Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sımdı avrupaya gıdememe problemıne bır cocum bulmalı..
    O iş çözüldü kardeşim.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Başkan oyuncular ve hocayla reisi ziyarete gitmiş gibi )
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Fotoya bakiyorum, AbdülkadirParmak daha da degerlendi gözümde öyle rastlamis olabilir ama olsun
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• dün yemekte başkan yusuf Uğurcan unal hoca senol hoca ve burak kısa bir görüşme yaptilar
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben bunları buraya atıyımda bilgi olarak dursun...
            şunuda söyliyim karşılarında en büyük tehlike olarak bizi görecekleri için seneye daha çok saldıracaklar
            medyası twitterı vs hepsi yüklenecek..
            bu konuda demedi demeyin.. bmn gördüğüm kadarıyla zayıf..
            bence burada bi sayfa oluşturulmalı bilgiler orada toplanmalı sonrada twitter facebook vs olanlar medya ile iletişime geçip bunları kullanmalı
            neyse........

FENERBAHÇE’NİN BAŞINI GALATASARAY YAKACAK

Fenerbahçe ile Trabzonspor için hayati önem taşıyan; TFF-BDDK ve Kulüpler Birliği’nin ortaklığında yürütülen borç yapılandırma çalışmasına, Anadolu kulüplerinin ciddi bir muhalefeti var.

Anadolu Kulüpleri dışında Galatasaray’da da özellikle muhalefet onay için genel kurul talebinde bulundu. Gelen bilgilere göre Mustafa Cengiz’i ibra etmeyenlerin yanı sıra pek çok kongre üyesi anlaşmaya yanaşmıyor.

........................................................................................................................................................................................

13.06.2018 10:41 - Güncelleme: 13.06.2018 10:41
            Mustafa Cengiz: Herkes 'Men gelir' dedi ama biz bunu önledik

"HERKES 'MEN GELİR' DEDİ, BİZ BUNA ENGEL OLDUK"

- UEFA'yla yapılan anlaşma ne zaman açıklanıyor?

"UEFA'nın anlaşmayı yarın (bugün) açıklaması bekleniyor. Zor bir süreçti. Göreve geldiğimizde, yetkili spor kamuoyu 'kesin men cezası alırsınız' diye bakıyordu. Mevcut durum bunu gösteriyordu. Çünkü UEFA'ya 3 yılda 5 milyon Euro'dan fazla zarar edilmeyeceğini garanti eden eski yönetim, 147 milyon Euro zarar etmişti. Söylenenle tutulan arasında 28 kat fark var! Hal böyle olunca, men cezası alacağımızı söyleyenler haklıydı. Federasyon bu süreçte bize çok destek verdi.
            İsterse UEFA bizi küme düşürsün; tüyü bitmemiş yetimin hakkını, bir sürü milyarderin batırdığı kulüplere harcamak hainliktir, yazıktır, günahtır... gs nasıl başardıysa biz de başarabilirdik, ama bizimkiler kolay yolu seçti ve UEFA'nın önüne devlet desteğini koydu... Onlarda önüne konanı şart koydu...

Şimdi bu yönetim sıkıysa Nihat fetöcüsünü desteklemesin... Çoktan pazarlıklar yapılmıştır... Geçmiş olsun... 2 futbolcu çıkardık diye, herşeyi görmezden gelen taraftar da kına yaksın...
            En son anth tarafından düzenlendi; 27.05.2019, 10:31.

Yorum

• Aynen katılıyorum... en sonunda yine kazık atacaklar bize, emînim...
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Nihat ahlaksızını destekleyen onun gibi ahlaksızdır.

Umarım yönetim bu hataya düşmez .
                Aksi takdirde sezon başlamadan TS için biter
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Nihat Özdemir zaten secildi.
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• Atama diyelim biz buna, böylece başkanın üzerine de gereksiz sorumluluk yüklememiş oluruz.

Yorum

• kapı gibi bir defans, kapı gibi forvet başkan

abartılı paralar ver demiyoruz ama geçen seneki gibi 2. lig topçularıda istemiyoruz.
                      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 03.06.2019, 17:27.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kapı gibi bir defans, kapı gibi forvet başkan
                        Bir de kapı gibi bir sponsor lazım.

Yorum

• Tek ricam, dilegim, zaten Nihat Ozdemir baskan secilecek o gun orada el kaldirmayin. Cekimser kalin. Trabzonspor Camiasinin durusu icin lutfen yapin bunu.
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• TFF başkanlığı seçiminde bir duruş sergilenmesi büyük beklentimiz. Ama ekonomik durumumuz, UEFA finansal fair play kıskacında oluşumuz nedeniyle böyle bir şey olmayacağını düşünüyorum. Gerçekçi olmak lazım.
                            anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Ne duruşu sergileyeceksiniz,bence gereksiz cümleler kuruyorsunuz.Hadi diyelim istemedin ne olacak sonu.Bu ülkenin mevcut şartları ben kimi aday çıkarırsam onu destekleyeceksiniz yoksalarla dolu.Oturduğunuz yerden sallamak kolay yıllardır şu tffye becerip bir aday çıkartamadık.Sırayla demirörenle bjk,vakaleten gelenle gs şampiyon yapıldı,nihat özdemirlede fb şampiyon yapılacak ister destekle ister destekleme.

Yorum

• Gecen seneki formalarin ustune ozellikle bu seneki parcali forma cok kotu olmus..siyah ve mavinin ustunde durulup gelistirilebilirdi
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X