Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/tuncaylakot bu o.... unutmayın. bu puşt herifi sakın unutmayın.

https://twitter.com/usta05561/status...82245331316737 bu twiti sakın unutmayın (:
    En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 01:28.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herşey bu tarafa bence Ünal Karaman karakteri ile bir A. Ferguson'a en yakın modeldi TS için. Uzun yıllar kalmalıydı. Evet öğreniyor ve gelişiyordu o da. Sağlık ve antrenör takviyesi ile defolar minimize edilebilirdi zaman içinde. Bir modelimiz olurdu gençlerin sevdiği, starların egolarını söndürdüğü, takıma katkı verdiği...

Şimdi yeni gelen şampiyon yapsa dahi en geç 2 yıla tekrar başa döner bu kulüp.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor 1 keree sampiyon olursa 10 yılda 5 defa daha olur olay biter.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ünal hoca ile oyuncular arasında oluşan kimya tutmuştu.yani tesislerde huzur ve kolej havası yaratıldı bu sayede.bunda ünal hoca nın etkisi büyüktü.

sosa bile öz evlata dönüştü adeta.

ünal hocanın son basın toplantısını izlerseniz bunu anlayabilirsiniz.olayın içinde olmak ile dışarıdan gazel okumak çok farklıdır.ağaoğlu ve benzeri yönetici tiplemeleri içeride olmadığı için ve içeriyi bilmediği için dışarıdan şöyle olsun böyle olsun diye basit eleştiriler yapabiliyor. medyadaki yorumcuların ayrıntı bilmeden yorum yapması gibi.tabi aradaki fark medya yapar gülüp geçersin.ama başkan medyadaki yorumcular gibi yorum yaparsa teknik adam istifa eder aga
        Bu kırizi yönetebilmek de hocalığın bir parçası

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol güneş yazan oldu mu?
          İlk ben yazdım ama imkansız gelmesi. İstanbul medyası algı yapar sabah akşam haberlere konu olur o cesareti alamaz.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sırf istanbul kulübü BJK’de görev aldığı ve işi gereği bazen BJK’ye serenatlar yaptığı için adamı linç etmek yersiz. Trabzonspor’un zirve yarışının çoğunda yer alan isimdir kendisi ve her daim saygıyı sonuna kadar hak etmektedir
            Seranat mi?
            Duyduklarımi anlama sorunum yok çok şükür

İşte niye basarisz olduğumuz, neden adamcilik yapıldığı sizin gibi taraftarlar yüzünden oluyor

Adam öyle laflar etti ki bu kulüp içine girmek şöyle dursun çay icmemeye bile gelmemeli iken şimdi takımın kurtarıcısı gözüyle bakılıyor

Dedim ya biz küçük takımız
            Bizim takımın taraftarı da tam bir adamci

Size Şenolla mutluluklar ben haklı kinimi tutmaya devam edecegim
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Vay arkadaş.1 gün telefonu elime almadım neler olmuş neler.Ama hiçbir şey anlamadım.

Ne oldu, neden istifa etti, bu saçmalık nedir bilen bir arkadaş anlatabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Tayfun Korkut gelmeli
                Tayfun Korkutun oynattigi bir takimin bir maci dahi izelediniz mi? Iste tam bahsettigim taraftar profili. Atip tutuyor. Tayfun Korkutun calistirdigi bütün takimlari izledim. 5-10 mac sonra yuhalamaya baslarsin ilk sen.
                Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  7 kocali hürmüz gibi denenmeyen adam kalmadi kim gelir bize

şenol gelir gelirde 5 transfer ister

3-5 m maaş ister gelir

şota mota gelmez girmez bu topa
                  Farzedelim hoca gitti, gitmedi inanmıyorum da, gelecek hoca bu kulübü yakinen takip eden, eksiklikleri nokta atışı tespit edecek biri olmalı. Bizi yakından takıp etmeyen dünyanın en iyi hocasi da olsa kalan haftalarda Ünal hocanın başarısının yarısını bile yakalayamaz.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ünal hoca ile oyuncular arasında oluşan kimya tutmuştu.yani tesislerde huzur ve kolej havası yaratıldı bu sayede.bunda ünal hoca nın etkisi büyüktü.

sosa bile öz evlata dönüştü adeta.

