Ulan ne algı yaptılar be. Bu lisans olayı rutin her sene olan bi şey bizim ceza olayı ile zerre ilgisi yok orayı bağlayan bir şey değil bu tff'nin her sene kulüplere verdiği bi lisans bizim UEFA ile olan kısım bambaşka ama öyle çakallık yaptılar ki sanki lütuf muş gibi sundular tam bir şark kurnazlığı. başkan alet oldu bu işe yanlış yaptı. tg için söylenecek söz yok Allah kurtarsın bizi.
Fazla küçülttük kendimizi son dönemlerde tamam para yokta bu kadar değil
[MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] uefa belgesnin açıklandığı aksam telefonla bağlandı sanırım, sonraki gün ya da iki gün sonra ilk canlı tv'ye Kulüpler Birliği toplantısına girerken konuştu. Çıktı yine konuştu yanılmıyorsam. Sonra zaten konuyla ilgili dediği "Çok hızlı bir şekilde karar verilmesi gereken bir konuda bize yardımcı oldu tşk." uefa falan filan ilgili bir şey demedi. Tff, lisans alan kulüpleri de o arada açıklamıştı. Konular birbiriyle hiç alakası yok. Kes yapıştır habercilik.
Sürekli, çok konuşmasın doğru, ağır olsun vs.. Her şeye katılıyorum ve kıyas yapmıyorum, A.Albayrak gibi bir yöneticimiz olacağına Ahmet Başkan'ın her kusuruna razıyım.
Akp ve onun genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan her türlü siyaseti futbola karıştırıyor da biz niye futbol forumunda siyaseten konuşamıyoruz ki?
Ülkede burunlarını sokmadığı kurum kalmamışken şimdi de utanmadan sıkılmadan İstanbul seçimlerine hazırlık ve oy devşirme peşindeler..Biliyorlar ki Istanbul'da çoğu Trabzonsporlu bir Trabzonsporlu olan İmamoğlu'na oy verdi..Birden bakıyorsun bizim yağcı sosyal medya hesaplarımız Albayrakların ne kadar iyi bir Trabzonsporlu olduğundan dem vuruyorlar..Allah Allah..Bugüne kadar nerdeymiş bu Albayraklar...
Albayraklar'ın ne kadar cici Trabzonsporlu oldukları yeni yeni reklam edilirken bir bakıyorsun bizim başkan yağcılığa başlıyor...Yağcılığı geçtim Akp'nin seçim çalışmalarına meze oluyor alet ediliyor..
Görüldüğü üzere ben siyaset yapmıyorum Erdoğan futbola siyaseti karıştırıyor bizim başkan da buna alet oluyor biz de bir taraftar olarak yorumumuzu paylaşıyoruz..
Birilerine teşekkür etmek için icazet almak için başkanlık yapacaksan terket o koltuğu ey Ağaoğlu..Ya da iyisi mi çıtını fazla çıkarma bu kulübün partizan olmadan sevenleri olduğunu da unutma..
BEn başkanın siyasete mesafeli oldupunu düşünüyorum. Anladığım kadarıyla söyledikleri malum medya tarafından hemen büyütülerek biraz da süslemelerle servis edildi. Ama dünden beri başkanın bu konuda bir düzeltme yapmaması da kafa karıştırıyor.
Ülke kamuoyunda oluşan yanlış algıyı gidermek için bugün kulupten resmi bir açıklama bekliyorum. Yoksa bu işdaha çok uzar.
Bir de TG denen ucube yüzkarası bir oluşum var ki Allah Allah.. Kim ne derse desin bu takımın bağnaz,cahil,yobaz,kabadayı,çıkarcı tarafını oluşturuyorlar.Trabzondaki genç kardeşlerim lütfen bu karanlık beyinlere fırsat vermeyin bunlara meydanı boş bırakmayın. Bunlar TS'u, TS taraftarını temsil edemezler.
avrupaya gitmektense ekonomik cokuntuyu tercih ederim, bu sekilde sampiyon olmaktansa kume dusmeyi yeglerim....bu takimi basaksehir sandilar galiba....
