İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ali yazar Veli bozar
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman bu kulübün son şansıydı.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray bulak mı sergen mi ümit özat mı bülent uygun mu. Kim gelseki acaba.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal kalırsa, en geç Şubat'ta sezon biter ve kovulur.
Bunu bilen İst. medyası isyanda.
Bu taraftar akıllanmaz.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇimşir dediğin adam Bursa yı şampiyon yapan aamlardan. Başarıyı nasıl adlandırıyoruz. Caner, yatabare teneke bağlayıp yolladıklarımız.
Böyle bakmak bir yere varamayız. Ben sadece maddi açıdan bakıyorum. Ya da öncelikle maddi açıdan. Ünal hoca ve ekibi çok uygun mali koşullarda en iyisini veriyor. Bu aşamadaki değişikliğin faydası olmaz ama zararı olur net.
Benim gibi düşünenler başarı beklemiyor. Çünkü yönetim ve teknik ekip bir amaç uğruna geldi ve destek aldı. Verdiğimiz destek de iyi veya kötü sonuçlarda devam edecek.
Böyle olmamalıydı
bu sene olmayan maddi sıkıntılara rağmen yapılan transfere rağmen ünal hoca bu sene oynayanan 27 maçın 22-23 de kötü futboldan sorumludur
yıldız oyuncun varsa hocan da yıldız olacak başarılı olacak.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim görüşüm halilhodzic ya da ziya doğan. yanına da tomas jun, ayman gelirse şampiyonuz
Yorum
-
Başkana da sahip çıkmak lazım hocaya da. Ancak şimdi olay tatlıya bağlansa da takım zarar gördü bağlanmasa da. Yeni gelecek td takımı tanıyana eksiklerini saptayana kadar zaten lig bitti. Oynanan futbol kimsenin hoşuna gitmese de o kadar eksiğe sıkıntıya rağmen takımı zirveden 5 puan uzakta devreye kadar getirmişti Hoca. Büyük maçlardaki başarısı da ortada yıllardır eziliyorduk 3 istanbul takımına da.. Keşke hiç yaşanmasaydı şu durum. Sadece transferleri düşünseydik.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Enteresan bakış.
Bu sene hiçbir gelişim, hiçbir iyi oyun emaresi göstermemesine rağmen...
Gerçi çok da şaşırmamak lazım, milliyetçi bir kent.
O uyumu Ünal Karaman'ı tutulur kıldı. Beklenmedik değil.
Sıkıntı, bütün kabahatlere rağmen bu ortak nokta, gözlerin kapanmasına sebep oluyor.
Boğazına takılma sözü benim için yeterli bir sebep zaten ayrılmasına.
Bu lafı ederken zaten gitmeye karar vermiştir diye tahmin ediyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum