Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz uyumuyoruz ağağoğlu bu ne biçim sistem ve taktik. sağlık ekibini derhal kov hakeme iki kelime etme yetmez basın toplantısı yap. bu yedekler ne böyle. bu adamlar neden sakat. herkes işini yapsın iyi işini yapan profesyonel ata kulübe.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Başkan iyi hoş adamsın bu takımın üstünde çok fazla emeğin var herkes de senden memnun. O yüzden yumruğunu vur masaya. Bu takımın bir politikası var doğru ve herkes de bunu destekliyor zaten ama para yok deyip fit adamları almazsan sen de eleştirilirsin. Zaten leş gibi sağlık birimin var üstüne sakatlanmaya meyilli adamlar alırsan elinde patlar böyle. Bu takıma pinto gibi azubike gibi adamlar lazımken çok yanlış adamların peşinde koştunuz. Ligi bilen her oyuncu en kötü ihtimalle görevini yapıyor biz ise ne vereceği belli olmayan bir sürü adamla oynuyoruz. Şunu bil ki bizim hocamız elinde nasıl bir kadro olursa olsun 4-2-3-1 oynuyor en fazla da 4-4-2. Başarılı olduğu da bir oyuncu tipi var. Eğer ünal hoca ile çalışmaya devam edeceksen bu oyuncu tiplerinden gayrı başka tip oyuncu alma. Gözünü seveyim başkan iyi işler yapıyorsunuz ne oluyor de artık
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• hakkını gasp ediyorlar, tek kelime edemiyorsun. neyin baskanısın?

Yorum

• ortada ciddi anlamda adam kayirmaca var, evet bu trabzon yerel medyasi tarafindan kendisi lehine...yerel medyada is nezaman tersine donerse bilin ki arkasindaki destek ortadan kalkmis, yeni sulara yelken acilmaya baslanmistir....

usta baslangicta ne idi ne hale getirdiler adami, agaoglu bu devran sana da doner haberin olsun, kimsenin adami olma...
          ıslak imza....

Yorum

• Ünalın görevine son ver başkanım

ama eğer hoca alacaksan ekibi çok sağlam olan yabancı bir hoca olsun

veya Ünal hocaya de ki hocam sana istersen avrupadan teknik ekip için ekstra adam alman için bütçe ayıralım de.

bu da bir çözüm Ünalın yardımcıları + fitnesss+kondisyoner ekibine ve sağlık ekibine revizyon şart başkanım

kovamıyorsan bütçe ayırt ve adam gibi 5-6 personel aldırt hocaya
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 03.11.2019, 20:38.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• kibarlıkta zirve yapın, efendilikte örnek olun. bravo. eğitim seviyesi yüksek,adaletin herkese eşit dağıtıldığı bir ülkede yaşıyoruz.

bu ülkede işler böyle yürüyor işte sesini yükseltmezsen alırlar ruhunu bedeninden haberin olmaz.
              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 04.11.2019, 08:55.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Adebayor'a bitik dedi sturridge ile obi mikel aldı Adebayor bugün taş gibi oynadı. Bizimkiler de tenezzül edip maça çıkmıyor
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Ağaoğlu: "Futbol bir spor dalı. Masaya yumrukla bu spor yapılacaksa Trabzonspor Kulübü ve başkanı orada olmazlar. Futbolu yöneten kişilerin oluşturduğu kurullar var. Hem sayın başkan Nihat Özdemir'e hem de üyelere bunu ilettik." Canım benim

Ağaoğlu: "Eğer hak masa yumruk vurarak, kapıya tekme vurarak elde edilecekse, sporun marka değerine zarar verir." Sevgi pıtırcığı ya canım başkanım benim sanki bu ülkeden değilde cam fanusta yaşıyor

Ağaoğlu: "Kimse merak etmesin ölüyü mezardan çıkarmasını da biliriz biz. Gelmiş olduğumuz nokta mazeretle ve ölü taklidi ile geçiştirilemez. Bu işten sorumlu amir kurumun yapacağı açıklamayı ve kararı bekliyoruz. Bu karar ve açıklama çerçevesinde kulüp olarak yol haritamızı çizeceğiz." Hayt aslanım benim
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ne yazik ki yonetimde erman toroglu kadar bile su takimin hakkini savunacak bir adam yok. Cok yazik. Birilerine agzimizi acmayacagiz onumuze koyulana razi olacagiz diye soz mu verdiniz ?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağaoğlu: "Futbol bir spor dalı. Masaya yumrukla bu spor yapılacaksa Trabzonspor Kulübü ve başkanı orada olmazlar. Futbolu yöneten kişilerin oluşturduğu kurullar var. Hem sayın başkan Nihat Özdemir'e hem de üyelere bunu ilettik." Canım benim

Ağaoğlu: "Eğer hak masa yumruk vurarak, kapıya tekme vurarak elde edilecekse, sporun marka değerine zarar verir." Sevgi pıtırcığı ya canım başkanım benim sanki bu ülkeden değilde cam fanusta yaşıyor

Ağaoğlu: "Kimse merak etmesin ölüyü mezardan çıkarmasını da biliriz biz. Gelmiş olduğumuz nokta mazeretle ve ölü taklidi ile geçiştirilemez. Bu işten sorumlu amir kurumun yapacağı açıklamayı ve kararı bekliyoruz. Bu karar ve açıklama çerçevesinde kulüp olarak yol haritamızı çizeceğiz." Hayt aslanım benim
                      Aslında bu tip durumlarda reaksiyon vermesi gereken kamuoyu oluşturması gereken camia. Önceden reaksiyon verebiliyordu iyi kötü ancak şu anki siyasi kokuşmuşluktan dolayı böyle bi gündem oluşturacak kişiler olmuyor. Adamların Divan kuruluna gidiyor ihaleleri peşkeş çektiklerini TFF başkanı yapıyor, kurulları dolduruyor. Bu adamların en büyük destekçileri senin taraftarların. Taraftar grupların para alıyor işe sokuluyor, cahil başkanların ihale için yalamalara doyamıyor. Güncel durumda yönetiminin Serhat Albayrak tarafından finanse edildiği bi durumdasın. Çok şey yapmamak lazım daha akılcı davranmamız lazım.

Ki Göztepe maçınım ve UEFA'daki mevcut durumun yegane sebebi sportif manada yönetimin aptal hataları olduğunu düşünüyorum.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun MHK başkanı ile TFF başkanı hakkındaki açıklamaları yerindeydi. Takdir ediyorum kendisini
                        SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Ahmet Çakar:" Dün Başkan Ağaoğlu kanalın birine bağlanıp sorulan bir soruya 'adami mezarından almasını biliriz' lafı TFF'de infial, korku yarattı ve bugün gizli bir el Arda Kardeşler üzerinden fb'yi biçti" minvali komplo teorisi ötesi bir ütopya ortaya attı.

Bu sene 10-11'den zor olacak, mevzi alın derim...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Şu kadroya bakıyorum, futbolcu diye takıma aldığın yeteneksizlere bakıyorum, sahaya çıkmaya bile yeltenmeyen, çöpe atılmış milyonlarca euroya bakıyorum, teknik heyete doldurduğun beden eğitimi öğretmenlerine bakıyorum, bir de puan durumuna bakıyorum; vallahi çok şanslı adamsın başkan. Şu kadar kötü BJK, FB ve GS'yi, bu kadar kötü bir ligi biz 30 yıl aradık da bulamadık. Sen 2 sezondur tek atıyorsun. Üzerine tükürdüğün kuponla piyango kazanılır, öyle bir şans var sende.

Yorum

• Başkanın dünkü açıklamaları bugün Fener maçına yansıdı kesinlikle. Ayrıca bu iş yayıncı kuruluşun işine geldi Bjk ve Gs'de oyunun içine girdi.

Bu lig daha çok su kaynatır.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X