Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak voldamirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstanbulda yaşayan FB'li sayısı TS'lu sayısından daha az olsa bu dediğiniz daha doğru olacaktır. Yani seçim İstanbul yerine Trabzon da olsa ve dediğiniz düşünce ile hareket etseler anlamlı olur lakin 16 milyonluk şehirde Trabzonlu vatandaşları almak için Fenerli vatandaşları kaybetmeyi göze alacak bir hareket olarak yapıyorlarsa bu onların akıl tutulmasına yakalandığını gösterir.

Gerçekten akıl tutulması mı yaşıyorlar?
    Hayir,, bence 2011 sonrasi yapmalari gerektigi seyi yapiyorlar.. ya da "o zaman oyle kaldururdi" dermis Dedem, ona benzedi bu is...
    Yâni ben 7 senedir diyorum, bunlar ya manyak ya akilsiz ya da tabi isin içinde baska seyler var... çünkü Istanbul'da hiçbir fbli bu söylemlerden bu olaylardan dolayi gidip Binali'ye oy vermez... çok az bir kismi zâten Ekrem'in zamâninda yaptigi birkaç konusmadan dolayi ve Trabzonsporlu olmasindan dolayi gidip oy bile kullanmayacak, onun hâricinde fblileri akp lehine çevirmek falan hikâye,,, bence onlardan korkmalarina önceden de gerek yoktu simdi de,,, ama öyle bir korkudan sebep hareket ediyorlarsa asil akil tutulmasi orda zâten....
    Trabzonsporlular'i etkilemek daha kolay, hele hele sag partiye dogru çok daha kolay, bu bir gerçek
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• asil uzerinde durmamiz gereken olay ancak omurgali takimlarin devrimci tarihsel gecmisine yaslanarak soylebilecekleri argumanlari tum yasanilanlara ragmen perde onunde yapmacik hareketlerle oynamalari yalan soylemeleri....

bir uzucu olayda su ulkede siyasetciler halk icin calismasi gerekirken halk siyasetciler icin calisiyor, kucuk bir zumranin ayricalik gormek istedigi oligarsik toplumlarda yasanacak olaylari gelip de burada tartistirmayi basaranlara nedenir ki...dus kardesim ikinci lige dus ya, gelip de dozer cemil di yok ahmet suat kadir ozcan diye aglama... herseyimiz gosteris herseyimiz bu kadar yapmacik mi olur...
      ıslak imza....

Yorum

• Eğer ciddi ciddi gidip de Türkiye-İzlanda maçının Trabzonda oynanması için federasyona başvurmayı düşünüyorsan, ceketini de al git bu kulüpten, hiç yarına bile kalma. Böyle bir talepte bulunacak adam ya beyin özürlüdür ya da hemşehrilerini barbar göstererek alemin ağzına sakız etmeyi kendine misyon edinmiş bir zavallıdır.

Bize ne ya, bize neeee, nerede oynarlarsa oynasınlar.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eğer ciddi ciddi gidip de Türkiye-İzlanda maçının Trabzonda oynanması için federasyona başvurmayı düşünüyorsan, ceketini de al git bu kulüpten, hiç yarına bile kalma. Böyle bir talepte bulunacak adam ya beyin özürlüdür ya da hemşehrilerini barbar göstererek alemin ağzına sakız etmeyi kendine misyon edinmiş bir zavallıdır.

Bize ne ya, bize neeee, nerede oynarlarsa oynasınlar.
          Söz konusu şike olduğunda tff yollarını aşındırmazlar twitter üzerinden açıklama yaparlar. Gereksiz bir durum için tff giderler kötü olan taraf kendi hemşehrilerini kötülemek için maçı trabzona aldırmak istemesi. Git bu senenin ismini Dozer Cemil yapanbilmek için tff de yat arkanda duralım
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Çok yaşa barbar Trabzon!!!

Çok yaşa vandal Trabzon!!!

Çok yaşa milliyetçi şehir Trabzon!!!

Günlerdir bazı gereksiz Trabzonspor'lular tarafından rezil edileceğimiz kadar rezil edildik. Her türlü birleşimde Trabzonspor taraftarını görmezden gelen, emeğini ve sevincini çalan bir takım kesim, konu şiddete, kavgaya, kaosa geldiğinde ortaya Trabzonspor'u atarak adeta dalga geçiyor. Ama asıl acı olan durum bizim kendi safımızda zannettiğimiz bazı Trabzonspor'luların bu aptalca ve felaket tipi senaryoya inanıp gaza gelmesidir. Sizlerin ismini dahi bilmeyen, her platformda adeta küçük düşürmeye çalışan bu insanlara prim veren taraftar ile ben aynı takımı tutmayı kabullenemiyorum. Neymiş Trabzon çok milliyetçi bir şehirmiş. Milliyetçilik demek bir ırkın milli marşını ıslıklamak, oranın insanlarına ağza gelmeyecek küfürler etmek, milli değerleri ile alay etmekse yerle bir olsun sizin görüşünüz. Dün sadece "Pontus" kelimesini duyunca sesleri çıkanlarla bugün Trabzon'u kavga ve kaosla özdeşleştirenlere kucak açanlar aynı zihniyetin ürünüdür.

Sayın Ağaoğlu'nun dün, bugün veya yarın federasyona yapması gereken tek başvuru, ülkede hala sahipsiz olan hak ve adalet arayışının sonuç bulmasının simgesi olan 2010-11 şampiyonluğunun gerçek sahibine verilmesi başvurusudur.

Daha fazla yazarsam daha ağır ifadelerde bulunacağım için burada noktalıyorum yazımı.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• hadi bizim baskan olmani gectim gaza geldin diyelim, sen ki koskoca golf federasyon baskanisin.golf dedigin sporla ilgilenen adamlar dunya genelinde elittir,ozeldir.sen hic bunlardan nasibini almadin mi?sayet izlanda maci trabzon'da oynansin demissen seninde iq'su dusuk herhangi bir holigandan farkin yok demektir..koca sehre barbar yakistirmasi yaptiginin farkindasindir umarim.boyle kepazelik olmaz..bu konu acil aciklama gerektiriyor.baskan dahil kimse trabzonspor taraftarina bu yakistirmayi yapamaz.ici bos kof holiganlik milliyetcilik degildir..

Yorum

• İzlanda maçını Trabzon'a versinler en güzel şekilde ağırlayalım, saçma sapan işlere de girmeyelim.

Yorum

• Sayın Ağaoğlu lütfen şu İzlanda maçı bize verilsin teklifinizi acilen geri çekin. Bize verilmesi gereken tek şey var o da 2010-2011 Şampiyonluk Kupamız.
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Allah akıl fikir versin sana başkan.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Başkanım , allahını seversen bize ne İzlanda'dan. Nedir bu taşeronluk yapma hevesi.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• 2. lig adamlarını toplama ve kendi takımınla uğraş baskan
                        En son Vkgz tarafından düzenlendi; 11.06.2019, 23:10.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sponsor çıkmayacak herhalde zaten bu krizde kim futbola para yatırır hele Türk futboluna.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Izlanda maçı burda oynansın gösterelim nasıl bir vandal millet olduğumuzu dimi bu cümleler oraya mı geliyor? Fransa maçını niye oynamadık peki sakın geçer diye mi?
                            Ben bu herifleri şahsım adına söylüyorum bizim stadımızda görmek istemiyorum. Hangi cehennemde oynuyorsalar oynasınlar.

Yorum

• Forma sponsorunda da çuvallarsa, artık umudum kalmayacak...

Yorum

• vakıfbank olmuş diyorlar sponsor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X