Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    listeyi örnek verdim araştırırsan bulursun .isim vermedim farkettiysen.yabancı personel ve hoca şart hocam.bilim için şart.futbol Türklerin anladığı bir bilim değil kusura bakma.alman şart bize.ayrıca takımın forveti kim Türk mü? en başarılı oyuncularımız yabancı .neden? çünbkü eğitim aldıkları yerlerdeki hocaları iyi yetişmiş ve onları iyi yetiştirmiş yabancı ve stratejik düşünen bilimsel insanlar.anla artık.sadece yetenekle bitmiyor iş doğru yabancı hocayla başarılı olursun.sen doğru yabancı futbolcuları seçip başarılı transferler yapabiliyorsan hocasını da seçmesini bileceksin bu işler böyle hocam
    Leipzig'in mevcut hocasına ne diyorsun bro? Selefi Ralph Hasenhüttl var mesela...Yine Benfica'nın eski hocası Jorge Jesus..İç saha maçlarında Benfica terör estiriyordu hani onun döneminde..
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• oyuncular da önemli bunu kabul ederim.ama belli bir yerde hoca da önemli.klop bunun en baş örneği.eğer gerçekten sağlam bir ekibin varsa var olan kadronun yeteneğini en üst düzeyde kullanır.ömürü sen alman bir hocanın eline ver bak neler çıkıyor ömürden.bizdeki duruma gelirsek biz hocadan kaybediyoruz oyuncudan değil ancak ortasaha ve defansa transfer şart.hoca doğru antreman ve ekiple çok şey katar bunu yabana atma.çünkü futbol bireysel bir oyun değil
      İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu stoper hattiyla Kloppu Guardiolayi getir sampiyon olamasin oyuncular belirler herseyi hoca yan figurdur
      "Annuit cœptis"

Yorum

listeyi örnek verdim araştırırsan bulursun .isim vermedim farkettiysen.yabancı personel ve hoca şart hocam.bilim için şart.futbol Türklerin anladığı bir bilim değil kusura bakma.alman şart bize.ayrıca takımın forveti kim Türk mü? en başarılı oyuncularımız yabancı .neden? çünkü eğitim aldıkları yerlerdeki hocaları iyi yetişmiş ve onları iyi yetiştirmiş yabancı ve stratejik düşünen bilimsel insanlar.anla artık.sadece yetenekle bitmiyor iş doğru yabancı hocayla başarılı olursun.sen doğru yabancı futbolcuları seçip başarılı transferler yapabiliyorsan hocasını da seçmesini bileceksin bu işler böyle hocam.sorloth nerde yetişti? ve diğer yabancı futbolcularımızın hocaları Türk müydü? bunlar temel eğitimi nerden aldılar hocam?
        Denenmedi mi yabancı hocalar.

İçimizden çıkmış insanalara bile 2 sene sabredemiyoruz. Yabancı hoca 6 ayda gider net.

Personel olarak kesinlikle uzman kişilerle çalışmalıyız. Katılıyorum ama bu da bir bütçe işi.

Kondisyoner kesinlikle yabancı olmalı, diğer antrenörlere de yabancı eklenmeli. İşin ehli kişiler

Ama td başka birşey. Çok rahat maddi durumlarda iyyi genç td ler denenebilir ama bizim buna lüksümüz yok

Yorum

oyuncular da önemli bunu kabul ederim.ama belli bir yerde hoca da önemli.klop bunun en baş örneği.eğer gerçekten sağlam bir ekibin varsa var olan kadronun yeteneğini en üst düzeyde kullanır.ömürü sen alman bir hocanın eline ver bak neler çıkıyor ömürden.bizdeki duruma gelirsek biz hocadan kaybediyoruz oyuncudan değil ancak ortasaha ve defansa transfer şart.hoca doğru antreman ve ekiple çok şey katar bunu yabana atma.çünkü futbol bireysel bir oyun değil
          Dediklerin dogru suan bunu yapamasin sezon sonu olur bu dusunursun suan oyle bir luxun yok

