Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 450 Milyon Ödeme 225 Temliğe giden 675 Milyon lira toplam ödenen diyorsunuz siz. 300 krediden geldi. Sizin hesabınıza göre 375 Milyon lira kulüp ekstra ödeme yaptı bütçe fazlası vererek. Böyle bir hesap çok hatalı. Hesabın doğrusu şu.

300 Milyon lira Faiz ve kredi yükü. 900 Milyon lira borç vardı eklersek 1200 yapması gereken borcu 1050 liraya çekti.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      450 Milyon Tllik ödeme kısmını direk olarak borçtan düşerseniz Trabzonspor'un varolan giderleri hariç ( Maaş ıvız zıvır ) 1 Yıl içinde 660 Milyon Tllik bir borç ödendiği anlamına gelir bu. Yani yönetim orada her türlü ödemeyi işin içine koyarak hesabını yapıyor. Yani benim anladığım bu. Yoksa sizin dediğinizi hesaba katarsak sanki kulüp yıl içinde hiç gider yapmamış gelirlerin hepsini borçtan düşmüş.
      Zaten onu ilk mesajımda belirttim, borç devir alındığında sözleşme giderleri, önümüzdeki seneleri de kapsıyor. Yani bugün Yusuf'un 4 yıllık szöleşmesi toplam tutarı bizim borcumuz gözüküyor, orada sözleşmelerden karımız var zaten. Tek eklenmesi gereken, kulübün, genel giderleri, kamp vs harcamaları ki bu da 14 ayda 300 milyon lira tutmaz diye düşünüyorum.
      Maalesef eldeki verilerle bu kadar hesap yapılabiliyor. Yani 660 lira ödeme yapılan bir yılda borcun artması biraz tuhafıma gidiyor. (ki denilene göre 210 milyon lirası direk temliğe giden gelirler, 226 milyon lirası da ek gelir oluşturularak yapılmış)

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        450 Milyon Ödeme 225 Temliğe giden 675 Milyon lira toplam ödenen diyorsunuz siz. 300 krediden geldi. Sizin hesabınıza göre 375 Milyon lira kulüp ekstra ödeme yaptı bütçe fazlası vererek. Böyle bir hesap çok hatalı. Hesabın doğrusu şu.

300 Milyon lira Faiz ve kredi yükü. 900 Milyon lira borç vardı eklersek 1200 yapması gereken borcu 1050 liraya çekti.
        Doğrusu o olabilir, temliğe giden 210 milyon lira zaten önceki bocun içerisinde gelir olarak yazılmıştır. Bundan dolayı yanlış hesap yapıyor olabilirim. Haklısınız. Yine de 221 milyon ek gelir yaratıp, eksiye gidiyorsak, durum baya vahim...

Yorum

• 450 nin hepsini borçtan düşelim fakat, bu 450 içerisinde sadece 221 gelir var, diğer 229 yeni alınan borç, kredi vs.
          Dolayısıyla yekün borçtan 450 düştükten sonra 229 eklemek gerekir...

Yorum

• Altyapi icin Abdullah Ercan ismi geciyor. TD hayatin da basarilar yok. Ünal Hoca ile uyumlu calisabilir.

Sahsen altyapi'yi almanya'li / hollanda'li birine teslim etmekden yanayim.
            En azindan torpil hic olmaz.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• acilen stad biletler alınmalı..kulübe sıcak para girişi olmalı..
              birkaç tane sponsor bulmalıyız...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Forma sponsoru?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sponsor konusunun belli olmama nedeni gayet açık: UEFA'dan karar bekleniyor.

Yorum

• Koskoca Trabzonspor takımın golcüsünü denizlispora kaptırıyor harbiden komik çok komik bir takımız simdi kalas ekubandan gol bekle agaoglu
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Koskoca Trabzonspor takımın golcüsünü denizlispora kaptırıyor harbiden komik çok komik bir takımız simdi kalas ekubandan gol bekle agaoglu
                      Bu benimde aklıma yatmadı. Daha iyisini bulamıyorsan elindekini kayıp etme.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koskoca Trabzonspor takımın golcüsünü denizlispora kaptırıyor harbiden komik çok komik bir takımız simdi kalas ekubandan gol bekle agaoglu
                        Golcunun kaptirilmasi sorun değil ama koca Trabzon'un bekletilip bekletilip Denizli'ye gidilmesi küçük düşürücü oldu .

Sorumlusu Ahmet Ağaoğlu . Olacağı belli olan bir durumdu çoktan o defter kapandı denmeliydi.

Boşuna demiyorum iyi hoş ama çok boş yapıyor başkan diye .

Büyük bir karizma kaybı oldu

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        En son Vkgz tarafından düzenlendi; 22.06.2019, 23:17.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• kulubun eski yoneticisini ve divan uyesini ve turkiyenin en buyuk sehrinin 2 ayda 2 kere kazanan belediye baskanini sirf kulube gelmesin diye alel acele bayramlasmayi iptal eden gudumlu baskan oldugunu kanitladi. ekrem imamoglu senin arkadasin bunu nasil yaptin baskan aklim almadi. simdi herhangi bir yerde karsilastiginizda ne diyeceksin merak ediyorm. onu gectim 2023 te cb olursa ne diyeceksin merak.ediorm.

Yorum

• İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kulubun eski yoneticisini ve divan uyesini ve turkiyenin en buyuk sehrinin 2 ayda 2 kere kazanan belediye baskanini sirf kulube gelmesin diye alel acele bayramlasmayi iptal eden gudumlu baskan oldugunu kanitladi. ekrem imamoglu senin arkadasin bunu nasil yaptin baskan aklim almadi. simdi herhangi bir yerde karsilastiginizda ne diyeceksin merak ediyorm. onu gectim 2023 te cb olursa ne diyeceksin merak.ediorm.
                            Ondan sonra "siyâsed yabma atmin"
                            Yok yaa
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Eski TS yöneticisi ve Trabzonlu birisi İstanbul'a belediye başkanı oldu, Rte bile kutlarken TS sitesinden bir tebrik mesajı bile atılmıyor. Çok büyük ayıp. Herkes transfer başlığında transfer bekliyor, ben yönetimden tebrik mesajı bekliyorum ama büyük ayıp ettiler.

Bugün tebrik etmeyen yarın çıkar için peşinden koşmasın.

Edit: Adam ayrıca divan kurulu üyemiz.
                              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 23.06.2019, 23:37.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gelir yarin öbür gün tebrik mesaji,, o ki iktidar da kabullenip tebrik etti, baskana da izin verirler =)
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X