Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağlık ekibi menisküs yırtığını 10 gün sonra tespit ediyorsa gereğini yap başkan...Geçen yıl ve bu yıl bu kadar sakatlık olması şanssızlıkla açıklanacak kadar basit bir durum değil.Ortada büyük bir amatörlük var.
    Ağasarlı_61

Yorum

• Şike davasını da oyuncuların sağlık ekibi gibi bir ekibe emanet ettiysen hesap veremez duruma düşersin başkan burası amatörlük kaldıracak yer değil!
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Mutluluğun(!) resmi

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• altyapiya ne gibi yatirimlar yapitnizi aciklarmisiniz?, hangi hocalar ile yurtdisindan fikir alisverisindesiniz, yada bunun icin tartisma ortami yaratiyormusunuz (artik isbirligi demiyorum cunku liyakati unuttuk zaten) mesela altyapi tesisleri hakkinda yada altyapi ust yapi koordiasyoun hakkinda neler yapiyorsunuz, klubun gelirlerinin kacda kaci altyapiya aktariliyor, ya surekli altyapi oyuncu yetistirme ile ilgili konusyorsunuz merak ediyoruz aydinlatirmisiniz bizler...

bu konuda ayrica soylemek gerekir ki, altyapi agaoglunun kendisine izin verilen hareket edebilecegi alan icindemidir tam emin degilim cok da umursamiyorum ancak bu sehir benim sehrim ve bu sehrin genclerine yatirim yapilmasi konusu benim ilgi alanim icinde....
          ıslak imza....

Yorum

• Iyi bir Trabzonsporlu olabilirsin ama baştan aşağı amatör bir yönetim sergiliyorsun

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mutluluğun(!) resmi

karede bir tek aziz yıldırım eksik

Yorum

• Başkan şu kulübe adam akıllı sağlık ekibi falan getir. Bursa’dan kovulan adamı kurtarıcı gibi kulübe getirme gibi amatörce işlere girişmezsin umarım..
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• istifa etsin teknik ekip istifasını iste...
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Torpille,birilerinin isteği ile iş yaparsan yüzde yüz kaybedersin işin kötü tarafı kaybeden tek sen olmazsın başkan.

Sağlık ekibi olayını iyi analiz edip doğruyu yapmazsan yaptığın iyi şeylerde uçar gider.

1 futbolcu eksik al ama işin mutfağını güçlü tut
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Muharrem Usta'nın bin bir zorlukla kurduğu kadronun en değerli futbolcusunu sattın,diğerini kronik sakat hale soktunuz.
                      Kulübü şeffaf yönetecektiniz bu sakatlık olayında tek kusurlu sağlık birimi mi yoksa geçen yıl sağlık birimi futbolcular aşırı yorgun dinlenmeli denmesine rağmen ucuz diye getirdiğiniz Ünal Karaman acemisinin takımda rotasyon yapmayı bilmemesi yüzünden sakatlanan Sosa olayının bir benzeri mi?
                      Onazi'yi oynatarak futbol hayatını bitiren bu çaylak ile daha ne kadar adam sakatlanır bir öngörünüz var mı?
                      Eğer şeffaf bir kulüp yönetimi varsa istifa eden sağlık kurumunun da savunmalarını kulüp resmi sitesinden yayınlayın.

Bir de şeffaf bir kulüp yönetimi olarak Trabzonspor'un bankalar birliği ile yaptığı anlaşmanın detaylarını öğrenmek istiyoruz,özellikle bankadan gelen paradan şu anda yönetiminizde olan kaç yönetici paralarını aldı,% kaç ile borçlandırıldık ve ödeme planı hangi gelirlerle yapılacak?
                      Sakat Abdülkadir'i satıp,seneye kurtaramazsınız.
                      • Memento mori

Yorum

• Muharrem Usta'nin "binbir" zorlukla kurduğu kadrodan 3 tane işe yarar futbolcu zar zor çıkmış gerisi hep hırhız transferi. Trabzonspor kulüp tarihinin en boş işlere imza atan Usta'dan olsa olsa binbir masal kahramanı olur. 2.5 yılda borcu 2.5 kat artırıp kulübün... Sayesinde Avrupa kupalarına katılmayı unuttuk üzerine de averaj takımı olduk. Haciosmanoglu muptezeliyle birlikte bunun fotoğrafi kulüp binasından kaldırılıp en yakın çöp kutusuna gelişi güzel atilmali.
                        En son Hakan tarafından düzenlendi; 09.09.2019, 21:57.

Yorum

• Beceriksiz Muharrrem kendisinin beceriksiz olduğunu anladı kaçtı gitti fakat bazıları buna rağmen hala Muharrem'in borazanlığını yapmaya devam ediyor..
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Usta'yi halen destekleyen varsa o arkadaslari Istanbul Belediyesi'nin ücretsiz hizmet verdigi psikolojik destek hizmetine basvurmalarini öneriyorum.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• teknik ekibin çoğunu gönder sadece sağlıkçılarla olmaz sayın başkanım

bize büyük ders oldu sene sonuna kalmadan yavaş yavaş teknik personele yol ver

kondisyoncu taç antrenörü şu bu ne varsa planlamanı yap avrupadan hoca avına çık

fitnesscı olarak micheal var sturridgin hocası amerikadan dünyaca ona söyler referansla fitnesscı bulurlar sana

büyük bir bütçe ayır bu işe

teknik personeli olduğu gibi gönder hepsi yabancı olsun

doktorlar Türk olabilir ama iyisi olacak şekilde

onun dışında bir kaç Türk personel kalabilir ama teknik ekip çok fazla alman şart oğlu şart yoksa bu işi bırak bu ekip seni yer
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• herseyi gectim de su nihat ozdemir i sessiz sedasiz secip ustune resimler cekip ve ustune bu sehire bunu yedirdin ve yedirmeye devam ediyorsun ya, gercekten tebrik ediyorum...

gucluden yana, sesini cikartmayan isine geldiginde ben asi cocugum diyen yetistirdigi degerleri toplumsal anlamda kendi cikarlari icin cumle icerisinde kullanip isinee gelmediginde satan trabzon sehrine de en kalbi selamlari iletiyorum tabii ki...
                                En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 11.09.2019, 22:35.
                                ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X