Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray Bulak demeyin küfür edesim geliyor.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ünal Karaman'a destek için tesis basan taraftarlardan biri elektrik direğine tırmandı. Polis, anons ile elektrik direklerine ve ağaçlara tırmanmayın çağırısı yapıyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle bir şeyin olma ihtimali bence yok. Öyle olsa baştan nasıl geldi. 5-0 yenildiğimizde bile arkasında durulmadı mı, Ünal hoca dün mü bu siyasi görüşe mensup oldu.

Dedikodu yaparak olay başka tarafa çekilmeye çalışılıyor. Algı oluşturulup ihale gidip Bakan'a yıkılmaya çalışılıyor da konu bana göre net.

Ünal Hoca, emeklerinin çok değerli olduğunu düşünüp istemediği tip oyuncuların alınıp takım içi pozisyonunun zayıfladığını ve oyuncu grubu üzerinde etkisinin azaldığını düşünüyor. Yönetim oyunun giderek çekilmez hale gelmesinden ve umut vaat etmemesinden rahatsız. Medya'nın önünde karşılıklı olarak atıştılar. Sorun bence gayet net. Ünal Karaman sezon başında Onazi ve Yusuf stilinde 2 oyuncu aldırmak için bastıracaktı, "ben transfere karışmam o işleri profesyoneller yürütüyor." demeyecekti. Şimdi Mikel,Sturridge benim oyun tarzıma uymuyor demek kendisini kurtarmaz.

Yönetim enkaz devraldım derse haklı, sıfırı tüketmiş bir takımı toparladılar. Klübün bir havaya girememesi ve şampiyonluk için oyuncu grubunda kenetlenmiş olmaması yönetimin Novak,Sosa gibi oyuncuların sözleşme yenilememesine yönelik de elini zora sokuyor. Muhtemelen yönetimin içinde ilk yarıyı lider tamamlayabilirdik düşüncesinde yöneticiler de var. Ü.Karaman'ın yetersiz olduğunu düşünüyorlar.

Biz genelde tribünler istifa istifa diye bağırınca aksiyon alan yönetimler gördüğümüz için, gidişatı görüp önceden pozisyon alan yönetimlere pek alışkın değiliz.
        Eğer yönetim oynanan oyundan rahatsızsa bunun zamanı ligi 3. Bitirdiğin devre arası değil diye düşünüyorum. Ünal hocanın kapasitesini bende yetersiz bulanlardanım ancak doğrusu sene sonu ayrılmasıydı. Yeni gelecek olan hoca için bile iyi değil bu durum.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sorun ünal filan değildi tabi ki. Şimdi başarılı başkan da çok yıpratıldı ve muhtemelen o da bırakacak. Sorun buradaki ve oradaki her neyse işte araya nifak sokan hiç bir halta yaramayan sadece düzen bozan asalak tipler.
          Sorun günlük yaşayan, kulübü değil kişileri seven, kimliğini kaybetmiş taraftar dur.Adam yönetimi tehdit ediyor ve taraftar tesise doluyor.. Nereden baksan utanç..
          Ali yazar Veli bozar

Yorum

• aykut kocaman konyaspordan istifa edip geliyormus ne gulerim ha )))

Yorum

• Özel harekat müdürü mü aaskdjla yok artık genelkurmay başkanı da gelseymiş Olay bu kadar büyüdükten sonra hoca eğer kalırsa daha da kötü olur bence en doğrusu yolları ayırmak bu saatten sonra.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Giray Bulak: Nolur bana bir şans verin.
                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Tamam açıklma yapın gittsiyse gitti kaldıysa laldı 4.yaptı bizi sampiyon yapmıs gibi havalarda gelende 4.yapar bizi onuda översiniz zaten baskanın sampiyonlukla ilgisi yok ünalında yoktu fazla uzatmaya gerek yok sıktı bu iş.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu anda salağa yatan bir taraftar grubu var.. bu taraftar grubunun kim olduğunu tahmin edip, iplerinin kimde olduğunu da bilirseniz mevcut operasyonu kimin yaptığını da anlarsınız!!
                    Bşb. Belediye Başkanı, Murat Zorluoğlu destek tweeti attı. Konu saptırılıyor.

Olay, Yönetim ve Hoca arasında.

Sırasıyla atıştılar gözümüzün önünde

Hoca "Futbolun Doğasında var."
                    Başkan "Bu oyun bize yakışmıyor, 1-2 maç olur ama sürekli böyle olmaya başladı."
                    Hoca "1 e 1 de gelirse ben yüzüne karşı söyleyeceklerim başka olur."
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aykut kocaman konyaspordan istifa edip geliyormus ne gulerim ha )))
                      bu taraftara müstahak

Yorum

• Yılmaz vuralın beklediği şans mı geliyor yoksa? Sturridge ile donisin kafalarını birbirine vurur belki gelirse
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Giray Bulak demeyin küfür edesim geliyor.
                          Neredeyse tüm traftar grupları birleştiyse ünal hocayı zod kovarlar bu saatten sonra. Ttaftarı karşına almak olur bu olay. Umarım ilk defa kaostan güçlü çıkarız.kol kırılır yen içinde kalır. Dost acı söyler. Gibi düşünülüp daha güçlü çıkmalıyız buradan. Artniyetli olanlar kovulmalı tabikide.

Yorum

• Başkan da arada kaldı diye düşünüyorum.

Malum taraftar grubu önce saat 16.00'da Ünal Hocaya destek mesajı başlatacağız dedi ama sonra tiviti sildi?

Ortalık yangın yeri ama Turkuvaz medyada ses seda yok.

Bu iş bizim sandığımızdan daha derin bir konu. İşin ucu siyasete kadar gider.

Benim bu akşamdan anladığım bu.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Ünal hocanın güzel bir sözü var: Trabzonspor naz çekmez.
                              Kişiler gelir geçer. Herkesin de yeri dolar. Ona göre hareket etsin herkes.

Yorum

• Rezil oluyoruz
                                ..
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X