Son dönemde mevcut iktidarın Trabzon kökenli vatandaşlarına Rum, Pontus gibi imalarda ve ifadelerde bulunması yine aynı mevcut iktidarın, son yıllarda neredeyse kalesi haline gelen Trabzon'da ve İstanbul'da hiçte azımsanmayacak sayıda olan Trabzon kökenli vatandaşlardan yaşayabileceği oy kaybı endişesi ile "Trabzon'u Avrupa'ya biz gönderiyoruz" iması ile bir nevi vaziyeti kurtarma çabalarını büyük bir dehşet ile takip ediyorum.
Benim asıl üzüldüğüm nokta ise Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun bu işe çanak tutması ve bu algı operasyonuna bilerek katılmasıdır.
Bir diğer dehşete düştüğüm durum ise, yıllardır adalet ve hak gibi kavramlardan mahrum bırakılan Trabzon insanının ve Trabzonspor taraftarının bu adaletsizlikler karşısında mevcut iktidara gram ses çıkarmaması ama iş Rumluğa veya milliyetçi kökene geldiğinde adeta kuyruğuna basılmış kedi gibi saldırganlaşmasıdır. Bu ne kadar yozlaştığımızın bir numaralı göstergesidir.
Demek ki birçok Trabzonspor'lu için ırk kavramı adaletten, haktan, emekten ve hukuktan üstün durumda. Ben bu tip bir algı operasyonu ile Avrupa'ya gitmek yerine olası bir cezayı çekmeye hazır olmamız gerektiğini düşünüyorum.
En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 23.05.2019, 11:35.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx анархія-мама
Siyasi konular gözünüzü öyle bürümüş ki ahmet ağaoğluna iho benzetmesi yapıyorsunuz pes vallahi pes.
Eleştirdiğiniz zihniyetten farkınız yok. Elmanın iki yarısı.
Emeğe birazcık saygınız olsun be
Neler döndüğü hakkında hiç bir bilgimiz olmamasına rağmen sırf siyasi düşüncenize zarar veriyor diye sallayanlar var
Trabzonspor kimsenin siyasi partisinin sağ kolu değil olmamalı da ama Türkiye şartlarında işlerin nasıl döndüğünün farkındasınız ama işinize gelmiyor açıkça bende cumhurbaşkanından ne istendiğini bilmiyorum ama tahminim var başkanın her daim söylediği
" UEFA kupalarına katılmaları yolunda bir tavsiye talebi var. Orada da 3 maddeye bağlıyor, 2019 Mayıs ayı itibarıyla bütçesinin 5 milyon Euro'dan fazla açık vermemesi, uygulamakta oldukları finansal politikanın devamı, ki bunlarda hiçbir sıkıntı yok. Bir diğeri de Bankalar Birliği ile yeniden yapılandırmayı haziran ayı itibarıyla yürürlüğe koymaları. Burada anahtar nokta bu" muhtemelen bankalar birliğinden bu konuta bir teyit gerekiyordu ve cumhurbaşkanı bu konuda yardımcı olmuştur buda az bir şey değildir teşekkür edilmesi gereken bir durumdur bu borçlanmayı cumhurbaşkanı yapmadı bizim takım yaptı
Ha şunu diyebilirsiniz İmamoğlu durumu olmasaydı biz bu yardımı zor alırdık ona da eyvallah ama Bakan Albayrağ'ın bu süreçte takıma maddi anlamda ne kadar destek olduğunu eminim biliyorsunuz yoksa bir yılda 400 trilyon ödedik ama borç ne arttı ne azaldı meselesini kafanız basmıyorsa bunda benim söyleyebileceğim bir şey yoktur
Eleştirilecek bir durum varsa Nihat Özdemir'in adaylığına ses çıkarılmamasıdır. Ne diyor başkanımız tek aday, bizim desteklememiz önemli değil... Adama demezler mi sen neden aday çıkarmıyorsun? Neyse bizim borcumuz çok, onlarla uğraşalım... Güçlü değil muhtaç olarak kolay yolu seçelim...
