Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• .............Uğurcan................

JP..............................Novak

................Sosa...................

Abdüş....................Nwakaeme

..............Sörloth...................

İskelet bu.

Belki 1 seneyi daha çıkarır.

Mikel Sosa'yı yedekler. Ekuban iyi bir alternatif.

Yerli: Serkan, Atakan, H. TÜRKMEN, K. Ahmet, Y. Sarı, Salih

5 tane iyi oyuncu lazım. 2020-2021 sezonu sonunda;
    Abdüş gider. Uğurcan gider. Sosa düşer. Nwakaeme düşer. JP düşer. Sörloth alınıp satılır.
    Hem bu adamların yerini doldurup hem de bu Yaz mevcut ihtiyaçları kalitesiz isimlerle doldurursan 2021-2022 sezonundan itibaren ödenecek borçların da artmasıyla büyük patlarız.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      .............Uğurcan................

JP..............................Novak

................Sosa...................

Abdüş....................Nwakaeme

..............Sörloth...................

İskelet bu.

Belki 1 seneyi daha çıkarır.

Mikel Sosa'yı yedekler. Ekuban iyi bir alternatif.

Yerli: Serkan, Atakan, H. TÜRKMEN, K. Ahmet, Y. Sarı, Salih

5 tane iyi oyuncu lazım. 2020-2021 sezonu sonunda;
      Abdüş gider. Uğurcan gider. Sosa düşer. Nwakaeme düşer. JP düşer. Sörloth alınıp satılır.
      Hem bu adamların yerini doldurup hem de bu Yaz mevcut ihtiyaçları kalitesiz isimlerle doldurursan 2021-2022 sezonundan itibaren ödenecek borçların da artmasıyla büyük patlarız.

ben uğurcan ve sorloth’un sezon sonu gideceğini düşünüyorum. Abdülkadir de nisanda oynamaya başlar da lig sonuna doğru fark oluşturursa o da satılacaktır muhtemelen. Jp,sosa,nwakaeme’nin gelecek sezon gösterebilecekleri performans ise muamma şimdiden
      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Kendisi uzun zamandır gördüğüm en iyi Trabzonspor başkanı
        En son Ergin Varlibas tarafından düzenlendi; 07.12.2019, 23:50.
        Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Başkan şu futbolun sebebini ünal karaman'a soruyor mu?
          Başkan çıkıp ünal karaman'ı çağırıp da gel bakalım bu futbol bize yakışmıyor, her maç 50 - 60 dk geri çekilmek nedir, ne yapıyorsun diyor mu? Bu yüzden çok maç veriyoruz, bu geri çekilme ne oluyor diyor mu?

Başkan eğer ünal karaman'ı sorguya çekmiyorsa durum çok vahimdir
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 08.12.2019, 19:35.

Yorum

• ne kadar meraklisiniz elitizmden konusmaya ne kadar meraklisiniz sinif farkliari yaratmaya degilmi...senin o dedigin yuzyillik birikim, birak trabzonu sen turkiyede ne elitizminden bahsediyosun, nerde yasiyosunuz...bu sene besinci senem yurtdisinda su sizdeki ingiliz ozentisinin su sizdeki dusunceleri kucuk gorme sanrilarinin zerresini gormedim, zerresini...

muhalefete muhalafet edilmesine oldum olasi gicik olmusumdur, ama bu farkli...turkiye icin pragmatik ve elitizm kelimelerini ayni cumle icinde kullanip birde millete laf ediyorsunuz, siyasetle icice diyoruz demeye devam edecez...

istanbul takimlarinin secici profili cok iyi o yuzden hepsinin burnu boktan cikmiyio zaten....hayatta tek dogru warmis gibi sosyolojik problemlerin cozumunun matematiksel formullerle olabilcegini dusunmek yaziyi gereksiz kiliyor yeterince; kategorize etmekten ziyade ilk yapacaginiz dusunce zenginligini saglayin, dusunceleri ezerek elitizm melitizm sovenizim gibi gereksiz zorlama ozenti ifadeler ile ingiliz hayallerinize zaten ulasamazsiniz....
            En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 08.12.2019, 20:27.
            ıslak imza....

Yorum

• Ben cahil bir adamla tartışmam...Hele hele bir sosyalistle ne bir münakaşada bulunurum ne de bir münazarada...Senin gibi dünyayı 30 40 sene geriden takip eden, Stalinist kafaya sahip bir adamla elitizmi tartışacak değilim..Bilgilendirmek için bu yazıyı yazıyorum.

5 senedir yurtdışında yaşıyormuşmuş..Bi ara İngiltere'de idi şimdiki lokasyonu Kuzey Amerika imiş..Kapitalistlerin ve elitistlerin memleketinde yaşayacaksın aç karnını doyuracaksın eğitim alacaksın sonra gelip bmn forumunda ikiyüzlülükte fransızlara taş çıkartacak derecede sosyalist nutukları atacaksın..Adama sorarlar samimi bir sosyalistsen Batı Avrupa'da Amerika'da kapitalizmin beşiğinde ne işin var?

Diğer taraftan şunu belirteyim..Elitist tabakası olan bir millet olan İngilizler Anglosaksonlar Magna Carta'yı icat etti Sanayi Devrimi'ni başlattı demokrasiyi parlamenter sistemi yarattıp dünyaya ihraç etti..Senin sümüklü Lenin ile Stalinin ise dünyaya kandan gözyaşından başka bir şey bırakmadı..İnsan biraz yaşadığı coğrafyanın tarihine ilgi duyup bir şeyler öğrenmeli ki yaşadığı yerin hakkını versin..Sende böyle bir şey de yok bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin hem boş konuşuyorsun hem cahilsin..Nato kafa nato mermer yani..Sınıfları ayrıştırmaya ne kadar meraklıymışım..Klasik komünist nutuk..

Yine bilgilendirmek için yazıyorum..Trabzonspor'un kendini yetiştirmiş ve elit bir tabakaya ihtiyacı vardır..Elitlerin olmadığı yerde İHO gibi bir çobanı seçebilme tehlikesi mevcut bulunduğundan bu satırları yazıyorum..Donanımlı kendini aşmış insanlık tarihini yalayıp yutmuş kongre üyeleriyle doldurulmuş bir genel kurulun Trabzonspor'un sorunlarını çözebileceği kanısındayım...Maksadımız kongre üyelerinin nitelikli insanlardan kurulu olmasıdır...Komik rakamlarla kredi kartına taksitle kongre üyesi toplarsan elitizmi dışlarsan yaralı parmağa işeyemeyecek tipleri seçersin ve bir arpa boyu yol alamazsın diyoruz..

Yazdıklarımı okuduğunu biliyorum ama okuduğunu anlayıp anlamadığını bilmiyorum..Önce şu sosyalist kafadan bi sıyrıl bi terket onu sonra söz seni muhattap alacağım..Rusya'yı batırdı o ideoloji ve görünün o ki seni de batırmış kapitalist mahallesinde salyangoz satıyorsun farkında değilsin..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Bu başlığa bir girdim, bir de ne göreyim?

Elitizm, sosyalizm, magna carta, meşrutiyetin ilanı, amerika çay partisi isyanı, fransız devrimi konuşuluyor!

Ağlamıyorum anam! Gözüme kültür kaçtı

İşte aradığım forum bu, donanım bu, bu forumda eğer birbirimizi yiyeceksek, bana bunlarla gelin kardeşlerim.
                Sanayi devrimi...

Endüstri 4.0'ı da tartışalım lütfen!
                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Umarım federasyonun bu utanç verici kararı sonrası bir açıklama yayınlamayı düşünüyordur kulüp. Bu kadar adice bir hamle olamaz olmamalı. Bunu içine sindirebilen her Anadolu kulübüne de yazıklar olsun!!
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• GS de Emlak Konut ile borcunu vadelendirsin.

Bize gelince 58. Madde değişir. Yüzde 22 faizli kredi verilir. Futbolcumuzu satalım diye Cumhurbaşkanı devreye girer.

ŞEREFSİZSİNİZ. SİZİ ORAYA GETİREN İKTİDAR DA ŞEREFSİZ. SPYUNUZ SOPUNUZ DA ŞEREFSİZ.

ALAYININ PUAN SİLME CEZASI ALMASI LAZIM ASLINDA.

Yorum

• İyide ne fark edecekki

bize belirlenen bütçe 90 milyon küsürdü bizde 180 milyonlardaydık

fener de yüzde 100 aşmıştı diye biliyorum

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyide ne fark edecekki

bize belirlenen bütçe 90 milyon küsürdü bizde 180 milyonlardaydık

fener de yüzde 100 aşmıştı diye biliyorum
                        NŞA altında kurtaramamaları lazım ama bugün bu krarı veren kur farkından dolayı arttırdık derken bizden bi halt olmaz diyor.

0 90 milyon yeni giren Lisans Yönetmeliğinde geçen değil. Bizim yaptığımız yapılandırma için fb bjk gs şartları çok ağır dediği için yanaşmamıştı.

