Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanım kulüpler birliği işine hiç girme, gerek yok.
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Trabzonspor gibi aktif icraat yapilmasi lazim gelen geri kalmis/ birakilmis kluplerde mesai saatini kurumsallasma adimlarini gerceklestirecek sekilde degerlendirmek icin secim mi olmali illa...
      ıslak imza....

Yorum

• Ağaoğlu, bu tablo senin ayıbın. Senin saçma sapan transfer politikan yüzünden yedek kulübesini bile dolduramadık. Sana yuhhh olsun!!!!

Yorum

• Başkanım şu sağlık ekibini ve teknik heyeti topla bir konuş bu ne rezalet de bu kadar başı boşluk olmaz giden geri gelmiyor sonra iş sana dönecek bilgin olsun.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkanım şu sağlık ekibini ve teknik heyeti topla bir konuş bu ne rezalet de bu kadar başı boşluk olmaz giden geri gelmiyor sonra iş sana dönecek bilgin olsun.
            Gerçekten. Giden gelmiyor!

Yorum

• Sağlık ekibinde halen bir düzenleme yapmaması bu güne kadar yaptığı tüm işleri çöpe atıyor ve bu benim acayip canımı sıkıyor. Abdulkadir ömür bir şerefsiz evladi yüzünden 7 ay sakat kalacak. Sturridge 2 aydır istenen noktada değil, obi mikel ve Abdulkadir parmak bir türlü iyilesmiyor. Özellikle mikel olayinda kesinlikle bilmediğimiz bir fiyasko dönüyor. Onazi 1 senedir düzelmedi, süreci iyileştirecek hic bir çalışma olduğuna inanmıyorum. Sosa sorloth ve nwakaemeye bir sey olursa en son el bombasi aticam sağlık ekibinin binasina.

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sağlık ekibinde halen bir düzenleme yapmaması bu güne kadar yaptığı tüm işleri çöpe atıyor ve bu benim acayip canımı sıkıyor. Abdulkadir ömür bir şerefsiz evladi yüzünden 7 ay sakat kalacak. Sturridge 2 aydır istenen noktada değil, obi mikel ve Abdulkadir parmak bir türlü iyilesmiyor. Özellikle mikel olayinda kesinlikle bilmediğimiz bir fiyasko dönüyor. Onazi 1 senedir düzelmedi, süreci iyileştirecek hic bir çalışma olduğuna inanmıyorum. Sosa sorloth ve nwakaemeye bir sey olursa en son el bombasi aticam sağlık ekibinin binasina.
                Sağlık ekibi ve fizyoterapistlerden şüpheliyim.

Sağlık ekibi duyduğuma göre yine ahbap çavuş ilişkisi ile kulübe getirilmiş. Olacak iş değil ya.

Benim zamanında kalçamda ağrılar vardı. Bir türlü gitmiyordu. Doktor Doktor fizyoterapist fizyoterapist diye dolaşıyordum.

Sonunda bir fizyoterapist buldum ve onun yöntemi ile 2 hafta içinde ağrılar kayıp oldu. Anlatmak istediğim her doktor her fizyoterapist iyi değildir. Neymiş diploması varmış. Bende o zaman bu soruyu sora bilirim. Her ehliyeti olan iyi şoför mü? Eh yani. Bu kadar basit.

İyilerini bulup getirin. Sadece futbolcu transfer etmeyin. Sağlık ekibi ve fizyoterapist te transfer edin.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanım şu sağlık ekibini ve teknik heyeti topla bir konuş bu ne rezalet de bu kadar başı boşluk olmaz giden geri gelmiyor sonra iş sana dönecek bilgin olsun.
                  Geçen hafta yazmıştım buhafta tekrarlıyorum. Siz böyle rahat rahat takılmaya açıklama yapmamaya bazı şeyleri ört pas etmeye devam edin bakalım.
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• hakemler hakkında tek kelime etmediğin her gün senin hakkında tek düşüncem olacak; verilen rolü oynuyor.
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Obi ve Sturidge diyorum....
                      Neden Azubike veya benzerleri değil diyorum...
                      Ligi bilen 2-3 kişi bulmak Sturidge için harcanan tam 2 ay mesaiden daha mı zordu diyor, susuyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Başkan kadar taş düşsün başınıza

Yorum

• Başkanın tek hatası var.
                          Bir işlem yapılırken, bu hizmet olur, üretim olur, aynı hata sürekli tekrar ediyorsa, sorumlusu veya sorumluları ya eğitilir ya değiştirilir.

Müdahale et başkan.
                          YAzık olacak bunca emeğine.
                          Allah rızası için müdahale et.

Yorum

• Uygulanan antrenman tekniklerini inceletmeli. Bence bir sorun var .

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sağlık ekibi koskoca kulübü ne hale getirdi, buna acil müdahale etmelisin başkan!

Abdülkadir %100 doktor hatası, Yusuf Sarı %100 doktor hatası, Mikel %100 doktor hatası, Onazi %100 doktor hatası, Stu’nun durumu da belirsiz 1 hafta ile 3 hafta arası süre verebilen bir sağlık ekibimiz var, böyle bir şey olmaz.

Ne olur şu işe müdahale et!
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Abdülkadirin amatör kulüplerde bile olmayacak sakatlanmasının hesabı doğru düzgün verilmeli

Başka ihsan istemez
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X