Neler döndüğü hakkında hiç bir bilgimiz olmamasına rağmen sırf siyasi düşüncenize zarar veriyor diye sallayanlar var
Trabzonspor kimsenin siyasi partisinin sağ kolu değil olmamalı da ama Türkiye şartlarında işlerin nasıl döndüğünün farkındasınız ama işinize gelmiyor açıkça bende cumhurbaşkanından ne istendiğini bilmiyorum ama tahminim var başkanın her daim söylediği
" UEFA kupalarına katılmaları yolunda bir tavsiye talebi var. Orada da 3 maddeye bağlıyor, 2019 Mayıs ayı itibarıyla bütçesinin 5 milyon Euro'dan fazla açık vermemesi, uygulamakta oldukları finansal politikanın devamı, ki bunlarda hiçbir sıkıntı yok. Bir diğeri de Bankalar Birliği ile yeniden yapılandırmayı haziran ayı itibarıyla yürürlüğe koymaları. Burada anahtar nokta bu" muhtemelen bankalar birliğinden bu konuta bir teyit gerekiyordu ve cumhurbaşkanı bu konuda yardımcı olmuştur buda az bir şey değildir teşekkür edilmesi gereken bir durumdur bu borçlanmayı cumhurbaşkanı yapmadı bizim takım yaptı
Ha şunu diyebilirsiniz İmamoğlu durumu olmasaydı biz bu yardımı zor alırdık ona da eyvallah ama Bakan Albayrağ'ın bu süreçte takıma maddi anlamda ne kadar destek olduğunu eminim biliyorsunuz yoksa bir yılda 400 trilyon ödedik ama borç ne arttı ne azaldı meselesini kafanız basmıyorsa bunda benim söyleyebileceğim bir şey yoktur
2011'deki sikeyi biz mi yaptik peki ? lütufmus gibi tesekkür mü edelim simdi ? o yaptigi kiyaklarin fazlasini diger takimlara yapti bu devlet, sirf sildigi vergi borçlarini saysak yeter de artar bile... kimi kandiriyoruz burda ? berat gitsin kayinpederine kupamizi sorsun, kariköylü fblilerden korkup isin içine burnunu sokmasini unutmadik.... geçelim o isleri... daha yazilacak çok sey var da neyse
nihat özdemir'e destek vereceksiniz, hiçbirşey değişmez. yıldırım demirören gibi olur. desteğinizi alır bunlar sonra yüzünüze bakmazlar. fener şampiyon olsun diye var güçle çalışacak bu adam. tam bizim yükselişimize denk gelmesi muhtemel. şimdiden bir duruş gösterin de içimiz rahat olsun en azından.
Biz masonik çeteler karar aldık, 2019 da Gs yi şampiyon yapmıştık, Fb çok geride kaldı. 2020 de Fb şampiyonluk olmalı, hem Ali Koç'u oraya hangi sebeple getirdi ki büyük üstadlarımız?
Olası ÇIKINTI bir takımın önünü kesmek için Nihat Özdemir TFF Bşk olmuş sayın....
Klüp olarak bu yılki SEMPATİK ANADOLU çizgimiz devam etmeli, 3 BÜYÜTÜLMÜŞ jargonu herkese ezberletilmeli, İRİTE edip saldırarak değil, espirilerle kadroya hakem forması giydirme-3 büyütülmüş ifadeleri kullanma gibi KOMİK ama VURUCU duruşumuz olmalı...
Ama ben klüplerin TEK MERKEZDEN YÖNETİLDİĞİNİ düşünüyorum, bizim taraf SİSTEME AYAK UYDURACAKTIR geçmişteki gibi....
En son Tekke tarafından düzenlendi; 23.05.2019, 15:53.
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
2011'deki sikeyi biz mi yaptik peki ? lütufmus gibi tesekkür mü edelim simdi ? o yaptigi kiyaklarin fazlasini diger takimlara yapti bu devlet, sirf sildigi vergi borçlarini saysak yeter de artar bile... kimi kandiriyoruz burda ? berat gitsin kayinpederine kupamizi sorsun, kariköylü fblilerden korkup isin içine burnunu sokmasini unutmadik.... geçelim o isleri... daha yazilacak çok sey var da neyse
Şikeyi biz yapmadık ama elin oğlu mücadele ederken biz yan gelip yattık yurtdışında bir gurbetçimizin mücadelesinden başka ses veren kimse yok o malum takım yardım kampanyası yapıyor 30 milyon Euro topluyor sen yapıyorsun 1 milyon tl çıkmıyor onun kayınpederi kendi takımını kolluyor seninki ne yapıyor şikeyi soruyorlar topu tff ye atıyor onu gidin azize sorun o zaden itiraf etti bile diyemiyor kendi adamımız davamıza sahip çıkmıyor elin adamı komuş o havalara
yazacak çok şey yok aynaya bakıp kendimize söyleyecek çok şey var
Yorum