısa süre içinde kesin bir açıklama gelmezse dönüşü olmayan bir yola girilir. yönetim soğukkanlılığını korumalı fakat bir yandan da hızlı karar almalı.

Yorum

• Başkan arkandayız..saha kenarında hirsli kavga eden gerekirse kırmızı kart görecek hoca bekliyoruz

Yorum

• ziya doğan
            hami mandıralı
            tolunay kafkas

Yorum

• İlk olarak INCIK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ziya doğan
              hami mandıralı
              tolunay kafkas
              Tolunay ile trabzonsporun adını yan yana dahi görmeye tahammülüm yok. Ziya kim? 1960 model adAmlar
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 09:18.

Yorum

• Vallahi kararı kim veriyor bilmiyorum.
                Başkan'ın siyasetten uzak kalması, sadece bizim başkan değil, mevcut durumda Fener başkanı, Gs başkanı, Bjk başkanı vs..
                Hiçbirinin siyasetten uzak durması falan söz konusu bile olamaz. Böyle bir ihtimal yok.
                Kulüpler bağımsız yönetilebilirlik eşiğini aşalı çok oldu.
                Hacıosmanoğlu falan gelirken düşünülecekti bunlar. ARtık bağımsızlık naraları atmanın anlamı yok.
                Gerçekçi olun.

Bana göre Ünal Karaman 1. yılında başarılı, iyi bir geçiş dönemi hocasıdır.
                2. yılında başarısızdır çünkü kendisi hedef hocası olarak yetersiz. Özellikle takımın sahaya yayılma konusunda çektiği ızdırap zaten buna gösterge.

Bu durumda, normal olan, Bjk nin Samet Aybaba'ya yaptığını sene başında yapabilmekti.
                Geç kaldık.
                Bunu görebilmek gerekiyordu.
                Geçiş için eyvallah, ama hedefe yürüyebileceğimiz bir teknik yeterlilik bu ekipte olduğunu bugün değil, sene başındaki maçlardan beri düşünmüyorum.
                En basit takımların bile artık yemediği türden baskılar yiyebilecek kadar kötü bir saha için takım dağılımımız var. 11 in kim olduğunun da kıymeti yok.
                Ve evet, oyuncu kalitesi ile fark yaratabildik.

Hasılı. Kim gönderirse göndersin, yerine gelecek kişi mühim.
                Ben Erol Bulut'u beğeniyorum.
                Alanya'dan müsade alınabilirse, kendisi de gelirse bence şu an olur.

Avrupa'dan birini düşünürlerse bilmem.

Hocanın kalması, bu saatten sonra harakiri olur.

Yorum

• Bazı şeylerden artık emin oldum. Bu camia huzur istemiyor. Başarı ise hiç istemiyor!

Her şey güzel giderken, takım bir sezonda toparlayıp üzerine koyarken bazılarına bu rahat battı sanırım.

Takımın hocasını istifaya zorlamak nedir?! Vallahi de billahi de bazıları rahat batıyor!

Şu durumun başka izahı yok.

Yorum

• adamlar resmen içerde kaos çıkarıp 2010-2011 de yaşananları yaşatmamak için şimdiden önümüzü kesti helal olsun
                    ünal karaman başarısızlığı ayrı birşey gönderilme şekli apayrı birşey
                    ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Ünal Karaman takımda kalsa şampiyon olabileceğimize inanan var mı ? Tabiki de hayır.. Oynanan futbol ortada. Uefa kupasındaki tarihi başarısızlık, uefa kupasını sallamayıp ligde de tökezlemek..

Ben donanımlı bir teknik direktör gelirse şampiyon olabileceğimizi belirttim, Ünal Karaman bu takım için iyi bir abi iyi bir Trabzonsporlu dedik, ancak teknik direktörlük kısmı sıkıntılı..

