Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karamanin basin toplantisini dinledim. Yani bu kadar zorluk icinde iyi giderken bu havanin manasi nedir?

Benim gördügüm en iyi baskan olarak, Ünal Karamanin ne kadar duygusal bir insan oldugunu bildiginiz halde bunlari söylemenin manasi nedir? Takimin hangi zorluklardan gectigini bildiginiz halde? Taraftar agiziyla konusmanin manasi nedir?

Kadro üc kulvar icin cok yetersiz oldugunu bildiginiz halde. Bunca sakatliklardan sonra susmak bu kadar zor olmasa gerek. Destek vermek bu kadar zor olmasa gerek.

Allah askina sunu düzeltin ikinize de ihtiyacimiz var. Yoksa IHO ve Giray Bulak gibileri buralari yine isgal edecek.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• Takım yenilince Ünal Karaman rererö, Kazanınca başkan rererö.

Eleştiri yaparken doğrular üstünden bakmak gerek.

Ünal Karaman : Modern bir futbol anlayışını belki yansıtmıyor. Bilimsel yönden ya da taktiksel yönden eksik. Herkesin hemfikir olabileceği konu ise oyuncu tipi olarak dengesiz bir malzeme elde var. Aslında geçen sene yapışan eleştiriler galibiyetler nedeniyle göz ardı edildiğinden bugün sadece oyuncu tipiymiş gibi lanse ediliyor. Geçen sene de takım boyu uzundu. Ama futbolcular daha çok mesafe kat eden yapıdaydı bir yere kadar tolere ediliyordu. Dün pohpohlandığı için bugün salt yönetim suçlu durumu oluşuyor. Yönetim suçlu mu evet. Hocanın eksikleri var mı evet.

Ahmet Ağaoğlu : kötü zamanda geldi evet. İcazetle mi geldi ??? . Varolan sorunları kendi mi çözdü onu oraya getirenler mi ??? . Trabzonsporlu. Kulübü ve çıkarlarını düşünen bir isim. Sadri Şener'den beri tek Trabzonsporlu başkan. Sorunu Sadri Şener'de de olan kerameti kendinde görmesi. Biri ince zeka diğeri sizi borçtan ben kurtardım ile anılır. Malesef gereksiz bir özgüven oluyor Trabzonlularda başkanda da bu var bir de yaşlı Trabzonsporlu kafası. Geldiğinden beri ne zaman konuşsa olumsuz bir şey oluyor zaten. Bu sefer iyice pontula vermişti. Albayrak torpillerini çıkar öyle matah bir başarı kalmıyor sorsan Ekonomi 6.0 )

Netice itibariyle kimse 4/4 ' lük değil. Ünal Karaman oyuncu transferi yapsa yine bir şey değişmeme ihtimali yüksek. Haaa tabi oyun kalitesi yükselecek ama sorunlar geçiştirilmiş olacak sadece. Bahanelerin ardına sığınmayıp kendini dr objektif değerlendirmeli. Benim eksiğim ne diyebilmeli.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Başkanın söylemini Ünal Karaman çok abarttı diye düşünüyorum.
        Başkan kulübün o anki sahibidir (asıl sahip taraftar tabi) ve seçilerek gelmiştir.
        Diğerleri ona karşı sorumludur yani onun çalışanıdır.

Başkan da taraftara dolayısıyla TS üyelerine karşı sorumludur.
        Kendi olumsuz gördüğü şeyi soyliycek teknik direktör de düzeltmek için uğraşıyoruz diyecek.
        Böyle diklenme olmaz.

Bir hiyerarşi var değil mi?
        Ünal hocanın başkan hakkında yorumu beğenmedim.

Ha Ünal'ın istifa etmesini ya da gönderilmesini şu an itibariyle doğru bulmuyorum.
        İkinci yarının 7 haftası geçsin hele daha akıllı şeyler söyleriz bu konu hakkında
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Düzgün işleyen yapılarda hocaya ve oyunculara basın üzerinden mesaj verilmez. Yaptığın açıklama da işin esasına girmek. "Defanstan pasla çıkmak o kadar zor olmasa gerek. " Sadece bu cümle bile hocayı rencide etmeye yeter. Kaldı ki bu cümleyi kuran adamın izlediğini yorumlayamadığı ve var olan sorunlardan bihaber olduğu anlaşılır. Bu cümleyi hocaya birebir olarak bir ortamda sorsan hoca zaten ilk yarı yüzde yetmiş ile topa sahipken ikinci yarı özellikle belli bir bölümde neden topa sahip olunamadığını, bu sorunun kadro yapılanmasından başlayarak, maç yoğunluğu, fiziksel düşüş, oyuncu tipleri, psikolojik etkenlere kadar birçok altyapısının olduğunu sana anlatır. Yani basit gibi gözüken bir cümlenin açıklaması başkan olarak senin de müsebbibi olduğun bazı etkenleri de içerecek şekilde saatlerce sürebilir.

Ben Başkanın da anlık bir tepki verdiğini düşünüyorum ama yanlıştı. Basın üzerinden atışmalar hoş değil. Uzamamasını diliyorum ancak çok kolay kaosa girme potansiyelimiz var maalesef.

Şu sıra konuşacağımız konular bunlar olmamalı. Takıma yapılacak 2-3 takviye ile hakikaten rüya gerçeğe dönüşebilir. Takviyelerin nasıl oyuncu tipleri olması gerektiğine kafa yormak lazım. Bir an evvel bu muhabbetlerin gündemden kalkması lazım. İçerideki akbabaları üzmek pahasına...
          En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 01:10.
          There is no spoon...

