Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiçbir Trabzonspor başkanı, devletten maddi destek beklememeli. Berat Albayrak kulübe maddi yardım yapıyor diye övünen adamlar var, anlayamıyorum gerçekten. Bu ligde adaletsizlik yaratıyor ve Trabzonspor'un bu adaletsizlikten nemalanan takım olarak anılması sizi hiç mi rahatsız etmiyor gerçekten?
    Ahmet Ağaoğlu'nun yaptıklarına saygı duyuyorum ama konuştuğu 2 laf kulübü siyasi malzeme haline getirdi. Yanlışa yanlış demek kabahat değil.

Yorum

• Tff baskani Nihat olacaksa kapatalim kulübü olsun bitsin, hiçbir zaman olamayacagiz bu düzen böyle devam edecek malesef.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bu nihat 2011 deki sikeyi ortmeye calisan gizli kahramanlardandir ridvan ve mustafa e. Ile birlikte azizle saray arasindaki koprulerdir..saglam cemaatciyken ki sikebahcenin taraftarinin 3de 1 i cemaatcidir diyerek bu iste cemaatin parmagi yoktur demis ruzgar tersine donunce win win diyerek devlet ihalelerini kaparak bu sefer akp ye biat etmis bir zati muhteremdir..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• başgan iç transferde kamil ahmet ile hamlelere başladı.

bakalım maaş dengesini nasıl sağlayacak.özellikle yerli oyuncular arasında.

yedek bekleyen ve sezonda 800-900 dakika süre alan yetenekleri belli bir oyuncu olan kamil ile 2,5 milyon lira yıllık anlaşma yapıldı.

bu durumda parmak uğurcan türkmen yazıcı ve ömür ile daha yüksek sözleşmeler öngörülebilir.olmalı.
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son dönemde mevcut iktidarın Trabzon kökenli vatandaşlarına Rum, Pontus gibi imalarda ve ifadelerde bulunması yine aynı mevcut iktidarın, son yıllarda neredeyse kalesi haline gelen Trabzon'da ve İstanbul'da hiçte azımsanmayacak sayıda olan Trabzon kökenli vatandaşlardan yaşayabileceği oy kaybı endişesi ile "Trabzon'u Avrupa'ya biz gönderiyoruz" iması ile bir nevi vaziyeti kurtarma çabalarını büyük bir dehşet ile takip ediyorum.

Benim asıl üzüldüğüm nokta ise Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun bu işe çanak tutması ve bu algı operasyonuna bilerek katılmasıdır.

Bir diğer dehşete düştüğüm durum ise, yıllardır adalet ve hak gibi kavramlardan mahrum bırakılan Trabzon insanının ve Trabzonspor taraftarının bu adaletsizlikler karşısında mevcut iktidara gram ses çıkarmaması ama iş Rumluğa veya milliyetçi kökene geldiğinde adeta kuyruğuna basılmış kedi gibi saldırganlaşmasıdır. Bu ne kadar yozlaştığımızın bir numaralı göstergesidir.

Demek ki birçok Trabzonspor'lu için ırk kavramı adaletten, haktan, emekten ve hukuktan üstün durumda. Ben bu tip bir algı operasyonu ile Avrupa'ya gitmek yerine olası bir cezayı çekmeye hazır olmamız gerektiğini düşünüyorum.
            İmzamı attım.
            ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eleştirilecek bir durum varsa Nihat Özdemir'in adaylığına ses çıkarılmamasıdır. Ne diyor başkanımız tek aday, bizim desteklememiz önemli değil... Adama demezler mi sen neden aday çıkarmıyorsun? Neyse bizim borcumuz çok, onlarla uğraşalım... Güçlü değil muhtaç olarak kolay yolu seçelim...
              Çünkü mevzuat aday çıkarmanıza imkan vermiyor. Haluk Ulusoy gibi adam bile son seçimde aday oldu imza toplayamadı. Benim için başkanlık koltuğunda oturan adamın FB'li olması zerre önem taşımıyor. Orada Trabzonspor'lu biri de otursa bağımsız karar alamaz. Futbol camiasında o koltuğun hakkını verecek tek isim Hamit Altıntop. Ama ne yazık ki yanından bile geçirmezler...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çünkü mevzuat aday çıkarmanıza imkan vermiyor. Haluk Ulusoy gibi adam bile son seçimde aday oldu imza toplayamadı. Benim için başkanlık koltuğunda oturan adamın FB'li olması zerre önem taşımıyor. Orada Trabzonspor'lu biri de otursa bağımsız karar alamaz. Futbol camiasında o koltuğun hakkını verecek tek isim Hamit Altıntop. Ama ne yazık ki yanından bile geçirmezler...
                Olabilir Hamit Altintop, bilmiyorum, ama neden bu kadar net diyebiliyorsun bunu âbi ? Herhangi bir konusmasi mi var ya da bilmiyorum, açarsan sevinirim, bilgim yok diye soruyorum... sank bir yerde birkaç demeç vermisti alt yapilarla ilgili, tam hatirlayamiyorum
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olabilir Hamit Altintop, bilmiyorum, ama neden bu kadar net diyebiliyorsun bunu âbi ? Herhangi bir konusmasi mi var ya da bilmiyorum, açarsan sevinirim, bilgim yok diye soruyorum... sank bir yerde birkaç demeç vermisti alt yapilarla ilgili, tam hatirlayamiyorum
                  Oynadığı dönemdeki basın toplantılarında ve maç sonu yaptığı konuşmalarda zaten farklı bir ışık veriyordu. Futbolu bıraktıktan sonra yorumcu olarak katıldığı programlarda ve röportajlarında da bunu devam ettiriyor...

Mesela: https://www.youtube.com/watch?v=65YYkUl_5IU
                  Trabzon bir sevda,

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    başgan iç transferde kamil ahmet ile hamlelere başladı.

bakalım maaş dengesini nasıl sağlayacak.özellikle yerli oyuncular arasında.

yedek bekleyen ve sezonda 800-900 dakika süre alan yetenekleri belli bir oyuncu olan kamil ile 2,5 milyon lira yıllık anlaşma yapıldı.

bu durumda parmak uğurcan türkmen yazıcı ve ömür ile daha yüksek sözleşmeler öngörülebilir.olmalı.
                    Yusuf ve Abdülkadir 2.75'er Milyon Lira kazanıyorlar. Futbol piyasası bu artık. Euro ile kontrat yapıldığı için 50 bin € kazanan adam bile 300-350 bin tl kazanıyor. Kamil'in maaşı 350-400 bin € ya denk geliyor sanırım. Ekuban 750 alacak. Abdus ve Yusuf da yenileme yapılırsa 500-600 aralığına çekilir tahminimce. Alt yapıdan geldikleri için kademe kademe artıyor. Sen Roda'dan faydalısın al sonra 1.5 milyon euro diyemezler.

Özetle sözleşmeyi tl üzerinden yapıyoruz ama tarafar olarak biz değerlendirmeyi euro üzerinden yaparsak çok daha iyi olur.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son dönemde mevcut iktidarın Trabzon kökenli vatandaşlarına Rum, Pontus gibi imalarda ve ifadelerde bulunması yine aynı mevcut iktidarın, son yıllarda neredeyse kalesi haline gelen Trabzon'da ve İstanbul'da hiçte azımsanmayacak sayıda olan Trabzon kökenli vatandaşlardan yaşayabileceği oy kaybı endişesi ile "Trabzon'u Avrupa'ya biz gönderiyoruz" iması ile bir nevi vaziyeti kurtarma çabalarını büyük bir dehşet ile takip ediyorum.

Benim asıl üzüldüğüm nokta ise Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun bu işe çanak tutması ve bu algı operasyonuna bilerek katılmasıdır.

Bir diğer dehşete düştüğüm durum ise, yıllardır adalet ve hak gibi kavramlardan mahrum bırakılan Trabzon insanının ve Trabzonspor taraftarının bu adaletsizlikler karşısında mevcut iktidara gram ses çıkarmaması ama iş Rumluğa veya milliyetçi kökene geldiğinde adeta kuyruğuna basılmış kedi gibi saldırganlaşmasıdır. Bu ne kadar yozlaştığımızın bir numaralı göstergesidir.

Demek ki birçok Trabzonspor'lu için ırk kavramı adaletten, haktan, emekten ve hukuktan üstün durumda. Ben bu tip bir algı operasyonu ile Avrupa'ya gitmek yerine olası bir cezayı çekmeye hazır olmamız gerektiğini düşünüyorum.
                      Katılıyorum.
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Geçen sezon TFF'den yayın geliri olarak 96 milyon lira almıştık. Bu sezon rakam 126 milyon liraya çıktı. Avrupa Ligi'ne doğrudan katılsaydık oradan da 60 milyon civarı bir para gelecekti. Şimdi gruplara kalsak bile gelirlerimizin de yarısı blokeli olması ve Başakşehir'in de Avrupa Ligi'ne kalması halinde tahmini olarak 25 milyon lira civarında bir rakam gelebilir. Bunları haricinde tribün gelirleri ve stat isim hakkı temlikli olmamış olsaydı, forma ve diğer sponsorlarla birlikte ordan da 40 milyon lira gibi kalem doğrudan kasamıza girmiş olacaktı. Kısacası temlikli olmasına karşılık kulübün gelirinin 200 milyon liraya çıkması önemli bir başarı. İstanbul takımlarının gelirlerinin yanında belki hiçbir şey fakat kulübün ayakta kalabilmesi için gelirlerimizin bu seviyede olması gerekiyor...
                        Trabzon bir sevda,

