Hocam, medyayı falan bilmem ama iki tane can dostum var ikisi de fenerli bu akşam dışarıdaydım bir tanesiyle beraber o gördü haberi bana söyledi ikimiz de şok olduk. "Ligde adam akıllı top oynayan iki üç takımdan birisiydi Trabzonspor neden böyle yaptı ki sizin yönetim, takımı nerelerden aldı getirdi buraya" dedi. Ev'e geldim ev arkadaşım da fenerli, o da direkt "sizden gerçekten hiçbir şey olmaz, o kadar dalgasını geçiyoruz falan da harbi iyi hocaydı umarım bize falan gelir de siz de öyle kalırsınız" dedi. Bu herifler bana bunları söyleyerek bir şey kazanmazlar. Ünal Karaman ülkede her kesim tarafından sevilen, Trabzonspor'u sempatik bir takım haline getirmiş bir hocadır. Hocanın hocalığına yorumum yok ama insanlar gerçekten seviyorlar Ünal Hocayı.
Sevilmesinin futbol anlayışıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum, demeçlerindeki tutumu daha çok bunda etkili oldu, sever bizim insanımız Ünal gibi karakterli insanları.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kulübün patronu eleştirecek tabiki amma büyüttüler yeter valla. Dediği de Trabzonspor böyle oynamamalı. Mesajını medya aracılığıyla vermemeliymiş. Ne mesajı Allah aşkına mesajı Ali Koç gibi verirsin. Yüz tane sakatlık oldu tek açıklama yapmadılar. Puan kayıplarından sonra destek mesajları verdi. Asıl hocanın boğazlarına takılırım çıkışı gereksiz sert.
Başkan aptal adam değil. Bunu ego savaşına dönüştürüp hocayı gönderdiğini düşünenler varsa yanılıyorlar bence.
Malatya'dan 5 yerken Burak onur kadro dışı bırakılırken Ağaoğlu destek vermedi mi? Adam 29 maç bu olmayan futbol anlayışına da sahip çıkmadı mı? Çıkıp bir eleştiri yaptı diye mi oluyor bunlar? Kaos çıktı yine.. şampiyonlar ligi finali beklemiyoruz.. şu dandik ligde her maç gol yeme sahada güzel bir şeyler görelim beklenti bu.. bjk maçı hariç her maç kötü oynadık..
Sorun şu Ünal giderse yerine daha kötüsü gelir korkusu başka bir şey değil.. takım iyi oynuyor diyen biri yok zaten.. Kendinizi kandırmayın..
Bu 29 maçlık süreçteki futbol mu bizi şampiyon yapacak?
Yahu adam hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen, sıradan bir Anadolu takımı bile TD için kendisini düşünmezken Trabzonsporu emanet etti daha napsın Ünal Karaman için
5 YILDA 20 DEN FAZLA TD GELDİ BU TARAFTAR HEÇ BİRİNE İYİ DEMEDİ
ŞOTA DİYORLAR ZANNETMİYORUM ŞOTA BU BELAYA BULAŞMAZ ÜNALDAN SONRA GELMEZ
GERİYE KİM KALIYOR YABANCI HOCA arada bir tutuyor yabancı şeyi severliğimiz- HAMİ HOCA getirin mazlumu- VEDE SON OLARAK BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK ERSUN YANAL
Hocam, medyayı falan bilmem ama iki tane can dostum var ikisi de fenerli bu akşam dışarıdaydım bir tanesiyle beraber o gördü haberi bana söyledi ikimiz de şok olduk. "Ligde adam akıllı top oynayan iki üç takımdan birisiydi Trabzonspor neden böyle yaptı ki sizin yönetim, takımı nerelerden aldı getirdi buraya" dedi. Ev'e geldim ev arkadaşım da fenerli, o da direkt "sizden gerçekten hiçbir şey olmaz, o kadar dalgasını geçiyoruz falan da harbi iyi hocaydı umarım bize falan gelir de siz de öyle kalırsınız" dedi. Bu herifler bana bunları söyleyerek bir şey kazanmazlar. Ünal Karaman ülkede her kesim tarafından sevilen, Trabzonspor'u sempatik bir takım haline getirmiş bir hocadır. Hocanın hocalığına yorumum yok ama insanlar gerçekten seviyorlar Ünal Hocayı.
fb ünalı alacak fb ünalın gidebileceği en büyük takım kayseri bilemedin konya olmazsa ptt 1.lig bakın görün.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Hocam zaten Ünal Karaman’ın karakterini kimse tartışmaz bu Ülkede ama Teknik Direktörlük vasıfları tartışılabilir gerçekten yetersiz görünüyor yapacak bişey yok.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
vallahi ben yılmaz vural ismine fitim.. en azından bir şey denemiş oluruz.. ya herro ya merro deriz.. ama emin olun getirmezler..
ve biz liderden 5 puan geride 3. sıradayız.. ligin kalan fikstürü müthiş lehimize.. en büyük sıkıntımız skoru koruyamamak.. bu da bence savunmada lider savunmacının olmayışından kaynaklanıyor.. 1-2 takviyeyle başa oynayabiliriz.. ama hoca değişikliğiyle her şeye sil baştan yaparız ki gelsin yeni kaoslar!!
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Çok afedersiniz ama Şota bu takımdan çok daha saygısız ve profesyonellik dışı bir tutumla gönderilirken bu taraftar neredeydi? Şimdi Şota ismine burun kıvıranları görünce şaşırıyorum. O dönem mevcut yönetim, Ahmet Ağaoğlu gibi Onur ve çetesinin ipini çekip Şota’ya destek olsaydı bugün çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. Kişisel görüşüm Ünal Karaman’ın yerine sezon sonuna kadar idare edebilecek tek kişi Şota’dır. Ha o kabul eder mi? Bu kulüpte son yaşadıklarından sonra bilemiyorum...
Özbekistan'da epeyce başarılı.
Kolay kolay oradan getirilebilir mi bilmem!!!
Zor.
Yılmaz Vural'ı isteyenlere çok fazla kızamıyorum çünkü takımdan haksız bir şekilde gönderilmişti. Adam İstanbul'da şikecileri üçlemişti ama Trabzon basını adamı yemişti. Kovulduğu sene yerine göreve gelen Özkan Sümer'e Trabzonspor-Gençlerbirliği maçında 5 atması çok efsane bir hareketti. Özkan Sümer'i de o maçtan sonra göndermişlerdi
Şimdi gelmesini istemem ama o dönem net bir şekilde haksızlığa uğramıştı.
Şikecileri en son kümeslerinde yendiğimiz maçtaydım, hocayı yerel tirivirilarin lafina bakarak kovan başkan Yılmaz'ın yüzünden gitti şampiyonluk. Her dönem kendi ayağımıza sıkmaya üstümüze yok.
Unal Hoca dogru konusmus..Buraya gelirken yoneticilerden kimse kendisine sampiyonluktan bahsetmedi dedi..Simdi kendş basarımızın altında bizi ezmeye kalkarlarsa bogazlarına takılırım demis cok dogru demis
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum