İlk olarak erenslash tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkan Nihat Özdemir şikeci başı için güzellemeler yaptı mı gerçekten...
Bu resmen soytarılık ... Kabullenenem...
Trabzonspor kulübü başkanı soytarı vazifesini üstlenmemeli...
Son yıllardaki kulüp başkanlarımız bir çok şey oldular ama soytarı da olmayalım artık.....
LEX820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi***GeNÇ***
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Nihat Özdemir şikeci başı için güzellemeler yaptı mı gerçekten...
Bu resmen soytarılık ... Kabullenenem...
Trabzonspor kulübü başkanı soytarı vazifesini üstlenmemeli...
Son yıllardaki kulüp başkanlarımız bir çok şey oldular ama soytarı da olmayalım artık.....
LEX820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptı evet, ne gereği vardı onu da anlamış değilim...
Tamam, siyaseti karşına al, her türlü gerçeği Niha'ın yüzüne vurmanı beklemiyoruz da, bu güzellemeler de nedir arkadaş?
Şaka gibi demeçler veriyor Ağaoğlu, yeter artık...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi ki ?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat abi, radyoda dinleme imkanım oldu. Birebir dediklerini yazamıyorum buraya ama Nihat Özdemir'in Türk futbolunu ileriye taşımak için çabaladığını, diğer kurumların yaptığı hatalarla uğraşmaktan, asıl işini yapamadığını ifade eden gereksiz sözler söyledi...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunlara küfür etmekten yoruldum da bunlar kendilerine küfür ettirmekten bıkmadı kardeşim. Bu nasıl bir onursuzluktur ki Trabzonspore'un haklarının yağmalasında birincil görev almış bir adama hiç bir şey olmamış gibi yaklaşabiliyorlar benim aklım almıyor.
Sus konuşma değil mi?
Sus yahu, tamam yerme de, övme bari, neden övüyorsun?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ben de anlamıyorum abi, hakikaten anlamıyorum..
Sus konuşma değil mi?
Sus yahu, tamam yerme de, övme bari, neden övüyorsun?
En iyisi şu futbol illetinden kurtulmak da nasıl?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeci, emek hırsızı nihat güzellemesi yapacagına kadroyu biraz genis tutaydın baskan- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle52 oyuncumuz var daha ne olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum