Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu anlaşma olmasaydı, devre arasında affedilen(ne yaptığı belli değil halen) Olcay ile kadroda bir oyuncumuz daha olurdu... Belki son dakika yediğimiz gollerden birini yemezdik... Sene sonu gerekirse yine 650 bin euro veriridik... Bunları anlamak ne kadar zor olabilir?
    bunlar hep olasılık . belki puan da kazandırırdı belki şu an ki durumdan bir farkı da olmazdı . belki formsuz ve isteksiz oyunu takımı daha da aşağı çekebilirdi. bunu bilemezdik .
    kadro dışı kalmayı kendi haketmişti son dönemdeki hareketleri ile zaten . hoca da bunun disiplinsizlik olduğunu açıkladı dikkat ederseniz .olcay da yapmış bişey ki çıktı özür diledi. bu işin teknik boyutu .
    bana göre de bu kadar uzatılması yanlıştı çok daha önceden çözülse takım adına iyi olabilirdi. ama süreç nasıl yönetilirse yönetilsin o zaman da yine bir kulp bulunurdu yönetime.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunlar hep olasılık . belki puan da kazandırırdı belki şu an ki durumdan bir farkı da olmazdı . belki formsuz ve isteksiz oyunu takımı daha da aşağı çekebilirdi. bunu bilemezdik .
      kadro dışı kalmayı kendi haketmişti son dönemdeki hareketleri ile zaten . hoca da bunun disiplinsizlik olduğunu açıkladı dikkat ederseniz .olcay da yapmış bişey ki çıktı özür diledi. bu işin teknik boyutu .
      bana göre de bu kadar uzatılması yanlıştı çok daha önceden çözülse takım adına iyi olabilirdi. ama süreç nasıl yönetilirse yönetilsin o zaman da yine bir kulp bulunurdu yönetime.
      O zaman yönetimi övelim.. Tüm Euro borçların TL olarak revize edilip, uzun vadeye yayılması göreceli olarak başarıdır... Olcay'a verilecek para 2,5 yıla yayılmış ve TL'ye çevrilmiş mesela... Ama 2,5 yıl sonra belki başka yönetim olacak ve parayı ödeyemeyecek? O zaman şimdi yapıldığı gibi eski yönetimin borçları mı temizleniyor denecek?
      En son anth tarafından düzenlendi; 08.03.2019, 09:48.

Yorum

• Bazı arkadaşlar olayı tam anlamamış. Yapılanlar tam da bu yönetimin anlayışına uygun hamleler. Seneye Olcay belli ki takımda düşünülmüyor. Aldığı maaş zaten vasat bir oyuncu olan Olcay için aşırı fazla. Takas vs ile göndermek de mümkün değil. Bu dar kadroda kısa vadede kullanmak da mantıklı. Ama Olcayın bu performans ve ücret ile takımda kalmasından ise gelecek yılki ücretinin büyük kısmını keserek yollamak daha mantıklı duruyor.
        Şunu anlamamız lazım yönetimin misyonu ekonomik ve başarılı bir takım oluşturmak. Bunun için belli ki önce maliyetli oyuncuların tümü gönderilicek(belki Sosa istisna olabilir). Olcayın maaşı belki Burak Onur gibi yüksek değildi ama katkı ve maaşa bakınca bence çok fazla para alıyordu. Şimdi bu adamları gönderiyoruz ama asıl mesele yerine kimler gelecek ve katkı sağlayacak mı?

Altyapı ve düşük maliyetli yüksek performanslı oyuncular için iyi bir çalışma yapılmalı. Yoksa sonuç çok çok kötü bir hale de gelebilir. Yönetim zor olan kısmı geçti bence. Seneye faha iyi işler yapabilirler. Şampiyonluk falan umurumda değil. Güçlü bir kadro ve Avrupa şart..
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olcaya 25 yaşında iken sadece 800 bin avro vermiş bonservis olarak beşiktaş.32 yaşındaki oyuncuya kim bonservis verir.vede 2 milyon avro maaş alan oyuncuya.

olacayın geçmiş alacaklarını zaten ödeyeceksin.biz gelecek sezonki 1.2 milyon avrodan kurtulduk.

