Sağlık kontrolü konusunda diyebileceğim iki şey var:
1) Başkanın kendi ofisinin söz konusu hastaneye komşu olması...
2) Yine söz konusu hastane grubunun, ülkenin en önemli sporcu sağlığı merkezine (bu lokasyonda) sahip olması.
Bunun dışındaki diğer niyet ve seçenekler kasıtsa vahim tabii. Ne olursa olsun, şık değil. Vestel yerine Sony televizyon hediye etse kamuoyu önünde benzer tepkiyi görür. Usta, tepkisinde haklı.
kesinlikle haklısınız, keşke böyle bir şey yaşanmasa idi.
şık olmadı doğru da olmadı umarım bir şekilde orta yol bulunur
kesinlikle haklısınız, keşke böyle bir şey yaşanmasa idi.
şık olmadı doğru da olmadı umarım bir şekilde orta yol bulunur
Basına yansıyan fotoğrafı yeni gördüm. Fotoğraftaki hekim Mustafa Şengün. Başarılı bir hekim ve iyi Trabzonsporlu'dur. Bu da başkanla ikili ilişkisinin olabileceği hissini oluşturdu. Üstteki seçeneklere bunu da ekleyebilirim.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Basına yansıyan fotoğrafı yeni gördüm. Fotoğraftaki hekim Mustafa Şengün. Başarılı bir hekim ve iyi Trabzonsporlu'dur. Bu da başkanla ikili ilişkisinin olabileceği hissini oluşturdu. Üstteki seçeneklere bunu da ekleyebilirim.
ancak yine de fotoğraf bir şekilde medikalparkın önünde verilebilirdi.
neyse olan oldu
umarım bu tür inceliklere dikkat ederiz
birlikte olacağız ki başarı gelecek
yoksa birbirimizi yemekten sıra hiçbir seye gelmez
Benim hatırladığım en kaliteli, en geniş ve dengeli kadro bu. Takımda bir tane bile "bu kimin torpili" denilecek topçu yok. Her oyuncu çok değerli. Teşekkür etmek lazım.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Cok degil yaklasik 4 sene önceki kadromuz. Resmen ibretlik bir kadro. Su anki ilk onbirimize, hatta belki yedeklere bile zor girer herhangi biri. Biraz da oturup şükür etmemiz lazım bence...
Ha bir de işin komik tarafı bu kadroyla bir de Galatasary’ı yenmişiz [emoji23][emoji23]
Sağlık kontrolü konusunda diyebileceğim iki şey var:
1) Başkanın kendi ofisinin söz konusu hastaneye komşu olması...
2) Yine söz konusu hastane grubunun, ülkenin en önemli sporcu sağlığı merkezine (bu lokasyonda) sahip olması.
Bunun dışındaki diğer niyet ve seçenekler kasıtsa vahim tabii. Ne olursa olsun, şık değil. Vestel yerine Sony televizyon hediye etse kamuoyu önünde benzer tepkiyi görür. Usta, tepkisinde haklı.
Ben futbolcunun kronik sakat olduğunu ve normal koşullarda sağlık testinden geçemeyeceği için başka bir hastaneye götürüldüğünü düşünüyorum. Yoksa bundan önce bu hastaneyle ilgili bir problemi yoktu. Usta'ya ifşa olmasını istemedi. Hoş bunun için sağlık testine de gerek yok, adam 5 yıldır sakat nadiren oynadığı dönemler oluyor.
hasstane konusunda; futbol yoneticilerinin yaptigi batiklarin hesabi sorulmadigi bir ulkede bu insanlar basini dik tutup yurebiliyor ve birde sitem ediyorsa ne guzel ne eglenceli bir ulkemiz var bizim...
sturridge konusunda, agaoglu oncelikle sen kendi soylemlerini terkettin yarim biraktin ve gecmise yonelik tum soylemlerini yuttun...bunu da ne icin kimin icin yaptigini bilmiyorum ancak tarih biliyorum, istatistik biliyorum, umarim sen hakli cikarsin...
Dolu stad onunde ligin ilk macinda net penaltin verilmiyor baskan dahasi var a bile gidilmeye tenezul edilmiyor cik simdi konus yoksa cok canimiz yanacak .. belli oldu daha ligin basinda niyetler..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
usta haklı evet , beklentisi yerinde o kadar maliyetli bir sponsorluk yapmış neticede. bu reklam konularında çok tecrübeli ve akıllı bence, adam attığı bir tweette bile reklamını yapabiliyor.
fakat şunu da sormak lazım , kendisi o kadar transfer yapıp daha bu kulübün sponsoru olmamışken bedavadan o kadar reklamını yaptı, bunun hesabını verebiliyor mu ?
örnek temmuz 2017 'de yapılan kucka transferi, kendi şirketlerinin sponsorluğu ağustos 2017 'de resmileşmişti.
Süper Lig@TFFSuperLig·27dKulüpler Birliği’nde seçim heyecanı yaşanacak.Mevcut başkan Fikret Orman seçime yeniden girmek isterken, Anadolu kulüplerinin ise Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu istedikleri öğrenildi. (Ajansspor)
şu işlere hiç karışmasın
En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 27.08.2019, 19:40.
hicbir baskanin kotu niyet ile bu klubu yonettigini dusunmuyorum, sonuc olarak herkes basarili olmak ister. amma velakin, bunun icin gerceklikten kopup hareket etmenin takimi nerelere getirdigini anlayamamak beceriksizlik bilgisizlik ve yetersizliktir...
kimse o borclari yapmak istemezdi, simdi umarim herkesce daha iyi anlasilmistir bu klubun neden ekonomik olarak borc icinde yuzdugunu...
Yorum