ünal hocanın son basın toplantısını izlerseniz bunu anlayabilirsiniz.olayın içinde olmak ile dışarıdan gazel okumak çok farklıdır.ağaoğlu ve benzeri yönetici tiplemeleri içeride olmadığı için ve içeriyi bilmediği için dışarıdan şöyle olsun böyle olsun diye basit eleştiriler yapabiliyor. medyadaki yorumcuların ayrıntı bilmeden yorum yapması gibi.tabi aradaki fark medya yapar gülüp geçersin.ama başkan medyadaki yorumcular gibi yorum yaparsa teknik adam istifa eder aga
                    zaten sorun da bu. takımdaki o hava bozuldu. sen şampiyonluk beklemezken şampiyonluk havasını oluşturacak adamlarla oynadın şampiyon olacağım derken kulübü eytlilerle doldurdun. beklentilerle yapılanlar birbirini tutmadı bütün problem bu. şimdi de en kolay olanı yıkım seçiliyor.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://twitter.com/tuncaylakot bu o.... unutmayın. bu puşt herifi sakın unutmayın.

https://twitter.com/usta05561/status...82245331316737 bu twiti sakın unutmayın (:
                      Onun ne sucu var? Ahmet Agaoglu baska cevap vermesi gerekirdi. Muhabir sorar.
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala hoca konuşan var ya..
                        Aziz yıldırım ve bülent uygun boşta. Yakışır valla.
                        Hadi kalın sağlıcakla. Bu defteri kapatma zamanı geldi.
                        Boşuna üzülüyor, yoruyoruz kendimizi. İflah olmaz bu camia.
                        Aykut Kocaman'ı unuttun, guzel noktaya degindin.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• boğazında kalırım asla başkana yönelik değildi, hocayı ağır eleştiren kısma yönelikti. başkana yönelik açıklamalar taraftar kimliğiyle yorum yapmış ve arkamızdaki dayanağı çekerse olmaz dediği kısımlardı. başkanın adı geçince kırgınlığını belirtti açıkça. kızgınlığını belirten açıklamaları genel olarak yapıyor, bazı eleştirilere yönelik.

ha kimse bu ayrımı yapmak zorunda değil, kovacaksan kovarsın. işine bakarsın, hoca da aman beni kovmayın demiyor zaten ersun gibi blöfçü değil.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala hoca konuşan var ya..
                            Aziz yıldırım ve bülent uygun boşta. Yakışır valla.
                            Hadi kalın sağlıcakla. Bu defteri kapatma zamanı geldi.
                            Boşuna üzülüyor, yoruyoruz kendimizi. İflah olmaz bu camia.
                            Sence bu olanlardan sonra yönetim ve hoca uyumlu çalışabilir mi hocanın istediği transferler yapılır mı hiç bişey olmamış gibi devam edilebilir mi ? Bu sorularıma cevap alabilirmiyim ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Farzedelim hoca gitti, gitmedi inanmıyorum da, gelecek hoca bu kulübü yakinen takip eden, eksiklikleri nokta atışı tespit edecek biri olmalı. Bizi yakından takıp etmeyen dünyanın en iyi hocasi da olsa kalan haftalarda Ünal hocanın başarısının yarısını bile yakalayamaz.
                              Ben tam tersi, Trabzonun yerini bilmeyen, adını dahi duymamış yabancı bir hoca gelsin istiyorum. Mümkünse ingiliz veya ispanyol

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kırizi yönetebilmek de hocalığın bir parçası
                                hiçbir teknik adam konyaspor maçı sonrası açıklamalara katlanamaz.hele medya önünde bu açıklamaların yapılması tam bi rezalet amiyane tabirle.

bir başkanın teknik adamlığa soyunmasıda enteresan bir vakıa.ve normal karşılanıyor .
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X