olcayın yerine alt yapıdan ömür oynuyor zaten.olcayın yerine alınacak oyuncu masrafı diye bişey olmaz.zaten elimizde var.
          Olcay'ın alacaklarından kurtulmadın,oynatmadığın sezonun parasını veriyorsun,3 yıla yayıyorsun,becerip,serbest bıraktıramıyorsun.
          Olcay gidecek,yerine biri oynayacak ona da öpücük vermeyeceksin.
          Bu yöneticilik değil.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• bu yönetimin gelecek sezonki hamlelerinden biri tüm oyuncu kadrosuyla lira üzerinden ve galibiyet primi üzerinden anlaşmalar yapması olacaktır.

euro ile yapılan her sözleşme risktir.euro yakın geçmişte 4 lira idi.şimdi 6 lira.yarın 8 lira olup olmayacağı meçhul.

gelirlerin ne peki?stad geliri lira.naklen yayın geliri lira.sponsorluklar lira üzerinden.

yurt dışına oyuncu satışı euro üzerinden bide avrupa kupalarına katılırsan.bu muhtemel euro gelirleri ise garanti olmayan gelirler.

haliyle lira gelirlerin varsa lira üzerinden giderlerin olmalı.yerli yabancı oyuncu ayırtetmeksizin bu uygulanmalı.

şuda olabilir.garanti para lira üzerinden olacağı için sezon başında bu garanti paralar peşin verilebilir.oyuncu isterse bu peşin aldığı lirayı euro ya altına çevirir.bu sayede sezon içinde euro dalgalanmalarından oyuncu zarara uğramaz.net
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zaman yönetimi övelim.. Tüm Euro borçların TL olarak revize edilip, uzun vadeye yayılması göreceli olarak başarıdır... Olcay'a verilecek para 2,5 yıla yayılmış ve TL'ye çevrilmiş mesela... Ama 2,5 yıl sonra belki başka yönetim olacak ve parayı ödeyemeyecek? O zaman şimdi yapıldığı gibi eski yönetimin borçları mı temizleniyor denecek?
              O zaman o yönetime sorarız, alternatif olarak ne yapılabilirdi?
              Ben bu forumda daha mantıklı ya da olası bir öneri de görmedim mesela.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olcay'ın alacaklarından kurtulmadın,oynatmadığın sezonun parasını veriyorsun,3 yıla yayıyorsun,becerip,serbest bıraktıramıyorsun.
                Olcay gidecek,yerine biri oynayacak ona da öpücük vermeyeceksin.
                Bu yöneticilik değil.
                Işte merak ettiğim en temel soru buydu. Nasıl serbest birakabilirdi yönetim şu ankinden daha az bir maliyete .bunun yöneticilik olmadığının yorumunu çok rahat yapabiliyoruz mesela. Iyi bir yöneticiligin tanımını da yapabiliriz sanirim işin mali boyutu açısından

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Işte merak ettiğim en temel soru buydu. Nasıl serbest birakabilirdi yönetim şu ankinden daha az bir maliyete .bunun yöneticilik olmadığının yorumunu çok rahat yapabiliyoruz mesela. Iyi bir yöneticiligin tanımını da yapabiliriz sanirim işin mali boyutu açısından
                  Nasıl serbest bırakabilirdi mi,zaten kafasında bu adamı göndermek varsa işi kadro dışı bırakarak çözemezsin,çözmek için bu yöntem en son kullanılması gereken yoldu,sen durumu anlattığında gitmek istemiyorsa zaten bunu kullanırsın.
                  Yöneticilik oynamayacağı sezonun parasıno ödeyerek adam göndermek mi yoksa ilişkileri kullanarak bir şekilde bu adamı ihtiyacı olan bir yere pazarlamak mı?
                  Bursa,Konya hatta Başakşehir bile alabilirdi,ücretin bir kısmını öderdin çözüm çok,kadro dışı bırakırsan adam inat eder ve gelir.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nasıl serbest bırakabilirdi mi,zaten kafasında bu adamı göndermek varsa işi kadro dışı bırakarak çözemezsin,çözmek için bu yöntem en son kullanılması gereken yoldu,sen durumu anlattığında gitmek istemiyorsa zaten bunu kullanırsın.
                    Yöneticilik oynamayacağı sezonun parasıno ödeyerek adam göndermek mi yoksa ilişkileri kullanarak bir şekilde bu adamı ihtiyacı olan bir yere pazarlamak mı?
                    Bursa,Konya hatta Başakşehir bile alabilirdi,ücretin bir kısmını öderdin çözüm çok,kadro dışı bırakırsan adam inat eder ve gelir.
                    Düşününce basit ama uygulamaya gelince malesef böyle olmuyor.
                    Cozum cok dediğimiz seyler elbet bu yönetimin de masasindaydi.
                    Bu parasizlikda iflas durumunda neden yönetim çözüm çok dediginiz şeyleri uygulamasın?

Yorum

• Mevcut ekonomik koşullarda Abdulkadir ve Yusuf gibi oyuncuların haricinde kimseyi kolay kolay bonservisle gönderemezsiniz. İstanbul takımları Olcay'ı almaz. Diğer takımların da yurtiçinden bonservis ödeyerek oyuncu aldığı pek görülmüyor. Hadi bonservisi geçtim 32 yaşına gelmiş ve 1.7'si garanti 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Olcay'a seni serbest bırakıyoruz paranı da ödemiyoruz da diyemiyorsunuz. Ha GS Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci'yi bu şekilde serbest bıraktı fakat bu isimleri gerek yaş, gerekse potansiyel itibariyle Olcay'la kıyaslamak çok doğru değil. Dolayısıyla Ağaoğlu yönetimine Olcay'ın gelecek sezon alacağı paranın üçte birini tazminat olarak ödeyecek olmasının sorulmasından ziyade, transfer dönemi bittikten 45 gün sonra affedilmesinin hesabı sorulmalı...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yönetim ekonomik yönden neredeyse kusursuz ilerliyor.geçiş dönemini skor tabelasında gayet güzel atlattık.geçiş döneminde ne oldu?sezon başı yüksek maaşlı oyuncular ile başlanıldı ve puan olarak alt taraftan koptuk.buda devre arası ekonomik hamle yapmaya müsait bir ortam demekti.

eğer sezon başı ünal karamanla ve genç bir kadro ile girilseydi karabük olma durumu doğabilirdi.çünkü ünal karaman sistem hocası falan değil.sinekten yağ çıkaramaz.haliyle düşmenin en büyük adayı olurduk.net

yönetim bu geçiş dönemini çok güzel ayarladı.

bakın ligin ikinci yarısında 8 haftada 11 puan topladık.bu ortalamayi ligin geneline vurursak düşme yarışı içinde olacağımızı gösterir.

eğer düşük bütçeli bir kadro mühendisliği yapıyorsak bunu gelecek sezon ancak sistem hocası ile yapabiliriz.diğer türlü ünal karamanla küme düşeriz çok net.

haliyle yönetimin gelecek haziran ayında ilk icraatı sistem hocası bulmak.bu sayede kulüp ekonomik olarak küçülürken takım ilk 4 hedefinde kalmaya devam edebilir.
                        TEKKEBALL

Yorum

• Uzgunum ama yukaridaki yorum normal bir sehirde belki absurd bir yorum olmayabilir ama bahsettiginiz sehir trabzon ve burada soz sahipleri olsun yasam kosullari ve psikolojik baski olsun barinmak bile ayri bir dert...pragmatik bir tarafi yok bunun...

Bu sehir acisindan boyle birde unal hoca acisindan baska bir boyut var; gorece "yetersiz" ve sikintili donemdeki gorece basarili konum...bu yonetimi suanki mevcut hal devam ederse karar almakta reaksiyon gostermekte secenek sansini azaltir...isler olan birseyi kimse bozmak istemez...

Sonuc; teknik direktor secimi beklentilere gore yapilir; sene basinda ne istiyorsunuz nasil bir planlamaniz war bunun karari verilir; hoca buna uygun mu kendisiyle gorusulur planlar anlatilir ve bu degerlendirme kamuoyuyla paylasilir bizde egip bukmeden hocayi degerlendiririz; istekler ve projeler isler araya baska baska etmenler girmez bunun icin yonetim cabalar hedefi tutturmak icin hoca...
                          En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 11.03.2019, 05:43.
                          ıslak imza....