Daha önceden hiçbir başarısı olmayan sadece geçen sene Trabzonspor ile bir yükseliş sergileyen ve bu sene bu kadar iyi kadroya rağmen başarısız olan teknik direktör olarak bu kadar yalvarmak ne kadar doğru.. Başkan doğru olanı yapmıştır. Ortada başarı yokken başkana ithafen "boğazınıza takılırım" cümlesiyle bir nevi rajon kesmek ne kadar doğrudur tartışılır.

Trabzonspor taraftarı başarıya o kadar aç ki 17 maçta 32 puanı başarı sayar olmuşuz. Önce realiteyi görün ortada uçan kaçan bir takım yok. Bazı hamleler iş işten geçmeden yapılmalıdır. Başkanda bunu yapıyor helal olsun derim. Sene sonu şampiyon olamadıktan sonra teknik direktörü değiştirsen ne olur ? Çok büyük çoğunluğun Ünal Karamanla şampiyonluğa inandığını sanmıyorum ki Ünal Karaman da bana bu takımı şampiyon edeceksin demediler diyor..

Bu sene fırsat senesi kadromuz kaliteli bir iki transferle kadromuz çok daha iyi olur. İyi bir teknik adamla başarıyı yakalarız.. Başkan doğru olanı yapmıştır.
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Ünal Hocayı çok seviyorum AMA bu saatten sonra kulübe katabileceği pozitif bir şey yok. Olmaz yani. Ünal Hoca ile başarılı olmayı çok isterdim ama biraz kendi bu puştların eline koz verdi. Kalırsa bile radikal değişiklikler olmalı teknik ekip içinde.

Mesela Machu Pichu'yu çok seviyorum oraya gitmek istiyorum. Bir sevdiğinle gitmek var bir de herhangibiriyle.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Boşta olan adamlar

- Pochettino - :/
                          - Niko Kovac - neden olmasın
                          - Allegri -
                          - Unai Emery - zor
                          - Spalletti - benim favorim
                          - Marco Silva - Evertondan yeni kovuldu olabilir
                          - Marcelino - bak bu adam da fena değildi Valencia’da
                          - Jardim - zamanında Monaco ile ortalığı dağıtan reis
                          - Pellegrini - adam daha dün kovuldu
                          - Montella - geç bunu
                          - Quiqe Flores - ?
                          - Di Francesco - Roma ile CL yari final yapan reis
                          - Igor Tudor - hayır demem
                          - Lucescu - gelirse şampiyon yapar
                          - Sampaoli - deli reis
                          - Juande Ramos - eski göz ağrımız
                          - Roger Schmidt - 2.favorim
                          - Daum - koko reis
                          - Kurban Berdyev - [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] ?
                          -
                          Bu adamların hepsi kendi kadrosunu kurmak için 7-8 transfer ister, kendi sistemini oluşturmak ister, bazı futbolcuları gönderir, gençlerle uğraşıp kendi kariyerlerini riske atmazlar...
                          Görüyorsunuz ya, mesela hoca meselesi değil... Mesele 2 yıllık emeğin çöpe atılması meselesi...
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Trabzonspor camiasının baş düşmanı kendisidir. Öyle uzaklarda fenerde filan aramayın. Mahalle karısı gibi dedikoducu muhteris insanların camiasıdır. Tarihte bunun örnekleri çok, bu da onlarda birisi.

Gitsin gitsin, aha buyrun gitti, hadi getirin yeni teknik bilgisi üst seviyede hocanızı, meydan sizin.

Yorum

• Şu takım ne rezil skorlar gördü de Ersun'a sabır gösterdi.. Bu sabrın birazcığını Ünal'a veremedi.. Yazıklar olsun. Beğenmediğimiz M.Usta bile hocanın arkasında durmaya çalıştı hep prensip olarak, bizim başkan ortada sebep yokken hocaya yol verdi, rahat battı resmen...
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Başkan var mı yok mu belli değil . Bence eğer TRABZONSPOR siyaset üstü olacaksa işte gam sırası çek resti kongreye gidiyorum de vaadim de Ünal hocamız ile çalışmak de görsün tüm kan emiciler ama dünden beri hayal kurup duruyorum

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X