Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam bir instagram ünlüsü. Saçma sapan konuşmalar. Başkalarının parasıyla başarılı görünme. İşini ehline verin denildi size bir milyon kere çomar gibi iş yapıyorsunuz. İyi niyet diye her şeyi görmezden gelir olduk. İyisin hoşsun ama çok boş adamsın. Sadri Şener'in ünce zekası vakasıyla karşı karşıyayız.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir yöneticinin az önce yaptığı 'HADDİNİZİ BİLİN' açıklaması gayet yerinde oldu.
      Pekala ses de getirdi.
      İşte böyle, Tebrik ederim
      Peki hadlerini bildiler mi acaba?

Ne sesi getirmiş anlamadım ben açıkçası?
      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 17.09.2019, 11:48.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• hakemler lime lime doğrasada başkan'dan ince bir ses bile duymayacaksınız daha önce kendisi söylemişti o yüzden hiç olmadıkları kadar rahat tff ve tetikçileri. başkan konuşmaz,oyuncular itiraz etmez,teknik ekip saygı duyar v.s doğrasınlar hep yaptıkları gibi. böyle hakkını aramayınca taraftar desteğinide kaybediyorsun olan o. bu ülke normal bir ülke değil adaletin a'sı yok o yüzden böyle sessiz kalacaklarsa boşuna izlemeyelim takımı,strese girmeyiz hiç yoktan.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• siyasetin oyuncagi olmussun, senin bir oncekin gibi ve senin bir oncekinin oncesi gibi...kavga ediyorsunuz birbirinizle, halbuki ucunuzde kullanilip atildiniz ve atilacaksiniz, degeriniz bu kadar benim gozumde...

simdi basla forma sorloth yusuf yazici diye dinleyen olur muhakkak...
          ıslak imza....

Yorum

• Yavaş yavaş foyan ortaya çıkacak gibi başkan benden söylemesi

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yeni esprili cevaplar hazır mı?
              Hazır.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hazır.

Antipatikleşti artık
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Az konuş, konuşunca da öz konuş...

Lütfen...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• tamam anlıyorum başkan topçularla kaynaşmayı seviyorsun güzel sempatik insansın ama yani son zamanlarda taktik teknik ile ilgili espiri yapacağına ki bu oynanan futbol abdülkadirin ve personelin teknik personelin yetersizliği varken de çok açıklama yapman doğru değil.

kimleri personel olarak takıma katabilirim bunun hesabını yapsan artık
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Muharrem Usta'nın ayağğını kaydıran ve Mehmet Ekici'yi şikecilerin şikeci başkanı Aziz'e söz veren ihanet çetesinin lideri,devre arasında Mehmet Ekici'ye gel demiş.
                      Getirirsiniz siz onu da yaparsınız;kulüp divan başkanı Trabzonspor'un başkanına zarar vermek için Trabzonspor kupalarına haciz getirenin dayısı,kendisi de kulübe şikeci demişti.

Allah büyük öyle rezil olup gideceksiniz ki,Trabzon şehrinde yürümeye yüzünüz olmayacak.
                      • Memento mori

Yorum

• Haftasonu izledin mi öz evladını? Trabzonspor için varını yoğunu ortaya koyan öz evladın. O oynasın diye ortasahaya futbolcu almadığın öz evladın.

Öz evladın yerini almış ve tehlikeye izin vermiyor.

Trabzonlu öz evladın atak gol olmasın diye usain boldt misali depara başlıyor.

Öyle bir koşuyorki Trabzonun dışından gelen hiç bir futbolcu onu durduramaz.

Koşmaya ne gerek var. Bakışlarım ile futbolcuyu engellerim diyor.

Abdülkadir Parmak ın bakışları tesir etmişe benziyor. Rakip futbolcunun ayakları birbirine dolanıyor.

Senin yaptığın ve yapacağın işe ben. Yürü git

Yorum

• Bakıyorum da başkana saydırmalar başlamış

İnanılır gibi değil.

Bizim taraftar kulübü 25 milyon taraftarı olan, 30.000 kombine satan, 2 milyon forma satan, bilmem kaç loca satan, ülkenin sayılı zenginlerinin milyon dolarlar döktüğü, acayip arazileri olan bir takım zannediyorlar heralde.

Takım batık. Uçan kuşa borç var. Umut yok. Bu adam geldiğinde neredeyse enkaz devraldı. Neredeyse diyorum çünkü Yusuf ve Abdülkadir gibi 2 oyuncumuz vardı.

Şu an takıma bakıyorum. Mali olarak rahatlamış görünüyor. Takım sakatlıklar olmasa fena değil. Çok ciddi sözleşmelerimiz yok. Alt yapıdan ve transfer edilen kalburüstü gençlerimiz mevcut.

Yanlış yapmakla başarısız olmak farklı şeyler. Bu adam görevinde gayet iyi ama yanlış yaptığı işler var.

Burada yanlış yapılan veya kötü saha sonuçlarından giriliyor komple başarısızlıktan çıkılıyor.

Evet Mikel transferi gereksiz ( yine de erken konuşmak yanlış, form tutarsa beni de utandırabilir), Sturrige mevcut maaş politikasına aykırı ve hemen katkı alamıyoru (bu adam da utandırabilir), stoperler, gençler, Yusuf transferi bunlarda herzaman daha iyi seçenekler labilir tartışmasını yapabiliriz. Her şeye rağmen başarısız olarak nitelendirmek şu aşamada erken ve yanlış.

Saha sonuçlarından bağımsız oyunu eleştiren arkadaşlar var. Çok doğru. Bağıra bağıra gelen rakibe önlem alınmaması çıldırtıyor beni. Ama hayatımda bir saniye profosyonel futbol oynamamış ben görüyorum da efsane Ünal hoca göremeyecek mi. Ya da yardımcıları. İçerde neler oluyor, hangi topçudan nasıl verim alınacağını ondan iyi bileceğimi düşünmüyorum O yüzden elimde veri olmadan varolan bilgimle cahil bir taraftar gibi eleştirip, sonra nedenler ortaya çıkınca kuyruğumu sıkıştırıp hiçbirşey yazmamış gibi davranamam.

Eleştirirken biraz yapıcılığı geçtim, yıkıcı olmamakta fayda var.

Yukarıda yazdığım berbat bir takımın ligde uzun süredir mağubiyeti yok. Avrupada çok kötü bir ilk yarı oynadı o kadar.

Yorum

• Hasan Tüncel [MENTION=59]hasan[/MENTION]tuncel61
                            ·
                            3d
                            BİLGİ:

Trabzonspor'da tüm takım 3 Eylül'de 14 milyon TL'lik maaş ödemesi aldı.

Daniel Sturridge'ye de aynı tarihte 650 bin Euro ödeme yapıldı.

Maaşlar yapılandırma gereği Ziraat Bankası tarafından ödeniyor.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: Üstüne basa basa söylüyorum. Trabzonspor temmuz ayı itibariyle bütün futbolcularına ve teknik heyetine bir kuruş borcu yoktur. Bir kesime bu çok garip geliyo olabilir.

Yorum

• başkan iyi niyetli bir insan sadece bilimsel hamleler yapması gerekiyor
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X