Yorum

yönetim ekonomik yönden neredeyse kusursuz ilerliyor.geçiş dönemini skor tabelasında gayet güzel atlattık.geçiş döneminde ne oldu?sezon başı yüksek maaşlı oyuncular ile başlanıldı ve puan olarak alt taraftan koptuk.buda devre arası ekonomik hamle yapmaya müsait bir ortam demekti.

eğer sezon başı ünal karamanla ve genç bir kadro ile girilseydi karabük olma durumu doğabilirdi.çünkü ünal karaman sistem hocası falan değil.sinekten yağ çıkaramaz.haliyle düşmenin en büyük adayı olurduk.net

bakın ligin ikinci yarısında 8 haftada 11 puan topladık.bu ortalamayi ligin geneline vurursak düşme yarışı içinde olacağımızı gösterir.

eğer düşük bütçeli bir kadro mühendisliği yapıyorsak bunu gelecek sezon ancak sistem hocası ile yapabiliriz.diğer türlü ünal karamanla küme düşeriz çok net.

haliyle yönetimin gelecek haziran ayında ilk icraatı sistem hocası bulmak.bu sayede kulüp ekonomik olarak küçülürken takım ilk 4 hedefinde kalmaya devam edebilir.

Hic katilmiyorum bunlara.....
                            Neden:
                            Ilk Yarida topladimiz puanlar, bu Kadro duydu:

---------------------Ugurcan-------------------
                            JP47---------Hosseini------Hüssein------Novak
                            --------------Onazi---------Sosa----------------
                            ----------------------Yusuf-----------------------
                            Abdüladir-----------------------------Nwakaeme
                            ----------------------Hugo------------------------

Yedek: Olcay, Amiri, Ecuban, Tore.......

Ikinici Yarida hagi ouncular vardi da Ünal Hoca Puan toplasin....
                            (TRANSFER YASAGA)

SOSA SAKAT´I
                            ONAZ SKAT JP SAKAT
                            NOVAK SAKAT´I
                            HOSSEINI MILLI MACI
                            VAHID MILLI MACI
                            OLCAY KADRO DISI

Yahu, Hoca daha ney yapsin. Bizim yukurda olmamiz birkere bir mucize.
                            Ben Hocaylan devam etmesini isterim. Adamin hakki. Kendi kursun Kadroyu.
                            Bunu hak etti.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mevcut ekonomik koşullarda Abdulkadir ve Yusuf gibi oyuncuların haricinde kimseyi kolay kolay bonservisle gönderemezsiniz. İstanbul takımları Olcay'ı almaz. Diğer takımların da yurtiçinden bonservis ödeyerek oyuncu aldığı pek görülmüyor. Hadi bonservisi geçtim 32 yaşına gelmiş ve 1.7'si garanti 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Olcay'a seni serbest bırakıyoruz paranı da ödemiyoruz da diyemiyorsunuz. Ha GS Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci'yi bu şekilde serbest bıraktı fakat bu isimleri gerek yaş, gerekse potansiyel itibariyle Olcay'la kıyaslamak çok doğru değil. Dolayısıyla Ağaoğlu yönetimine Olcay'ın gelecek sezon alacağı paranın üçte birini tazminat olarak ödeyecek olmasının sorulmasından ziyade, transfer dönemi bittikten 45 gün sonra affedilmesinin hesabı sorulmalı...
                              Katılıyorum.

- Affedilmez bir suçsa, neden affedildi.
                              - Affedilebilecek bir hatası varsa, neden zamanında özür dilediğinde affedilerek takıma katılması sağlanmadı.

Burada bir belirsizlik var. Sonuç olarak olay sorunsuz çözülmüş gözüküyor ama arada giden puanlar ve kaçırdığımız bir kupa var.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

yönetim ekonomik yönden neredeyse kusursuz ilerliyor.geçiş dönemini skor tabelasında gayet güzel atlattık.geçiş döneminde ne oldu?sezon başı yüksek maaşlı oyuncular ile başlanıldı ve puan olarak alt taraftan koptuk.buda devre arası ekonomik hamle yapmaya müsait bir ortam demekti.

Bu planlama bilinçli yapıldı diyorsun Allah da seni güldürsün... Puanları al sonra kadro dışı bırak, sonra bütçeyi azalt.... Puanları alamadığımız için kadro dışılar gelmedi mi? Yönetim süper, hiçbir yanlışı yok, daha iyisi de gelmez zaten... Adamların iyi yaptığı şeyler var da olaylara biraz objektif bakalım...

Bir de Ünal Hoca'ya sallanıyor Ya ayıptır, bu yönetim şimdi konuşabiliyorsa net Hoca sayesindedir... Tabii ki onun da yanlışları yok değil...
                                En son anth tarafından düzenlendi; 12.03.2019, 15:37.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X