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2011'deki sikeyi biz mi yaptik peki ? lütufmus gibi tesekkür mü edelim simdi ? o yaptigi kiyaklarin fazlasini diger takimlara yapti bu devlet, sirf sildigi vergi borçlarini saysak yeter de artar bile... kimi kandiriyoruz burda ? berat gitsin kayinpederine kupamizi sorsun, kariköylü fblilerden korkup isin içine burnunu sokmasini unutmadik.... geçelim o isleri... daha yazilacak çok sey var da neyse

3 Büyüklere vergi kıyağı Eklenme Tarihi: 24.06.2003
                          "Türkiye\'nin üç büyük kulübü Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş\'ın toplam 215 trilyon liralık vergi borçları ....

Uzlaşma ve vergi barışı ile Fenerbahçe ve Galatasaray\'ın yaklaşık 100\'er trilyonluk, Beşiktaş\'ın da 15 trilyonluk vergi borcu toplam 10 trilyon liraya indi."

aleyhinize karşı bıdı bıdı ederlerse yüzlerine vurun sene 2003
                          sonradan aldıkları kıyaklarda var
                          bilgi güçtür.......
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• ben bunları buraya atıyımda bilgi olarak dursun...
                            şunuda söyliyim karşılarında en büyük tehlike olarak bizi görecekleri için seneye daha çok saldıracaklar
                            medyası twitterı vs hepsi yüklenecek..
                            bu konuda demedi demeyin.. bmn gördüğüm kadarıyla zayıf..
                            bence burada bi sayfa oluşturulmalı bilgiler orada toplanmalı sonrada twitter facebook vs olanlar medya ile iletişime geçip bunları kullanmalı
                            neyse........

FENERBAHÇE’NİN BAŞINI GALATASARAY YAKACAK

Fenerbahçe ile Trabzonspor için hayati önem taşıyan; TFF-BDDK ve Kulüpler Birliği’nin ortaklığında yürütülen borç yapılandırma çalışmasına, Anadolu kulüplerinin ciddi bir muhalefeti var.

Anadolu Kulüpleri dışında Galatasaray’da da özellikle muhalefet onay için genel kurul talebinde bulundu. Gelen bilgilere göre Mustafa Cengiz’i ibra etmeyenlerin yanı sıra pek çok kongre üyesi anlaşmaya yanaşmıyor.

........................................................................................................................................................................................

13.06.2018 10:41 - Güncelleme: 13.06.2018 10:41
                            Mustafa Cengiz: Herkes 'Men gelir' dedi ama biz bunu önledik

"HERKES 'MEN GELİR' DEDİ, BİZ BUNA ENGEL OLDUK"

- UEFA'yla yapılan anlaşma ne zaman açıklanıyor?

"UEFA'nın anlaşmayı yarın (bugün) açıklaması bekleniyor. Zor bir süreçti. Göreve geldiğimizde, yetkili spor kamuoyu 'kesin men cezası alırsınız' diye bakıyordu. Mevcut durum bunu gösteriyordu. Çünkü UEFA'ya 3 yılda 5 milyon Euro'dan fazla zarar edilmeyeceğini garanti eden eski yönetim, 147 milyon Euro zarar etmişti. Söylenenle tutulan arasında 28 kat fark var! Hal böyle olunca, men cezası alacağımızı söyleyenler haklıydı. Federasyon bu süreçte bize çok destek verdi.
                            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Sağlam defans al başkan . Fransa 2. Liginden değil ama..

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu sartlarda bu kadar sakat oyuncuya ve devre arası transfer yapamamamıza ragmen sonuna kadar kovaladık..

direklerden donen 28 sutun yarısı ıcerı gırse herhalde acık ara sampıyon olurduk..

3 culukte fener maçı kırılma maçıydı...alsaydık 3 cuyduk..
                                baskan odemelerden bıktı usandı ama azalttı..
                                sımdı avrupaya gıdememe problemıne bır cocum bulmalı..

para toppaklnsın şikebahce ve gs gıbı..

4-5 oyuncuya ve kalıtelı 2 yabancıya ıhtıyacımız var ama malı krıterler ne kadarına ızın verırı bılmeme

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X