Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence başkan şampiyon olabileceğimizi ama Ünal'la olamayacağımızı anlayınca gönderme kararı aldı..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Marcelo Gallardo gelsin.

Yorum

• Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, yöneticilerle de görüştüğünü açıkladı.Trabzonsporlu taraftarları sakinleştirmeye çalışan Metin Alper,"elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Yorum

• Her şeyi mi amatörce yapar bir kulüp? Kardeşim ayrılma niyetiniz varsa kesin olarak bitirin herkes toplansın sonra da çıkın açıklamanızı yapın. Yetti artık şu kaos ortamı. Bir şeyi de kırmadan dökmeden yapın.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, yöneticilerle de görüştüğünü açıkladı.Trabzonsporlu taraftarları sakinleştirmeye çalışan Metin Alper,"elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
            yoh artık
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lig leş atmiyor bircok Avrupa liginden daha zorlu ve daha rekabetci bir ligimiz var, kimse arayi acip gidemiyor oyle bir dunya yok. Sivas gaza geldi 37 puan yapti sadece 5 puan arkasindayiz, 2011 den sonra ilk kez ivme yakaladik neye gore basarisiz oluyor, bunca olumsuzluga ragmen 50 puan mi toplayacakti adam ne bekliyorsunuz ?

Ben 20 yildir futbolu takip ederim, birkac donem zirveye oynadik ama ilk kez buyuk takim oldugumuzu son 2 senedir hissettim, simdi yine Sota, Giray, Mra, Hami falan... Hatta abartip Mustafa Denizli diyen bile var. Sampiyonluk, Ajax modeli derken geldigimiz noktaya bak yaw...
              2004 te hisstenmedin mı 2005 te hisstenmedin mı 2009 da hissetmesin mı 2011 de hissetmesin mı o yıllar kaç puan almışız ünal kaç puan almış Trabzonsporu kucultmeyin.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Zamanında Şotaya karşı Onuru savunmak = Şimdi başkana karşı Ünal hocayı savunmak ikisinin de sonu aynı olmaz umarım
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• aha birde hocayi gonderemezlerse ozaman gor senligi )))))

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her şeyi mi amatörce yapar bir kulüp? Kardeşim ayrılma niyetiniz varsa kesin olarak bitirin herkes toplansın sonra da çıkın açıklamanızı yapın. Yetti artık şu kaos ortamı. Bir şeyi de kırmadan dökmeden yapın.
                    Dışarıdaki kitleyi çözmeye çalışıyorlardır.

Yoksa niye açıklamasınlar.
                    Oradaki mevzuyu sıkıntısız atlatmaya çalışıyorlardır eğer karar alındı ise.

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Marcelo Gallardo gelsin.
                      5 yıl önce çok reklamını yapmıştım burada ama dalga geçilmişti Bu saatten sonra Trabzonspor takımıyla asla işi olmaz.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Giray B. (61) lafını ilk ortaya atanı bulup imha edersek güzel günler yakındır.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her şeyi mi amatörce yapar bir kulüp? Kardeşim ayrılma niyetiniz varsa kesin olarak bitirin herkes toplansın sonra da çıkın açıklamanızı yapın. Yetti artık şu kaos ortamı. Bir şeyi de kırmadan dökmeden yapın.
                          Reziliz rezil ünala yalvaran koca Trabzonspor emniyet müdürü ara buluyor şu hale bak ya şu hale bak.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yarın Ünal hocayı göndermediğinize çok pişman olacaksınız yönetimi kaybettiniz yazık gerçekten

Yorum

• Giray Bulak: Trabzonspor’u sadece ben şampiyon yaparım!

Trabzonspor'da bir dönem Genel Menajer olarak görev yapan Giray Bulak, "Bu takımı yalnız ben şampiyon yaparım" dedi.

KAYNAK:FANATİK

Yorum

• Yuh ya bu aksam sosyal medyaya bakamadım. Simdi bir girdim ortalık yangın yeri burası aynı neler oluyor ya ne bu tantana..

Onur kıvragın surecine benzettm bugunku olayı

Hoca da baskandan Trabzonspordan ustun degildir ona gore yorumları yapalım derim

Gidenin yolu acık olsun. Kalırsa da canı sagolsun..

Olay emniyet müdürü vali b. Baskanı falan ne oluyoruz ya neden bu kadar buyudu bu olay anlamadım.
                                Zsten bu saatten sonra hocanın kalması takıma zarar verir birbirlerine laf cakan hoca ve baskan bu saatten sonra nasıl birbirlerine bakacak..

Aptallık yapıp yine eski topcuya hocalık egitim merkezi olmayız inşallah (sota-hami-fatih vb..)
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X