Yorum

• Gercekten istifa etmis allah cezanizi versin

Yorum

• Ünal hoca gidince oklar kendisine yönelecek haberi yok. İyi kandırdılar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Trabzonsporun şampiyon olabileceğini sanmıyorum

geçmiş olsun

yeni gelecek hoca sezon sonunu bulmadan gidecektir

alacağı milyonlar da cabası

bu yönetim bunca istanbul galibiyetini bundan s onra rüyasında görürür

şu dakika itibarı ile başkanı desteklemeyi bırakıyorum

pavalı köpeklerin ekmeğine yağ sürmüştür...
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• harika derim bro! bunları alabilir miyiz ama? gelirler mi? sözleşmesi biten hocalardan kimleri alabiliriz acaba? kimler gelebilir? ahmet başkanın yabancı hoca alacağından şüpheliyim lakin...
                  İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Leipzig'in mevcut hocasına ne diyorsun bro? Selefi Ralph Hasenhüttl var mesela...Yine Benfica'nın eski hocası Jorge Jesus..İç saha maçlarında Benfica terör estiriyordu hani onun döneminde..
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Oha , harbiden son dakika geçmişler.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne bekliyorsun arkadaşım.

Bütün maçları kazanıp, hiç gol yemeyen, hiç sakatlık yaşamayan bir takım mı

Neymar denen 200 milyonlul oyuncu 3-4 ay sakatlandı. Yusuf bursa taş gibiydi Lille gitti sakatlandı. Lil bu işi bilmiyor.

Sakatlıklardan tek kızdığım belki a.kadirinkidir. Diğerlerinde darbe var. Ne yapabilir adam.

32 puan toplamış takım. 82 puan toplayıp rekor kırdığın ve rakiplerine 8 puan fark atıp şampiyon olduğun sezon 42 puan toplamışsın ilk devre.

Avrupada son torbada çıkmışsın. Bütün rakiplerin dişli. Bir sürü olumsuzluğa rağmen gençlere deşans vererek tecrübe yaşatmışsın.

Ünal hoca nın gazla oyuncu çalıştırdığını, kenardan oyuncuya gaz verdiğini görmedim, duymadım. Şu anda işlemese de olsa bir oyun anlayışı var. Geçen yıl övündüğünüz takımı da Ünal hoca oynatıyordu.

Ama güzel oyun ve başarı başkalarının, kötü oyun ve skor hocanın değil mi

Bravoo büyük TS taraftarı
                      Saçma sapan yorum işine geldiği gibi yorumla.. ya anlamıyorsun ya çarpıtıyorsun..

Güzel oyun yok.. sadece bjk maçında iyi oynadık.. Kayseriden bile 2 gol yedik..

70 resmi maça çıktı hoca bu takımın başında haberiniz olsun.. dünkü çocuk da değil genç de değil.. oyun yok savunma yok.. en iyi oyuncusunun sakatlığını fark edemeyip sezonu kapatmasına sebep olan bir teknik ekip var.. burada akılsızlık var sene başında da yazdık..

Abdulkadir'in sakatlığını milli takım hocaları fark etti utanır insan biraz..

Madem 3. maçtan bırakacaktı o kadar yormaya gerek yoktu takımı..

Oyun yok taktik yok takdir ettigim tek şey İstanbul takımlarına karşı başarı.. hiçbir kritik maçta ise eşik asla aşılamıyor..

Siz beğenin ben beğenmiyorum..
                      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Ünal hocayı göndermek tarihi hata. Yapma!

Yorum

• Bein sportsa düştü,emeğin geçen herkesi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Yorum

• eğer doğruysa Allah öyle bir belanızı versin ki

Yorum

• hocanın gitmesini isteyenlerin istisnasız alayı haindir...

şu an Türkiyedeki en formda hoca ayrıldı

beyinsizlikte dünya markası olmaya adayız...
                              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                              RİLKE

Yorum

• Haha ulan bana koyan hocanın gönderilme sebebi teknik taktik değil. Ali Koç-Zorlu skandal görüşmesine korkup yorum yapamayan, bunu güya ''etik bulmayan'' ama hocayı özel olarak uyarmayıp kamera önünde eleştirmekte bir beis görmeyen bizim beta oğlu beta başkan yine hocanın kameralar önündeki tutumunu kaldıramadı; o yüzden gönderiyor adamı. Yoksa kaybedilen puanlar falan hikaye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X