Yorum

• Bu sekilde oynamaya devam edeceksek (ki edecegiz), Mustafa Denizli gelsin takimin basina sayin Baskan,

Zira kendisi de Ünal gibi sIkIcI futbol oynatacaktir ama takimi Ünal´in aksine sonuca götürecek Hoca´dir!!
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ünal hoca olmasaydı o koltukta oturmuyordun

Yorum

• Ağaoğlu olmasaydı Ünal Adana'da bile çalışmıyordu.Kusura bakmayın ama bu başkan gitsin de göreyim sizin unalinizi.Trabzon taraftarını çok iyi biliyorum bu başkan gitsin Ünal yarım dönem dayanamaz.
                Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Ünal hocanın ofansif oyunu iyi lakin arkadaşlar takım savunmasına odaklanması ve eleştiriye de açık olması lazım.Savunma problemi çözülmezse iş zor..Acaip fırsat var Acaip.. yazık yine gidip saçma sapan takıma kendi sahamızda yenilmek istemiyoruz..Takım savunması ve motivasyon bunları çok değil bir tık yukseltsek iş bitecek..
                  Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Düzgün işleyen yapılarda hocaya ve oyunculara basın üzerinden mesaj verilmez. Yaptığın açıklama da işin esasına girmek. "Defanstan pasla çıkmak o kadar zor olmasa gerek. " Sadece bu cümle bile hocayı rencide etmeye yeter. Kaldı ki bu cümleyi kuran adamın izlediğini yorumlayamadığı ve var olan sorunlardan bihaber olduğu anlaşılır. Bu cümleyi hocaya birebir olarak bir ortamda sorsan hoca zaten ilk yarı yüzde yetmiş ile topa sahipken ikinci yarı özellikle belli bir bölümde neden topa sahip olunamadığını, bu sorunun kadro yapılanmasından başlayarak, maç yoğunluğu, fiziksel düşüş, oyuncu tipleri, psikolojik etkenlere kadar birçok altyapısının olduğunu sana anlatır. Yani basit gibi gözüken bir cümlenin açıklaması başkan olarak senin de müsebbibi olduğun bazı etkenleri de içerecek şekilde saatlerce sürebilir.

Ben Başkanın da anlık bir tepki verdiğini düşünüyorum ama yanlıştı. Basın üzerinden atışmalar hoş değil. Uzamamasını diliyorum ancak çok kolay kaosa girme potansiyelimiz var maalesef.

Şu sıra konuşacağımız konular bunlar olmamalı. Takıma yapılacak 2-3 takviye ile hakikaten rüya gerçeğe dönüşebilir. Takviyelerin nasıl oyuncu tipleri olması gerektiğine kafa yormak lazım. Bir an evvel bu muhabbetlerin gündemden kalkması lazım. İçerideki akbabaları üzmek pahasına...
                    İkinci yarı takımın düşüşü için maç yoğunluğu derse şayet hoca, başkan olsam direk yeni hoca ararım..Ne yoğunluğu. Takım yuruyemiyor resmen..
                    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Bu arada bizim duygusal tarafımız biraz başarısız ligin etkisi bence başımıza dert oluyor..Onurcular vardı, şimdide unalcilar var.Ahmet baskancilar vs uzar gider.. Şuan Ünal hoca için tam destek zamanı ama kendisi de laf dalaşına girmeyecek neticede çalışansin.. Başkan da patron.. Başkan yanlış yapıyor mu yapıyor.saha da ders ver, medya önünde değil.yoksa bir tık ilerisi game over.
                      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Her maç gol yemek zorunda mıyız?
                        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Başkanın en büyük hatası teknik heyetle çok samimi olması.Hic doğru değil.Unal bu şekilde cevap vermemeli diyoruz ama başkan bu ortamı hazırladı oda var.Çogunlukla bakana çakıyor millet ama hatırlatırım beyler en son ne zaman maaşlar zamanında ödendi..Hangi teknik adama bu kadarı parasal açıdan rahat ortam sağlandı? Futbolda çok önemli bir konu bu..
                          Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Aynen katılıyorum.Ve her şeyini (teknik adam olarak) bu başkana borçlu.Onun tercihi olmasaydı biz bile Ünal Ünal şuan nerede diyecektik.
                            Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her çalışan açık sistem gibi bizim futbol takımı da geri bildirimleri değerlendiremezse sorunlarına çare üretemez. Hocanın açıklamaları bu geri bildirimleri değerlendirmediği yönünde. Başkanın açıklamaları bu duruma bir reflekstir ve son derece isabetli olduğu kanaatindeyim. Sonunda en sorumlu kişi o. Kötü futbol oynadığımız ayan beyan ortadayken kötü futbol oynadık demek kabahatmi? Bunun neresi kurumsal kimlikle bağdaşmıyor? Gerektiğinde bu tür açıklamaları en elit takımların teknik direktörlerinden ve yöneticilerinden bile duymuşuz. Sorunu görmezden gelmenin bir faydası bugüne kadar görülmemiştir.
                              Aynen öyle..Bu kadar basit aslında..
                              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya Yusuf satıp yerine Ahmet Canbaz almışsınız çoluk çocuğu takıma doldurmuşsunuz ama iş övünmeye gelince ya borcu indirdik diyorsunuz filan ama hocaya bu söylemi medya önünde yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.
                                Satmayip ne yapacak? Para Yok, borç gırtlakta ona rağmen kalmasından yanaydı ama sımartilan Yusuf Avrupa Avrupa dedi... Avrupa'da yar olmadı kendine
                                .
                                Ali yazar Veli bozar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X