Fb'nin 206 milyon belirlenmiş 400 milyon imiş bütçesi. Bjk TFF transfere izin vermedi dedi. Dediğiniz gibi bir çapanoğlu yoksa çok şey fark etmez ama gece alınan kararın altında kesin bir puştluk vardır.

Yorum

• Transfer şikesi yapildi dün resmen, umarim bi aciklama yapilir.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

NŞA altında kurtaramamaları lazım ama bugün bu krarı veren kur farkından dolayı arttırdık derken bizden bi halt olmaz diyor.

0 90 milyon yeni giren Lisans Yönetmeliğinde geçen değil. Bizim yaptığımız yapılandırma için fb bjk gs şartları çok ağır dediği için yanaşmamıştı.

Fb'nin 206 milyon belirlenmiş 400 milyon imiş bütçesi. Bjk TFF transfere izin vermedi dedi. Dediğiniz gibi bir çapanoğlu yoksa çok şey fark etmez ama gece alınan kararın altında kesin bir puştluk vardır.
                            Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

burada takımların harcama limitleri var.
                            bize 88 milyon harcama limiti var.
                            Burada harcama derken acaba içinde maaş, transfer, teknik ekip ödemeler mi var tam anlamadım

birde bildiğim kadarıyla eğer gelirini artırabilirsen artırdığın gelir kadar harcamanı artırabiliyorsun

anladığım kadarıyla hem yusuftan gelen para hem de Huawei Turkcell sponrsoluğu bizi düze çıkarmış gibi

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://www.tff.org/default.aspx?pag...7&ftxtID=31889

burada takımların harcama limitleri var.
                              bize 88 milyon harcama limiti var.
                              Burada harcama derken acaba içinde maaş, transfer, teknik ekip ödemeler mi var tam anlamadım

birde bildiğim kadarıyla eğer gelirini artırabilirsen artırdığın gelir kadar harcamanı artırabiliyorsun

anladığım kadarıyla hem yusuftan gelen para hem de Huawei Turkcell sponrsoluğu bizi düze çıkarmış gibi
                              Evet ben bizim için yanlış yaptım

Fener'i zaten kurtarmıyor. Önceki durumda 260 milyon tl, Genişletilmiş hali 280 milyon tl falan yapıyor. Fener 20 milyon tl ek.

Gs'de 36 milyon tl ek

Bjk'de 25 milyon tl ek

Yusuf olmasa tükkanı kapatıyorduk dediğiniz gibi ya da Yusuf'un bir tesiri yoksa Ocak ayına kadar zorunlu satın alma opsiyonlu satış olsaydı daha kârlı olabilirdik. )

Fener'i kurtaran bir durum yok ortada eğer verilen bilgiler doğruysa. Diğer takımlar açıklamadığı için bilemiyoruz tabi. Ahmet Nur Çebi transfer yapamayacaklarını söyledi sadece mevcut durumda.

O zaman yaygara boşa koparttık herhalde işin içinde başka bir bit yeniği yoksa. ( Bu değişiklik özelinde )

Yorum

Evet ben bizim için yanlış yaptım

Fener'i zaten kurtarmıyor. Önceki durumda 260 milyon tl, Genişletilmiş hali 280 milyon tl falan yapıyor. Fener 20 milyon tl ek.

Gs'de 36 milyon tl ek

Bjk'de 25 milyon tl ek

Yusuf olmasa tükkanı kapatıyorduk dediğiniz gibi ya da Yusuf'un bir tesiri yoksa Ocak ayına kadar zorunlu satın alma opsiyonlu satış olsaydı daha kârlı olabilirdik. )

Fener'i kurtaran bir durum yok ortada eğer verilen bilgiler doğruysa. Diğer takımlar açıklamadığı için bilemiyoruz tabi. Ahmet Nur Çebi transfer yapamayacaklarını söyledi sadece mevcut durumda.

O zaman yaygara boşa koparttık herhalde işin içinde başka bir bit yeniği yoksa. ( Bu değişiklik özelinde )
                                Aslında şu

fenerin bu seneki harcaması 410 milyon tl
                                fakat onlarda 100 milyon tl eljif ten aldılar ama biraz sponsorluk falan derken herhalde 20-30 milyon tl açıkları kaldı bu yüzden marjı yukarı çektikler

benim yorumlamam bu yönde

fakat borç yönetimi konusunda en iyi kulüp biziz

fener her sene 300-350 milyon tl sadece faiz ödüyor. Geçen koç kendi bankasından bile yapılandırmadı fenerin borçlarını izin vermedi italyan ortakları.

inşallah biz hariç hepsi batar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X